bugün kalp atışını duymak için aşılama yapan doktoruma kontrole gittik ve bebeğimin kalp atışı durmuştu..1-2 gün içerisinde olmuş hiçbişey yokken..bugün am 8.haftaya girmişti gelişimi herşeyi normaldi ama durmuş minik kalbi..yarın kürtaj yaparak alıcaklar onu benden..nefesim kesildi nefes alamıyorumuzun bir süre burada olmayacağım..kendinize iyi bakın..
bugün kalp atışını duymak için aşılama yapan doktoruma kontrole gittik ve bebeğimin kalp atışı durmuştu..1-2 gün içerisinde olmuş hiçbişey yokken..bugün am 8.haftaya girmişti gelişimi herşeyi normaldi ama durmuş minik kalbi..yarın kürtaj yaparak alıcaklar onu benden..nefesim kesildi nefes alamıyorumuzun bir süre burada olmayacağım..kendinize iyi bakın..
Günaydın kızlar güne çok güzel bir rüya ile uyandım bu aynı rüyayı kaçıncı görüşüm bilmiyorum hep aynı rüya aynı insanlar...
doğum yapmışım 1 günlük kız bebeğimle evimize dönmüşüz annem yanımda hazırlık yapamamışım hiç nedenini bilmiyorum ama annem herşeyi düşünmüş bana renk renk gecelikler lohusa takımları almış kozoma da pembeli beyazlı bir hastane çıkışı giydirmiş ne ara aldın bunları diyorum ona gülüyor. Bebeğim kucağımda karnı aç belli ki çok korkuyorum sütüm gelmicek diye o kadae acıkmış ki severken yüzüme dokunduruyorum yüzünü aranıyor yanaklarımı emiyor :) sonra bir müddet emziriyorum ama anlayamıyorum süt gelip gelmediğini sonra da görüyorum gözlerimle sol göğsümden bembeyaz süt gelmeye başlıyor çok seviniyorum. Bu rüyayı hep görüyorum noktası virgülüne kadar aynı annem yanımda hazırlık yapamamış olmam ne giydiricez bu çocuğa demiştim gen seferki rüyamda da hiçbişey alamadık falan diyordum. Sonra da rüyamın içinde daha önceki rüyalarımı düşünüp rüyam gerçek oldu diyorum. Yaruma sarılıp adını Ela naz koyuyorum diyorum..... Bebeğimin ismi belli oldu kızlar. Kız olursa tabi.
Mutlu mesut uyandım Allah hayırlara çıkarsın. Transferi iple çekiyorum inanın. Sizin yorumlarınızı da merak ediyorummm rüyan hakkında :)))
canım hayırdır inşallah rüyan çok güzel.bende hamile kalmadan önce böyle rüyalar görüyordum allahın izniyle bir an önce bebeğine kavuşursun inşallahGünaydın kızlar güne çok güzel bir rüya ile uyandım bu aynı rüyayı kaçıncı görüşüm bilmiyorum hep aynı rüya aynı insanlar...
doğum yapmışım 1 günlük kız bebeğimle evimize dönmüşüz annem yanımda hazırlık yapamamışım hiç nedenini bilmiyorum ama annem herşeyi düşünmüş bana renk renk gecelikler lohusa takımları almış kozoma da pembeli beyazlı bir hastane çıkışı giydirmiş ne ara aldın bunları diyorum ona gülüyor. Bebeğim kucağımda karnı aç belli ki çok korkuyorum sütüm gelmicek diye o kadae acıkmış ki severken yüzüme dokunduruyorum yüzünü aranıyor yanaklarımı emiyor :) sonra bir müddet emziriyorum ama anlayamıyorum süt gelip gelmediğini sonra da görüyorum gözlerimle sol göğsümden bembeyaz süt gelmeye başlıyor çok seviniyorum. Bu rüyayı hep görüyorum noktası virgülüne kadar aynı annem yanımda hazırlık yapamamış olmam ne giydiricez bu çocuğa demiştim gen seferki rüyamda da hiçbişey alamadık falan diyordum. Sonra da rüyamın içinde daha önceki rüyalarımı düşünüp rüyam gerçek oldu diyorum. Yaruma sarılıp adını Ela naz koyuyorum diyorum..... Bebeğimin ismi belli oldu kızlar. Kız olursa tabi.
Mutlu mesut uyandım Allah hayırlara çıkarsın. Transferi iple çekiyorum inanın. Sizin yorumlarınızı da merak ediyorummm rüyan hakkında :)))
okurken içim bi tuhaf oldu gözlerim oldu rüyası bile bizleri bu kadar mutlu edşyosa gerçiği ne kadar edecek acaba allahın izniyle aralıkta seninde bebeimde bebişim gelcek teyzesi
canım hayırdır inşallah rüyan çok güzel.bende hamile kalmadan önce böyle rüyalar görüyordum allahın izniyle bir an önce bebeğine kavuşursun inşallah
bende anlamadım neler oluyor, kendiliğinden hamile kalan bi arkadaşım vardı, buraya yazmıştım galiba hamilelik haberini, 2 tüp bebeklten sonra 2 yıl ara veriyor kendiliğinden hamile kalıyor ve hayatındaki bütün olumsuzlukları ekarte ediyor, çay dahil....ya nooluyo boyle neden bu bebekler tutunamiyor? hep boyle midir yani cok yasanan bisey midir bu? hadi asilama ya da tup bebekte bi parca olumsuzluk beklentisi oluyor da normal yollarla olan gebelikler niye boyle sonlaniyor? biz bu topikte hamile kalmakta da zorlanan insanlariz bu hamileligin surmesinde de risk mi demek anlamadim aklim almiyo. artik gercekten olumsuz haber almaktan umudumu yitirmeye basladim. sabir dilemekten bi hal olduk. hala diliyorum allah sabir versin bi daha nasip etsin superim ama benim yuregim gercekten dayanmiyor artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?