evet canım görüşemez olduk annem geldiya oda konuyu bilmediği için kimseyle bu konu ile ilgili konuşamıyorumm bugün annemi dr götürdüm kont vardı sabah 8 de çıktık evden saat 12 de geldik tekrar bebişlerimin şansına sürekli dışardayım iyimi onlar için kötümü bilmiyorum canımm işe başlamadım canım pazartesi başlıcam allah kısmet ederse müsait bi zamanda arıcam seni ...çetin tekin metinde iyidir inşallah teyzesi hiç bi belirtim yok yine bugün 4.günümüzz bakalım hayırlısı
kizlaaar giremedim transferden beri nasilsiniz??? benim icin cok zor gecen bir hafta oldu cok uzuldum bir haber alip tam bu donemde aglamasam uzulmesem iyiydi:) ama hersey allahtan. test tarihim 18 subat duanizi eksik etmeyin noolur. insallah guzel haberler veririm sizlerden de ayni guzel haberleri duyarim.
iyi dilekleriniz için hepinize cok teşekkürler kızlar..
bugün saat 12 gibi transferim yapıldı kızlar 9 hücreli bir embriyo koydular göbişime..4 embriyom vardı biliyorsunuz 1 tanesi 5 hücrelide kalmış onu çöpe attılar 3 embriyo kaldı diğer 2 si donduruldu dondurulanlarda 8 hücreli kızlar..sıkısık aldıkları için biraz zorlandım ben bayagı sıkısık bekledim..allahtan transfer sırasında hiçbir aksilik olmadı acı sızı hiçbişi duymadım..yarım saat kadar yatırdılar cok yatırmadılar beni..sonra taburcu oldum test tarihim ayın 26 sı progestan iğneme ve folibol folik asite devam ediyorum ama jel fln başka bişi vermediler kızlar..bende gecen seferden kalan jeller var ben extra onlarıda kullansam mı acaba ne dersiniz???
şimdi 12 günün gecmesini bekliycez..günler gecmek bilmez artık :)))
bugün sağolsun hep annem baktı bana 3 gün yatıcam dinlenicem..inşallah bebeğim sıkı sıkı tutunmuştur annesine ve hiç bırakmaz...
canım kapmışın gelmişin bebişini hadi hayırlı olsun sımsıkı tutunmuştur annesine inşalalh hiçte bırakmazz 3 gün var aramızda sırası ile pozitif alırız inşalalhh canımmm neden 2 tane koymadılar embriyoda varmış maşalalhhh
kizlaaar giremedim transferden beri nasilsiniz??? benim icin cok zor gecen bir hafta oldu cok uzuldum bir haber alip tam bu donemde aglamasam uzulmesem iyiydi:) ama hersey allahtan. test tarihim 18 subat duanizi eksik etmeyin noolur. insallah guzel haberler veririm sizlerden de ayni guzel haberleri duyarim.
tatlım hadi hayırlı olsun almışsın bebeğini göbeğineinşallah sonucunda çok iyi olur hayırlı haberini alırız cnm..
bugün saat 12 gibi transferim yapıldı kızlar 9 hücreli bir embriyo koydular göbişime..4 embriyom vardı biliyorsunuz 1 tanesi 5 hücrelide kalmış onu çöpe attılar 3 embriyo kaldı diğer 2 si donduruldu dondurulanlarda 8 hücreli kızlar..sıkısık aldıkları için biraz zorlandım ben bayagı sıkısık bekledim..allahtan transfer sırasında hiçbir aksilik olmadı acı sızı hiçbişi duymadım..yarım saat kadar yatırdılar cok yatırmadılar beni..sonra taburcu oldum test tarihim ayın 26 sı progestan iğneme ve folibol folik asite devam ediyorum ama jel fln başka bişi vermediler kızlar..bende gecen seferden kalan jeller var ben extra onlarıda kullansam mı acaba ne dersiniz???
bugün sağolsun hep annem baktı bana 3 gün yatıcam dinlenicem..inşallah bebeğim sıkı sıkı tutunmuştur annesine ve hiç bırakmaz...
canım öncelikle transferin hayırlı olsun inşallah emriyon hayırlı bir evlat olarak döner sana
karakedıcım hadı bakalım hayırlı ugurlu olsunnn....annen sendemı kalıyoo ılk ucgun ıs yapma sadece evın ıcınde yuruyusler yapın dıyolar kısa kısa tabı.sureklı yatmakta ıyı olmuyomuşşş
sende dualarını eksik etme bizden canımm allahın izniyle bizde bebeklerimizi çınar bebek gibi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip olsun ..bu arada çınar bebek nasıl yaramazmı uyku düzeni geldimi ikinizide kocaman öpüyorummmmm
evet canım görüşemez olduk annem geldiya oda konuyu bilmediği için kimseyle bu konu ile ilgili konuşamıyorumm bugün annemi dr götürdüm kont vardı sabah 8 de çıktık evden saat 12 de geldik tekrar bebişlerimin şansına sürekli dışardayım iyimi onlar için kötümü bilmiyorum canımm işe başlamadım canım pazartesi başlıcam allah kısmet ederse müsait bi zamanda arıcam seni ...çetin tekin metinde iyidir inşallah teyzesi hiç bi belirtim yok yine bugün 4.günümüzz bakalım hayırlısı
kizlarr teseku ederim. basladik bi yola ALlah sonumuzu hayir etsinnnn..coraspirin yazdi bana siz ictinizmi eger icmediyseniz bende kesicem icmiycem icsemde transfer spnrasi iceyim diyorum sorarim doktora ama kimi icmis kimi icmemis napsammkii...
