Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cy-76 canım allah sabrımızı artırsın işallah tedaviye gerek kalmadan gelir ve burdan sevinç çığlıkları atarız.

Jolyy ercelf kızlar ya insan ohss olduğunu nasıl anlar.Karnım şiş ve ara ara adet sancısı gibi geliyor saniyelik ama böyle birşeymidirki.

Ben hala merkezden haber bekliyorum beklemekte zormuş göbişimize alıp beklemekte .

Superim sıkma canını kuzucuğunuda strese sokma.bebeğin gelişimine göre ölçüyorlardır.Bir sorun olsaydı söylerlerdi.Keyfini çıkart

canım ultrason cihazının kalitesine bağlı benim şimdiki drum ilk bakınca bebeğim 2 hafta geriden geliyodu :44: ama aşılama için gittiğim dr bebek haftasıyla uyumlu dedi benimde kafam karıştı :44:dra sordum cihazlarla alakalı ddedi... bende pek üstünde durmadım biraz daha büyüsün bebişin tam rayına oturur herşey merak etme kendinide üzme

kızlar testi yaptırdım, sonuç yanıltmadı, negatif, artık başka bahara inşallah.
rabbim nasip etmemiş bu ay demekki ama şükürki dondurulmuşların var bi daha iğne,, opu ile uğraşmıycaksın.. yılmadan devam. duam seninle ve bu yolda uğraşan arkadaşlarım için olcak allaha emanet ol

Su perim hiç bozma moralini. Her ultroson cihazınn hassasiyeti farklı birde 8. haftaya kadar arada daha küçük arada daha büyü görünebiliyorlar. Bir dahaki gittiğinde daha net belli olur günü. Aynısı şu an hamile olan arkadaşımın başınada geldi. 10. haftadan sonra bebesi birden 1 hafta büyük görünmeye başladı. Şu an çok küçük olduğu için tam anlaşılmıyor. Bir dahaki kontrolün ne zamandı ?

Valla ohss ileri derecedeyse anlamaman mümkün değil :) Normalde opudan sonra normal hayatına döüyorsun. Ancak ohss olmuşsan 10 gün boyunca şişliken yürümek,uyumak nefes almak lüks hale geliyor :)

sağol cnm amin inşallah.
ohss de yürümek çok zor, kamburun çıkıyor,dik yürüyemiyorsun, nefes darlığı sürekli derin nefes alıyorsun istemeden ama yine de nefes alamıyormuş gibi oluyorsun, yemek yemek bu nedenle bir işkence oluyor. 5 gün oldu sanırım senin, bunlar yoksa daha da olmaz cnm merak etme.

çok sağol cnm benim. evet dondurulmuş var ama dener miyim bilmiyorum, biraz kafamı dinleyeyim bakalım hayırlısı canım.

kızlar testi yaptırdım, sonuç yanıltmadı, negatif, artık başka bahara inşallah.

canım çok geçmiş olsun hepimiz duacınız inş. kendiliğinden gelir meleğin....arkadaşlar benimde dualarınıza ihtiyacım var bu günlrde, bende başladım tüp bebek iğnelerine bakalım hayırlısı kısmetimizde neler var bebişş gelecekmi gelmiyecekmi acaba?ama rahatım RABBİM isterse olur yaptıklarımız sadece sebepler zirine sarılmak.

çok sağol canım, sana da bu yolda bol şans diliyorum. hayırlısı ne ise o olsun hakkında.

cy_76....... canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bir daha ki sefere gelir bebişlerin demek ki şimdi zamanı değilmiş,umudun hiç bitmesin sende anne olacaksın

ecrin......canım tedaviye başlıyomuşsun hayırlı olsun inşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine ...

