Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cevap için çok teşekkür ederim canım benım benım adetleim hep düzensizdi 45-50 günde oluyordum od asöktürücüyle falan glukofen kullanıyorum 2,5 senedir en son 4ay hayıt hapı kullandım ve 4-5 aydır 28 günde adet olmaya başladım düzene girdi yanı geçen 3ay önce ilk kez serophene kullandım adetimin 12 günü yumuram 20mm doktor hemen çatlatma iğnesi verdi 13 günü vuruldum 33 saat sonra ilişki ama olmadı geçen ayda serophene kullandım adetimin 15 günü 11,7mm büyüdü yumurtam ama 18 günü 9 mm düşmüştü doktoruym sönmüş adet ol serophene kullan tekrar gel kontrole dedi bende kontrollerimi iş yerime yakın bir polikinlikde yaptırmayı düşünüyorum eğer yumurtam büyürse özel hastaneye gitmeyi planlıyorum medıkalpark bahçelievelr ve nisa hastanesi arasında kaldım çok saçma dimi takıpleri başka yerde yaptırcam yumurta büyüynce aşılam için özel hastaneye gitcem kısmet artık belki bu ay bişey olmazsa önümüzdeki ay 1hafta tatıle çıkıp o zaman senin hastane giderim. bu arada benim eşimdede varıkosel vardı amelıyat oldu 2 snee falan oluyor en son geçen sene test yaptırdı morfolojı %3 olmustu ama ileri hareketli hala %0 dı bakalım ilk kez aşılama deniycem kısmet artık

çok üzüldüm ALLAH tez zamanda yüzünü gönderecek evlat nasip etsin

canım inan çok sevindim ya rabbim hayırlı evlat etsin inş..
Mdaya ne oldu ya geçmişi okuyamadım..anlaşılan bebeğini kaybetti çok üzüldüm..allahım sabrını verir inş.

çok sevindim canım allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin olmayanlara enkısa zamanda nasipetsin

canım arkadaşım senin adına o kadar sevindimmki halen inanamıyorum mücizen sana geldi tedavisizzzz çığlık atmak istiyorum ama işteyim rabbim tamamına erdirsin inşalalhh bi ben kaldım şubattan kalan

ya ben artik fal bakmaya falan baslicam inan icime dogmustu olmicak adet demistim tebrik ederim cok guzel boyle surprizler...saglikla sihatle devam eder hersey insallah

ne diyecegimi bilemiyorum. burda her kayip haberini okudugumda lonk diye bisey iniyor mideme. allah sabir versin ve en kisa zamanda buyuk mutlulugu yasatsin keske fazlasini soylemek ve yapmak mumkun olsa. mdayla gorusen arkadaslar lutfen sabir dileklerimizi iletin

bu arada ben uc negatif asilamanin ardindan bugun hsg filmi cektirdim cok sukur bir sorun cikmadi. esimin sperm sayisi sinirda biraz da onun beslenmesine dikkat edip deneyelim artik.. bir mani olmadigina gore allahimdan hayirlisini isteyip beklicez.

bu arada ben uc negatif asilamanin ardindan bugun hsg filmi cektirdim cok sukur bir sorun cikmadi. esimin sperm sayisi sinirda biraz da onun beslenmesine dikkat edip deneyelim artik.. bir mani olmadigina gore allahimdan hayirlisini isteyip beklicez.

geçmişn olsun canım,harnup pekmezi içsin sabah uyanınca akşam yatarken........ceviz falan yedir eşine sende ye bol vitaminli beslenin

Son düzenleme:
öncelikle periciğim..ne güzel bir haber bu ya...cok sevindim vallahi...meleğin dediği gibi sen kilo veremiyorum diye üzülürken şimdi harika bir haberle sevinç yaşıyorsun..Allah tamamına erdirsin inşallah ..darısı başımıza ya...artık bizde sevinelim..artık bitsin bu bekleyişşşşşşşşşşşşş
ercelff...naptın canım..opun nasıl geçti..rahim duvarın kaç mm oldu...cok merak ediyorum..gelir gelmez girebilirsen sevinirim...
ve mda cım...Allah sabırlar versin canım benim...acını öyle iyi anlıyoruz ki...telafi edecek bişey olmadığınıda biliyoruz...zaman ...tek ilacın bu olsa gerek..rabbim kolaylaştırsın..öpüyorum cok..

