canlar belki hatırlarsınız adet olmadığımı yazmıştım yine geç kaldı demiştim pcoya bağlamıştım bunu biliyosunuz hep adet düzensizliklerim vardı..dün eczaneye ilaç almaya gittim test alayım bari nasıl olsa hamile değilim içim rahatlar dedim..eve geldim testi yaptım ve birden 2.çizgi çıkmaya başladı..inanamadım hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım eşimi aradım ne olduğunu şaşırdı apar topar geldi doktora gittik..ve kan testi yaptırmama gerek kalmadan keseyi gördükallahım hala inanamıyorum hamile olduğuma sat 14 eylül adete göre 6,5 haftalık ama keseye bakınca doktor 4,5 hafta gibi görünüyo dedi haftaya kalp atışını duymak için gidicez kesin kaç hafta olduğumu o zaman söyleyecek..mucizem sürpriz yaptı bana teyzeleri allahım herkese yaşatsın bu duyguyu..
kızlar bu kötü haberi ben vermek istemezdim ama Mda bebeğini kaybetmiş malesef..çok üzüldüm duyduğum zaman..merak ettim mesajlaştık onunla..onun gelip söylemesini bekledim ama sanırım buraya girmek istemedi..diyecek bişey bulamıyorum malesef
canlar belki hatırlarsınız adet olmadığımı yazmıştım yine geç kaldı demiştim pcoya bağlamıştım bunu biliyosunuz hep adet düzensizliklerim vardı..dün eczaneye ilaç almaya gittim test alayım bari nasıl olsa hamile değilim içim rahatlar dedim..eve geldim testi yaptım ve birden 2.çizgi çıkmaya başladı..inanamadım hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım eşimi aradım ne olduğunu şaşırdı apar topar geldi doktora gittik..ve kan testi yaptırmama gerek kalmadan keseyi gördükallahım hala inanamıyorum hamile olduğuma sat 14 eylül adete göre 6,5 haftalık ama keseye bakınca doktor 4,5 hafta gibi görünüyo dedi haftaya kalp atışını duymak için gidicez kesin kaç hafta olduğumu o zaman söyleyecek..mucizem sürpriz yaptı bana teyzeleri allahım herkese yaşatsın bu duyguyu..
canlar belki hatırlarsınız adet olmadığımı yazmıştım yine geç kaldı demiştim pcoya bağlamıştım bunu biliyosunuz hep adet düzensizliklerim vardı..dün eczaneye ilaç almaya gittim test alayım bari nasıl olsa hamile değilim içim rahatlar dedim..eve geldim testi yaptım ve birden 2.çizgi çıkmaya başladı..inanamadım hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım eşimi aradım ne olduğunu şaşırdı apar topar geldi doktora gittik..ve kan testi yaptırmama gerek kalmadan keseyi gördükallahım hala inanamıyorum hamile olduğuma sat 14 eylül adete göre 6,5 haftalık ama keseye bakınca doktor 4,5 hafta gibi görünüyo dedi haftaya kalp atışını duymak için gidicez kesin kaç hafta olduğumu o zaman söyleyecek..mucizem sürpriz yaptı bana teyzeleri allahım herkese yaşatsın bu duyguyu.. mda'nın haberinden sonra söylemek istemedim ama dayanamadım..
Kızlar tünaydınlar;
Herkesin geçmiş bayramlarını kutluyorumm iyi haftalar olsun hepimize inş.Evett bugün test günümdü ve ben olmıyacağından o kadar emin bir şekilde ilaçlarımı ve iğelerimi dün bıraktım. Olmaması için çok sebep vardı tatilde yaşadığım yorgunluklardan dolayı :) Adette oldum olucak karnım bugün ağırmaya başladı bacaklarıma vuruyo midem hafif bulanıyor adet belirtilerimin hepsi mevcut. Eşimi zoruyla merkez bugün arayıp test sonucunu isteyeceği için kaımı verdim. Sonuç 81 çıktı. 2 gün sonra kan vermelere devam neler olucak görücez. Şu an şoklardayım. Normalde hislerim çok kuvvetlidir 0,25 'i geçmez değer diyordum :) İnş. ikiye katlanır çok endşeliyim :18:
Tuğba sizde sorun neydi?arkadaslar haberlerı okumaya calıstım bebegını kaybeden arkadasa cok uzuldum allahım kımseye bole acılar yasatmasın ınsallah tez zamanda rabbım hayırlısıyla saglıklı bebısler versın tum ısteyenlere.
Yıne bı arkadasımızında bebegı olacakmıs cok sevındım bende sımdı hastanedeyım kan vermeye geldım bugun sonuc gunum ama ıcımde hep negatıf cıkacak gıbı bır hıs var dua edın ne olur artık bende mutlu haberler duymak mutlu haberler vermek ıstıyorum...
