Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ercelf canım bende önümüzdeki ay gidecem beraber sayacaz günlerimizi inşalalh bu defa pozitifi görcez allahın izniyle

kızlar iyi dilekleriniz için hepinize çoook teşekkür ederim.Allah hepimizin dualarını kabul etsin.Hepinizi öpüyorum.

Canım sevindim şu ohhs den de kurtuluyor olmana.. Dediğin gibi şurada ne kaldı ki ..geç olsunda güzel olsun zaten biz alıştık artık beklemeye.. 3. Yılı tamamlayacağız nerdeyse , her ay peşini kovaladık döngünün ... Bir ay ne ki ... Bende inanıyorum sona
Doğru yaklaştığına.. Bende hastanedeyim şu an .. Hasta çok akşama anca sıra gelir.. Tahlilim için kan verdim bakalım muayenede ne diyecek normalde tüpe başlayacağız. İnşallah bi aksilik yoktur ...

ercelf canım bende önümüzdeki ay gidecem beraber sayacaz günlerimizi inşalalh bu defa pozitifi görcez allahın izniyle

Hoşgeldin bebeşko. Nasılsın Canım .. Evet ercelfle senin sürecini birlikte yaşayacağız .. Heyecanla.. Sabırla .. Bende bugün tüp için geldim .. Heyecanla sıra bekliyorum .. Hastanede net olması ne güzel .. Canlı yayın yapar gibi:)))) öpüyorum

Yukarda yazdıklarım sana.. başı boş gibi oldu..:)

hoşbulduk canımm.iyim canım ne olsun kurbanda rengli olmuştum 1.tüp bebeğim tuttmamıştı 6 tane dondurulmuş embriyom vardı aralıkta rengi olunca gidip onları göbüşüme olcam canım inşallah rabbim tez zamanda herkese annelik duygusunu yaşatsın sağlıklı bebişler kucagımıza almayı nasip etsin inşalalhh..benimde 24 kasımda kaynımın düğünü var bu gidişle eltim benden önce olcak bebeğini kucağına tabiki oda anne olsun ama ben 4 yıllık evliyim öncelik bende demi canım amannn canım çok sıkkın canım çokk hemde allahtan çalışıyorum eltim ev hanımı

Biliyorum canım.. Takip ediyordum seni hatta çok umutluydum senden.. Kısmet ama umarım Aralık'ta olur.. Boşver eltini be gülüm. Herkezin imtihanı farklı .. Hayırlısı olsun.. Ne işle meşgulsün?

canum benimde kaynım nisanda evleniyo ben 1 sene 3aylık evliym eltim 6senelik evli ikimiznde çocuğu yok yeni evlenecek olanın hemen olursa diye düşünmeye basladım..ama tabiki nasip

kızlar merhaba
dün opum yapıldı 4 yumurta toplandı.2 si 1.kaliteymiş.bugün aradılar 2 si döllenmiş.salı günü transferim yapılıyor.çok heyecanlıyım.benden haberler şimdilik bu kadar.

arkadaşlar yardım lütfen opu oldum bu gün 10 yumrtam toplandı çok dğil kanamam ama devam ediyor normalmi bu durum sizce?

arkadaşlar hakkınızda hayırlısı olsun ... inşallah göreceğiniz son tedavileriniz olur ve sizi mucizelerinize kavuşturacak hayırlısıyla... Allah yardımcınız olsun ... Bol şanşlar ...

canım inşallah tedaviye başlamana bile gerek kalmadan bebeğin gelir kendiliğinden sürpriz olur..en kısa zamanda sende meleğine kavuşursun..

pericim teşkkür ederim güzel tememnilerin için tatlım .. meleğinle Allah'a ement olun canım benim ... Sevgiler... çok öptüm..

kızlar merhaba
dün opum yapıldı 4 yumurta toplandı.2 si 1.kaliteymiş.bugün aradılar 2 si döllenmiş.salı günü transferim yapılıyor.çok heyecanlıyım.benden haberler şimdilik bu kadar.

