Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar yardım lütfen opu oldum bu gün 10 yumrtam toplandı çok dğil kanamam ama devam ediyor normalmi bu durum sizce?

yok canım tüpe başladık.hayırlısıyla yarın opum olacak.o yüzden biraz heyecan bastı.
sen aşılama sonucunu aldın mı?

canım hiç korkma bende oldum bugün ve ilk defa narkoz aldım bende, ama koly geçti çok şükür zaten hiçbirşey hissetmiyorsun ve görmüyorsun .ama şimdi hafif ağrılarım var ve birazda kanamam var oda normalmiş ama insan yinede korkuyor bişey olurmu diye.

Rapor çıktıktan sonra ilaç raporun 1 ay geçerli yani 1 ay içinde ilaçlarını alman lazım tedavi süresi de 6 ay yani 6 ay içerisinde yaptırman gerekiyor tüp bebeği canım. Yani rapordan sonra 6 ay zamanın var canım.
Anladım canım yarın kontrole gidiyorum bu at düşünmediğim için transferi gelmedim 3. Günümde dedim doktoruma telde. Zaten yumurtalıkların normal haline dönmesi zaman alır 1 adet dönemi daha geçmesi daha doğru dedi ben de yine 2-3 gün bant be ilaç kullanmak yeter sanıyordum ama rahim normalde ilaçaı anca belirli bir kalınlığa gelir ve ilaç kullanırkenki gibi hızlı kalınlaşmıyor herneyse yarın gidiyorum bakalım ne halde yumurtalık :) ve rahim

bende canım aynı senin yaşadıklarını yaşıyorum akşam erkenden uykum geliyo gece sürekli wcye kalkıyorum ardından kesintisiz uykuya devam mide bulantısı çekmektense uyku uyumayı tercih ederim yani dayanamıyosun canım boşuna uğraşma

kızlar merhabalar herkese mutlu bir haftasonu diliyorumm. ben kontrole gittim adetimin 5. günü zaten bitti adetim. doktor gayet iyi dedi ohss yi atlatmışım yumurtalıklar normale dönmüş.su kesecikleri iyice ufalmış 10mm nin altındalar yani küçülmüşler zaten ben bile anladım normalde kocaman gözüküyolardı opu dan sonra şimdi minnacık olmuşlar :) çok az daha sıvı var rahimde ama önemli değil tehlikeli kısmını atlattın dedi. 1 hafta 10 gün kadar daha bol su içmeye devam dedi. önümüzdeki ay yaparız transferini dedi. adetinin 2. gününde gel kontrol edelim herşey yolundaysa hap vericem dedi sanırım estrofem vericek sonrasında 1 hafta sonra kontrol ederiz gerekirse daha erken çağırırım seni dedi çünkü benim pek kalınlaşmıyor belirli bir günden sonra da incelmeye başlıyor o yüzden daha sık kontrol ederim dedi. bantı tek kullanırsın öncesinde sonra gerekirse çift kullanırız ayarlarız dedi. adetin 15 yada 16. gününde de koyarız dedi. heyecanlandım :) ne kaldı ki öbür adete :) opu dan sonra 15 gün geçti bitti bile. annem burdaydı 1 hafta bende kaldı gezdik tozduk çok iyi geldi kafa dağıttımm. beklemeyince adetim de erken geldi geçti gitti :) şimdi bu ay dinlenmedeyim birdahaki aya alıcam inşallah bebeğimi. inşallah tutar. ertelenmesine hiç üzülmedim bir burukluk olsa da en doğrusu buydu ve daha çok umudum var şimdi dinlenmiş rahim ile inşallah tutacak bebişim ona inanıyorum.

Hadi bakalimm gözün aydinnn 1 ay sonra kap bebisini gel:) Bende banti 4'er tane kullandım halada 4 devamm . Bu sabah degistirdim baktimda artık yapıştırmaya yer kalmamış

Jolly cimmm aynı merkeze gittiğimiz bir arkadaşımın 3. gün embriyosu 8. hücreli. 12. günde kanda gebelik testi 36 çıktı. lekelenmeleri var. doktoru progestan iğnesini günde 2 taneye çıkartmış. sence bebişi tutunur mu ona

Ehehehe :))) Cnm deger cok düşük ama ins. tutunur ve devamı gelir . Normalde yüzdeye vurulursa az bile olsa bu degerle devam eden İllaki vardır ama biraz zor gibi duruyor Benim ilk tup bebekte 27 çıkmıştı hatırlarsan sonra kimyasalla sonuçlanmıştı . Her gebelik aynı hızda gelişmezmiş ama 2 gun sonra ins degeri 2'ye katlar. Güzin abla gibi hissettim bak simdi kendimii Ehehehe :))

