Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ayyyy inanmıyorumm günün ve ekim ayının son bombasıı :))) Bu ayın uğurlu geçeceğini hep düşünmüştüm. Sende pco olduğu için muhtemelen çok geç yumurtlamışssındır. O yüzden bebeko 4,5 haftalıktır. Kalp atışı için ne zaman gidiceksin şimdi bakimmm senin bebe delikanlı olmuş artık yahuuu. Darısı bizlerede inşallahh :)

benim eşimdeki morfoloji %2ydi keçiboynuzu kürü yaptım ona..kahve,alkol falan kesti hep ve doğal şeyler yemeye özen gösterdi organik özellikle..fındık,ceviz falanda yedi tabi..sende eşine bol bol ceviz yedir canım dondurulmuşların olsun yinede farketmez..

morfoloji bizimde 3, sayıyı kürlerle arttırabiliyoruz.

cnm bizde sayıda bir sorun yok, ama morfolojinin ne ile arttığı hala bilinen bir durum değil, en güzel sağlıklı beslenmek sanırım..

cnm benimkinin ne alkol ne sigarayla işi yok zaten, çoooook meyve yer:) kahve içmez. keçiboynuzu değilde pekmezini yemişti bir ara, vitaminler v.s. baktık işe yaradığı yok bıraktık, ama yine de dikkat etmek lazım tabi, sağol cnm.

canım tebrik ederim ne güzel bebişine kavusmussun rabbım sağlıcakla kucağına lamayı nasip etsin sana bir sorum olcak aşılamanı galıba ist fulya hastanesinde yaptırdın hangi doktoa ve ne kadar tuttu memnun aldın mı yardımcı olurmusun bana da kendıme hastane ve doktor arıyorumda.bu arada bende pkoluyum

Son düzenleme:

evet canımm ayın son bombasını patlattım valla bu ay gerçektende uğurlu geçti arada üzüldük tabi ama..son adetimden sonra yumurtlama takibine gitmiştim 14.gün falandı hala yumurta yoktu diye hatırlıyorum..artık ne zaman yumurtladıysam sonunda aşıklar kavuşmuşlar kalp atışı için ayın 10unda haftaya cumartesi gidicem canım..benim bebik büyümüş teyzesii seninkinide görücez inşallah yarınki test sonucundan sonra

sağol canım amin inşallah..darısı en kısa zamanda başına..ben 2 tane aşılama yaptırdım canım bahçeci fulyada doktorum burçak hanım ona gittim merkezden ve doktorumdam memnundum..benim ilaçlar dahil aşılamayla beraber 1500tl tutmuştu canım..pcoluyum demişsin adet düzensizliğin çok muydu peki?

seninki benimkinden de iyiymiş canım..bence morfolojiyi düşünmemek lazım oldumu oluyo..eşim en son 2.aşılamada sperm vermişti sayısı morfolojisi iyiydi ama ben çok dikkat ettim sağlıklı beslenmek daha önemliymiş onlarda da..sende en kısa zamanda hamile kalıcaksın ben inanıyorum

inşallah cnm hayırlısı artık, bugün olmazsa yarın belki:) bizde yemesine dikkat etmeyen benim, çok yemek seçiyorum da
evet morfolojiyi önemsemiyor doktorlar, sayı yüksekse sıkıntı yok deniliyor, sayıda da sıkıntı yok çok şükür. valla teker teker geliyorsunuz, yetişmem lazım sizlere:)
güzel haberlerinin devamını bekliyorum.

olcak olcak en kısa zamanda hemde..bende çok yemek seçerim daha doğrusu seçerdim bugünden itibaren seçmiyorum bebiş için ben ayağımı sürdüm güzel haberin devamını senden bekliyorum

canım bu ne güzel bir süpriz mesajı görünce şaşırdım,sessiz sedasız bebeğin sana geldi,kurban olduğum rabbimin mucizesine bak.ben zaten senden tedavisiz bekliyordum açıkcası gözlerim doldu benimde ağladım dedinya.rabbim kucağınızada almayı nasip etsin canım gözünüz aydın olsun,

üzücü haberin ardından, çok güzel haberler verdiniz kuzularınıza kavuştunuz okadar sevindim ki,şimdi ezanlar okunuyordu dua ettim kendim için sizler için evlat hasreti çeken arkadaşlarım, herkes için rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip olsun

sıradakiler güzel haberlerinizi bekliyorum

Son düzenleme:

sağol canım benim allahım mucizemi gönderdi sonunda banada..hemde hiç beklemediğim bir anda sürpriz oldu..çok ağladım canım yaa inanamadım hamile olduğuma..hala garip geliyo zaten alışamadım inşallah bende senin gibi sağlıklı bir hamilelik geçiririm ve inşallah sağlıkla kucağımada alırım canım..sağol duaların için

aminnn allahım olmayanlarada,isteyenlerede en kısa zamanda nasip etsin bu güzel duyguyu tattırsın inşallah..arka arkaya güzel haberlerin devamını bekliyorum

Arkadaslar merhaba,

1bucuk senedır cocuk sahıbı olmak ıstıyorum,bana okadr tedavı uyguladılar ve sonunda eşimin sperm sayısının dusuk oldugu kanaatıne vardılar ve bızı urologa yonlendırdıler. eşimin sperm sayısı 9.600.000 , hareketlı %20 .urolog vıtamın karısımı proxceed plus dıye bır ılac verdı esım kullanıyor. Ben kendı doktoruma asılama yaptırmak ıstıyorum dedım.Bu sperm sayısıyla olmaz dedı.Tecrubelı arkadaslar sızın esınızın sperm sayısı kac acaba? 10mılyon altı yapılmaz dedı doktorum,bır umudum vardı oda bıttı,rabbim duy sesımı(

canım eşine harnup pekmezi(keçi boynuzu pekmezi) içir hergün sabah ve akşam yatarken hiç aksatmasın, sperm sayısını yükseltiyor....

İŞŞTE MUCİZE DİYE BEN BUNA DERİM SEN OKADAR SPOR YAP ,,, DİYET YAP ,,DERKEN KONUVERMİŞ KELEBEK GÖBÜŞÜNE HAYIRLI UĞURLU SAĞLIKLI Bİ EVLAT OLSUN İNŞALLAH ÇOK ÇOK ÇOK SEVİNDİM

bugün sonuç alacak kişi daha almadımı, inşaallah hayırlı güzel bir haberle gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…