merhaba kızlar arada okuyorum yazdıklarınızı
bende c.tesi aşılamam oldu ilk aşılamam...
herşey o kadar hızlı oldu bittiki anlamadım hsg çekildim 3 gün sonra aşılamam oldu yumoş büyümüş 20.. dedi doktorum :)
aşılamam c.tesi oldu az sancım vardı pazar yoktu ama dün ve bu gün acaip sancı var kasıkımda hatta aşağı kadar iniyor sancı var mı öyle bi durum yaşayan normal mi içinde bulunduğum durum..
progestan fitil kullanıyorum acaba o yapıyor oılabilir mi baktım yan etkisinde yok
canım sıkıldı acaba ağrılarım nornmal mi değil mi..
hiç yanımda yakınımda aşılama yaptıran yok ki!!! bilgisi olan bana bilgi verebilir mi?
kıyamam sanadaa mavicim benimi beklediniz çınar bebekleacil girseydi kanı zaten canım 1-2 sate çıkacaktı artık napalım geç olsun sonu güzel olsun inşallahh
olsun teyzesi bişeycik olmaz, bende heyecanlıyım ya oda hiç yerinde durmadı inanaz kaldı zaten ben pozitif bekliyorum inşallah yanılmam
olsun teyzesi bişeycik olmaz, bende heyecanlıyım ya oda hiç yerinde durmadı inanaz kaldı zaten ben pozitif bekliyorum inşallah yanılmam
kızlar allah hepinizden razı olsun inşalalh
kanımı verdim hemşire kanımı giren beyfendiye dediki acil bthc ye gir dedi saolsun o normal girmiş acil girseydi sonucu alcaktım 2 saat içinde şimdi 15:30 kaldı işe geldim tekrar sat 15:30 da telefonla öğrenecem inşalalh bebeğim benledir teyzeleri
kızlar allah hepinizden razı olsun inşalalh
kanımı verdim hemşire kanımı giren beyfendiye dediki acil bthc ye gir dedi saolsun o normal girmiş acil girseydi sonucu alcaktım 2 saat içinde şimdi 15:30 kaldı işe geldim tekrar sat 15:30 da telefonla öğrenecem inşalalh bebeğim benledir teyzeleri
müjdeyle gelceksin inşallah sabırsızlıkla bekilyourm pozitif hissediyorum senin kutunda bebeskooooo
buda olmadı 0,5 çıkmış sonucum hepinizden allah razı olsun
canım seyhanın dediği gibi, seni en iyi anlayanlardan biri de benim yakın zamanda negatifi gören biri olarak. ama insan hemen yeni tedavi sürecine başlamak istiyor, ve unutuyorsun. inşallah güzel haberlerini vereceğin günler çok yakındadır.
cnm sen başlayacakmısın tekrar ?
canım geçen p.tesi adetimin 4. günüydü, doktor baktı, düne tekrardan randevu vermişti, gittim rahim kalınlığıma baktı, cuma tekrardan gideceğim. coraspin,elevit,folbiol dışında hiçbir şey kullanmıyorum.cuma günü için p.tesiye transfer tarihi verebilir belki, ilaçsız kalınlaşıyor mu diye bakıyor galiba. yani ara vermeden de başlamış olabilirim, ama p.tesi olursa yanarım yanarım geçen boş tatile yanarım:)
:)
hayırlısı olsun cnm sen en azından şanslısın , ben eğer tekrar düşünürsem sil baştan deneyeceğim
bu yüzden 2-3 ay ara vermek en iyisi dedi dr
gittiğimde muayenede etmedi beni , acaba devam edilmeyecek diyemi onuda bilmiyorum :26:
toparladınmı kendini peki nasılsın ?
bana ara ara vuruyo üzülüyorum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?