Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

yok tatlım ya hamilelik diye belirti yok bende ne aşerme ne bulantı ne bel ağrısı sadece full uyuyorum :)))) şükür çok rahat bir hamilelik geçiriyorum.:)))

ben ilk hamileliğimi öğrendiğimde doktora gidince anlattım aşılama geçmişimi kıymatli bebek dedi :))) bana da progestan verdi,ama ben sabah akşam ağızdan aldım aşılamalardan alışkın olduğum için :)) bir kutu içtim ikinci kontrole gidince tekrar başlamama gerek olmadığını söyledi şimdi sadece folbiol ve euthyrox kullanıyorum. :)))

slm kızlar nasılsınız,misafirlerim dün akşam gittiler,kaç gündür uzanıp oturamadığımdan ayaklarım öyle bir şiştiki yürüyemiyordum bile,belim deseniz çok fena hep tutuldum kaldım,dün akşam masaj yaptı eşim ayaklarıma bugün biraz indi.gecede çok rahatsızlandım ve bağırsaklarım bozulmuş tuvaletten çıkamadım bide kaç gündür uykusuzdum anlayacağınız mahvolmuş bir durumdayım,daha temizlik yapılacak eve ve haftaya bayram

canım çok geçmiş olsun az da kaldı doğuma keşke daha fazla kendini yormasan güvendiğin temiz olduğunu düşündüğün bir kadın yok mu çevrende ona temizletsen hiç değilse daha fazla yorulmazsın,yat uzan artık dinlenince geçer dikkat et kendine

canım çok saol,gece çok korkmuştum karın ağrısı mide ağrısı .......
annem yardım edecek temizliğe biz yapalım dedi annem,, doğuma yakın bir daha yapılacak o zaman yardımcı gelecek.bugün hep yatayım diye planlamıştım ama öğleden sonra çarşıya çıkacağız bebişin eksikleri var onları tamamlicaz toptancı bebek mağazası buldum oraya gideceğiz,0-3 ay zıbın pijama takımı falan alcam biraz daha.....

yok tatlım ya hamilelik diye belirti yok bende ne aşerme ne bulantı ne bel ağrısı sadece full uyuyorum :)))) şükür çok rahat bir hamilelik geçiriyorum.:)))

ohh ne güzel rabbim herkese nasip etsin, bendede hiç bişey yok bende bu yüzden şaşkınım daha ultrason için 3 haftam var acaba daha erken bir doktora gitsemmiki

ah kuzum neden yorduldunki bu kadar, bu misafirleride anlamam bu kadıncagızın durumu belli neden biraz daha özenli olmazlarki dikkat et tatlım kendine artık dinlenmen lazım, iş falanda yapma

teyzeleri hiç kıyamaz ona sen onu düşün napacan temizliği

ah kuzum neden yorduldunki bu kadar, bu misafirleride anlamam bu kadıncagızın durumu belli neden biraz daha özenli olmazlarki dikkat et tatlım kendine artık dinlenmen lazım, iş falanda yapma

mda canım nasıl gidiyor benimdede hiç bi belirti yok bugün 4.günümüz bebişimle ama eskisi gibiyim sadece geceleri 4-5 defa lavaboya kalkıyorum bunun dışanda herşey eskisi gibi :))) çok heyecenlıyım hep pozitif düşünmeye çalışıyorum bide 5.gün emriyosu olduğu için daha mutluyum nedense allahım inşşşalah bebeişim benledir yarabbimm

hamilelere rahatlik saglik tedavi surecindekilere sabir sans sonuc icin gun sayanlara mujdeli bir hafta olsun:))))

kuzucum boşver takma kafana bir şeyi en azından sonuç negatif bile olsa şu anda 12 gün teorik olarak hamilesin bunun keyfini sür. Ben hiç belirti olmadıgı için hep negatif diye bakıyordum hatta test günü eşime dedimki 1 gün daha beklesekte şu hamilelik keyfini bir gün daha yaşasam dedim :) delilik işte. Umarım sende güzel sonucunu alırsın. Burayı bayram yerine çeviririz.

haklısın canım bu yürek 3 başarısız aşılama atlattı bunumu atlatamıcak demi eğerki bebeğimin zamnı gelmiş ise olcak zaten ben ne yaparsam yapayım

ohh ne güzel rabbim herkese nasip etsin, bendede hiç bişey yok bende bu yüzden şaşkınım daha ultrason için 3 haftam var acaba daha erken bir doktora gitsemmiki

tatlım ben öğrenir öğrenmez evime de yakın gitmek istediğim Tınaztepe hastanesinden boş olan doktordan ertesi güne randevu aldım,beğenmezsem sonra değiştirim diye düşünmüştüm ilk önce her şey yolunda mı diye emin olmak istedim, sende Kuşadasında özel hastane yada bir devlet hastanesine git bence, keseye bir baksınlar her şey yolunda mı diye kontrol ettir randevu günü kendi doktoruna gönül rahatlığı ile gidersin.

Bizim bebeklerimiz çok kıymetli :)))

teyzeleri hiç kıyamaz ona sen onu düşün napacan temizliği
bebeşkom onun keyfi yerinde teyzesi o yorulmuyo hiç,beni yoruyo gece gündüz uyku yok bana çok hareketli dürtüp duruyor gece sabaha kadar çınar bey hiperaktif olacak galiba yandık

mdacım valla eşine tembihle şimdiden son aylarda misafir falan kabul etmeyin,6 gün kaldılar,bana çok yardımcı oldu misafirim ,ama yinede insan zorlanıyor taşıyamıyosun, gezemiyosun zaten uyku sorunu var uzanamıyorsun yemek yapılacak çay, vs vs.....

haklısın canım bu yürek 3 başarısız aşılama atlattı bunumu atlatamıcak demi eğerki bebeğimin zamnı gelmiş ise olcak zaten ben ne yaparsam yapayım

bolbol ayetel kürsü oku fatiha ihlas nas felak oku ALLAHA sıgın dua et içindeki sıkıntı azalır ben öyle yaptım iyi geliyor

kızlar ben kaçtım şimdilik çarşıya çıkacağız gelince görüşürüz canlar

haklısın tatlı olmazsa bu hafta burada özel bir doktor var ona gideyim ben bi bakalımbizimkisi oralardamı :18:

hepimiz için güzel hayırlı bi hafta olur inşallah pek bakamadım topiğe ama gördüğüm kadarıyla bebeskonun taranssferi yapılmş hakkında hayırlısı olur inşallah canım rabbim gönderir meleğini

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…