ben de sabah sabah üzücü haberle başlamak istemezdim ama benim sonucum da negatif çıkmış aşılamam tutmamış(
zaten olacakmış gibi bir his yoktu ben bu habere alıştım artık... Allah hakkımızda hayırlısını versin....
çok çok çookk sevindim tebrik ederim, hayırlı uğurlu olsun
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
bu topikte kendim de dahil olmak üzere bu sürprizlerle çok karşılaştım, bu yüzden hiç kimse umudunu kesmesin. allah herkese hayırlısıyla bebeklerini gönderecek inşallah...
canım benim çok az kaldı oğlunu kucağına almaya..inşallah sağlıkla kavuşursun çınarına..
nasılsın? neler hissediyosun çok merak ediyorum. mutlaka heyecan vardır..onun dışında arada paniklediğin oluyor mu?
benim daha çok zamanım olmasına rağmen düşündüğüm zaman bazen korkuorum, nasıl bir hayatımız olacak,üstesinden gelebilecekmiyiz diye...sonra da evvel allah her şeyin hayırlısyla üstesinden geliriz diye rahatlatıyorum kendimi:)
ecrin ben de uc asilama yaptirdim hepsinde 3. gun kontrole gittim ve klomeni 3. gun kullanmaya basladim. genelde boyle baslaniyor farkli birsey duymadim. diger aya kalirsa da uzulme zaten o gelecegi tarihi biliyo
ben de sabah sabah üzücü haberle başlamak istemezdim ama benim sonucum da negatif çıkmış aşılamam tutmamış(
zaten olacakmış gibi bir his yoktu ben bu habere alıştım artık... Allah hakkımızda hayırlısını versin....
kızlar dün eşimle başka şeker modeli seçtik sipariş verdik..hastane odamızda süslenecekmiş yengem saolsun ayarlamış,ben istemedim ama illaki olsun dedi..
4LÜ KAMPANYA biberonlu ŞIK AYDEDELİ BEBEK ŞEKERi GittiGidiyor'da 65607265
canım geçmiş olsun, inşallah toplanan yumurtalar güzel güzel döllenirler. doktorun bayaa ilgiliymiş, ne güzel hem 5.güne beklemek istiyor hem de embriyoskop kullanıyor.
rahmin kalınlaşmazsa da dondururlar 1 ay sonra denersin. bak jolly'ninde transferi ertelenmişti ama şimdi hamile:)
canım hakkında hayırlısı olsun inş... inş hersey dahada yolunda gidecek..
ben inanıyorum canım hayırlısıyla bebişine kavusucaksın....
hayirli olsun simdiden :)
Arkadaşlar ben geldim herşey oldu bitti çok güzel geçti bir sorun olmadı 11 tane yumurtam toplandı sol yumurtalığımdan eşimden de örnek alındı bugün dölleyecekler bu gece döllenmelerini bekleyecekler yarın da 4 de embriyologlar arayı bilgi vereceklermiş kaçı döl tuttu diye sonrasında tutanlar embriyoskop a konulacak doktorum 5 ten fazla olduğu için yumurtalarım hem donduracağı için hem de 5. Güne gitmek istediği için kullanılmasını önerdi ben de istiyodum zaten tamam dedim. Yalnız rahim duvarı kalınlığım opu dan sonra 5.5 mm ölçülmüşdoktorumla konuştuk transferden sonra biraz ince dedi kalça bantı verdi climara çift taraflı yapıştırdık progestan iğnesi yazmışlar ilkini merkezde vuruldum bir antibiyotik birde kortizon içeren bir ilaç vucut transfer olursa embriyoyu yabancı birşey olarak algılayıp dışarı atmasın diye düşük dozlu bi ilaçmış vucudu hazırlamak için sanırım. Bunları 4 gün kullanıp bırakıcam cumartesi kontrole çağırdı eğer rahim duvarı kalınlaşmışsa ve 5. Güne gidebilirsek pazartesi yapıcaz transferini dedi hem rahiminde toparlanmasını beklemek adına 5. Güne gitmek istiyor sanırım bir de 11 yumoş olduğu için değerlendirmek istiyor. Şuan çok iyiyim lekelenmem oldu çok az onun haricinde çıkmayan bir gazım var şuan biraz şişkinliğim var bunu atlattık çok şükür sırada hayırlısıyla döllenmeleri var sonrası da da transfer hayırlı ise o olsun belki bir sonraki aya kalabilir ama doktoruma güveniyorum 5.5 dan kaça kadar kalınlaşırki bilmem belki bîrdahaki aya kalması daha hayırlı olur.[/QUO
hayırlısı olsun canım.benimde bugün adetim başladı.yarın doktora muayeneye gidiyorum.uzun protokol tüp bebeğe başladık.şu an lucrin kullanıyorum.yarın ne verecek bilmiyorum.bende de biraz korku başladı.sendeki gelişmeleri takip ediyorum.umarım bunlar bize en kısa sürede bebiş olarak döner.