Hadi bakalimm gözün aydinnn 1 ay sonra kap bebisini gel:) Bende banti 4'er tane kullandım halada 4 devamm . Bu sabah degistirdim baktimda artık yapıştırmaya yer kalmamış

climara kuvvetli yapışıyor valla ben birkez de estraderm kullandım o kadar etkili değil. çıkıveriyor kenarlarından hele duşa girersen hiç dayanmıyor. ama climara yapıştımmı çıkmıyor :) bana da önce tekle başlarız gerekirse çift yaparız dedi. senin de 4 taneymiş maşallah bebek 3 aylık olana kadar kullanıcaksın sanırım. aman iyi olun da canım zati alıştık :) bir de onlar yapışıkken kalçadan progestan oluyoruz iğneyi sokacak yer de kalmaz kıs

sen benim güzin ablamsın evet benden daha tecrübelisin bu konularda ama artık gebelik kategorisinde devam ediceksin tahsiline
evet hatılıyorum 27 çıkan değerini canım. ya arkadaşımın kahverengi lekelenmeleri de var işte günde 2 taneye çıkarmış progestan iğnesini doktoru pazartesi testi tekrarlicak inşallah yükselir ne diyim. sıfır çıksa üzülmicekti hiç ama böyle olunca insan ümitleniyor. hakkında hayırlısı olsun. sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik ..

Son düzenleme:

Anne öyle yahuu 5 gunde bir değiştiriyorum zar zor derim sokuluyor sanki:) Sanırım dediğin gibi 3 ay kullanıcam belkide dozu düşürür . Artık göbekten vurulan kan sulandirici iğnelerde yer kalmadı onuda bacak üstlerinden vurmaya başladım her yerim mor anliyacagin birde bu bant lekeleri eklenince insanlıktan çıktım iyice Evet sıfır çıksa insan o gun üzülüyor geçiyor öyle artacakmış düşüncemi sürekli kan verilemiyor daha stresli. Hatta deger düşmede bir an önce kurtulsam diyorsun. Arkadasın icinde hayirlisi neyse o olsun belkide tutunur bebisi. Benim iyi gidiyor cnm ya bir degisiklik yok simdilik dolgun göğüsler ve uyku modu dısında

kizlaaarrrr seyehatteydim coktandir okuyamadim herkes iyi mi bebekler buyuyor mu? calismalar devam mi?

simdi donup okicam gecmisi lutfen haberler guzel olsun seviniyim

Selamlar selamlar uBen telefondan baglandigimdan siteye tam Hakim degilim benim bir sorum.var
Arkadaslar swim swim varikosel.ameliyati oldu 3yasinda bir.kizim var AMA tekrarladi 2.ameliyati.olmasi.
Gerekiyor bie.onun.yerine aşilama yaptirmayi dusunuyoruz benim durumumda olanalar varmi
Acaba bride Izmir smyrnada yaptirmayi planliyoruz daha gitmedik ucretlerini bilen varmi acaba simdiden
Tesekkurler

kızlar merhaba
dün opum yapıldı 4 yumurta toplandı.2 si 1.kaliteymiş.bugün aradılar 2 si döllenmiş.salı günü transferim yapılıyor.çok heyecanlıyım.benden haberler şimdilik bu kadar.

kızlar merhaba
dün opum yapıldı 4 yumurta toplandı.2 si 1.kaliteymiş.bugün aradılar 2 si döllenmiş.salı günü transferim yapılıyor.çok heyecanlıyım.benden haberler şimdilik bu kadar.

Hadi bakalım gözünaydin bitti gitti iste:) Salı Günü'de ins. 9 ay sonra kucağına almak üzere bebislerii alirsin göbusune :)

kızlar merhaba

canım hadi hayırlısı inşallah transferin çok iyi geçer ve sonunda mutlu haberini alırız

tatlım ohss yi kolay atlatmana sevindim 1 ay daha beklemek senin için daha iyi olucak..1 ay sonra sende alacaksın inşallah bebişini göbüşüne

slm kızlar perşembe günü transferim yapıldı doktor muayene esansında karnıma baktı opudan sonra az da olsa su birikmiş dedi .5gündür evde serum vurduruyorum günde 2 tane .Şansızlık oldu biraz.27 kasımdada sonucum var .İşallah çekilen çilelelerin karşılığını alırız .

Sardünya hayırlı olsun güzel haberlerle dönersin işallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…