Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bu sefer tutacak inşallah canım sen yeterki stres yapma

canım hoşgeldin test tarihine az kalmış hayırlısıyla güzel haberini alırız inşallah..dualarım seninle..

tatlım hadi hayırlı olsun almışsın bebeğini göbeğine inşallah sonucunda çok iyi olur hayırlı haberini alırız cnm..

canım cok konuştuk ama yasım genc diye birde ilk tüp bebek denemem diye malesef 2 tane koyamıycaklarını sölediler diğer 2 tane bebeğimide tek tek dondurdular..çift dondursak bile yine tek tek koyabilecegiz dediler riske atmayalım tek tek donduralım dediler..bizde peki dedik..bakalım hayırlısı inşallah kırklarımız karısıcak kuzummmm...koca göbişli olmamızı nasip etsin rabbim :))))

canım test gününe çok az kalmış rabbim inşallah pozitif sonuç almanı nasip eyler..mutlaka yaz bizlere merak ediyoruz seni..

tatlım hadi hayırlı olsun almışsın bebeğini göbeğine inşallah sonucunda çok iyi olur hayırlı haberini alırız cnm..

sağol canım benim inşallah çok iyi olur sonucuda dediğin gibi..rabbim hepimizin yüzünü güldürür...

canım öncelikle transferin hayırlı olsun inşallah emriyon hayırlı bir evlat olarak döner sana

karakedıcım hadı bakalım hayırlı ugurlu olsunnn....annen sendemı kalıyoo ılk ucgun ıs yapma sadece evın ıcınde yuruyusler yapın dıyolar kısa kısa tabı.sureklı yatmakta ıyı olmuyomuşşş

sagol bitanem çok teşekkür ederim...yok cnm annem bana cok yakın oturuyor gelip gidiyor cnm cok sanslıyım o yüzden :)))yok cnm yatamıyorum zaten annem yat dio ama bir oyana bir bu yana dolanıyorum zaten hergün iğnem var onlar için çıkıcam dısarıyada..hakkımızda hayırlısı bakalım...

senınde güze ilerliyor süreç cnm inşallah sende biran önce göbişine alıcaksın meleğini

inşallah canım.çınar çok huysuz gündüz uykusu yok ama geceyi öğrendi,birazda gündüz uyusa çok iyi olacak bazen ağlama krizleri tutuyor susturana aşk olsun,yemek yiyeceğim zaman veya bir iş yapacağım zaman coşuyor ne yediğimi biliyorum ne yaptığımı öyle idare ediyoruz işte sağlık olsun....

az kalmış sonuç almaya canım,hayırlısı ile güzel haberi ilk senden alırız inşallah :))))

tatlım,hayırlısı olsun inşallah bebişin sana sımsıkı tutunur :)) güzel haberleri bekliyoruz :)))

sen içini ferah tut canım ben hamile olduğu bilmeden ne işler yaptım kardeşimin nişan eğlencesinde ne tepinmiştim :))) olduktan sonra sen ne yaparsan yap o seni bırakmaz inş.hayırlı haberlerle gelirsin bize :)))

günaydın kızlarrr nasılsınız ne var ne yokkk

benden haberler fena sayılmaz düşük tehlikesi oldu dinleniyorum evde
işten ayrıldım o yüzden sizlere yazamıyorum şimdilik

inşallah yeni güzel haberler vardır

karakedi canım transferin hayırlı olsun, yakın zamanda güzel haberlerini alman nasip olur inşallah.
kelebekk2013 sende işi boşver, yat dinlen, bebeğini kucağına aldıktan sonra da olur inşallah iş.

canım bu senin kaçıncı tüp bebeğindi ve kaç tane embriyo transfer ettilerr allahın izniyle önce sen sonra ben sonra karakadi sonra cansu sonrada ercelf sırası ile hepimz hamile olacazğız rabbim ol dicek olcak gerisi boşş hep dualarımdasınız allaha emenat olun bebeğinle

cansu cum kan sulandırıcı iğneler ve hapları kimi doktor veriyor kimisi de gerek görmeyip vermiyor ben kullanmadım mesela ama kimi merkezler tüp bebek sürecinde veriyor. sen eğer doktorun yazdıysa kullan canım kan akışını sağlıyor faydası olduğuna inanıyorum ben.

canım çok üzüldüm ben de inşallah toparlanabilmişsindir bu dönemde annesine moral olur bebiş ve seni bırakmaz inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyoruzzz...

hayırlı olsun karakedi cimmm :) öncelikle kullandığın progestan iğnesi zaten çok etkili fitil i kullanma doktorunun vermediği şeylerden uzak dur kaş yapayım derken göz çıkarırsın sonra :) zaman su gibi aksın senin için canım.

ben de seni merak ediyordum canım iyi olmana sevindim daha çok yeni hamileliğin işi falan boşver yat istirahat et çok geçmiş olsun.

tatlım,hayırlısı olsun inşallah bebişin sana sımsıkı tutunur :)) güzel haberleri bekliyoruz :)))

inşallah bitanem çok teşekkür ederim..

ahh canım dikkat et kendine yat dinlen güzelce...

karakedi canım transferin hayırlı olsun, yakın zamanda güzel haberlerini alman nasip olur inşallah.
kelebekk2013 sende işi boşver, yat dinlen, bebeğini kucağına aldıktan sonra da olur inşallah iş.

canım benim inşallah güzel haberler verecegim inşallah meleğim bana sımsıkı tutunmuştur

canım benim çok teşekkür ederim..evet cnm haklısın gerekli olsa doktor verirdi zaten dediğin gibi sonra kaş yapalım derken göz cıkartmayalım..i,nşallah gecer yaa gecmek bilmiyor inan zaman

canım hoşgeldin test tarihine az kalmış hayırlısıyla güzel haberini alırız inşallah..dualarım seninle..

az kalmış sonuç almaya canım,hayırlısı ile güzel haberi ilk senden alırız inşallah :))))

kizlar cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin... hayat boyle bi yandan akiyo herseyin guzel olmasi mumkun diil ne yazikki. simdi iyiyim umarim sonuc da iyi olur.

bebeskocum insallah allahim hepimize nasip etsin biran once. benim ilk tup bebegim ve bir tane transfer edildi sebepsiz infertelite denildi oncesinde negatif asilamalarim var ki onlar yapilirken hep bu topikteydim ne ogrendiysem ne yasadiysam burda yasadim valla:) senden de guzel haberler gelir insallah cani gonulden dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…