normal yumurta geliştirici iğnelere başlarsın canım hayırlı olsun inşallah güzel gelişen yumurtaların olur.
canım benim hakkında hayırlısı olsun,herşey yolunda gider inşallahgüzel haberlerini bekliyoruz farkındaysan hamişler çoğalıyor sırayla geliyor kuzucuklar
inşallah canım inşallah mucize beni bulur mu bilmem ama olması için elimizden geleni yapıyoruz.
Opun olmuş bile ercelf, maşallah tek yumurtalık ve 11 yumoş.Çok iyi bir sonuç.Anlattığın kadarıyla dr. un her ihtimali değerlendirip bütün önlemleri alıyor.Herşey yolunda gitsin inşallah ve senden de güzel haberler alalım.Önümüzdeki aya kalırsada sakın üzülme herşeyde bir hayır var çünkü dediğin gibi belki öylesi hayırlı olur.
doktorumdan çok memnunum canım bakalım cumartesi herşey daha net belli olcak rahim duvarımdan dolayı biraz tedirginim ertelenirse de o da Allahtan dicem artık.
Dun aksam cok siddetli sanciii cektim megersem bebegim benden ayriliyormus, yarim saat sonunda agrim gecti ve wcde baktimki kucuk parmagimin boyunda bi parca.... nasip kismet ne diyim, allahntan tamemen temizlenmis ve kurtaja gerek yokmus..artik 4 bebekte 7.haftada giitigine gore baska seylere bakilmasi lazim,,,kan pihtilasmasi icin kan sulandirici ignelerde sirada kendinize iyi bakin bi sure dinlenmedeyim opuyorummm saglicakla kalinnnnn bayramda gorusuruzz
kızlar bu kötü haberi ben vermek istemezdim ama Mda bebeğini kaybetmiş malesef..çok üzüldüm duyduğum zaman..merak ettim mesajlaştık onunla..onun gelip söylemesini bekledim ama sanırım buraya girmek istemedi..diyecek bişey bulamıyorum malesef
benimde mucizeye çook ihtiyacım var, motive olmam lazım.
benım bu sitede en çok sevdiğim şeylerden biride hamilelik müjdeleri, o topiğe girip mucize haberleri okuyunca çook mutlu oluyorum, zaten mucize hamilelikler başlık olarak hemen kendini belli ediyor, yıllar sonra uğraşla olmuş hamileliklerin başlıkları çoook farklı oluyor, kendini belli ediyor, uzun uzun hikayesini yazıyor, okumakda çok zevkli oluyor, ama hemen hamile kalanlar çok kısa yazıyor 1 2 cümle, inşaallah bende uzuun uzuun yazarım hamilelik hikayemi, banada yazmak nasib olur, tabi hamile kalırsam...
Kızlar dua çok önemli, hele karşılıksız çıkar gözetmeden, müminin diğer kardeşine yaptığı dua daha makbul, ne olur benim içinde dua edin, bende sizler için dua ediyorum arkadaşlarım, yer gök dua ile.
canım ben kendi derdimle boğuşurken kaçırmışım sanırım müjdeli mesajını çok sevindim inanamıyorum kendiliğinden geldi bebeğin demek maşallah size 6 haftalık olmuşsun bile kilo vermek iyi geldi desene çok sevindim.
ama mda için de bir o kaddar üzüldümuzun zamandır sesi soluğu çıkmıyordu anlamıştım kötü birşey olduğunu ama belki bebeğini büyütüyordur girmek istemiyordur demiştim ama malesef kötü habermiş. umarım kısa sürede toparlanır. yola devam mucizeler de oluyor biliyorsun Allahtan umut hiçbir zaman kesilmez. ben de rahim duvarımdan dolayı transferimin 1 ay sonraya ertelenmesi ve embriyolarımın dondurulması durumu ile karşı karşıyayım. opu dan sonra 5.5 mm olarak ölçüldü doktorum hemen kalça bantı ve progestan iğne verdi cumartesi kontrolüm var duruma göre transferim yapılacak ama ben de hamile kalsam bile ince rahim duvarı ile bebeğim beslenemezse ve kaybedersem diye çok korkuyorum. Allah nasıl kararladıysa artık bizim için hangisi hayırlı ise o olsun.
