Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Kullanılan ilaçların yan etkileri şişlik ödem yada tatil yapamamak deniz havuz yasak psikolojide daha çok etkileniyor heralde her tür şeyde kısıtlanmaktan bilemiyorum benim yaptığım yorum bu hayatım :) diyorum ya oku oku sor sor onlar okullu biz alaylı uzman oluyoruz

evet öyle oldu yelizcim , şimdide size gün saydıracagım artık inşallah sizler gibide güzel sonuçlarım olur

sonu guzel olsunda bız saymaya razıyız ınsallah sende hamıleyım dıye yazıcaksın bıze sevıncden cıldırcaz hep beraber jolly sonuc harıka senınkıler baya calısmıs desene ınsallah bebıslerın tutuncak sana masalcım senın ıcınden gecen ne onemlı olan o merak ettım

Canım yelizcim nasılsın güzelim senin gebelik takvimini gördükçe ve diğer hamile arkadaşların heyecanlandırıyor beni de ...2013 gelir gelmez yeni yıl ile gelecek bebekleriniz inşallah..darısı bekleyen bizlerin başına:)
canım ben içimden geçene göre hareket edemiyorum ki biliyosun bu işler kendi kafana göre istesende olamıyor,,tüp bebek tedavisi aşılama tekniğinden çok daha farklı ve uzun süreç ,,kullanmam gereken ilaçlar ne olur bunlar adetin kaçıncı günü başlar hepsini ancak doktorumla görüştükten sonra kesin olarak idrak edebilirim ,,şayet adetle birlikte tüpe geçmeden bir ay içinde doğum kontrol kullanacak isem zaten haziran ayında beklemede olacağım tüp bebek adayı olarak temmuzda başlanabilecek o yüzden bu konularda kendime göre uygulanacak prosödürü bir öğreneyim kararımı iki hafta sonra adet olursam doktorla görüştüğümde vereceğim
Benim içimden geçen tek şey hepimiz gibi bir an evvel anne adayı olabilmek..hatalı bir yol izlemek istemiyorum.Haziranda bekleyeceksem 2.aşılamaya başlamayı yeğlerim en azından haziranda da bir beklentim olur o da olmazsa yapacak birşey yok direk tüp bebeğe geçilir zaman herşeyi gösterecek başkaca bir aksilikte çıkmaz ise önce sağlık olsun yoksa hiçbirini yapamayız

Askımız tamamlanmış kızlar haber geldi:) 12 yumurtam işlem gormuş. 6 tane nurtopu gibi bebeğim olmuş :) Onlar aşklarına devam ede dursun son durum Perşembe gunu belli olucakk dua edin miniklerimee

Jolly cooook guzel haberlerle gelirsin insallah simdiden hayirli olsun diyelim

Tüp bebekte bahar farkı
İlkbahar aylarında östrojen daha fazla salgılandığı için hamile kalmanın daha kolay olduğunu belirten Kadın Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Süleyman Tosun, “Gün ışığı ve hava sıcaklığının artması östrojen hormonunu da artırıyor” dediPaylaşTüp bebek tedavisinde mevsimlere göre başarı oranlarına dikkat çeken Kadın Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Süleyman Tosun, bir araştırmada yumurtaların döllenme oranının ilkbahar aylarında diğer aylara göre 1.5 kat yüksek bulunduğunu söyledi.VİRÜSGün ışığı ve hava sıcaklığının östrojen hormonunun salgılanmasını arttırdığını belirten Tosun östrojen ile mevsim iliksi hakkında şunları söyledi: ”Östrojen hormonu kadın yumurtasının olgunlaşması ve embriyo gelişimi için çok önemlidir. Yardımcı üreme tekniklerinde (in-vitro fertilizasyon, mikroenjeksiyon) mevsimlere göre istatistiksel olarak başarı oranlarına bakıldığında,1932 çiftin dahil olduğu bir araştırmada gelişen yumurta sayısı, olgunlaşmış yumurta oranı, embriyonun rahme tutunma oranı (implantasyon) ve gebelik oranları açısından anlamlı bir fark bulunmamıştır.” Ancak yumurtaların döllenme oranının ilkbaharda diğer aylara göre 1.5 kat daha yüksek olduğu bulunmuştur.”VİRÜSSağlık ve Yaşam dergisine konuşan Op. Dr. Süleyman Tosun, “Tüp bebek tedavisinde bahar aylarının tercih edilmesi çiftler için moral verici ve yüz güldürücü sonuçları beraberinde getirebilir. Aynı zamanda daha çok döllenmiş yumurta bize embriyo dondurma ve gerekirse daha sonra kullanabilme şansı sağlamaktadır. Yine de bilinmelidir ki yardımla üreme teknikleri yılın her döneminde başarı ile uygulanmaktadır” dedi.

