Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet geldi çok şükür canım. sanmıyorum en azından benim daha 2 haftam var sen de bekledin çok inşallah güzel kalınlaşır rahmin de alırsın artık bebeklerini. erken almak daha iyi değil mi sıkıca tutunsunlar mens in sonuna kadar :) benim de 7-8 bikere de 9 oldu inşallah bu sefer daha çok kalınlaşır. destekleyici puregon kullanırken kullanmadım ama daha önceki aşılamamda ilk aşılamamdı ve o aralarda işte ovulasyon takibi yapılan aylarda climara kullandım o zaman da 7.7 ve 8 olmuştu. o zaman menogon ve femara kullanmıştım. sonra puregonlara geçtik 2 aşılama yapıldı zeynep kamilde birinde 9 mm idi ilkinde. artık bantların arkasından oldu diye mi işe yaradı bilmiyorum ikincisinde de 7.1 di. ama rahim anomalim olduğu için isticem destekleyici. hatta mümkünse estrofem tablet. o bana iyi gelmişti hamile kalmıştım onunla :)

evet sevdem 2 gün gecikti ama normaldir tedavilerin arkasından oluyor böyle. bir de öyle lekelenme tarzında olmadı 3-4 gün. pazar sabahı lekelenme geldi kahverengi sonra pembe idi tuvalete girdiğimde gün içinde. ertesi gün söküldü. çok mutlu oldum. anlatırım tabi kuzum. 225 doz puregon ile başlicaz.kendim vuruyodum zaten iğneleri alışkınım aşılamalardan. kocişe de keçiboynuzu kürü yapıyorum 2 gündür kendisi istedi :) içiyo lıkır lıkır. 10 gün bari içireyim dedim. canım sen de lütfen belirtilere takılma. belki de bebektir. sanki hissetmicekmisin bebek varsa da aynı belirtileri. ben tutacağına inanıyorum. bozma moralini. olmazsa da üzülmek yok tüp bebekle başarı şansın yüksek bence.

canım sende mi tiroid hastasısın. benim de tsh ilaçsız 4.6 iken ilaca başladım ben de euthyrox kullanıyorum 50 mg. haftasonları içmiyorum öyle dengeledik. hamilelikte de hemen yükseliyor bu meret sen nasıl kontrol altında tutuyosun canım?

ay canım yaa ben bıktım vallahi senin bu misafirlerinden hep yoruyosun kendini.uzaktan mı geldi misafirlerin? ne kadar yardımcı olsalar da hamile insana yatıya kalınır mı ki canım ya. adetlerinizi filan bilmiyorum tabi ama ben sana üzülüyorum. artık daha sık dinlenmen lazım ayakların şişer ayakta kalma. sonra en rahat geçen gibi görünse de riskli bu aylar. kendimi iyi hissediyorum deyip sakın kontrollerini ihmal etme maşallah çınarımız çok hareketliymiş ama sen yine de hep dinle bebeğinin hareketlerini. evi de boşver ya misafirin arkasından bi sil süpür yap yeter doğuma yaparsınız büyük temilzik.

neresiymiş o tontancı bize de söyle bakalım aklımızda bulunsun :)))

bu climara forte bantları nezamana kullanıcam bilgisi olan varmı

doktorunu aramalısın bence canım aşılama mı tüp bebek mi? yani

Gebelik için 2 ve altı olması gerekiyormuş tüp bebek için gittiğimde dahiliye uzmanı öyle söylemişti.benim 3,89 çıkmıştı ben 25 mg kullanıyorum sadece sabahları 2'ye düştü, geçen kontrole gittiğimde 1,58 çıktı ilacı bırakmadım devam ediyorum. Gebelikte sürekli değişim gösteriyormuş doktoruma söyleyeceğim her gittiğimde tsh bakılsın istiyorum.12 hafta gidicem o zaman kadar 25 mg devam edicem yükselmez inşallah.

arkadaşlar 1. tüp bebek tedavim negatifle sonuçlandı çok üzgünüm ağlayamıyorum bile.allah büyük

rukiye çok geçmiş olsun.inşallah en kısa sürede toparlanırsın...

kuzum önemli olan adete göre kaç olduğu.eğer için huzursuzsa bu defalık başka doktorada gidebilirsin .sonra gene eski doktorunla devam edersin.
Yaşım küçük olduğu için 1 tane tarsger ettiler 6 kaliteli emriyoda dondurdular meleğim rabbime emanet kızlar

bebesko transferin hayırlı olsun inşallah Allah hamileliğide nasib eder...

olimbera 4. aşılaman hayırlı olsun umarım bu kez hamile kalırsın...

valla bende bıktım kuzum yaaa bitmiyor eşimin kuzeni oluyor, memleketten alanyaya tatile gelmişler,otelde günleri bitince antalyayada gelmek istemişler ilk defa geldiler evimize onlar şehir dışına çıkmamışlar hiç ilkmiş onlar için 2,5 yaşında çocuklarıda vardı.ters bir zamanda oldu yoksa bende onları çok severim,ama zor oldu benim için gerçekten doktorumla konuşmuştuk geçen hafta, riskli haftaların dedi yorma dedi dinlen dedi,kontrollerim artık 10 günde canım o yüzden rahatım cumartesi tekrar kontrolüm var fırça yicem doktorumdan zaten şimdiden kara kara düşünüyorum :26:benim yengemle aynı hastanedeler ya ameliyat yaparken sormuş beni oda misafiri var ayakları çok şişti demiş baya kızmış ayaklarımın şişi devam ederse test falan yapacakmış,gerçi şimdi indi.cumartesi bakalım ne dicek:26::26::26:temizliğimide annem yapacak saolsun....