KARAKEDİ hadi bakalimmm hayirli olsunn simdi gerisi AlllAHa kaldi bol bol oku ufeeeee ....insallahhhh tutuncakjk morelli ollll
elcef cimmmm. kacgunun kaldi tedavi baslamana yaklastii diye hatirliyorunm
BEbeskoooo. durymlarr nasilll ohhh ne guzell ucuzlerinle rahat rahat durunn bol bol dua ediyom herkese isim isimm kabul olur insallahhh
günaydın kızlarrr nasılsınız ne var ne yokkk
benden haberler fena sayılmaz düşük tehlikesi oldu dinleniyorum evde
işten ayrıldım o yüzden sizlere yazamıyorum şimdilik
inşallah yeni güzel haberler vardır
tatlım,hayırlısı olsun inşallah bebişin sana sımsıkı tutunur :)) güzel haberleri bekliyoruz :)))
günaydın kızlarrr nasılsınız ne var ne yokkk
benden haberler fena sayılmaz düşük tehlikesi oldu dinleniyorum evde
işten ayrıldım o yüzden sizlere yazamıyorum şimdilik
inşallah yeni güzel haberler vardır
karakedi canım transferin hayırlı olsun, yakın zamanda güzel haberlerini alman nasip olur inşallah.
kelebekk2013 sende işi boşver, yat dinlen, bebeğini kucağına aldıktan sonra da olur inşallah iş.
cansu cum kan sulandırıcı iğneler ve hapları kimi doktor veriyor kimisi de gerek görmeyip vermiyor ben kullanmadım mesela ama kimi merkezler tüp bebek sürecinde veriyor. sen eğer doktorun yazdıysa kullan canım kan akışını sağlıyor faydası olduğuna inanıyorum ben.
canım çok üzüldüm ben de inşallah toparlanabilmişsindir bu dönemde annesine moral olur bebiş ve seni bırakmaz inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyoruzzz...
hayırlı olsun karakedi cimmm :) öncelikle kullandığın progestan iğnesi zaten çok etkili fitil i kullanma doktorunun vermediği şeylerden uzak dur kaş yapayım derken göz çıkarırsın sonra :) zaman su gibi aksın senin için canım.
ben de seni merak ediyordum canım iyi olmana sevindim daha çok yeni hamileliğin işi falan boşver yat istirahat et çok geçmiş olsun.
canım hoşgeldin test tarihine az kalmış hayırlısıyla güzel haberini alırız inşallah..dualarım seninle..
canım cok konuştuk ama yasım genc diye birde ilk tüp bebek denemem diye malesef 2 tane koyamıycaklarını sölediler diğer 2 tane bebeğimide tek tek dondurdular..çift dondursak bile yine tek tek koyabilecegiz dediler riske atmayalım tek tek donduralım dediler..bizde peki dedik..bakalım hayırlısı inşallah kırklarımız karısıcak kuzummmm...koca göbişli olmamızı nasip etsin rabbim :))))
canım test gününe çok az kalmış rabbim inşallah pozitif sonuç almanı nasip eyler..mutlaka yaz bizlere merak ediyoruz seni..
sağol canım benim inşallah çok iyi olur sonucuda dediğin gibi..rabbim hepimizin yüzünü güldürür...
az kalmış sonuç almaya canım,hayırlısı ile güzel haberi ilk senden alırız inşallah :))))
canım bu senin kaçıncı tüp bebeğindi ve kaç tane embriyo transfer ettilerr allahın izniyle önce sen sonra ben sonra karakadi sonra cansu sonrada ercelf sırası ile hepimz hamile olacazğız rabbim ol dicek olcak gerisi boşş hep dualarımdasınız allaha emenat olun bebeğinle
cansu cum kan sulandırıcı iğneler ve hapları kimi doktor veriyor kimisi de gerek görmeyip vermiyor ben kullanmadım mesela ama kimi merkezler tüp bebek sürecinde veriyor. sen eğer doktorun yazdıysa kullan canım kan akışını sağlıyor faydası olduğuna inanıyorum ben.
canım çok üzüldüm ben de inşallah toparlanabilmişsindir bu dönemde annesine moral olur bebiş ve seni bırakmaz inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyoruzzz...
hayırlı olsun karakedi cimmm :) öncelikle kullandığın progestan iğnesi zaten çok etkili fitil i kullanma doktorunun vermediği şeylerden uzak dur kaş yapayım derken göz çıkarırsın sonra :) zaman su gibi aksın senin için canım.
ben de seni merak ediyordum canım iyi olmana sevindim daha çok yeni hamileliğin işi falan boşver yat istirahat et çok geçmiş olsun.
canım bu senin kaçıncı tüp bebeğindi ve kaç tane embriyo transfer ettilerr allahın izniyle önce sen sonra ben sonra karakadi sonra cansu sonrada ercelf sırası ile hepimz hamile olacazğız rabbim ol dicek olcak gerisi boşş hep dualarımdasınız allaha emenat olun bebeğinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?