Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya nooluyo boyle neden bu bebekler tutunamiyor? hep boyle midir yani cok yasanan bisey midir bu? hadi asilama ya da tup bebekte bi parca olumsuzluk beklentisi oluyor da normal yollarla olan gebelikler niye boyle sonlaniyor? biz bu topikte hamile kalmakta da zorlanan insanlariz bu hamileligin surmesinde de risk mi demek anlamadim aklim almiyo. artik gercekten olumsuz haber almaktan umudumu yitirmeye basladim. sabir dilemekten bi hal olduk. hala diliyorum allah sabir versin bi daha nasip etsin superim ama benim yuregim gercekten dayanmiyor artik

afff afff de canım benim of deme rabbime isyan etmeyelim sok oldum yazını okuyunca gözlerim doldu ama elden bişey gelmez..

Çok üzüldüm superim çok aynı benşm haftamdaki gibi birkere duyduk kalbini ikinci gidişimizde durmuştu 8. Haftamda rabbim daha büyüğünü yaşatmasın. Söylenecek başkada bişey bulamıyorum..

Günaydın kızlar güne çok güzel bir rüya ile uyandım bu aynı rüyayı kaçıncı görüşüm bilmiyorum hep aynı rüya aynı insanlar...
doğum yapmışım 1 günlük kız bebeğimle evimize dönmüşüz annem yanımda hazırlık yapamamışım hiç nedenini bilmiyorum ama annem herşeyi düşünmüş bana renk renk gecelikler lohusa takımları almış kozoma da pembeli beyazlı bir hastane çıkışı giydirmiş ne ara aldın bunları diyorum ona gülüyor. Bebeğim kucağımda karnı aç belli ki çok korkuyorum sütüm gelmicek diye o kadae acıkmış ki severken yüzüme dokunduruyorum yüzünü aranıyor yanaklarımı emiyor :) sonra bir müddet emziriyorum ama anlayamıyorum süt gelip gelmediğini sonra da görüyorum gözlerimle sol göğsümden bembeyaz süt gelmeye başlıyor çok seviniyorum. Bu rüyayı hep görüyorum noktası virgülüne kadar aynı annem yanımda hazırlık yapamamış olmam ne giydiricez bu çocuğa demiştim gen seferki rüyamda da hiçbişey alamadık falan diyordum. Sonra da rüyamın içinde daha önceki rüyalarımı düşünüp rüyam gerçek oldu diyorum. Yaruma sarılıp adını Ela naz koyuyorum diyorum..... Bebeğimin ismi belli oldu kızlar. Kız olursa tabi.
Mutlu mesut uyandım Allah hayırlara çıkarsın. Transferi iple çekiyorum inanın. Sizin yorumlarınızı da merak ediyorummm rüyan hakkında :)))

o kadar içim acıdı ki, gözlerim doldu, sinirlerim bozuldu, bir kere olduysa elbet yine olur, böyle düşün. diyecek hiçbir şey yok, sabır diliyorum cnm. ve bir an önce sağlığına kavuşman dileğimle.

İnanamıyorum,söyleyecek tek bir sözüm bile yok,Allah'ım bu mucizeyi sana yeniden yaşatır inşallah,gerçekten çok çok üzgünüm (((

canımm inan hamile olduğunu duyunca ne kadar çok sevindiysem şuan o kadarda üzgünümm yine mucizen olcak allahın izniyle
bak ban 3 aşılama 1 tüp bebek hepsi negatif ama yılmadım 2.tüp bebek için gelcek ay gidecem herşeyin hayırlısı ne olur kendini çok üzme çok üzülürsende yumurtalklar küsermiş gelişmezmiş

okurken içim bi tuhaf oldu gözlerim oldu rüyası bile bizleri bu kadar mutlu edşyosa gerçiği ne kadar edecek acaba allahın izniyle aralıkta seninde bebeimde bebişim gelcek teyzesi

