kızlar bişey daha sorucam sizlere ben mantar oldum hamilelikten dolayı aranızda benim gibi bu durumu yaşayan varmı..
Kızlar merhaba
Size daha önce yazmıştım ablam hakkında antalya gelecek tüp bebek merkezinde aşılama yaptırdı die bugün ilk kan testini yaptırdı ve sonuç pozitif hepimiz çok sevindikDeğeri 98 çıkmış.2gün sonra tekrar yaptırcak umarım dış gebelik değildir.
Yeğenimi kucağıma almak nasip olur
bende var canım hamileliğim boyunca devam ediyor hep fitil kullanıyorum ama sonra tekrarlıyor daha geçen hafta kullandım bugün tekrar başladı,doktorum normal dedi doğum yapınca geçiyor dedi çok şükür az kaldıda kurtulacağım...
evet canım yaa tüp bebek merkezindeki cihazlar daha iyi olduğu için bebeğimi daha net görebiliyodum bugün göremeyince korktumbide 1 hafta eksik söyleyincede daha kötü oldum..eşimde diyo daha çok küçük belli olmaması normal diye ama ben büyüsün istiyorum biran önce testlerim yapıldı bugün sonucumu yarın alıcam..bu doktor test sonuçlarını gördükten sonra bir dahaki kontrol 1 ay sonra dedi..çok uzun değilmi sencede?
hamileliğinin ilk günlerinde de varmıydı canım o zaman ne yaptın?doktorum 3 aylık olmadan fitil kullanamazsın dedi ve krem verdi..ne kadar zormuş bu durum yaa
Tabi cnm minnacik birsey o daha. İlk kalp atışını duyduktan sonra artık ayda bir çağırıyorlar. Birde iste ikili test zamanında yada ekstradan birşey istiyceklerinde çağırıyorlar . Uzun degil artık bebisini gördün sen :) Ama insan sabirsizlaniyor degil mı. Birde asilama tup sürecinde sürekli hastaneye gidince ayda 1 banada cok uzun bir zaman gibi geliyor
2.ayda başladı canım hatta akşam doktora gitmiştik bu yüzden nöbetçi kadın doğum uzmanı fitil yazdı ve zararı olmaz dedi.her ay kullandım gynolomexin fitil,zaten içinde 2 tane var 1 tane kullndıktan sonra diğerinide 1 hafta sonra kullanıyosun etkisi oluyo ama sonra tekrarlıyor bende çok sıkıldım inan.
kızlar herkese selamlar zeynep kamil hastanesine rapora başvuru yapmak için gittim ama adetin 2. yada 3. günü istenen testlerle başlıyorlarmış rapor sürecine bu nedenle adet olmayı bekliyorum..adetimle beraber gidip tahlillerimi verip süreci başlatacagım inşallah..
bakalım hakkımızda hayırlısı yine 60 güne yaklaşlıyorum adetimde tık yok böle olmakta cok zor valla ha geldi ha gelecek die hergün gözüm yollarda
hamileliğinin ilk günlerinde de varmıydı canım o zaman ne yaptın?doktorum 3 aylık olmadan fitil kullanamazsın dedi ve krem verdi..ne kadar zormuş bu durum yaa
cy_76....... canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bir daha ki sefere gelir bebişlerin demek ki şimdi zamanı değilmiş,umudun hiç bitmesin sende anne olacaksın
ecrin......canım tedaviye başlıyomuşsun hayırlı olsun inşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine ...
su perisi öncelikle çok geçmiş olsun.bende en baştan beri bu derdi yaşıyorum sürekli enfeksiyon ve akıntı var.doktorum bana ilk ilaç yazdığında adete göre 6+3 düm ölçümlere göre isede 6+5.yani ilk başlarda mutlaka ölçümlerde farklılık oluyor ama gebelik oturdukça değerlerde düzeliyor o yüzden endişelenme ve bence ilk doktorunla devam et.en azından hamileliğin rayına oturana kadar.
bebişimi gördüm ama hep görmek istiyorum..çok param olsa bende çağla şikel gibi ultrason cihazı alırdım bakardım süreklivalla ayda 1 çok uzun zaman ama o sağlıklı büyüsünde ayda 1 giderim napalım.. sen ne zaman gidiyon bebişinle tanışmaya..
hayırlı olsun öncelikle yeni tedavi sürecin
neden adet olmadın peki ? kist felanmı var dr gitmedinmi?
bende olmadım adetim geçti büyük ihtimal yine kistim oluştu ama beklemekle gelmez adet söktürücü lazım dr gitmek lazım yani
Dımı yaa evde ultroson cihazi olsa nede guzel olurdur :)Ama beklemekte guzel insanın sabrini kuvvetlendiriyorBende bugun gittim minik keseceğimle tanıştım resmine bakıp duruyorum cok tatlı bu yahuu :)) Kalp atışı icin 2 hafta sonraya gun verdiler . Bende 13 gun sonraya randevu aldım 1 gun 1 gündür :)
Ah sevdem ah ne yapıcaz bilmiyorum imsanda heves de kalmıyor işte bazen sen de son kez dene canım şamsını olmazsa da bırak artık yorma ne vucudunu ne psikolojini oğluna kenetlen onun geleceğini daha da güzelleştirmek için çalış ve kendin için emekliliğiniz içi yatırım yapın bence imkanınız varsa bahçeli bir ev mesela oğlunun koşup oynayabileceği:)) benim adetim yoğun oldu zaten bu sefer cumartesi günü gidicem bakalım ne diyecek böyle olmasında vardır bir hayır yorum hep rabbim bekle dedi demekki diyorum hep içimden inşallah sonu güzel olur.bu arada dondurulmuş transferinde rahimi desteklemek için ilaç bant yada iğne beripr doktor canım 3. Günde bakıyor muayne ile sonrası da 10. Gündemilaca başlamış jolly.merhaba canım..takip ediyorum seni..12.günde gelmiş seninkiler..erken gelsinde bir an önce temizlensin ,giden gitsin inşallah..bir aya daha beklemeye karar vermişsin transfer için..tabiki ohss topiginden bilgi alman en isabetlisi..bencede doğru bir karar..ama yinede muayenene git bakalım bi..durum nedir öğren..bi sonraki adetine cok daha verimli olur diye düşünüyorum bende...3.günü ilaçlara başlamış ya jolly...dondurulmuş transferinde ne ilacı bu anlamadım..acaba 3. günden hemen rahimi kalınlaştırıcı bişeyler mi??pek anlamadım..benimde şiddetli belirtilerim başladı...2-3 güne regl olurum bende...başlayacağım bende hayırlısıyla..ama gel gör ki içim hiç istemiyor...vardır bunda da bir hayır...