canım senınde gorcez hamılelık takvımını bende senın yerınde olsam beklemek ıstemezdım burda galıba butun ıs doktoruna kalıyo ınsallah o senı dogru yolda ılerletır ve saglıkla gelır bebısın sana sende 2013 te alırsın kucagın Rabbım hakımızda hayırlısını versın

İnşallah canım herkes için herşey hayırlı zamanda hayırlısı ile yaşansin

Askımız tamamlanmış kızlar haber geldi:) 12 yumurtam işlem gormuş. 6 tane nurtopu gibi bebeğim olmuş :) Onlar aşklarına devam ede dursun son durum Perşembe gunu belli olucakk dua edin miniklerimee

çok sevindim senin adına allah hayırlısıyla güzellikler içinde devamını sağlasın...

ohhh ne güzel maşallah ,
saklatacaksın degilmi kalanları

Evet kuzumm ins. İlk seferde olurda bebisime kardes yaparız hemen 1 yil sonra:)
süperrrr maşallah bebeklerine....
ne kadar büyük bi mucize bu olay...allah yardımcın olsun...

Valla cnmm mucize resmen. Minikler kutularında bölünmeye uğraşırlar su an canlılar cok garip:)

Evet kuzumm ins. İlk seferde olurda bebisime kardes yaparız hemen 1 yil sonra:)

Valla cnmm mucize resmen. Minikler kutularında bölünmeye uğraşırlar su an canlılar cok garip:)

hayır madem birbirinizi bulacaktınız, bu kadarda çok olacaktını niye beklettiniz jollyy annenizi yaaa ayıp hiç yakıştıramadım

Mavıcım nasılsın canım sen bana ozelden msj atmısın ben bukonuda bıraz cahıl oldugum ıcın :) gec farketım kusura bakma bayaga gec farketım hemde dun falan canım :) cvpda yazamadım bırılerı ogretsın bana bu ısı yaaaa

nasılsınız çok fazla takılamıyorum aralarda açıyorum...jolly için çok sevindim inşallah oda bebeğine kavuşur

bugün akşam randevumuz var bakalım bebeğimiz nasılmış öğrenicez allahın izniyle.inşallah herşey normaldir

canım iyiyim çok şükür...estağfrullah canım en üstde bildirimlerim varya ordan mesajların beğenilenler falan hepsi oraya geliyo geldiğinde kırmızı uyarı oluyor.mesajın geldiğinde okuduğun zaman altda cevapla butonu var ordan gönderiyosun

Son düzenleme:

bebegini yesinler senin , ögren bizim içinde sev bakalım bugün onu, ya kızlar hiç ultrason resmi almıyormusunuz doktordan koyun güzel meleklerinizi buraya bizde görelim

maşallah maşallah ne güzel 6 tane bebik olmuş aşklarını doyasıya yaşasınlar sonrada jollyy annelerine gelsin yada gelsinler çok sevindim cnm inşallah böyle dvm eder..

bebegini yesinler senin , ögren bizim içinde sev bakalım bugün onu, ya kızlar hiç ultrason resmi almıyormusunuz doktordan koyun güzel meleklerinizi buraya bizde görelim

canım var ama buraya koymak hiç aklıma gelmedi ama deneyeyim net çıkar inşallah

cnm bebişine bizden selam söyle herkes seni çok merak ediyo demeyide unutma akşama güzel haberlerini bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…