geçmişn olsun canım,harnup pekmezi içsin sabah uyanınca akşam yatarken........ceviz falan yedir eşine sende ye bol vitaminli beslenin

tesekkur ederim:) biz cok kotu besleniyoruz ailecek biraz degisiklik gerekicek pekmez de aldim keciboynuzu da internetten nasil hazirlandigina da baktim basliyoruz bakalim ya nasip

sen nasilsin geriye sayiyoruz artik

aşılama yaptıran arkadaşlar adetin kaçıncı günü yumurtlama iğnesi vurundunuz ve hangi iğneyi kullandınız bugun benim adetimin 4günü yarın doktora gitsem iğneye başlasam geç kalmış olurmuyum yardım kafayı yiyecem en sonundaaaa

canım eşine harnup pekmezi(keçi boynuzu pekmezi) içir hergün sabah ve akşam yatarken hiç aksatmasın, sperm sayısını yükseltiyor....

sagolssın canım,kecıboynuzu kaynatıp ıcırıyorum ama pekmez daha ıyı gelıyrsa hemen onuda denerım,allah razı olsun.
pekı arkadaslar asılama yaptıranların eslerının sperm sayılarını ogrenebılırmıyım??

tesekkur ederim:) biz cok kotu besleniyoruz ailecek biraz degisiklik gerekicek pekmez de aldim keciboynuzu da internetten nasil hazirlandigina da baktim basliyoruz bakalim ya nasip

sen nasilsin geriye sayiyoruz artik

hadi bakalım hayırlısı canım

bende idare ediyorum işte şikayetler arttı artık rahatlık yok anlayacağın,ayaklarım şişmeye başladı tombiş ayaklı oldum
son 40 gün :18::18::18::18::18::18:
hazırlıklar tamamlandı sayılır bu hafta kendi çantamı hazırlayacağım sadece sonrasında hazırım anlayacağın...çınar bey hiç yerinde durmuyor gece gündüz hep hareketli olduğu için ağrılarım başladı kasıklarımda, belim desen aldı başını gidiyor,son ay çok zor geçiyor

ben adetin 3.günü doktora gittim 4.günü purogen iğneye başlamıştım.sakin ol canım, sen hemen yarın doktora git daha fazla geç kalma

ben adetin 3.günü doktora gittim 4.günü purogen iğneye başlamıştım.sakin ol canım, sen hemen yarın doktora git daha fazla geç kalma

Arkadaşlar ben geldim herşey oldu bitti çok güzel geçti bir sorun olmadı 11 tane yumurtam toplandı sol yumurtalığımdan eşimden de örnek alındı bugün dölleyecekler bu gece döllenmelerini bekleyecekler yarın da 4 de embriyologlar arayı bilgi vereceklermiş kaçı döl tuttu diye sonrasında tutanlar embriyoskop a konulacak doktorum 5 ten fazla olduğu için yumurtalarım hem donduracağı için hem de 5. Güne gitmek istediği için kullanılmasını önerdi ben de istiyodum zaten tamam dedim. Yalnız rahim duvarı kalınlığım opu dan sonra 5.5 mm ölçülmüş doktorumla konuştuk transferden sonra biraz ince dedi kalça bantı verdi climara çift taraflı yapıştırdık progestan iğnesi yazmışlar ilkini merkezde vuruldum bir antibiyotik birde kortizon içeren bir ilaç vucut transfer olursa embriyoyu yabancı birşey olarak algılayıp dışarı atmasın diye düşük dozlu bi ilaçmış vucudu hazırlamak için sanırım. Bunları 4 gün kullanıp bırakıcam cumartesi kontrole çağırdı eğer rahim duvarı kalınlaşmışsa ve 5. Güne gidebilirsek pazartesi yapıcaz transferini dedi hem rahiminde toparlanmasını beklemek adına 5. Güne gitmek istiyor sanırım bir de 11 yumoş olduğu için değerlendirmek istiyor. Şuan çok iyiyim lekelenmem oldu çok az onun haricinde çıkmayan bir gazım var şuan biraz şişkinliğim var bunu atlattık çok şükür sırada hayırlısıyla döllenmeleri var sonrası da da transfer hayırlı ise o olsun belki bir sonraki aya kalabilir ama doktoruma güveniyorum 5.5 dan kaça kadar kalınlaşırki bilmem belki bîrdahaki aya kalması daha hayırlı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…