evet canımm ayın son bombasını patlattımvalla bu ay gerçektende uğurlu geçti arada üzüldük tabi ama..son adetimden sonra yumurtlama takibine gitmiştim 14.gün falandı hala yumurta yoktu diye hatırlıyorum..artık ne zaman yumurtladıysam sonunda aşıklar kavuşmuşlar kalp atışı için ayın 10unda haftaya cumartesi gidicem canım..benim bebik büyümüş teyzesii seninkinide görücez inşallah yarınki test sonucundan sonra
sağol canım amin inşallah..darısı en kısa zamanda başına..ben 2 tane aşılama yaptırdım canım bahçeci fulyada doktorum burçak hanım ona gittim merkezden ve doktorumdam memnundum..benim ilaçlar dahil aşılamayla beraber 1500tl tutmuştu canım..pcoluyum demişsin adet düzensizliğin çok muydu peki?
aminnn allahım olmayanlarada,isteyenlerede en kısa zamanda nasip etsin bu güzel duyguyu tattırsın inşallah..arka arkaya güzel haberlerin devamını bekliyorum
kızlar bu kötü haberi ben vermek istemezdim ama Mda bebeğini kaybetmiş malesef..çok üzüldüm duyduğum zaman..merak ettim mesajlaştık onunla..onun gelip söylemesini bekledim ama sanırım buraya girmek istemedi..diyecek bişey bulamıyorum malesef
Tuğba sizde sorun neydi?
canlar belki hatırlarsınız adet olmadığımı yazmıştım yine geç kaldı demiştim pcoya bağlamıştım bunu biliyosunuz hep adet düzensizliklerim vardı..dün eczaneye ilaç almaya gittim test alayım bari nasıl olsa hamile değilim içim rahatlar dedim..eve geldim testi yaptım ve birden 2.çizgi çıkmaya başladı..inanamadım hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım eşimi aradım ne olduğunu şaşırdı apar topar geldi doktora gittik..ve kan testi yaptırmama gerek kalmadan keseyi gördükAllahım hala inanamıyorum hamile olduğuma Sat 14 eylül adete göre 6,5 haftalık ama keseye bakınca doktor 4,5 hafta gibi görünüyo dedi haftaya kalp atışını duymak için gidicez kesin kaç hafta olduğumu o zaman söyleyecek..mucizem sürpriz yaptı bana teyzeleri allahım herkese yaşatsın bu duyguyu.. Mda'nın haberinden sonra söylemek istemedim ama dayanamadım..
canlar belki hatırlarsınız adet olmadığımı yazmıştım yine geç kaldı demiştim pcoya bağlamıştım bunu biliyosunuz hep adet düzensizliklerim vardı..dün eczaneye ilaç almaya gittim test alayım bari nasıl olsa hamile değilim içim rahatlar dedim..eve geldim testi yaptım ve birden 2.çizgi çıkmaya başladı..inanamadım hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım eşimi aradım ne olduğunu şaşırdı apar topar geldi doktora gittik..ve kan testi yaptırmama gerek kalmadan keseyi gördükallahım hala inanamıyorum hamile olduğuma sat 14 eylül adete göre 6,5 haftalık ama keseye bakınca doktor 4,5 hafta gibi görünüyo dedi haftaya kalp atışını duymak için gidicez kesin kaç hafta olduğumu o zaman söyleyecek..mucizem sürpriz yaptı bana teyzeleri allahım herkese yaşatsın bu duyguyu.. mda'nın haberinden sonra söylemek istemedim ama dayanamadım..
canlar belki hatırlarsınız adet olmadığımı yazmıştım yine geç kaldı demiştim pcoya bağlamıştım bunu biliyosunuz hep adet düzensizliklerim vardı..dün eczaneye ilaç almaya gittim test alayım bari nasıl olsa hamile değilim içim rahatlar dedim..eve geldim testi yaptım ve birden 2.çizgi çıkmaya başladı..inanamadım hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım eşimi aradım ne olduğunu şaşırdı apar topar geldi doktora gittik..ve kan testi yaptırmama gerek kalmadan keseyi gördükallahım hala inanamıyorum hamile olduğuma sat 14 eylül adete göre 6,5 haftalık ama keseye bakınca doktor 4,5 hafta gibi görünüyo dedi haftaya kalp atışını duymak için gidicez kesin kaç hafta olduğumu o zaman söyleyecek..mucizem sürpriz yaptı bana teyzeleri allahım herkese yaşatsın bu duyguyu.. mda'nın haberinden sonra söylemek istemedim ama dayanamadım..
bu arada ben uc negatif asilamanin ardindan bugun hsg filmi cektirdim cok sukur bir sorun cikmadi. esimin sperm sayisi sinirda biraz da onun beslenmesine dikkat edip deneyelim artik.. bir mani olmadigina gore allahimdan hayirlisini isteyip beklicez.
geçmişn olsun canım,harnup pekmezi içsin sabah uyanınca akşam yatarken........ceviz falan yedir eşine sende ye bol vitaminli beslenin
canım eşine harnup pekmezi(keçi boynuzu pekmezi) içir hergün sabah ve akşam yatarken hiç aksatmasın, sperm sayısını yükseltiyor....
tesekkur ederim:) biz cok kotu besleniyoruz ailecek biraz degisiklik gerekicekpekmez de aldim keciboynuzu da internetten nasil hazirlandigina da baktim basliyoruz bakalim ya nasip
sen nasilsin geriye sayiyoruz artik
aşılama yaptıran arkadaşlar adetin kaçıncı günü yumurtlama iğnesi vurundunuz ve hangi iğneyi kullandınız bugun benim adetimin 4günü yarın doktora gitsem iğneye başlasam geç kalmış olurmuyum yardım kafayı yiyecem en sonundaaaa
aşılama yaptıran arkadaşlar adetin kaçıncı günü yumurtlama iğnesi vurundunuz ve hangi iğneyi kullandınız bugun benim adetimin 4günü yarın doktora gitsem iğneye başlasam geç kalmış olurmuyum yardım kafayı yiyecem en sonundaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?