Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim ne kadar heyecan vericidir senin için kavuşmanıza çok az kaldı :)

Bizde gün sayıyoruz gidip görmek için :) bol bol uyu bence 10 aralıktan sonra istesen de uyuyamayacaksın :))

Allah'ım senide oğlunu da hayırlısı ile birbirinize kavuştursun :))

Herkese günaydınnnn. Bu aralar pek az yazan oluyor gerçekten.Bende gün içinde bakıyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor. İşle ilgili bir durumdan dolayı mecburi 3 gün raporluyum.Evde keyif yapıcaz oğlumla:)) Sizede keyifli günler....

günaydın canımcım haklısın artık topiğe fazla kimse gelmiyor eskisi gibi..son günlere yaklaştıkça heyecan,korku daha çok artıyo dimi canım..son günlerde dinlenmeye çalış malum doğumdan sonra uykusuz geceler seni bekliyor olucak sağlıkla kavuşun artık birbirinize

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kızlar trt 1 deki iyi fikiri açın spermle falan ilgili şeyler konuşuyor ibrahim saraçoğlu. tekrarını netten kesin izleyin rahim inceliği,tüpelri açan etkili kürler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:

kızlar vallahi uykusuz geceler 3 aydır var hiç uyuyamıyorum uyku akıyor gözümden gündüzleri bile uyuyamıyorum alıştım şimdiden,yeterki sağlıklı doğsun karnımdan çıksın o uykusuzluğa razıyım.3 yastık kullanıyorum ve hep dik konumda oturur gibi buna yatmak uyumak denirse eğer,eşimde halime acıyor artık.zaten bu uykusuz geceler bebeğe hazırlıkmış şimdiden bünyeyi uykusuzluğa hazırlıyormuş ki bebek doğduğunda zorluk çekmemek için dr.kaan kocatepenin videosunda izledim...

canım benim uzun zamanın ardından bügün girdim siteye ve senin yazını gördüm demek hamilesin çok sevindim senle birlikte aynı gün aşılama yaptırmıştık tutmamıştı çok sevindim senin adına tüp bebeklemi oldu...kaç aylık

epeydir girmiyodum siteye çünkü artık bebek düşüncesini kafamdan silmeye karar vermiştim bugün bi baktımki uzun zamndır hamile kalamayan bütün arkadaşlar hamişş su perisi senin adınada çok sevindim hestia ya da sizin bu haberinizi duyunca tekrar tedaviyemi başlasam diye düşünüyorum 8aydır doktora gitmiyorum..

Evet hatırlıyorum nismitersah aynı gün o üzücü haberi aldığımız zamanı.Ben 2. aşılamanın ardından tüp yaptırdım ama malesef olmadı.Tüp bebek tedavimin ertesi ayı normal yolla hamile kaldım. Artık bebek fikrini kafamdan çıkardım ve yeni hedefler belirlemiştim kendime.Eşimle tatile çıkmıştık hatta bebeğimizin temelleri tatildeyken atılmış:)) Benim için mucizeydi tabiki.Şimdi 4 buçuk aylık olduk oğlum olacak Allah nasip ederse. Çok kafana takma bencede, bebek herşey demek değil.Ama bebek istiyorsan tedaviye devam et (Saplantı haline getirmeden olsun ama) Allah büyük, beklemediğin zamanda da gelebiliyor benim gibi.Hayırlısı neyse senin için öyle olsun.Her zaman dua ediyorum Allah hepinize göstersin hamile olduğunuz günleri ve bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri...

hoşgeldin canım yoktun uzun zamandır nasılsın görüşmeyeli..teşekkür ederim bende 3 hafta önce hamile olduğumu öğrendim..2 negatif aşılamadan sonra bu ay tüp bebek hazırlıklarına başlayacaktık ki kendiliğinden geldi bebeğim..hiç beklemiyorduk sürpriz oldu..valla canım bence kesinlikle tedavine yeniden başla sende bu güzel duyguyu tatmayı sonuna kadar hakediyosun..ama tedavinde sakın yıpratma kendini moral çok önemli biliyosun..hep dua ediyorum allahım isteyen herkese bebek versin diye..inşallah olucak sakın umudunu kaybetme..allahım bana gönderdiği mucizesini sanada göndericek inşallah..

