inşallah öyle olur gayem.bende epey merak etmiştim mda yı.dualarımız onunla...
kızlar tgbesr tanıyanınız vardır eminim mayısta benle 3.aşılamayı ankara üniversiteinde beraber yaptırmıştık tutmamıştı ikimizinkide(( o bide özelde tüp bebek yaptırmış buından1,5 yıl önce oda tutmamış ara vermşti kasımda tüp bebeğe tekrar başlıcaktı ,bugün çok yoğunum işteyim saat 3 de tgbesr aradı beni sabah evde idrar testi yapmış çift çıkmış inanmmaış kan vermeye gitmiş 99 çıkmış hamileymişş çok sevindim anlatamam kimse umudunu yitirmesin bence
evet hatırlıyorum ben çok sevindim. rabbim sağlıkla kucağına almakta nasip eder inşallah. darısı başımıza canım.
Ayy çok sevindim bende o ay benimde olmamıştı birlikte gün sayıyordukİnş. sağlıkla alır kucağına bizde o günleri görücez inşallahhhh
ne güzel bir mucize daha zamanı gelmiş demekki çok sevindim ben de hatırladım Allah kucağına almayı nasip etsin. darısı da bizim başımıza olsun.
bebeskocum yarın test günü dimi heyecan var mı heyecan?
bebeşkom çok sevindimrabbim kucağında almak nasip etsin arkadaşımızın görüşürsen mutlaka sevincimizi kendisine ilet.darısı sana ve diğer arkadaşlarıma inşallaaaaaaaaaaaaa haydi gelsin güzel haberler canlaaaaaaaaarrrr
canım tebrik ettiğimizi sevincini paylaştığımızı söylersin,gerçekten de mucizeler her zaman var yeter ki umudumuzu kaybetmeyelim :))))
hepinizden allah razı olsun tgbesr de ileticem güzel dileklerinizi.bende saat 10 gibi çıkıcam kan vermek için çok duygusalım o kadar çok korkuyorum ki sonucumu almaya cesaretim yok desem inanınn ne olur çok dua edin kızlar güzel haberlerle geleyim size(((((
kızlar slm uzun bir aradan sona tekrar aranıza geldim eskiler bilir beni 2 düşük yaşamıştım. kasımda tüp bbek denemesi yapıcaktım ama meleğim bana süpriz yapıp bu ay geldi dün adetimin 29. günüydü adet olmam gereken zamandı ben sabah gebelik testi yaptım ve silik olarak 2. cizgiyi gördüm ve hemen hastaneye gidip kan verdim ve sonucum 99.1 cıktı dr. yurt dışında olduğundan konusamadım ama ordaki baska bir dr sorduk ve 2 gün sonra tekrar kan ver dedi ve bebeğin kalp atışını duyana kadar corasprin folbiol ve b12 içeceksin dedi ama ben endişeliyim asılama ve tüp bebek yaparken 1 ay öncesinde cleksan 0.4 lük iğneye başlamıstım ama gebelik olmadığından kestik iğneyi simdi coraspirin yeterli olacakmı anlamadım ben 2 gebeliğimdede kalp atışı duyamadımki cok korkuyorum benim değerim mthfz 1298 homozigot yorumlarınızı bekliyorum kızlar nolur yardım edin
kızlar slm uzun bir aradan sona tekrar aranıza geldim eskiler bilir beni 2 düşük yaşamıştım. kasımda tüp bbek denemesi yapıcaktım ama meleğim bana süpriz yapıp bu ay geldi dün adetimin 29. günüydü adet olmam gereken zamandı ben sabah gebelik testi yaptım ve silik olarak 2. cizgiyi gördüm ve hemen hastaneye gidip kan verdim ve sonucum 99.1 cıktı dr. yurt dışında olduğundan konusamadım ama ordaki baska bir dr sorduk ve 2 gün sonra tekrar kan ver dedi ve bebeğin kalp atışını duyana kadar corasprin folbiol ve b12 içeceksin dedi ama ben endişeliyim asılama ve tüp bebek yaparken 1 ay öncesinde cleksan 0.4 lük iğneye başlamıstım ama gebelik olmadığından kestik iğneyi simdi coraspirin yeterli olacakmı anlamadım ben 2 gebeliğimdede kalp atışı duyamadımki cok korkuyorum benim değerim mthfz 1298 homozigot yorumlarınızı bekliyorum kızlar nolur yardım edin
kızlar hepinizden allah razı olsun evet hala sokdayım ve çok korkuyorum inş yarın kan verdiğimde 2 ye katlar kan pıhtılaşması hastası olduğum için su anda aspirin kullanmamı söyledi ama ben endişeliyimmmmm dualarınızı eksit etmeyin nolurrrr
