Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günaydınnn :) Evet dün testi yaptırdım. Sonuç 145 çıktı. Son kez c.tesi yne kan vericem. Yine bu şekilede artmış olursa kese için gün vericekler endişeliyim bakalım ne olucak:18:

canımm çok sevindim biliyorduk zaten değerinin 2ye katlanacağını..bak artık bebişin kondu annesinin göbüşüne hiç endişelenme değerin çok iyi yarında yükselicektir sonra keseyi görme heyecanı gelicek

canımcım hadi hayırlı olsun transferin inşallah sende bu sefer güzel haberini vericeksin bizlere..hiç kötü düşünme herşey çok güzel olucak..arkamızdan sen geliceksin artık sen dikkat et yinede kendine ağrın sızın olmamasınada sevindim..ne zaman test yaptıracaksın peki?

sağol cnm, hayırlısı artık. öğleden sonra iğne için dışarıya çıkacağım,akşamada arkadaşım gelecek. elimden geleni yapmaya çalışacağım,p.tesi iş başı.
benim test günü ayın 13'ü ama tutmazsa ben o günü göremem.aşılamamda da tüp denememde de hep testten önce adet oldum.ilk kez bu ay 30.gün adet oldum. en kötü ihtimal yine öyle olsa 11inde adet olmam lazım.yani benim testten önce sonuç belli olabiliyor:)

cy-76 inşşşşşşallah ikizlere hamile kalırsın inşaallah.

tarnsferin hayırlı olsun canım .. hiç ümitisizliğe kapılıp canını boş yere sıkma .... daha öncekileri unutup önündeki 12 güne bak ve tırtıllarına sıkı sıkı sarıl canım... inşallah bu sfer her şey daha güzel olacak... Şansın bol olsun arkadaşım...

inşallah yarın değerin bir öncekini ikiye katlamış olduğunu göreceksin canım... içini ferah tut tatlı arkadaşım.. Allah'a emanet olun meleğinle.... söyle meleğini de bizimkileri de yollasın bir an önce

cnm hiç öyle düşünme bu sefer olucak testten önce adet olurum,sonucu öğrenmeme gerek kalmaz falan deme sakın..13ünde güzel haberlerini alıcaz merakla bekliyorum sonucunu..

canım hayırlı olsun transferin. inşallah bebeğin tutunur sana. hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.

Arkadaşım hayırlı olsun işallah ikis birden tutunur sana ve hiç bırakmazlar.Darısı başıma ben 4 gündür gonal f kullanıyorum 225 işallah haftaya beninde tarnsferim olur.cumartesi ilk randevum var.

çok sağol cnm, inşallah bu sefer yüzüm güler:)

cnm hiç öyle düşünme bu sefer olucak testten önce adet olurum,sonucu öğrenmeme gerek kalmaz falan deme sakın..13ünde güzel haberlerini alıcaz merakla bekliyorum sonucunu..

13'ünü görürsem ben direkt hamile modlarına girermişim:) inşallah güzel haber veririm cnm bu sefer. sen de dikkat et kendine:)

canım hayırlı olsun transferin. inşallah bebeğin tutunur sana. hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.

amin cnm, hepimizin hakkında hayırlısı olur inş.

Arkadaşım hayırlı olsun işallah ikis birden tutunur sana ve hiç bırakmazlar.Darısı başıma ben 4 gündür gonal f kullanıyorum 225 işallah haftaya beninde tarnsferim olur.cumartesi ilk randevum var.

cnm teşekkürler, dediğin gibi bırakmazlar inş. seninde heyecanlı günler yavaştan başlıyor desene. hayırlısı inş, herşeyin güzel olması dileğimle.

çok geçmiş olsun canım,bol bol su iç en iyi ilacıdır enfeksiyonun sende biliyorsun,
senin eşinde benim ki gibi telaşe sanırım bende hamile haberimi verdiğimde öyle bir heyecanlandı ki bir şey olacak diye korkumdan kendi sevincimi yaşayamamıştım :)))

Günaydınnn :) Evet dün testi yaptırdım. Sonuç 145 çıktı. Son kez c.tesi yne kan vericem. Yine bu şekilede artmış olursa kese için gün vericekler endişeliyim bakalım ne olucak:18:

çok sevindim canım yaa,cumartesi de 300 oldu mu tamamdır,sen içini ferah tut bebişle sohbetlerine başla :)))

canım hayırlısı olsun,test zamanına odaklan sen, çokta normal hayatına dönme :))) işi gücü bırak dinlen sürekli,inş.emeklerinin karşılığında bebişin sana gelir. :))

2 ay önce 18 yasındaki kardeşim evlendi ve bugün hamile oldugunu ögrenmiş..çok sevidim ama benim bebegim olmuyo diye içim bi tuhaf oldu ya

Üzülme canım vakti zamanı geldiğinde olacak inşallah sen mücadeleni bırakma ama tedavilerine devam et,kardeşin için de hayırlısı olsun.

:) iş güç yapmıyorum da evde dolanıyorum, birazdan da mecbur iğne için dışarıya çıkacağım. artık hayırlısı cnm,çok sağol.

meraba daha önceki yazılarınızda okudum aşılama yaptırmışsınız tutmamış galiba,bende geçen 2 ay önce konukoğlu hastanesinde ibrahim özdurağa gittim klomen ve çatlatma iğnesi kullandım olmadı,geçen ayın 19.da aşılama oldum hala beklemedeyim 2 gün önce kan tahlili dünde idrar tahlili yaptım negatif çıktı.

şimdi ne aşamadasınız,kaç yıllık evlisiniz,sizde ve eşinizde sorun var mı?

CANIMMM MAŞAALLAHHHH gelsin bebişkooo yaşasınn yaa çok sevindimi joliiiimmm inş dahada yükselecek kuzumm çok öptüm seniiiikaçırmam ben ama sen yinede özelden bi msj atıver cnm ya kan verinceeee olur mu

CANIMMM MAŞAALLAHHHH gelsin bebişkooo yaşasınn yaa çok sevindimi joliiiimmm inş dahada yükselecek kuzumm çok öptüm seniiiikaçırmam ben ama sen yinede özelden bi msj atıver cnm ya kan verinceeee olur mu

Canım özelden baya bi döktürdüm san

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…