teyzeleri oğluşumun herşeyi tamam artıkçok tatlı şeyler aldım
kendim için pijama gecelik alcam,birde şekerini yapacağım....canım annem aldı yine bana hiç harcatmadılar allah onları başımdan eksik etmesin bir tek yıkayıp yerleştirmek kaldı.resmini çekip koycaktım ama kablom bozuk ilerleyen günlerde çekip koyarım....

teyzeleri darısı sizlere inşallah

arkadaşlar merhaba

ben aranıza yeni geldim:) eşimin sperm sayısı çok az dr gitigimizde tüp bebek olması lazım dediler ne olduğumuzu şaşırdık çünkü konu hakkında hiçbir bilgimiz yok sizden ricam beni bu konu hakkında bilgilendirmeniz ve tüp bebek merkezi seçiminde yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

selam kızlar nasılsınız giremedim foruma bikaç gündür..eşimin fuarı var işiyle ilgili bende onunla beraber gidiyorum bikaç gündür akşam geç vakit geliyoruz o yüzden yazamıyorum..ne var ne yok okuyamadım geçmişi pek umarım hepiniz iyisinizdir..yeni hamile haberi varmı?yarın girmeye çalışırım inşallah kendinize iyi bakın canlar öpüyorum hepinizi..

kızlar nasılsınız hamişler çok şekersiniz mdaaa varya ne beklemesi git özele keseyi görürsün 3hafta beklendigini ilk defa duyorum:26:

öyle canım sıkkınki birsürü misafir geldi neyseki mavi gibi degilim agırladım yorgunum sadece mavi yapma güzelim bukadar yorma sen kendini gelmesinler yaa hamile oldugunu bilmiyolarmı en son okuduklarımdan en çok senin misafirlerini sinirlendim

bana gelince adetim gecikti tüpsüz imkansız hamile kalmam nsedense bilmiyorum ama bir ümit bekledim tam 9gün oldu test yaptım bugüm negatif hiç dra gidesim yok ne olur geli7verse kendiliginden sitressiz sakin sakin 9ay geçirsem çıkmadıysa çıkmazda bidaha ooof çok bunaldım çok hele yine bayram geliyor yavrularım kara toprakta ne biliyim çok daraldım çokk

Rana ya niye üzüyorsun sen bizi bakayım ( sen sağlıklısın eşin sağlıklı ikiniz yan yana olduktan sonra olur, sen içini ferah tut üzme kendini tamam mı.

canım benim gelene de gelme denmiyor işte benim kocamdada var neyse artık bitti bundan sonra merak etmeyin hamile olmadan önce benimde böyle 10 gün geç kalmıştı test yapmıştım negatifti herzaman ki gibi acayip bunalım takılmıştım sitem etmiştim ama hep kendimi üzmüşüm geriye bakınca.umudunu hiç bir zaman yitirme güzelim bi söz paylaşmıştım beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır diye,o gün gelecek sende hamileyim diyeceksin ne imkansızlar şimdi hamile üzülmek yok yola devam doktorunada git neden 9 gün geçti muayneni ol derim.kolay değil bende yaşadım insan ister istemez pes ediyor ama pes etmemek lazım mış bunu öğrendim

ay ne güzel Çınar paşa nın eksikleri bir bir tamamlanıyor allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip eder inşallah, fotograflarıda bekliyoruz mavişim öpüyoruz sizi :)

herkese merhaba umarım hepimiz için çok güzel bir gün olur...

özledik pericim seni , gel artık dön aramıza :2:

ranacım merhaba canım
randevu aldıgım doktorumada sordum dün , 7 ve 8. haftalarda kalp atışı , kesenin içindeki bebek abdominal ultrasonla net görülebiliyormuş, şimdi gidersem sadece keseyi görebiliriz dedi. Şimdi gidersem keseyi görebiliriz. Ama içindeki bebegi görmeden ve kalp atışını duymadan sanırım net bişey söylemek zormuş. Sanırım bekleyecegim acil bişey olursa agrı sızı kanama gibi o durumda gideriz diye düşündük.Kafam çok karıştı açıkcası bulundugum yerdede rastgele bir doktora gitmek istemiyorum. zaten buradaki doktorlar yüzünden bu aşamalar geldim.

canım bence sen randevu zamanını bekle derim öyle daha iyi olur bu zamana kadar bekledin zaten

kızlar jollyy den haber varmı dün dr kont vardı ben görmedim geldiğini merak ettim de

bugün dra gittik çok şükür kalp atışlarını gördük bebişim 8 mm herşey yolunda rahimde yumurtalıklarda kist falan da yokmuş şikayetin varmı diye sordu yok dedim çok güzel dedi.... yani mide bulantısı olmayanın bebeği sağlıksız tezini çürüttüm bir tek kilo konusunda uyarı aldım bu arada bebişim kesenin sağ tarafında

çok sevindim senin adına ne güzel bebeğin sağlıklı imiş ohhh o günleri bizde görcez allahın izniyle inşalalhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…