Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
allahtan inancımız tamda şükrediyoruz sabrediyoruz insan ister istemez düşünüyo o an ne hissederim gıcıkmı olurum kıza falan diye oysaki onun suçu ne demi onunda hakkı anne olmak

evet allah kımseyi evat sevgisinden mahrum etmesin..işte seytan arada böyle vesvese veriyor

bu arada günaydın herkese topiğimiz sessizleşti inşallah en yakın zamanda herkes mutlu haberlerle gelir...

inşallah ardarda mutlu haberler alırız, fırtına öncesi sessizliğe benziyor:)
Mavi, senin bebiş yay bursu olacak, benim burcumdan.

inşallah ardarda mutlu haberler alırız, fırtına öncesi sessizliğe benziyor:)
Mavi, senin bebiş yay bursu olacak, benim burcumdan.

aynen...ben pek burçlara inanmıyorum canım,vatana millete ailesine hayırlı evlat olur inşallah.gelecek çok korkutuyor beni.....

aynen...ben pek burçlara inanmıyorum canım,vatana millete ailesine hayırlı evlat olur inşallah.gelecek çok korkutuyor beni.....
laf aramızda bende inanmıyorum, aslında msj ın devamında inanmıyorum diye yazacaktım ama işim çıkınca yazamadım.

Kızlar merhaba salı gunü transferim yapıldı.2 embriyom var.bugun 3. Gunüm evde dinleniyorum.ya ama oksurup duruyorum.umarim zarar vermez bebislerime.benden haberler bu kadar.insallh olumlu olur

Kızlar merhaba salı gunü transferim yapıldı.2 embriyom var.bugun 3. Gunüm evde dinleniyorum.ya ama oksurup duruyorum.umarim zarar vermez bebislerime.benden haberler bu kadar.insallh olumlu olur

canım ne güzel, 2 bebişi kaptın döndün eve demek. bu süreçte önce sana sabır diliyorum, sonra da güzel haberlerini almak nasip olur inşallah.

Tabi cnm sen al 3 günlük bebelerini hiç riske atma. Dışarıyı sevmeyen bebe senin göbüşünü sevebilir sonuçta Ayy arkadaşınada maşallahh. Biraz kritik şeilde gidiyor. İnş. devamınıda getirir. Ne büyük mutluluk olmuştur onlar içinde . Onunda bebiş son anda tutunmaya karar vermiş demekki. Normalde tüp bebekte 50 üstü pozitif derler hemde .1000 'de 1 'in içinede girmiş maşallah valla :) Hakikaten öyle tüp bebekle hamile kalsan zaten ayrı bir risk devam ediyor. Ama normal gebeliklerdede bu sene düşük senesi oldu resmen. İş yerinde ve çevremdede çok insan var Geçe hafta dr 'daydım haftaya yine çağırdı zaten . İlk zamanlarda 2 haftada bir çağırıyorlar. Olucağı varsada ne yapsak boş aslında . Zaten yeteri kadar horman ilaç alıyoruz. Elden başkada birşey gelmez

taze hamileeee, nasılsın cnm:) senin popo ne durumda, valla merak ettim:) senin kociş iyi yapıyor iğneleri maşallah.

taze hamileeee, nasılsın cnm:) senin popo ne durumda, valla merak ettim:) senin kociş iyi yapıyor iğneleri maşallah.

Ayy maşallahh şekerimm artık iğneler banamısın demiyor Tabi artık hastaneye hiç gitmiyorum iğnecim evde ya oda bir rahatlık oldu. :)) Onun dışında aynı ben bir değişiklik yok. Randevuye gün saymaca şeklinde geçiyor günler :) Sende iyisin inşallah :)

canım hadi hayırlısı inşallah herşey yolunda gider allahım yüzünüzü güldürür...hiç korkma öksürüyorum diye rabbim nasip ettiyse her şekilde o sana tutunur

iyiyim cnm bende. valla iğneci her eve lazım,yoksa hastaneye gitmek çok zor:)
randevuna da bir şey kalmadı zaten, kalp atışından sonra daha da kolay geçer zaman inşallah.

Hava ayazmı ayaz, ellerim ceplerimde
Bir türkü tutturmuşum duyuyorsun değilmi?
Çalacak bir kapım yok, mutluluğa hasretim
Artık sokaklar benim, anlıyorsun değilmi
Zaman geçmiyor sanki,
Saatler durmuş bugün
Sonsuz yalnızlığımda
Birtek sen varsın bugün.....:119:

hiç kimseler yok, aslında buraya pek yazmıyorum sadece okuyorum, konuşmaktan ziyade iyi bir dinleyiciyimdir(okuyucuyumdur).
İnşallah Rabbim banada kısa sürede hamile kalmayı nasib ederde konuşacak daha çok şeyim olur, vermeyince mabud ne yapsın mahmut misali

Alan da veren de rabbim.o yüzden kafana takma canım rabbime emanet nasip ettiyse doğacaktır bebeğin. arkadaşım test sonucunu alacağı gün zaten kırmızıya dönmüş peçeteye sildikçe gelen kanaması vardı hani böyle oluk oluk değil de azar azar. merkezden tebrikler değeriniz 36 bebek var deyince. ağlamaya başlamış nasıl olur ben adet oluyorum diye. hemen işte iğneleri arttırdı doktoru ve heyecanlı bekleyiş başladı. neden kritik gidiyor dedin onu merak ettim:) aslında değerleri fena artmıyor cumartesi yine kan verecek. değeri 1500 ü geçince de ultrasona girecek. inşallah kesesi ve bebişi de konar içine de kalbini de duyar. transferden sonra o da benim gibi hafif ohss oldu doktoru dostinex verdi onu içti 8 gün. belki sonra tutunmaya karar vermiştir. ohss yi atlattıktan sonra. ben de sabırsızlanıyorum her gün takvime bakıp bir gün daha geçti diyorum. bir arkadaşım da beni rüyasında görmüş transferim olmadığı halde hamileymişim kendiliğinden kalmışım çok seviniyomuşuz hep birlikte..artık doğal olmaz da transferin tutacağına işarettir inşallah. ben de çok korkuyorum zaten 1 düşüğüm var hep diken üstünde olurum heralde.

ya çok süper evde iğneci olması. eskiden menogon kullanırdım kalçadan. ay onu hergün saatinde yaptırıcam diye koştur koştur sağlık ocağı. gaddar oluyolar sokuveriyolardı. haftasonu olur hastane acili ara. zor. puregon a geçince çok rahat ettim ben. şimdi de transferden sonra progestan iğnesi olucam ya eşim ben yaparım diyor. yani merkezden göbek iğnelerine benzemez sağlık kuruluşunda yaptırın dediler ama. öğrenebilir bence. o zaman süper rahat olacak. denettiricem valla. ilkini iğneci arkadaşım onun yanında yapar. sonra eşim yapar inşallah.

internetten online enjeksiyon yapılıyor olsaydıda, ben sizin iğnelerinizi yapabilseydim keşke, zira elim çok hafiftir, gerçi sizde artık iğneye alışmışsınızdır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…