Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ağrıların normal canım 2 tane aşılama yaptırdım ikisindede hep ağrım vardı şişkinlik falan kafana takma bir haftaya düzelirsin

kıyamam sanadaa mavicim benimi beklediniz çınar bebekle acil girseydi kanı zaten canım 1-2 sate çıkacaktı artık napalım geç olsun sonu güzel olsun inşallahh

olsun teyzesi bişeycik olmaz, bende heyecanlıyım ya oda hiç yerinde durmadı inan az kaldı zaten ben pozitif bekliyorum inşallah yanılmam

olsun teyzesi bişeycik olmaz, bende heyecanlıyım ya oda hiç yerinde durmadı inan az kaldı zaten ben pozitif bekliyorum inşallah yanılmam

yerim ben onu yaa rabbim ona sağlıklı uzun ömürler versin inşalalhh...inşalalh yanılmıyosundur mavicimm

yerim ben onu yaa rabbim ona sağlıklı uzun ömürler versin inşalalhh...inşalalh yanılmıyosundur mavicimm

müjdeyle gelceksin inşallah sabırsızlıkla bekilyourm pozitif hissediyorum senin kutunda bebeskooooo

bebesko inşallah sonucun güzel çıkar çifte bayram yaparsın.Allah yardımcın olsun...

buda olmadı 0,5 çıkmış sonucum hepinizden allah razı olsun

ne denirki cnm şu an belkide en iyi ben anlarım seniiii bende çok inanmıştım
ama şöyle düşünelimm takdir ilahi demekki hayırlısı böyleymişşş
rabbim hayırlı bi şekilde inşallah bizede nasip eder arkadaşımmm

hadi beh sağlık olsun bebeskom bizler ne kadar alışık olsakta zor geliyor biliyorum ama en güzelini rabbim biliyor. vardır yoluna koyduğu bişeyler sırası vardır onunda elbet bekleriz sıramızı elbet be kuzum.

Canım ya çok üzüldüm senden çok ümitliydim beni de ümitsizlik kapladı şimdi bu işin sonunda negatifi almak da varmış onu anladım nasip değilmiş demekki canım üzülme desemde nafile

canım inan ki çok üzüldüm diyecek bir şey bulamıyorum sakın isyan etme Allah'ım sizlere de en kısa zamanda benim yaşadığım gibi bir mucize yaşatsın.İsimlerinizi bilmesemde her dua edişimde sizlerde varsın.Sabret canım elbet günü ve zamanı var çok üzgünüm...

canım seyhanın dediği gibi, seni en iyi anlayanlardan biri de benim yakın zamanda negatifi gören biri olarak. ama insan hemen yeni tedavi sürecine başlamak istiyor, ve unutuyorsun. inşallah güzel haberlerini vereceğin günler çok yakındadır.

cnm sen başlayacakmısın tekrar ?

Off yaa, demek olmadı oysa çok ümitlenmiştim hep olumlu hissetmiştim senin için.Zamanı değilmiş.Allah en hayırlı zamanda hayırlı bir evlat verecektir inanıyorum. Çok geçmiş olsun başka diyecek birşey bulamıyorum...

cnm sen başlayacakmısın tekrar ?

canım geçen p.tesi adetimin 4. günüydü, doktor baktı, düne tekrardan randevu vermişti, gittim rahim kalınlığıma baktı, cuma tekrardan gideceğim. coraspin,elevit,folbiol dışında hiçbir şey kullanmıyorum.cuma günü için p.tesiye transfer tarihi verebilir belki, ilaçsız kalınlaşıyor mu diye bakıyor galiba. yani ara vermeden de başlamış olabilirim, ama p.tesi olursa yanarım yanarım geçen boş tatile yanarım:)

:)
hayırlısı olsun cnm sen en azından şanslısın , ben eğer tekrar düşünürsem sil baştan deneyeceğim
bu yüzden 2-3 ay ara vermek en iyisi dedi dr
gittiğimde muayenede etmedi beni , acaba devam edilmeyecek diyemi onuda bilmiyorum :26:
toparladınmı kendini peki nasılsın ?
bana ara ara vuruyo üzülüyorum hala

bebeşkom çok ümitliydim gerçekten şaka mı bu yoksa?inanamadım bir türlü:44: bu seferde olmadı herşey yolundaydı, vardır bunda da bir hayır rabbim verecek ama şimdi zamanı değilmiş demekki dualarımız kabul olcak canım benim hiç umudunu yitirme sakın belkide tedavisiz gelecek,sabrın sonu selamettir.....

Kendine haksızlık etme lütfen, sen çok şükür daha şanslısın, bir tane prensesin var, allah ona uzun ömür versin cnm.
sıfırdan başlamak için 2-3 ay ara veriliyor cnm, o nedenle başka şeyler düşünme.
ben açıkçası hep olacak diye düşündüğümden pek üzülmedim sanırım. yani kan verdiğimde adet olmuştum zaten, sonradan mı patlayacağım ne ağlamadım bile, belki de hisetttiğim adet sancıları beni zaten alıştırmıştı sonuca. Arada düşünmüyor değilim yaa olmazsa diye ama elimizden geleni yapıyoruz sonuçta. Hep hayırlısını diliyorum, demek ki şu an için hayırlısı böyle. Neden olmadı diye düşünmeyelim, sıkma canını, zamanı var, elbet olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…