çok geçmiş olsun doa cım. bilirim evlat kaybetmenin acısını. allahım sabırlar versin inşallah.
mda için çok ama çok üzüldüm. bugün duydum daha gayemden. önce senin mutlu haberini aldım çok ama çok sevindim. sonra mda nın üzüntüsünde boğuldum. rabbim inşallah senin gibi mda ya bana doa ya gayeme bebeskoma ercelfte adını sayamadığım tüm kader arkadaşlarıma tatdırır bu duyguyu. dualarınızda unutmayın bizleri nolur.
bende diyorum ki ercelf niye benim yazdıklarıma cevap vermiyor..bi de baktım ki son yazdığım iki ileti de yok..gıcık oluyorum bu siteye son zamanlarda...aktif ken birden nasıl oluyorsa üyelik aktivitesi düşüyor ve yazdıklarım gelmiyor..özellikle opun la ilgili uzun uzun kritik yazmışdım..neyse.. hayırlı olsun opun canım...11yumurta toplanması cok güzel...5. günü bekleyecek demenin sebebi embriyoskopi deki döllenme durumunu incelemek ve analiz etmek için sanırım değil mi??yanlış anlamamışımdır inşallah..anladığım kadarı ile döllenme olduktan sonra donduruluyor değil mi? döllenmeden dondurmuyorlar..kafam karıştı biraz..neden 5.5 mm e düştü rahim kalınlığı acaba..inşallah transfere kadar tekrar artar..artmassa isede sağlık olsun geç olsunda sonu güzel olsun canım..öpüyorum cok..
canım olsun yazmaz olurmuyum herşeyi detaylıca yazdım sevde de okur diye düşündüm. Canım benim rahimin zaten çok kalınlaşmıyor biliyosun e uzun süre ilaç kullandım artık heralde belli bir seviyeye kadar kalınlaşıp sonra incelmeye başlıyor adet yaklaştıkça ondan olsa gerek progestan iğnesi oluyorum kalça bantı verdi doktorum hemen yapıştırdık. önce mikroenjeksiyon ile yumurtaların içine sperm enjekte ediliyormuş 1 gece bekliyorlarmış döllenmeleri için döllendiyse de embriyoskopa konuluyor bunun için ekstra 500 tl para ödicez ama olsun merkezden aradılar sabah 11 taneden 3 tanesi olgunmuş 3 ünü döllemişler 3 ü de döllenmiş :d embriyoskop ile durumları 24 saat kamera ile takip ediliyor izlemek için makineden çıkarmaları gerekmiyor kamera kaydediyor 24 saat onlarda hızlandırılmış görüntü ile bölünmelerini kontrol ediyorlar. Bu sırada eğer normal bölünmeyen varsa makine kendisi eliyormuş onu. Ne biliyim doktor önerdi istedik bizde. 5. Gün embriyosu gelişimini tamamlamış blastokist embriyo oluyor tutma ihtimali daha yüksek oluyormuş doktorum 5. Güne gitmeye çalışıcaz dedi. Ama merkez cumartesi transferiniz olucak dedi rahim duvarına bağlı kontrole geldiğinizde belli olur dedi. Embriyoların hergünki durumu farklı oluyormuş hala 5. Güne gitme ihtimalleri varmış ama bu zamanla belli olurmuş böyle işte sevdem. Ilaçlardan davul gibi oldum ama değer inşallah ilaçlar iğneler işe yarar da kalınlaşır rahim duvarı transfer olursa da progestan iğnesine devam kan sulandırıcı iğne de vericek sanırım beslenebilmesi için. Eğer 3 ü de fire vermeden bölünmeye devam ederse 1 tanesini rahim geçtiyse 7mm i göbüşüme alıp diğer 2 sini dondurmak istiyorum. Döllendi dediler demekki döllenen artık bölünüyor kendiliğinden cumartesi transferiniz var dediklerine göre 3. Gün embriyosu oluyor döllenen her yumurta. Doktorum da rahim de daha iyi toparlanır ve tutma ihtimali daha yüksek olur diye 5. Güne gitmek istiyor sanırım. Rabbimden hayırlısını diliyorum sevdecim. Buna şükür napalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?