günaydın kızlar
topiğe fazla kimsemi uğramıyor bana mı öyle geliyor.çoğu arkadaşlardan ses yok.
bende hamileliğimin son haftalarını geçirmeye çalışıyorum uykusuz,heyecanlı ,yorgun ,bazen bitsin artık deyip hüngür hüngür ağlamaklı ,stresli:18:,meraklı bir halde bebeğimin gelmesini bekliyorum.
günaydın kızlar
bende hamileliğimin son haftalarını geçirmeye çalışıyorum uykusuz,heyecanlı ,yorgun ,bazen bitsin artık deyip hüngür hüngür ağlamaklı ,stresli:18:,meraklı bir halde bebeğimin gelmesini bekliyorum.
canım benim ne kadar heyecan vericidir senin için kavuşmanıza çok az kaldı :)
Bizde gün sayıyoruz gidip görmek için :) bol bol uyu bence 10 aralıktan sonra istesen de uyuyamayacaksın :))
Allah'ım senide oğlunu da hayırlısı ile birbirinize kavuştursun :))
günaydın canımcım haklısın artık topiğe fazla kimse gelmiyor eskisi gibi..son günlere yaklaştıkça heyecan,korku daha çok artıyo dimi canım..son günlerde dinlenmeye çalış malum doğumdan sonra uykusuz geceler seni bekliyor olucaksağlıkla kavuşun artık birbirinize
Herkese günaydınnnn. Bu aralar pek az yazan oluyor gerçekten.Bende gün içinde bakıyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor. İşle ilgili bir durumdan dolayı mecburi 3 gün raporluyum.Evde keyif yapıcaz oğlumla:)) Sizede keyifli günler....
canım benim uzun zamanın ardından bügün girdim siteye ve senin yazını gördüm demek hamilesin çok sevindim senle birlikte aynı gün aşılama yaptırmıştık tutmamıştı çok sevindim senin adına tüp bebeklemi oldu...kaç aylık
epeydir girmiyodum siteye çünkü artık bebek düşüncesini kafamdan silmeye karar vermiştim bugün bi baktımki uzun zamndır hamile kalamayan bütün arkadaşlar hamişş su perisi senin adınada çok sevindim hestia ya da sizin bu haberinizi duyunca tekrar tedaviyemi başlasam diye düşünüyorum 8aydır doktora gitmiyorum..
Muayneye cumartesi günü gidicem adetimin 5. Günü olucak temizlenmiş olurım doktor bişey demedi çarşamba çağırmıştı aslında yani dün ama adet olunca gitmedim ben zaten en son kontrolde transfer için adetten sonra yumurtalığın durumuna bakıcaz demişti o yüzden temizlenip gideyim dedim yani herşey yolundaysa temizlenmişse kesecikler ve sıvı gitmişse rahimi kalınlaştır ak içîn 10. Günde başlayı 3-5 gün destekleyici kullanmak yetiyor öyle mi canımcı. Zaten 3 günde 5.5 den 8.3 e geldiuse benim rahim 10. Günde başlarsak 14. Günde falan istenilen seviyeye gelebilir.yani dondurulmuş tedavisine ille 3. Gün destekleyiciye başlanmıyor öyşe mi? Çok soru sordum yine. Peki eğer bir sonraki aya bırakırsam neden 3. Gün başlanıyor? Muayne mi oluyor o gün yoksa ilaçlara mı başlanıyor. Joll hakkını helat et bı soruları cevaplarken.. Ayrıca 30 gün dediğin nedir ki ben hafif atlattım ama bakalım gitti mi bütün sular ben merak ediyorum
günaydın kızlar
hoşgeldin canım yoktun uzun zamandır nasılsın görüşmeyeli..teşekkür ederim bende 3 hafta önce hamile olduğumu öğrendim..2 negatif aşılamadan sonra bu ay tüp bebek hazırlıklarına başlayacaktık ki kendiliğinden geldi bebeğim..hiç beklemiyorduk sürpriz oldu..valla canım bence kesinlikle tedavine yeniden başla sende bu güzel duyguyu tatmayı sonuna kadar hakediyosun..ama tedavinde sakın yıpratma kendini moral çok önemli biliyosun..hep dua ediyorum allahım isteyen herkese bebek versin diye..inşallah olucak sakın umudunu kaybetme..allahım bana gönderdiği mucizesini sanada göndericek inşallah..
