Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah öyle olur gayem.bende epey merak etmiştim mda yı.dualarımız onunla...

inşallah arkadaşım ...zor bir süreçten geçip özlemini duyduğun anne olma arzusunu tadıp Allah yarı yolda kimseyi bırakmasın ...

evet hatırlıyorum ben çok sevindim. rabbim sağlıkla kucağına almakta nasip eder inşallah. darısı başımıza canım.

Ayy çok sevindim bende o ay benimde olmamıştı birlikte gün sayıyorduk İnş. sağlıkla alır kucağına bizde o günleri görücez inşallahhhh

canım tebrik ettiğimizi sevincini paylaştığımızı söylersin,gerçekten de mucizeler her zaman var yeter ki umudumuzu kaybetmeyelim :))))

kızlar hepinizden allah razı olsun evet hala sokdayım ve çok korkuyorum inş yarın kan verdiğimde 2 ye katlar kan pıhtılaşması hastası olduğum için su anda aspirin kullanmamı söyledi ama ben endişeliyimmmmm dualarınızı eksit etmeyin nolurrrr

bebeskom canımın içi sende bugün güzel haber vericeksin buna eminim ve bebeklerimizin takibini beraber yapıcaz kendine cok iyi bak haberini bekliyorum

Slmm cnmm hayırlı uğurlu olsun çok sevindik haberinee Dr'un yuratdışındaymış diğer dr düşüklerini biliyor mu ? Aslında dr'dan habersiz ilaç kullanılmaz pek akıl vermiş olmak istemem ama evde varsa iğnen direk başla bence. Kan sulandırıcı iğnenin bizim gibi zor hamile kalan insanara zararı değil yararı var. 0.4 ile başlarsın dr belki gerekli görürse 0,6 'ya bile çıkarabilir dozu. Sen tedbiri elden bırakma istersen . Yada diğer dr'u arayıp kullanıyım mı diye sor bakalım ne diyecek. Bende corasprin ve clexan 0,4 kullanıyorum şu an. İnş. bu sefer hiç bir sorun yaşamadan aırsın bebişini kucağına

arkadaşım gzöün aydın ... çok tebrik ederim Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin... şimdi efham yapıp kendini ve bebeğini üzme canım .. endişelerini anlayabiliyorum ama doktorun herhangi bir olumsuzluk hissetmiş olsaydı emein ol coraspirinle bırakmazdı seni.. bayram sonrası doktorun da gelir sende meleğini görmek için kontrolünüze gidersiniz.. ne güzel bak çifte bayram yaşıyor olacaksın..bu anın tadını çıkart ve konuş onunla bol bol ... Allah'a emanet olun ... inşallah bu mucizeler en kısa sürede bizleri de nasip olur..

hayırlı uğurlı olsun cnmmm

ay canım saollll valla var olmazmı kutu kutuu zaten tüp bebekte 0.4 lük günde 2 kez kullanmıstım ayy bilemedim yaaaa bugün tüp bebek yaptırdığım hastaneye gidecem ordaki dr görüşcem bide bakalım ne dicek
saol balımm allah razı olsunnn evet sok oldumm bayram şekerim geldi habersizzz rabbime emanet zaten
hayırlı uğurlı olsun cnmmm

saol canımmm

jolly ne durumdasınnn hislerin hangi yönde ayy çok heyacanlı günler

GAYEM nasılsın cnmmmm
bu mucizelerden bizede nasip olur inşallahhhhhh

canım,kan sulandırıcı ilaçlar hakkında pek bir bilgim yok ama,sakın kendini yorma bayram diye gezip dolaşıp yıpratma kendini, mümkün olduğunca evde dinlen asla ama asla ev işi yapma yukarı uzanma, aşağı eğilme ani hareketlerden kaçın lütfen, kendine dikkat et tekrar tebrik ederim :)))

jolly ne durumdasınnn hislerin hangi yönde ayy çok heyacanlı günler

Valla belirti aramıyorum şimdilik birşey yok ama o bebeler orda sanki öyle hissediyorumm İnş. bugün bebesko haftayada ben güzel haberler veririmmm Sonra ayağımıda bir sürürüm hepinizi tuttuğum gibi peşimden sürüklerim :))

beni bayağı sürüklemen gerekecek gibi

Hayırlı uğurlu olsun tgbesr.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Benim ilk tüp denemem kimyasal gebelik oldu.Ardından normal yoldan gebe kaldım ve hemen dr. a gittim.tekrar kimyasal olabilirmi risk varmı diye.Dr. baktı ve rahimde kanama alanı gördü hemen kan sulandırıcı iğneye başlayacağız bu arada da kan pıhtılaşması ile ilgili testleri yaptıracağız dedi.Yani problem olmadan daha iğneye başladı ve istirahat verdi.10 gün sonra sonuç çıktığında evet pıhtılaşma sorunum vardı ve erken müdahale ile bebişim benimle kaldı.şimdi doğuma kadar innohep yapıyorum karnımdan ve coraspinde kullanıyorum.üstelik senin hem düşüğün var hemde zaten tespit edilmiş pıhtılaşma sorunun.dr. lar önlem amaçlı teste bile gerek duymadan kan sulandırııcı iğneye başlıyorlar öncesinde düşük olan hastalara.bebeğe ve sana bi zararı yok çünkü.Sana önerim hemen bugün bir dr. ile görüşüp iğnelere başlaman.coraspin yeterli gelmeyebilir. Kıymetli bebeğimizide kaybetmeyelim değil mi? Hayırlısı olsun inşllah.

Herkese günaydın, Oğluşum ve benim için güzel dileklerde bulunana herkese teşekkür ederim.Allah sizlerede yaşatsın inşallah. Bu arada çok heyecanlıyım.İnşallah BEBESCO' nun müjdeli haberi gelirde sevincim ikiye katlanır.

3 gündür bihaberim topikten herkez iyidir umarım bitek bebeskonun test yapcağını okudumm umarım hakkında hayırlısı olur merakla sonucunu bekliyoruz

ay canım oğlunmu oluyo ay maşallah saglıklı olur inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…