merhaba arkadaşlar ... ben de bu ay sonuna doğru nasipse tekrardan kollatı sıvayım tedaviye başlayacağım tekrardan ... umarım bu sefer ki süreç başarıyla sonuçlanır meleğime kavuşurum... tabiii ben ve tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip eylesin Rabbim..
tedavi sürecindeki arkadaşlarım; Allah yardımcınız olsun... ve her şeyin gönlünüzce ilerlemesini ve hayırlısıyla emeklerinizin karşılığını almanızı nasip eylesin Allah'ım...
bekleme sürecinde olup gün sayan arkadaşlarım şansınız en bolundan olsun ve melekleriniz 9 ay 10 gün boyunca göbüşünüzde olsun ...
hamiş arkadaşlarım ; Allah sağlıkla tamına erdirip sağlıklı doğumlar nasip etsin Allah'ım sizlere.. Analı babalı büyütmek nasip etsin Rabbim evlatlarınızı... bizler içinde dualarınızı eksik etmediğiniz için teşekkürler..
negativele tedavileri sonuçlanan arkadaşlarım ; Allah sabrınızı ve umudunuzu hep canlı tutsun ve tez zamanda tedaviye gerek kalmadan meleklerinizi nasip etsin...
eskisi kadar sık gelemem bundan sonra...hepiniz sevgiyle kalın dostlar...

beni unuttun sandımmm ama baktımki ensondaki maddedeyimm
tedavi süresinde progestanı unutma cnm benimmmmm

hiç moralini bozma canım bu cihazlardan kaynaklanan şeyler bebeğin iyi ve sağlıklıysa hiç sorun yok sabret bebeğin büyüdükçe daha net bilgiler alacaksın şimdi daha minnacık annesi

canım benim çok sağol, umudum biterse hayat anlamsız olur belki de...çok şükür hep bir umudum var.

ay ne bileyim cnm yaa birden öyle diyince korktum gerçekten..geç döllenmeden dolayı bebiş büyüyyene kadar böyle tetikte olucam demekki..

haklısın canım bebeğim benimle ama korktum ne bileyim biran önce büyüsünde anlayalım gelişimini,haftasını..ne zormuş bu işler yaşayınca anlıyomuş insan..sende hamiş olunca görcen bu güzel telaşları

sağol canım içimi rahatlattın demekki ultrasondan kaynaklanıyo..benimde senin gibi kafam karıştı çok üzüldüm eşimde üzülme dedi ama ne bileyim..biraz daha büyümesini beklicem artık..

evet canım yaa tüp bebek merkezindeki cihazlar daha iyi olduğu için bebeğimi daha net görebiliyodum bugün göremeyince korktum bide 1 hafta eksik söyleyincede daha kötü oldum..eşimde diyo daha çok küçük belli olmaması normal diye ama ben büyüsün istiyorum biran önce testlerim yapıldı bugün sonucumu yarın alıcam..bu doktor test sonuçlarını gördükten sonra bir dahaki kontrol 1 ay sonra dedi..çok uzun değilmi sencede?

hiç moralini bozma canım bu cihazlardan kaynaklanan şeyler bebeğin iyi ve sağlıklıysa hiç sorun yok sabret bebeğin büyüdükçe daha net bilgiler alacaksın şimdi daha minnacık annesi

sağol canım sanırım ben pimpirikli bir anne olucam normalde hiç böyle değilimdir ama korktum..bir an önce içimde büyüsün istiyorum

kızlar bişey daha sorucam sizlere ben mantar oldum hamilelikten dolayı aranızda benim gibi bu durumu yaşayan varmı..

canım inşallah tedaviye başlamana bile gerek kalmadan bebeğin gelir kendiliğinden sürpriz olur..en kısa zamanda sende meleğine kavuşursun..

Kızlar merhaba

Size daha önce yazmıştım ablam hakkında antalya gelecek tüp bebek merkezinde aşılama yaptırdı die bugün ilk kan testini yaptırdı ve sonuç pozitif hepimiz çok sevindik Değeri 98 çıkmış.2gün sonra tekrar yaptırcak umarım dış gebelik değildir.
Yeğenimi kucağıma almak nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…