burdadamı yakaladın beniiiii
ben nasıl dert yanacağım yaaa
canım nasılsın ..
uzun süre oldu görüşmeyeli
Ayşecim merhaba... iyiyim teşekkürler canım sen nasılsın? tatil falan derken ara verdim biraz... bayram sonrası nasipse ben de merkez arayışına girip tedaviye başlayacağım onudan sebep biraz kafamı başka şeylerle meşgul etmek istedim . topiğine baktım ama hatta selam vermek istedim ama sohbetinizi bölmek istemedim arkadaşım .. senin nasıl gidiyor?
canım benim niye bölmüş olasın ki..
hem ben seni merak ettim girdiğimde hiç göremiyordum bi kaç gün önce yazısmalarını gördüm şükür iiyi durumun..
rabbim iyi bi merkezde iyi sonuçlar almanı nasip eder inş
kızlar slm uzun bir aradan sona tekrar aranıza geldim eskiler bilir beni 2 düşük yaşamıştım. kasımda tüp bbek denemesi yapıcaktım ama meleğim bana süpriz yapıp bu ay geldi dün adetimin 29. günüydü adet olmam gereken zamandı ben sabah gebelik testi yaptım ve silik olarak 2. cizgiyi gördüm ve hemen hastaneye gidip kan verdim ve sonucum 99.1 cıktı dr. yurt dışında olduğundan konusamadım ama ordaki baska bir dr sorduk ve 2 gün sonra tekrar kan ver dedi ve bebeğin kalp atışını duyana kadar corasprin folbiol ve b12 içeceksin dedi ama ben endişeliyim asılama ve tüp bebek yaparken 1 ay öncesinde cleksan 0.4 lük iğneye başlamıstım ama gebelik olmadığından kestik iğneyi simdi coraspirin yeterli olacakmı anlamadım ben 2 gebeliğimdede kalp atışı duyamadımki cok korkuyorum benim değerim mthfz 1298 homozigot yorumlarınızı bekliyorum kızlar nolur yardım edin
Allah razı olsun yüreği güzel arkadaşım benim ... umarım tez zamanda tedavilerimizde hepimizin yüzü güler kavuşuruz bebeklerimize..
saol canım evet evdeyim zaten dinleniyorumm saol canımcanım,kan sulandırıcı ilaçlar hakkında pek bir bilgim yok ama,sakın kendini yorma bayram diye gezip dolaşıp yıpratma kendini, mümkün olduğunca evde dinlen asla ama asla ev işi yapma yukarı uzanma, aşağı eğilme ani hareketlerden kaçın lütfen, kendine dikkat et tekrar tebrik ederim :)))
ay evet napacamı bilemiyorum offffffffffffffff başlasammı acabaHayırlı uğurlu olsun tgbesr.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Benim ilk tüp denemem kimyasal gebelik oldu.Ardından normal yoldan gebe kaldım ve hemen dr. a gittim.tekrar kimyasal olabilirmi risk varmı diye.Dr. baktı ve rahimde kanama alanı gördü hemen kan sulandırıcı iğneye başlayacağız bu arada da kan pıhtılaşması ile ilgili testleri yaptıracağız dedi.Yani problem olmadan daha iğneye başladı ve istirahat verdi.10 gün sonra sonuç çıktığında evet pıhtılaşma sorunum vardı ve erken müdahale ile bebişim benimle kaldı.şimdi doğuma kadar innohep yapıyorum karnımdan ve coraspinde kullanıyorum.üstelik senin hem düşüğün var hemde zaten tespit edilmiş pıhtılaşma sorunun.dr. lar önlem amaçlı teste bile gerek duymadan kan sulandırııcı iğneye başlıyorlar öncesinde düşük olan hastalara.bebeğe ve sana bi zararı yok çünkü.Sana önerim hemen bugün bir dr. ile görüşüp iğnelere başlaman.coraspin yeterli gelmeyebilir. Kıymetli bebeğimizide kaybetmeyelim değil mi? Hayırlısı olsun inşllah.
tgbesr öncelikle tebrik ederim.inşallah bu defa baştan sona sağlıklı bir hamilelik yaşarsın.ama çok acil önlemini al.bir an önce iğnelere başla.