Superisi coookk gecmis olsun araladasimmm.üzülme bi kere olduysa bidaha olur illaki Rabbim saglikla nasip etsinn dikkat et kendine canimmm cook yipratmada kendini..

canım hayırdır inşallah rüyan çok güzel.bende hamile kalmadan önce böyle rüyalar görüyordum allahın izniyle bir an önce bebeğine kavuşursun inşallah

canım inan çok üzüldüm ve ne diyeceğimide bilemiyorum şok oldum allah sabır versin gülüm inşallah mucizene tekrar kavuşursun ve bütün yaşadığın acıları unutursun....

okurken içim bi tuhaf oldu gözlerim oldu rüyası bile bizleri bu kadar mutlu edşyosa gerçiği ne kadar edecek acaba allahın izniyle aralıkta seninde bebeimde bebişim gelcek teyzesi

rüyası bile güzel bebeskom evet insan uyanmak istemiyor ve sanki gerçekten dokunuyormuş gibi oluyor. severken yüzümü minicik pembe yüzüne değdiriyorum ağzıyla aranıyor yanaklarımı ıslatıyor o hissi bile yaşadım sanki dokunuşlarını filan :) çok güzeldi çokkk... o yüzden bugün çok mutluyum rabbim gerçeğini nasip etsin. ben aralık 15 de başlicam dondurulmuş tedavisine canım sen ne zaman başlicaksın.

canım hayırdır inşallah rüyan çok güzel.bende hamile kalmadan önce böyle rüyalar görüyordum allahın izniyle bir an önce bebeğine kavuşursun inşallah

sağol mavişim senin de az kaldı doğumuna inşallah maviş gözlü bir oğluşun olur.

bir yandan sa superim için üzülüyorum aklım almıyor noluyor bu bebeklere çoğu 12. haftaya gelemeden bırakıp gidiyor bizi.çok çoğaldı düşükler ama birkere veren Allahım sonrasında da verir inşallah yeniden.

çok üzgünüm bebeklerini kaybeden arkadaşlar için, superisi, mda...
Rabbim tez vakitte sağlıcakla kucaklarınıza nasib eder inşaallah.

bende anlamadım neler oluyor, kendiliğinden hamile kalan bi arkadaşım vardı, buraya yazmıştım galiba hamilelik haberini, 2 tüp bebeklten sonra 2 yıl ara veriyor kendiliğinden hamile kalıyor ve hayatındaki bütün olumsuzlukları ekarte ediyor, çay dahil....
12. haftada bebeğin kalbi duruyor.
söyleyecek söz yok, veren Allah alan Allah.
Rabbim sağlıcakla tekrar hamilelik nasib etsin arkadaşlara, biz hamile kalamıyoruz diye üzülüyoruz ama böyle bir durum ne kadar kötüdür, inşallah artık kimse böyle bir durum yaşamaz.

Superim İnan çok üzüldüm.ama inanıyorum en kısa sürede sağlıklı çok güzel bir bebisin sana kendiliğinden gelecek.

canım topiğe mutlu girdim malesef kötü haberle karşılaştım şu an acın büyük rabbim tekrardan sana bu mucizeyi yaşatsın ve bebeğini sağlıkla kucağına versin inşallah çok çok sabırlar diliyorum canım :85::85::85::85::85:

Yaa neden böyle oluyor demeden edemiyor insan Herkeste Allahım eskiden hiç böyle şeyler olmaz mı şimdi herkesin başında aynı dertt İnş. en ısa zamanda yine kavuşucaksın bebeğine. Rahim hamile kalmayı öğrendi bi kere . Çok geçmiş olsun şimdiden

çok geçmiş olsun okadar çok üzüldüm ki görünce yazını ama sana du etmekten bşka birşey gelmiyor elimden ALLAH sabır versin canım en kısa zamanda sana acın unuturacak mucizeyi tekrar yaşatsın inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…