şekerim sen hiç karışma..bu ay kafanı serin tut gez eğlen coş...belki hiç bir şeye gerek bile kalmaz..ama olmazsa zaten adetinin ilk günü doktorunu arasın, kararını açıklarsın ve o sana yolunu gösterir..
bu arada yaz aylarında tüp bebek tedavisinin uygun görülmemesinin nedenini anlayamadım. ben de tam tersini duymuştum. yaz aylarında yapılan tüp bebeklerin tutma oranı daha fazlaymış..uzman olduk walla her kafadan bir ses çıkıyor:))) bir de eve ultrason aleti alsam tam olacak:)))
evet öyle oldu yelizcim , şimdide size gün saydıracagım artık inşallah sizler gibide güzel sonuçlarım olur
sonu guzel olsunda bız saymaya razıyız ınsallah sende hamıleyım dıye yazıcaksın bıze sevıncden cıldırcaz hep beraber jolly sonuc harıka senınkıler baya calısmıs desene ınsallah bebıslerın tutuncak sana masalcım senın ıcınden gecen ne onemlı olan o merak ettım
Askımız tamamlanmış kızlar haber geldi:) 12 yumurtam işlem gormuş. 6 tane nurtopu gibi bebeğim olmuş :) Onlar aşklarına devam ede dursun son durum Perşembe gunu belli olucakk dua edin miniklerimee
Canım yelizcim nasılsın güzelim senin gebelik takvimini gördükçe ve diğer hamile arkadaşların heyecanlandırıyor beni de ...2013 gelir gelmez yeni yıl ile gelecek bebekleriniz inşallah..darısı bekleyen bizlerin başına:)
canım ben içimden geçene göre hareket edemiyorum ki biliyosun bu işler kendi kafana göre istesende olamıyor,,tüp bebek tedavisi aşılama tekniğinden çok daha farklı ve uzun süreç ,,kullanmam gereken ilaçlar ne olur bunlar adetin kaçıncı günü başlar hepsini ancak doktorumla görüştükten sonra kesin olarak idrak edebilirim ,,şayet adetle birlikte tüpe geçmeden bir ay içinde doğum kontrol kullanacak isem zaten haziran ayında beklemede olacağım tüp bebek adayı olarak temmuzda başlanabilecek o yüzden bu konularda kendime göre uygulanacak prosödürü bir öğreneyim kararımı iki hafta sonra adet olursam doktorla görüştüğümde vereceğim
Benim içimden geçen tek şey hepimiz gibi bir an evvel anne adayı olabilmek..hatalı bir yol izlemek istemiyorum.Haziranda bekleyeceksem 2.aşılamaya başlamayı yeğlerim en azından haziranda da bir beklentim olur o da olmazsa yapacak birşey yok direk tüp bebeğe geçilir zaman herşeyi gösterecek başkaca bir aksilikte çıkmaz ise önce sağlık olsun yoksa hiçbirini yapamayız
canım senınde gorcez hamılelık takvımını bende senın yerınde olsam beklemek ıstemezdım burda galıba butun ıs doktoruna kalıyo ınsallah o senı dogru yolda ılerletır ve saglıkla gelır bebısın sana sende 2013 te alırsın kucagın Rabbım hakımızda hayırlısını versın
Tüp bebekte bahar farkı
ilkbahar sonbahar...:))
Askımız tamamlanmış kızlar haber geldi:) 12 yumurtam işlem gormuş. 6 tane nurtopu gibi bebeğim olmuş :) Onlar aşklarına devam ede dursun son durum Perşembe gunu belli olucakk dua edin miniklerimee
çok sevindim senin adına allah hayırlısıyla güzellikler içinde devamını sağlasın...
Jolly cooook guzel haberlerle gelirsin insallah simdiden hayirli olsun diyelim
ohh ohh maşallah ....sonu güzel hayırlı bitsin canım gözünaydın şimdiden
sagolun kızlar yaa ins. Guzel guzel büyür bebiklerimm onlardan 1 tanesi benim olur insallahh
ohhh ne güzel maşallah ,
saklatacaksın degilmi kalanları
süperrrr maşallah bebeklerine....
ne kadar büyük bi mucize bu olay...allah yardımcın olsun...
Evet kuzumm ins. İlk seferde olurda bebisime kardes yaparız hemen 1 yil sonra:)
Valla cnmm mucize resmen. Minikler kutularında bölünmeye uğraşırlar su an canlılar cok garip:)
Mavıcım nasılsın canım sen bana ozelden msj atmısın ben bukonuda bıraz cahıl oldugum ıcın :) gec farketım kusura bakma bayaga gec farketım hemde dun falan canım :) cvpda yazamadım bırılerı ogretsın bana bu ısı yaaaa
nasılsınız çok fazla takılamıyorum aralarda açıyorum...jolly için çok sevindim inşallah oda bebeğine kavuşur
bugün akşam randevumuz var bakalım bebeğimiz nasılmış öğrenicez allahın izniyle.inşallah herşey normaldir
bebegini yesinler senin , ögren bizim içinde sev bakalım bugün onu, ya kızlar hiç ultrason resmi almıyormusunuz doktordan koyun güzel meleklerinizi buraya bizde görelim
nasılsınız çok fazla takılamıyorum aralarda açıyorum...jolly için çok sevindim inşallah oda bebeğine kavuşur
bugün akşam randevumuz var bakalım bebeğimiz nasılmış öğrenicez allahın izniyle.inşallah herşey normaldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?