kızlar slm uzun bir aradan sona tekrar aranıza geldim eskiler bilir beni 2 düşük yaşamıştım. kasımda tüp bbek denemesi yapıcaktım ama meleğim bana süpriz yapıp bu ay geldi dün adetimin 29. günüydü adet olmam gereken zamandı ben sabah gebelik testi yaptım ve silik olarak 2. cizgiyi gördüm ve hemen hastaneye gidip kan verdim ve sonucum 99.1 cıktı dr. yurt dışında olduğundan konusamadım ama ordaki baska bir dr sorduk ve 2 gün sonra tekrar kan ver dedi ve bebeğin kalp atışını duyana kadar corasprin folbiol ve b12 içeceksin dedi ama ben endişeliyim asılama ve tüp bebek yaparken 1 ay öncesinde cleksan 0.4 lük iğneye başlamıstım ama gebelik olmadığından kestik iğneyi simdi coraspirin yeterli olacakmı anlamadım ben 2 gebeliğimdede kalp atışı duyamadımki cok korkuyorum benim değerim mthfz 1298 homozigot yorumlarınızı bekliyorum kızlar nolur yardım edin
saol canım evet evdeyim zaten dinleniyorumm saol canımcanım,kan sulandırıcı ilaçlar hakkında pek bir bilgim yok ama,sakın kendini yorma bayram diye gezip dolaşıp yıpratma kendini, mümkün olduğunca evde dinlen asla ama asla ev işi yapma yukarı uzanma, aşağı eğilme ani hareketlerden kaçın lütfen, kendine dikkat et tekrar tebrik ederim :)))
ay evet napacamı bilemiyorum offffffffffffffff başlasammı acabaHayırlı uğurlu olsun tgbesr.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Benim ilk tüp denemem kimyasal gebelik oldu.Ardından normal yoldan gebe kaldım ve hemen dr. a gittim.tekrar kimyasal olabilirmi risk varmı diye.Dr. baktı ve rahimde kanama alanı gördü hemen kan sulandırıcı iğneye başlayacağız bu arada da kan pıhtılaşması ile ilgili testleri yaptıracağız dedi.Yani problem olmadan daha iğneye başladı ve istirahat verdi.10 gün sonra sonuç çıktığında evet pıhtılaşma sorunum vardı ve erken müdahale ile bebişim benimle kaldı.şimdi doğuma kadar innohep yapıyorum karnımdan ve coraspinde kullanıyorum.üstelik senin hem düşüğün var hemde zaten tespit edilmiş pıhtılaşma sorunun.dr. lar önlem amaçlı teste bile gerek duymadan kan sulandırııcı iğneye başlıyorlar öncesinde düşük olan hastalara.bebeğe ve sana bi zararı yok çünkü.Sana önerim hemen bugün bir dr. ile görüşüp iğnelere başlaman.coraspin yeterli gelmeyebilir. Kıymetli bebeğimizide kaybetmeyelim değil mi? Hayırlısı olsun inşllah.
tgbesr öncelikle tebrik ederim.inşallah bu defa baştan sona sağlıklı bir hamilelik yaşarsın.ama çok acil önlemini al.bir an önce iğnelere başla.
Canım saol ...daha iyiyim, bi yıkıntı yaşıyoruz her kötü sonuçtan sonra...onca klomen ve çatlatma iğnesinden sonra 2 aşılmada negatifi...bi sonraki adetimle başlıyorum bende inşallah tüpe...umarım bu son olur....
Canım güzel gelişmeler...çatlatma önleyici iğnelere de başlıyomuşun çok heyecanlıyım senin için... İnşallah bu ay sen,önümüzdeki ayda ben tüp tedavisi ile hamile kalırızda çektiklerimizi unuturuz...opu ne zaman olacak acaba???
Kızlar cinsiyetimiz belli olduuuu.O bir ERKEK!!!! Oğlumuz olacakmış Allahın izniyle.1 ay önce kıza benziyor dedi dr.Ama bugün kesin erkek dedi.Pipisinide gösterdi ama ben anlamadım:))
hepinizden allah razı olsun tgbesr de ileticem güzel dileklerinizi.bende saat 10 gibi çıkıcam kan vermek için çok duygusalım o kadar çok korkuyorum ki sonucumu almaya cesaretim yok desem inanınn ne olur çok dua edin kızlar güzel haberlerle geleyim size(((((
allah senden de razı olsun..bende gectiğimiz cuma kontrole gittim dr 2 yum 13 mm dedi ama günde 2 mm büyüyecek dedi ben umutsuzum bu aydan idrar yolları enfeksiyonu oldum ve atlattım nasip bakalım
haydi bebeşkom bir cesaret git kanını ver eninde sonunda gerçekle yüzleşiyoruz,allahın izniyle güzel sonuçla gelirsin inşallah
Arkadaşım sıkma canını olmamamsı için hiç neden yok güzel haberlerle döneceksin işallah
hestia demek oğlun oluyor.inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın.
bebesko inşallah güzel haberler alırız bugün senden.umarım test sonucunda yüzün gülerek çıkarsın hastaneden...
inşallah güzel sonuçlarla gelirsin.çook yüksek değerlerle...
arkadaşım hakkında hayırlısı olsun.. umarım 2 saat sonra özlemini çektiğin meleğinin seninle olduğunu müjdelersin bizlere... Dualarım seninle canım...
bebesko ne zman gelecen kuzum bekliyoruz seniii
Acaba bebesko laboratuarın kapısında mı bekliyorYoksa güzel haberi aldıda şoka mı girdii :)) Hadii bebişşş gel artıkk :)
3 gündür bihaberim topiktenherkez iyidir umarım bitek bebeskonun test yapcağını okudumm umarım hakkında hayırlısı olur merakla sonucunu bekliyoruz
canım hayırlı haberlerini bekliyoruz..
bebeşko naptın canım kanını verdinmi????
bende netin başından kalkamadım bir türlü haber bekledim.bu hastaneler çok uzun süre veriyolar normalde hemen baksa en fazla 45 dk sürüyor sonucun çıkması.bende o saate kadar işimi yapayım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?