Evet hatırlıyorum nismitersah aynı gün o üzücü haberi aldığımız zamanı.Ben 2. aşılamanın ardından tüp yaptırdım ama malesef olmadı.Tüp bebek tedavimin ertesi ayı normal yolla hamile kaldım. Artık bebek fikrini kafamdan çıkardım ve yeni hedefler belirlemiştim kendime.Eşimle tatile çıkmıştık hatta bebeğimizin temelleri tatildeyken atılmış:)) Benim için mucizeydi tabiki.Şimdi 4 buçuk aylık olduk oğlum olacak Allah nasip ederse. Çok kafana takma bencede, bebek herşey demek değil.Ama bebek istiyorsan tedaviye devam et (Saplantı haline getirmeden olsun ama) Allah büyük, beklemediğin zamanda da gelebiliyor benim gibi.Hayırlısı neyse senin için öyle olsun.Her zaman dua ediyorum Allah hepinize göstersin hamile olduğunuz günleri ve bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri...
Ah sevdem ah ne yapıcaz bilmiyorum imsanda heves de kalmıyor işte bazen sen de son kez dene canım şamsını olmazsa da bırak artık yorma ne vucudunu ne psikolojini oğluna kenetlen onun geleceğini daha da güzelleştirmek için çalış ve kendin için emekliliğiniz içi yatırım yapın bence imkanınız varsa bahçeli bir ev mesela oğlunun koşup oynayabileceği:)) benim adetim yoğun oldu zaten bu sefer cumartesi günü gidicem bakalım ne diyecek böyle olmasında vardır bir hayır yorum hep rabbim bekle dedi demekki diyorum hep içimden inşallah sonu güzel olur.bu arada dondurulmuş transferinde rahimi desteklemek için ilaç bant yada iğne beripr doktor canım 3. Günde bakıyor muayne ile sonrası da 10. Gündemilaca başlamış jolly.
Superimmm 3 e 5 e ne bakıyosun sen o daha minicl her ultrason aleti farklı çıkarır ayrıca hep aynı ultrason cihazında da olsan minikken ölçümler farklı çıkabilir seninle ve kalbi atıyor büyümesine zaman ver birazcık annesi sonraki kontrollerinde daha net bilgiler edinirsin her süreç ayrı bir telaş rabbim bize de nasip etsin tekrardan bu telaşlarıda...
Muayneye cumartesi günü gidicem adetimin 5. Günü olucak temizlenmiş olurım doktor bişey demedi çarşamba çağırmıştı aslında yani dün ama adet olunca gitmedim ben zaten en son kontrolde transfer için adetten sonra yumurtalığın durumuna bakıcaz demişti o yüzden temizlenip gideyim dedim yani herşey yolundaysa temizlenmişse kesecikler ve sıvı gitmişse rahimi kalınlaştır ak içîn 10. Günde başlayı 3-5 gün destekleyici kullanmak yetiyor öyle mi canımcı. Zaten 3 günde 5.5 den 8.3 e geldiuse benim rahim 10. Günde başlarsak 14. Günde falan istenilen seviyeye gelebilir.yani dondurulmuş tedavisine ille 3. Gün destekleyiciye başlanmıyor öyşe mi? Çok soru sordum yine. Peki eğer bir sonraki aya bırakırsam neden 3. Gün başlanıyor? Muayne mi oluyor o gün yoksa ilaçlara mı başlanıyor. Joll hakkını helat et bı soruları cevaplarken.. Ayrıca 30 gün dediğin nedir ki ben hafif atlattım ama bakalım gitti mi bütün sular ben merak ediyorum
Ben nefesimi çevirememiştim canım en büyük belirtim oydunmiğdeme boşluklarıma kadar nefes alırken rahatsız oluyordum canım
Canım ben sana 3. Günü git demeyi unutmuşmuyumki?? Olsun görüşmüş oldu. En azı dan 60 gün adet görememek zordur söktürücü kulanmayı düşünmezisin? Ordaki domtorlara anlatsaydın durumunu belki yazarlardı canım.
günaydınlar ve hayırlı cumalar olsun inşallah..
canmm mesaj kutun dolmus cewap yazamıorm sılıver onları..
herkese hayırlı cumalar olsun ınsallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?