Beklemek cok kotuuu(
canlar belki hatırlarsınız adet olmadığımı yazmıştım yine geç kaldı demiştim pcoya bağlamıştım bunu biliyosunuz hep adet düzensizliklerim vardı..dün eczaneye ilaç almaya gittim test alayım bari nasıl olsa hamile değilim içim rahatlar dedim..eve geldim testi yaptım ve birden 2.çizgi çıkmaya başladı..inanamadım hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım eşimi aradım ne olduğunu şaşırdı apar topar geldi doktora gittik..ve kan testi yaptırmama gerek kalmadan keseyi gördükallahım hala inanamıyorum hamile olduğuma sat 14 eylül adete göre 6,5 haftalık ama keseye bakınca doktor 4,5 hafta gibi görünüyo dedi haftaya kalp atışını duymak için gidicez kesin kaç hafta olduğumu o zaman söyleyecek..mucizem sürpriz yaptı bana teyzeleri allahım herkese yaşatsın bu duyguyu.. mda'nın haberinden sonra söylemek istemedim ama dayanamadım..
arkadaslar haberlerı okumaya calıstım bebegını kaybeden arkadasa cok uzuldum allahım kımseye bole acılar yasatmasın ınsallah tez zamanda rabbım hayırlısıyla saglıklı bebısler versın tum ısteyenlere.
Yıne bı arkadasımızında bebegı olacakmıs cok sevındım bende sımdı hastanedeyım kan vermeye geldım bugun sonuc gunum ama ıcımde hep negatıf cıkacak gıbı bır hıs var dua edın ne olur artık bende mutlu haberler duymak mutlu haberler vermek ıstıyorum...
Beklemek cok kotuuu(
Canım çok sevindim ne güzel bir mucize sağlıkla kucağına alırsın inş allah isteyen herkese böyle mucizeler nasip etsin tabi banadaa...
harika bir haber:)tebrik ederim.allah tamamını erdirsin innşallah......
superisi allah tamamına erdirsin inşaallah çook sevindim yaa, eşinde bir sıkıntı varmıydı? sen pko lusun biliyorum:)
İnşallah isteyenlerede Allah tez zamanda nasib etsin.
gözün aydın pericimm.... tebrik ederim çok... ama ben meleğinin sana bu şekilde süpriz yapacağına inanıyordum... ayy çok sevindim... ne güzel tedaviye gerek kalmadan meleğin sana geldi... Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
en güzel bir haber buuu, çok sevindim yaa, önce üzüntü sonra sevinç. 2 aşılamadan sonra kendiliğinden gelmiş bak ne güzel, hem de artık tedaviye başlamak üzereyken. bende mi ara verseydim ne yapsaydım:) bir de keseyi görmüşsün, kucağına da alacağın günleri görmen nasip olsun cnm. hamileler artıyor, gün geçtikçe hamile kalmayı bekleyen bizler daha da azalırız inşallah.
canım benim çok teşekkür ederim valla pcolu olmama rağmen kendiliğinden gelmesi şok etti beni..vakti zamanını bekliyomuş demekki meleğim gelmek için..aminn inşallah kucağımada alırım sağlıklı bir şekilde..inşallah sende en kısa zamanda hamile kalıcaksın canım dualarım seninle..
jollyy senide tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin
canım yaaa nasıl sevindim anlatamam tatlımmm inşşaAllahhhh katlanacak kan degerin hayırlı olsun jolim yaaa çok mutlu oldum valla
jolly allah tamamına erdirsin çok sevindim.
aynı zamandada bi okadar üzgünüm mda için, rabbim tez zamanda tekrar nasib eder inşaallah.
Canım benimmmmm. Çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk sevindim:)))
Bende biliyosun hiç beklemiyodum. Aşılama yaptırdığım ay grip olp 1 hafta yataklara düşmüştüm.
Çok yoğun bir 15 gün geçirmiştim. Tam adet olucam derken.13. günümde kan testim 92'yi vurunca şoka girmiştim.
Rabbim zamanı gelince öyle birveriyoki. Bak bana Jollyy Kızım Rüya'nın gelmesine 89 gün kaldı zaman su gibi akıp gidiyor :)
Bundan 7-8 ay önce beraber yola çıktığım dostlarımın hamilelik haberleri beni kendiminki kadar heycanlandırıyor.
Bunu Mda'nın haberindede yaşadım.Senin adına inanılmazzzzzzz derecede sevindim.
Tekrardan tebriklerrrr kucak dolusu sevgiler.Umarım bütün arkadaşlar pozitifleri görürrrler :))
canım senin haberinede sevindim
sevinç ve hüznü aynı anda yaşadım...
gözünüz aydın olsun rabbim kucağınızada almak nasip etsin.inşallah değerin artacak canım
arkadaşım tebrik ederim... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... çok sevindim tekrar gözün aydın ...
Süüüüper bir haber bu.Çok sevindim.allah tamamına erdirsin inşallah.Allahın mucizeleri bitmiyor işte.sana da verdi.Kimse umudunu kaybetmesin.Umudun bittiği anda bile Allah büyüklüğünü gösteriyor.sanırım geç döllenme olmuş.Zaten pkolu olduğuna göre normaldir.Benimde geç döllenme olmuştu.bebek geriden geliyodu adet tarihime göre ama şimdi arayı kapattı. seninkide kapatacaktır inşallah.Tekrar tebrik ederim.
superisi ne güzel haber bu.Çok mutlu oldum hayırlı olsun.
çok sağol cnm, sıkıntı stres yapma gerisi gelir inşallah.
bir şey merak ettim morfolojiyi nasıl düzelttiniz? benim eşimdeki sorun morfoloji %3, gerç, dondurulmuşlarım var , şu an için önemini yitirdi ama merak ettim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?