tebrik ederim kızlar kucağınıza almak da nasip olsun inşaallah.çok güzel hamile haberleri duymak inş. bende verebilirim birgün, kızlar banada dua edin ne olur çok ihtiyacım var bende bu ay tüp bebeğe başlıyorum kısmetse.tedavideki arkadaşlar ALLAH yardımcınız olsun enkısa zamanda müjdeli haberlerinizi almak için takipteyim.
mavi senin bebiş benim burcumdan (yay) olacak!!!
Günaydın güzel bayanlar gününüz güzel geçer umarım. :))))
Bizde dün doktordaydık teyzeleri, ikili tarama testi için,her şey yolundaymış çok şükür kan sonuçlarım haftaya çıkacak inş. kanda da sorun çıkmaz...
mavi senin bebiş benim burcumdan (yay) olacak!!!
inşaallah resimdeki gibi mavi gözlü tatlı bişey olur:)
ben sana nasılsın diye msj yazarken sen cvp vermişsin bile, canım benim hayırlısı olsun, birkaç kere daha deneyebilirsin dene bence.ben de sabah sabah üzücü haberle başlamak istemezdim ama benim sonucum da negatif çıkmış aşılamam tutmamış(
zaten olacakmış gibi bir his yoktu ben bu habere alıştım artık... Allah hakkımızda hayırlısını versin....
ben de sabah sabah üzücü haberle başlamak istemezdim ama benim sonucum da negatif çıkmış aşılamam tutmamış(
zaten olacakmış gibi bir his yoktu ben bu habere alıştım artık... Allah hakkımızda hayırlısını versin....
ben sana nasılsın diye msj yazarken sen cvp vermişsin bile, canım benim hayırlısı olsun, birkaç kere daha deneyebilirsin dene bence.
Üzülme cnm vardır bunda da bir hayır zamanı var demekki bebişine kavuşmanın bende 3 aşılama oldum her seferinde tamam oldu bu sefer derken negatif çıktı 3.aşılamamda tutmayınca dayanamayıp ağladım bakalım bu ay 4.deneyeceğiz senin kaçıncı aşılaman cnm....
saol canım kısmet değilmiş nasip değilmiş herkesin vardır bi imtihanı demekki bizimde buymuş diyoruz elimizden başka bişey gelmiyo malesef(
ben de sabah sabah üzücü haberle başlamak istemezdim ama benim sonucum da negatif çıkmış aşılamam tutmamış(
canımya çook sevindim anlatamamya rabbim işte ol deyince oluyor çok şükür kendiliginden olması çok güzel saglıklı oluyor tabi rabbimin izniyle ohh güzel bir haber buuuuu
ben turnusol diye bir ilaç kullandım.
çokkk sevindim sen de benim gibi bir mucize yaşamışsın ne mutlu sana :))) kendine çok dikkat et spor rejim bitti verdiğin kiloları geri al :)))))
bebeklerimiz sağlıklı olsun da biz şişko olalım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?