bebeskom canımın içi sende bugün güzel haber vericeksin buna eminim ve bebeklerimizin takibini beraber yapıcaz kendine cok iyi bak haberini bekliyorum
ay canım saollll valla var olmazmı kutu kutuu zaten tüp bebekte 0.4 lük günde 2 kez kullanmıstım ayy bilemedim yaaaa bugün tüp bebek yaptırdığım hastaneye gidecem ordaki dr görüşcem bide bakalım ne dicekSlmm cnmm hayırlı uğurlu olsun çok sevindik haberineeDr'un yuratdışındaymış diğer dr düşüklerini biliyor mu ? Aslında dr'dan habersiz ilaç kullanılmaz pek akıl vermiş olmak istemem ama evde varsa iğnen direk başla bence. Kan sulandırıcı iğnenin bizim gibi zor hamile kalan insanara zararı değil yararı var. 0.4 ile başlarsın dr belki gerekli görürse 0,6 'ya bile çıkarabilir dozu. Sen tedbiri elden bırakma istersen . Yada diğer dr'u arayıp kullanıyım mı diye sor bakalım ne diyecek. Bende corasprin ve clexan 0,4 kullanıyorum şu an. İnş. bu sefer hiç bir sorun yaşamadan aırsın bebişini kucağına
saol balımm allah razı olsunnn evet sok oldumm bayram şekerim geldi habersizzz rabbime emanet zatenarkadaşım gzöün aydın ... çok tebrik ederim Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin... şimdi efham yapıp kendini ve bebeğini üzme canım .. endişelerini anlayabiliyorum ama doktorun herhangi bir olumsuzluk hissetmiş olsaydı emein ol coraspirinle bırakmazdı seni.. bayram sonrası doktorun da gelir sende meleğini görmek için kontrolünüze gidersiniz.. ne güzel bak çifte bayram yaşıyor olacaksın..bu anın tadını çıkart ve konuş onunla bol bol ... Allah'a emanet olun ... inşallah bu mucizeler en kısa sürede bizleri de nasip olur..
hayırlı uğurlı olsun cnmmm
Slmm cnmm hayırlı uğurlu olsun çok sevindik haberineeDr'un yuratdışındaymış diğer dr düşüklerini biliyor mu ? Aslında dr'dan habersiz ilaç kullanılmaz pek akıl vermiş olmak istemem ama evde varsa iğnen direk başla bence. Kan sulandırıcı iğnenin bizim gibi zor hamile kalan insanara zararı değil yararı var. 0.4 ile başlarsın dr belki gerekli görürse 0,6 'ya bile çıkarabilir dozu. Sen tedbiri elden bırakma istersen . Yada diğer dr'u arayıp kullanıyım mı diye sor bakalım ne diyecek. Bende corasprin ve clexan 0,4 kullanıyorum şu an. İnş. bu sefer hiç bir sorun yaşamadan aırsın bebişini kucağına
arkadaşım gzöün aydın ... çok tebrik ederim Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin... şimdi efham yapıp kendini ve bebeğini üzme canım .. endişelerini anlayabiliyorum ama doktorun herhangi bir olumsuzluk hissetmiş olsaydı emein ol coraspirinle bırakmazdı seni.. bayram sonrası doktorun da gelir sende meleğini görmek için kontrolünüze gidersiniz.. ne güzel bak çifte bayram yaşıyor olacaksın..bu anın tadını çıkart ve konuş onunla bol bol ... Allah'a emanet olun ... inşallah bu mucizeler en kısa sürede bizleri de nasip olur..
jolly ne durumdasınnn hislerin hangi yönde ayy çok heyacanlı günler
bebesko ne zman gelecen kuzum bekliyoruz seniii
Acaba bebesko laboratuarın kapısında mı bekliyorYoksa güzel haberi aldıda şoka mı girdii :)) Hadii bebişşş gel artıkk :)
Valla belirti aramıyorum şimdilik birşey yok ama o bebeler orda sanki öyle hissediyorummİnş. bugün bebesko haftayada ben güzel haberler veririmmm Sonra ayağımıda bir sürürüm hepinizi tuttuğum gibi peşimden sürüklerim :))
beni bayağı sürüklemen gerekecek gibi
olumsuzluk yok Seyhan hanım
Herkese günaydın, Oğluşum ve benim için güzel dileklerde bulunana herkese teşekkür ederim.Allah sizlerede yaşatsın inşallah. Bu arada çok heyecanlıyım.İnşallah BEBESCO' nun müjdeli haberi gelirde sevincim ikiye katlanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?