Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım nasılsın ..
uzun süre oldu görüşmeyeli

Ayşecim merhaba... iyiyim teşekkürler canım sen nasılsın? tatil falan derken ara verdim biraz... bayram sonrası nasipse ben de merkez arayışına girip tedaviye başlayacağım onudan sebep biraz kafamı başka şeylerle meşgul etmek istedim . topiğine baktım ama hatta selam vermek istedim ama sohbetinizi bölmek istemedim arkadaşım .. senin nasıl gidiyor?

canım benim niye bölmüş olasın ki..
hem ben seni merak ettim girdiğimde hiç göremiyordum bi kaç gün önce yazısmalarını gördüm şükür iiyi durumun..
rabbim iyi bi merkezde iyi sonuçlar almanı nasip eder inş

Allah razı olsun yüreği güzel arkadaşım benim ... umarım tez zamanda tedavilerimizde hepimizin yüzü güler kavuşuruz bebeklerimize..

tgbesr öncelikle tebrik ederim.inşallah bu defa baştan sona sağlıklı bir hamilelik yaşarsın.ama çok acil önlemini al.bir an önce iğnelere başla.

Allah razı olsun yüreği güzel arkadaşım benim ... umarım tez zamanda tedavilerimizde hepimizin yüzü güler kavuşuruz bebeklerimize..

allah senden de razı olsun..bende gectiğimiz cuma kontrole gittim dr 2 yum 13 mm dedi ama günde 2 mm büyüyecek dedi ben umutsuzum bu aydan idrar yolları enfeksiyonu oldum ve atlattım nasip bakalım

saol canım evet evdeyim zaten dinleniyorumm saol canım
ay evet napacamı bilemiyorum offffffffffffffff başlasammı acaba
tgbesr öncelikle tebrik ederim.inşallah bu defa baştan sona sağlıklı bir hamilelik yaşarsın.ama çok acil önlemini al.bir an önce iğnelere başla.

saol canımm inş. bebeğime bişey olmaz rabbim korur onuu

canım tebrik ederim..rabbim hayırlı sağlıklı doğum ve yavrunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş..

topikte ki haberler çok güzel yaa rabbim hergün güzel haberler almamızı nasip etsin daim olsun inş..
hestianın oğlu
elyesa nın 2 tane prensesi
tgbesr hamile
bebesko sende güzel haberlerle gelirsin inş

canım opu ya yaklaştıkça heyecan artıyor cumartesi demişti doktorum bayramın 3. günü ama biraz yavaş büyüyolar o yüzden benim tahminimce pazartesiye de kalabilir 29 ekime yani. normalde dünkü kontrolümde 11-11-11 mm 3 tane birtane de 7 mm ölçtü. e2 için kan aldı. normalde 12-13 mm olunca başlanıyormuş çatlama önleyiciye ama kan sonucuna göre gerekirse bugün başlatıcaz demişti doktorum sonra aradılar öğlenden sonra başlayın dediler. demekki kan değerim iyi boyutları da 3 ü de aynı olması çok iyiymiş çünkü bu iğne zaten hepsinin aynı boyutta büyümesine de yardımcı oluyormuş artık daha hızlı büyiceklermiş. yarın yine kontrol var. ama birden de 16 yı geçerler mi bilmiyorum cumartesi opu yapması için perşembe çatlatma vurması lazım belki 1-2 gün geç olabilir dozu 225 den 300 e çıkardık. geç olsun güç olmasın ne yapalım sayıları da fazla değil sanırım 3 yada 4 yumurta toplanacak ama tek yumurtalık çalışıyorum biliyosun buna da şükür neticede 1 tanesi konacak göbüşüme :) inşallah içlerinden 1 tanesi kaliteli olur. bayramın hayırına yüzümüz güler artık sevde.

