canlar belki hatırlarsınız adet olmadığımı yazmıştım yine geç kaldı demiştim pcoya bağlamıştım bunu biliyosunuz hep adet düzensizliklerim vardı..dün eczaneye ilaç almaya gittim test alayım bari nasıl olsa hamile değilim içim rahatlar dedim..eve geldim testi yaptım ve birden 2.çizgi çıkmaya başladı..inanamadım hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım eşimi aradım ne olduğunu şaşırdı apar topar geldi doktora gittik..ve kan testi yaptırmama gerek kalmadan keseyi gördükallahım hala inanamıyorum hamile olduğuma sat 14 eylül adete göre 6,5 haftalık ama keseye bakınca doktor 4,5 hafta gibi görünüyo dedi haftaya kalp atışını duymak için gidicez kesin kaç hafta olduğumu o zaman söyleyecek..mucizem sürpriz yaptı bana teyzeleri allahım herkese yaşatsın bu duyguyu.. mda'nın haberinden sonra söylemek istemedim ama dayanamadım..
çok sağol cnm, sıkıntı stres yapma gerisi gelir inşallah.
bir şey merak ettim morfolojiyi nasıl düzelttiniz? benim eşimdeki sorun morfoloji %3, gerç, dondurulmuşlarım var , şu an için önemini yitirdi ama merak ettim:)
morfoloji bizimde 3, sayıyı kürlerle arttırabiliyoruz.
benim eşimdeki morfoloji %2ydi keçiboynuzu kürü yaptım ona..kahve,alkol falan kesti hep ve doğal şeyler yemeye özen gösterdi organik özellikle..fındık,ceviz falanda yedi tabi..sende eşine bol bol ceviz yedir canım dondurulmuşların olsun yinede farketmez..
Ayyyy inanmıyorumm günün ve ekim ayının son bombasıı :))) Bu ayın uğurlu geçeceğini hep düşünmüştüm. Sende pco olduğu için muhtemelen çok geç yumurtlamışssındır. O yüzden bebeko 4,5 haftalıktır. Kalp atışı için ne zaman gidiceksin şimdi bakimmm senin bebe delikanlı olmuş artık yahuuu. Darısı bizlerede inşallahh :)
canım tebrik ederim ne güzel bebişine kavusmussun rabbım sağlıcakla kucağına lamayı nasip etsin sana bir sorum olcak aşılamanı galıba ist fulya hastanesinde yaptırdın hangi doktoa ve ne kadar tuttu memnun aldın mı yardımcı olurmusun bana da kendıme hastane ve doktor arıyorumda.bu arada bende pkoluyum
cnm bizde sayıda bir sorun yok, ama morfolojinin ne ile arttığı hala bilinen bir durum değil, en güzel sağlıklı beslenmek sanırım..
cnm benimkinin ne alkol ne sigarayla işi yok zaten, çoooook meyve yer:) kahve içmez. keçiboynuzu değilde pekmezini yemişti bir ara, vitaminler v.s. baktık işe yaradığı yok bıraktık, ama yine de dikkat etmek lazım tabi, sağol cnm.
seninki benimkinden de iyiymiş canım..bence morfolojiyi düşünmemek lazım oldumu oluyo..eşim en son 2.aşılamada sperm vermişti sayısı morfolojisi iyiydi ama ben çok dikkat ettim sağlıklı beslenmek daha önemliymiş onlarda da..sende en kısa zamanda hamile kalıcaksın ben inanıyorum
inşallah cnm hayırlısı artık, bugün olmazsa yarın belki:) bizde yemesine dikkat etmeyen benim, çok yemek seçiyorum da
evet morfolojiyi önemsemiyor doktorlar, sayı yüksekse sıkıntı yok deniliyor, sayıda da sıkıntı yok çok şükür. valla teker teker geliyorsunuz, yetişmem lazım sizlere:)
güzel haberlerinin devamını bekliyorum.
canlar belki hatırlarsınız adet olmadığımı yazmıştım yine geç kaldı demiştim pcoya bağlamıştım bunu biliyosunuz hep adet düzensizliklerim vardı..dün eczaneye ilaç almaya gittim test alayım bari nasıl olsa hamile değilim içim rahatlar dedim..eve geldim testi yaptım ve birden 2.çizgi çıkmaya başladı..inanamadım hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım eşimi aradım ne olduğunu şaşırdı apar topar geldi doktora gittik..ve kan testi yaptırmama gerek kalmadan keseyi gördükallahım hala inanamıyorum hamile olduğuma sat 14 eylül adete göre 6,5 haftalık ama keseye bakınca doktor 4,5 hafta gibi görünüyo dedi haftaya kalp atışını duymak için gidicez kesin kaç hafta olduğumu o zaman söyleyecek..mucizem sürpriz yaptı bana teyzeleri allahım herkese yaşatsın bu duyguyu.. mda'nın haberinden sonra söylemek istemedim ama dayanamadım..
canım bu ne güzel bir süpriz mesajı görünce şaşırdım,sessiz sedasız bebeğin sana geldi,kurban olduğum rabbimin mucizesine bak.ben zaten senden tedavisiz bekliyordum açıkcası gözlerim doldu benimde ağladım dedinya.rabbim kucağınızada almayı nasip etsin canım gözünüz aydın olsun,
üzücü haberin ardından, çok güzel haberler verdiniz kuzularınıza kavuştunuz okadar sevindim ki,şimdi ezanlar okunuyordu dua ettim kendim için sizler için evlat hasreti çeken arkadaşlarım, herkes içinrabbim hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip olsun
sıradakiler güzel haberlerinizi bekliyorum
superimmm hayırlı uğurlu olsunnn işte mucizen sessizce gelmişşşş çok güzel bi haber buuu
Arkadaslar merhaba,
1bucuk senedır cocuk sahıbı olmak ıstıyorum,bana okadr tedavı uyguladılar ve sonunda eşimin sperm sayısının dusuk oldugu kanaatıne vardılar ve bızı urologa yonlendırdıler. eşimin sperm sayısı 9.600.000 , hareketlı %20 .urolog vıtamın karısımı proxceed plus dıye bır ılac verdı esım kullanıyor. Ben kendı doktoruma asılama yaptırmak ıstıyorum dedım.Bu sperm sayısıyla olmaz dedı.Tecrubelı arkadaslar sızın esınızın sperm sayısı kac acaba? 10mılyon altı yapılmaz dedı doktorum,bır umudum vardı oda bıttı,rabbim duy sesımı(
kendim yapacaktım ama gitti gidiyordan kampanyaları görünce iki seçenek arasında kaldım,fiyatlarıda çok uygun
4 LÜ KAMPANYA PATİKLİ LEYLEKLİ BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 65507093
50 ADET leylekli BEBEK ŞEKERİ+ŞEKER SEPETİ GittiGidiyor'da 65623806
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?