Superimmm 3 e 5 e ne bakıyosun sen o daha minicl her ultrason aleti farklı çıkarır ayrıca hep aynı ultrason cihazında da olsan minikken ölçümler farklı çıkabilir seninle ve kalbi atıyor büyümesine zaman ver birazcık annesi sonraki kontrollerinde daha net bilgiler edinirsin her süreç ayrı bir telaş rabbim bize de nasip etsin tekrardan bu telaşlarıda...kızlar moralim çok bozuk biraz önce başka bir doktora gittim bundan sonra ona devam ederim diye..göbekten baktı ultrasonla bebeği göremedim dedi sonra alttan baktı gördü şükür ama biliyosunuz aşılama yaptırdığım doktoruma gitmiştim ilk kontrole ve cuma günkü kontrolde bana 6+4günlüksün pazartesiden atıyo hafta dedi..yani ona bakılırsa şuan 7+1günlüğüm..ama bu kadın baktı 6 haftalıksın dedi..ben anlamadım bu durumu herkes farklı söylüyo tamam geç döllenme oldu ama hala kaç haftalık olduğumu anlamadım bennapayım fikir verin bana kızlar kafam çok karıştı
Muayneye cumartesi günü gidicem adetimin 5. Günü olucak temizlenmiş olurım doktor bişey demedi çarşamba çağırmıştı aslında yani dün ama adet olunca gitmedim ben zaten en son kontrolde transfer için adetten sonra yumurtalığın durumuna bakıcaz demişti o yüzden temizlenip gideyim dedim yani herşey yolundaysa temizlenmişse kesecikler ve sıvı gitmişse rahimi kalınlaştır ak içîn 10. Günde başlayı 3-5 gün destekleyici kullanmak yetiyor öyle mi canımcı. Zaten 3 günde 5.5 den 8.3 e geldiuse benim rahim 10. Günde başlarsak 14. Günde falan istenilen seviyeye gelebilir.yani dondurulmuş tedavisine ille 3. Gün destekleyiciye başlanmıyor öyşe mi? Çok soru sordum yine. Peki eğer bir sonraki aya bırakırsam neden 3. Gün başlanıyor? Muayne mi oluyor o gün yoksa ilaçlara mı başlanıyor. Joll hakkını helat et bı soruları cevaplarken.. Ayrıca 30 gün dediğin nedir ki ben hafif atlattım ama bakalım gitti mi bütün sular ben merak ediyorumBen adetin 4.günü gittim kontrole. Muayneden 1 hafta sonra tekrar çağırdı ve 10. gün gittiğimde ilaçlara başladık. Bir sonraki aya bıraksaydım direk adetin 3.günü felan başlanıcaktı. O suyu atma durumu kişiden kişiye değişiklik gösteriyormuş. Benim ileri derecede olmasına rağmen atabilmiştim. Sende kontrole gittiğinde bakılır eğer az bişey kalmışsa bir dahaki adetinin 3.günü başlarsın ilaçlara. Şurda en fazla 30 gün daha beklersin değil mi :)
Ben nefesimi çevirememiştim canım en büyük belirtim oydunmiğdeme boşluklarıma kadar nefes alırken rahatsız oluyordum canımcy-76 canım allah sabrımızı artırsın işallah tedaviye gerek kalmadan gelir ve burdan sevinç çığlıkları atarız.
Jolyy ercelf kızlar ya insan ohss olduğunu nasıl anlar.Karnım şiş ve ara ara adet sancısı gibi geliyor saniyelik ama böyle birşeymidirki.
Ben hala merkezden haber bekliyorum beklemekte zormuş göbişimize alıp beklemekte .
Canım ben sana 3. Günü git demeyi unutmuşmuyumki?? Olsun görüşmüş oldu. En azı dan 60 gün adet görememek zordur söktürücü kulanmayı düşünmezisin? Ordaki domtorlara anlatsaydın durumunu belki yazarlardı canım.kızlar herkese selamlar zeynep kamil hastanesine rapora başvuru yapmak için gittim ama adetin 2. yada 3. günü istenen testlerle başlıyorlarmış rapor sürecine bu nedenle adet olmayı bekliyorum..adetimle beraber gidip tahlillerimi verip süreci başlatacagım inşallah..
bakalım hakkımızda hayırlısı yine 60 güne yaklaşlıyorum adetimde tık yok böle olmakta cok zor valla ha geldi ha gelecek die hergün gözüm yollarda
günaydın kızlar
topiğe fazla kimsemi uğramıyor bana mı öyle geliyor.çoğu arkadaşlardan ses yok.
bende hamileliğimin son haftalarını geçirmeye çalışıyorum uykusuz,heyecanlı ,yorgun ,bazen bitsin artık deyip hüngür hüngür ağlamaklı ,stresli:18:,meraklı bir halde bebeğimin gelmesini bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?