Son düzenleme:

Cnm sor olur mu cevaplarım ne olucak :) Normalde dondurulmus tedavisigenelde adetin 3. Gnü civarında basliyor. Ama süre sınırı yok istersen 10. Gunde başlıyorlar. Ancak rahim tup yada asilama sürecinden biraz daha ağır kalinlasiyor daha dogrusu kalınlık ve sekilin uyumlu hale gelmesi icin en az 10 gun ilaç kullanıyorsun. Genelde transfer adetin 20-25. gunünde gerçekleşiyor. Sen ilk gittiğinde 3. Yada 5 gun neyse hem muayneleride olucaksinn Dr herseyi uygun görürse ilaçları hemen veriyo. Sonra 1 hafta sonra kontrole çağırıyor. Gittiğinde uygundan ilaçlara ilaveten bantları veriyor. Birkaç gun sonra tekrar kontrol. En son transferden 3 gun önce uygunsanda progestanigneye başlıyorsun ve 3 gun Sonrada bebisini alıyorsun :) Yani 3-4 kere kontrole gitmiş oluyorsun Hadi bakalim c.tesi ne Diycek Dr'un haberlerini bekliyoruz

Ayy cnm az kaldi cok yaaa gelicek bebisin artık onunda orda yeri İyicene daraldı çıkmak icin can atıyoruz sıpa emin ol Burdaki ilk bebisimiz olucak o bizim en derin tecrubelerinden faydalanicazz senin:)

iyim canım epey dinlendim kafamıda dinledim uzun süren tedaviler beni çok yıpratmıştı ama çok şükür artık eskisi gibi takmıyorum çünkü allah ne zaman isterse o zaman olur bak senin ve hestianın o kadar tedavilerde olmadı ara verince oldu.aslında ben tüp bebek tedavisine hemen başlamak istiyorum ama bu sefer de eşim biraz daha bekleyelim diyo bakalım bi tatil yapıcam döndükten sonra belki yaptırım tüp bebişş..

canım zaten tedaviyi saplantı haline getirdiğimiz için olmuyo bebek bende o yüzden 2.aşılamadan sonra bıraktım tedaviyi zaten tüp bebek aşamasına geçtik aslında bi yanım hemen yaptır diyo bi yanımda biraz daha bekle diyo zaten şimdide eşim hemen istemiyo bekleyelim biraz diyo benim içimdeki bebek isteginide bastırmış oluyo aslında bizde bu ayın sonunda tatile gitcez kış tatili yapalım dedik bakarsın benim bebişde tatil dönüşü gelir

canım sen sölemiştinde ben raporlarla ilgili fln bişilerde sorucaktım o yüzden bir gideyim dedim..iyikide gitmişim aşılama raporlarımdan birinde sıkıntı çıktı gittim onu düzelttirdim diğer evrakları fln tamamladım iyi oldu benim için..canım doktora söledim ama doktor normal adetini bekleyelim dedi.bide kilo problemim var kiloda ver dedi daha ii oldu bir yandan kilo vermeye calışıyorum şimdi deli gibi..ama adetim gelince tahlillere başlayacagım..
canım ben sana bişey daha soracagım raporu çıkartınca rapor ne kadar gecerli?diyelimki ben raporu çıkardım 3 ay sonra başladım tüp bebek tedavisine öyle bişi olabiliyor mu acaba?yoksa cıkartınca hemen tedaviye başlamak mı lazım?

Habibin Muhammed Mustafa'ya, ailesine ve dostlarına rahmet eyle ve onların katındaki hürmeti için dualarımıza icabet et.
Ya Rabbi,, borçlularımızla, yetimlerimizle, yuvası dağılmışlarımızla, sevdiğini kaybetmişlerimizle, hastalarımızla, kırgınlarımızla, çaresizlerimizle, borçları yüzünden evine giremeyen ya da insan içine çıkamayanlarımızla, iftiraya uğramışlarımızla;
günahlarımızla, yanl
ışlarımızla, eksiklerimizle, salavatlarla, ayetlerle, surelerle, dualarla kapına gelip rahmetini arıyoruz..
Allah'ım kapını yüzümüze kapatma. Kendi lütfun ve rahmetinle bizlere açtığın dua kapılarını bizim için hep açık tut. insana apaçık bir düşman olan şeytanın aldatmalarından bizleri koru. kereminle bize nasip ettiğin bu dua dostluğunun sürekli ve kalıcı olabilmesi için bize yine kerem et.
Allah'ım! kendi rahmetin, bütün güzel isimlerin ve EN BÜYÜK İSMİN hürmetine bu mübarek geceyi ve arkasından gelen mübarek günü tüm dua dostlarımız, vatanımız, ordumuz, ailelerimiz ve çocuklarımız için şifa, hayr, rahmet, rızık, huzur, kavuşma, afiyet ve esenlik vesilesi kıl ve bizi bu gecenin ve günün değerini bilenlerden eyle.
Amin Amin Amin Ya Rabbel Alemiyn..
HAYIRLI CUMALAR ♥ ♥ ♥

herkese günaydın nasılsınız? ben çok fazla ilgilenemiyorum topikle ama sizleride merak ediyorum doğrusu günler azaldıkça heyecanımda artıyor..

yarın opum var.dua edin ne olur güzel yumurtalarım ve sağlıklı bebişim olsun.narkoz alacağım için biraz korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…