Kızlar cinsiyetimiz belli olduuuu.O bir ERKEK!!!! Oğlumuz olacakmış Allahın izniyle.1 ay önce kıza benziyor dedi dr.Ama bugün kesin erkek dedi.Pipisinide gösterdi ama ben anlamadım:))

bir şehzade dahaaaa şehzade senesi sanırım kızları kapışacaksınız tatlım :))) kızlar daha kıymetli olacak. gözün aydınmavileri almaya başlarsın. zaman bizim için ne çabuk geçiyor daha dün korkuyordun ilk öğrendiğinde sen ne çabuk 17 haftalık oldun maşallah sana:)

bebesko rabbim yardımcın olsun toparlan git ver kanını ve sonucunu al herşeyin hayırlısı canım.

canım bunları düşünme doktorun gerekli şeyleri vermiş iğne yada coraspin ikisi de aynı işe yarıyor bence. ama sen yine de sor tekrar kontrole git durumunu anlat. bu rabbimin mucizesi bence zamanı geldi alacaksın kucağına :))

allah senden de razı olsun..bende gectiğimiz cuma kontrole gittim dr 2 yum 13 mm dedi ama günde 2 mm büyüyecek dedi ben umutsuzum bu aydan idrar yolları enfeksiyonu oldum ve atlattım nasip bakalım

geçmiş olsun tatlım.. dikkat et kendine ve ayaklarını hep sıcak tutman gerek... olsun güç olmasındansa varsın bir ay geç olsun canım benim .. üzme knedini bir dahaki ay inşallah her şey daha farklı ve daha güzel geçer senin inşallah...

haydi bebeşkom bir cesaret git kanını ver eninde sonunda gerçekle yüzleşiyoruz,allahın izniyle güzel sonuçla gelirsin inşallah

Arkadaşım sıkma canını olmamamsı için hiç neden yok güzel haberlerle döneceksin işallah

hestia demek oğlun oluyor.inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın.

bebesko inşallah güzel haberler alırız bugün senden.umarım test sonucunda yüzün gülerek çıkarsın hastaneden...

inşallah güzel sonuçlarla gelirsin.çook yüksek değerlerle...

arkadaşım hakkında hayırlısı olsun.. umarım 2 saat sonra özlemini çektiğin meleğinin seninle olduğunu müjdelersin bizlere... Dualarım seninle canım...

bebesko ne zman gelecen kuzum bekliyoruz seniii

Acaba bebesko laboratuarın kapısında mı bekliyor Yoksa güzel haberi aldıda şoka mı girdii :)) Hadii bebişşş gel artıkk :)

3 gündür bihaberim topikten herkez iyidir umarım bitek bebeskonun test yapcağını okudumm umarım hakkında hayırlısı olur merakla sonucunu bekliyoruz

canım hayırlı haberlerini bekliyoruz..

bebeşko naptın canım kanını verdinmi????

kızlar allah hepinizden razı olsun inşalalh

kanımı verdim hemşire kanımı giren beyfendiye dediki acil bthc ye gir dedi saolsun o normal girmiş acil girseydi sonucu alcaktım 2 saat içinde şimdi 15:30 kaldı işe geldim tekrar sat 15:30 da telefonla öğrenecem inşalalh bebeğim benledir teyzeleri

bende netin başından kalkamadım bir türlü haber bekledim.bu hastaneler çok uzun süre veriyolar normalde hemen baksa en fazla 45 dk sürüyor sonucun çıkması.bende o saate kadar işimi yapayım biraz

bende netin başından kalkamadım bir türlü haber bekledim.bu hastaneler çok uzun süre veriyolar normalde hemen baksa en fazla 45 dk sürüyor sonucun çıkması.bende o saate kadar işimi yapayım biraz

kıyamam sanadaa mavicim benimi beklediniz çınar bebekle acil girseydi kanı zaten canım 1-2 sate çıkacaktı artık napalım geç olsun sonu güzel olsun inşallahh

merhaba kızlar arada okuyorum yazdıklarınızı

bende c.tesi aşılamam oldu ilk aşılamam...

herşey o kadar hızlı oldu bittiki anlamadım hsg çekildim 3 gün sonra aşılamam oldu yumoş büyümüş 20.. dedi doktorum :)

aşılamam c.tesi oldu az sancım vardı pazar yoktu ama dün ve bu gün acaip sancı var kasıkımda hatta aşağı kadar iniyor sancı var mı öyle bi durum yaşayan normal mi içinde bulunduğum durum..

progestan fitil kullanıyorum acaba o yapıyor oılabilir mi baktım yan etkisinde yok

canım sıkıldı acaba ağrılarım nornmal mi değil mi..

hiç yanımda yakınımda aşılama yaptıran yok ki!!! bilgisi olan bana bilgi verebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…