arkadaşlar yardım lütfen opu oldum bu gün 10 yumrtam toplandı çok dğil kanamam ama devam ediyor normalmi bu durum sizce?

arkadaşlar hakkınızda hayırlısı olsun ... inşallah göreceğiniz son tedavileriniz olur ve sizi mucizelerinize kavuşturacak hayırlısıyla... Allah yardımcınız olsun ... Bol şanşlar ...

canım inşallah tedaviye başlamana bile gerek kalmadan bebeğin gelir kendiliğinden sürpriz olur..en kısa zamanda sende meleğine kavuşursun..

pericim teşkkür ederim güzel tememnilerin için tatlım .. meleğinle Allah'a ement olun canım benim ... Sevgiler... çok öptüm..

canım nasılsın neler yapıyorsun

Biliyorum canım.. Takip ediyordum seni hatta çok umutluydum senden.. Kısmet ama umarım Aralık'ta olur.. Boşver eltini be gülüm. Herkezin imtihanı farklı .. Hayırlısı olsun.. Ne işle meşgulsün?

5.gün ebmriyosu olduğu için bende umutluydum canım ama olmadı kısmet değilmiş dedim hem aralıkta dinlenmiş rahime transfer olcak belki bu tutar allahın izniyle..eltimi kafama takmıyorum allah biliyo içimi şimdi benden önce o haile olursa kesin kıskanırım ben onu sevinci benim üzüntüm olur sevincini paylaşamam dahi kızcagazın kendimi tanıyorum inşallah allahım inşallah önce benim olurda diyorum eltiminde sevincini yaşarım diyorum ..ben özel bi firmanın bölge müdürlüğü yapıyorum canım fabrika istanbulda ankara bölgedeyim ben.sen ne iş yapıyorsun inşalalh sende hayırlısı ile bebeğine kavuşursun artık canımm aminnnn

canum benimde kaynım nisanda evleniyo ben 1 sene 3aylık evliym eltim 6senelik evli ikimiznde çocuğu yok yeni evlenecek olanın hemen olursa diye düşünmeye basladım..ama tabiki nasip

allahtan inancımız tamda şükrediyoruz sabrediyoruz insan ister istemez düşünüyo o an ne hissederim gıcıkmı olurum kıza falan diye oysaki onun suçu ne demi onunda hakkı anne olmak

kızlar merhaba,
3.gün ve 5.gün embriyosu arasındaki fark nedir.benim cumartesi opum oldu.salı günü transferim olacak.bu durumda kaçıncı gün embriyosu oluyor benim?

Merhabalar kızlarr...
Bi süredir ara vermiştim..ilk aşılamam tutmayınca.. şimdi bugün itibariyle 2. Aşılama için start vermiş bulunmaktayız.sizlere sormak istediğim bişey var..
Dr. Beni muayene ederken yanındaki hemireye not aldırıyordu,o sırada duydum pco dedi... Ama sonrasında bana herhangi bir bilgi vermedi..açıklamada yapmadı..sizce benim aşamamda pco nun durumu nedir?yani moral bozucu bi durum mu ki?yaşayan var mı böyle bişey ?

bugün kalp atışını duymak için aşılama yapan doktoruma kontrole gittik ve bebeğimin kalp atışı durmuştu..1-2 gün içerisinde olmuş hiçbişey yokken..bugün am 8.haftaya girmişti gelişimi herşeyi normaldi ama durmuş minik kalbi..yarın kürtaj yaparak alıcaklar onu benden..nefesim kesildi nefes alamıyorum uzun bir süre burada olmayacağım..kendinize iyi bakın..

çok üzüldüm söyleyecek birşey bulamıyorum

Son düzenleme:

İnanamıyorum, gerçekten çok ama çok üzüldüm.Ne desem boş biliyorum hiçbirşey teselli etmeyecek.Allah sabırlar versin.Umarım çabuk toparlanırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…