bebeskocum insallah allahim hepimize nasip etsin biran once. benim ilk tup bebegim ve bir tane transfer edildi sebepsiz infertelite denildi oncesinde negatif asilamalarim var ki onlar yapilirken hep bu topikteydim ne ogrendiysem ne yasadiysam burda yasadim valla:) senden de guzel haberler gelir insallah cani gonulden dilerim
Selam kızlar nasılsınız neguzel yenı tedavıler beklenen gunler hepınızı Rabbım hayırlı sonuclar nasıp etsın hareketlenmıs topık tabı bız fazla gelemıyoruz kuzularla ugrasmaktan Rabbım sızlerede boyle guzel ugraslar nasıp etsın ınsallah bıze gelınce buyuyo oglum ıste bazen uyuyo bazen hıc uyumuyo boyle boyle gecıyo gunler ıste vala zamanın nasıl gectıgını anlamıyorum bır aylık oldu bıle oglusum ınsallah kocaman adam oldugunuda gorurum neyse kuzu mızmızlanıyo kendınıze ıyı bakın fazla yorulmayınkı meleklerınızde yorulmasın
Selam kızlar nasılsınız neguzel yenı tedavıler beklenen gunler hepınızı Rabbım hayırlı sonuclar nasıp etsın hareketlenmıs topık tabı bız fazla gelemıyoruz kuzularla ugrasmaktan Rabbım sızlerede boyle guzel ugraslar nasıp etsın ınsallah bıze gelınce buyuyo oglum ıste bazen uyuyo bazen hıc uyumuyo boyle boyle gecıyo gunler ıste vala zamanın nasıl gectıgını anlamıyorum bır aylık oldu bıle oglusum ınsallah kocaman adam oldugunuda gorurum neyse kuzu mızmızlanıyo kendınıze ıyı bakın fazla yorulmayınkı meleklerınızde yorulmasın
kızlar selamlar
benim bugün aksıklarımda biraz agrım oldu sıcak su torbası koydum ayaklarıma bütün gün yattım acaba bişey mi oldu nie böle agrım oldu ki?çok korkuyorum kötü bişey olucak die..ayaklarımı üşütmüş olabilecegimi düşünüp sıcak su torbası koydum şimdi iyiyim sükür..inşallah meleğime bişey olmamıştır benimledir...
Cnm ya rahim azda olsa kurcalanıyor neticede ondanda olabilir . Kasılmalar kasik ağrısı gibi hissediliyor. Birde sıkışık oluyorsun zaten transfer sırasında Dinlen ins. tamamen gecer. Devam ederse dr'una söyle zaten enfeksiyon durumu olursa ona gore önlemlerini alırlar. Gesinyeterki bebis
kızlar selamlar
benim bugün aksıklarımda biraz agrım oldu sıcak su torbası koydum ayaklarıma bütün gün yattım acaba bişey mi oldu nie böle agrım oldu ki?çok korkuyorum kötü bişey olucak die..ayaklarımı üşütmüş olabilecegimi düşünüp sıcak su torbası koydum şimdi iyiyim sükür..inşallah meleğime bişey olmamıştır benimledir...
inşalalh bebişin tutunmuştur onun ağrısıdır canımmmm bende ne ağrı ne sızı hiç bişe yok bende olmadığı için rahatsızım tutmadımı diye
canım sanada 3 embriyo tranfer edildiği için sana sorcaklarım var.kaçıncı gün ebriyosu idi seninkiler taze embriyomuydu yoksa dondurulmuşmu bide hiç belirtin oldumu benim bugün 5.günüm ama hiç bi belirtim yokk yinemi tutmadı diyorum valla içimden
ayy inşallah dediğin gibidir cnm yaa cok tedirgin oldum böle olunca...hiç stres yapma cnm biliyorsun bazılarında hiç belirti olmayabiliyor..içini ferah tut canım benim...
içini ferah tut bitanem..inşallah hayırlı haberler alıcaz ikimizde..böle düşünelim iyi olsun hersey..
sabah uyandım evde test vardı bi yapayım dedim ama malesef çıkmadı pazartesi tarnferim olmuştu 1:30 da bugün 5 .günüm oluyo demiii normalmi çıkmaması sizcee
ahhh canım yaaa idrarda cıkmaması çok normal idrarda normaldede cok gec cıkıyor biliyorsun..idrar testi yapıp hiç boşuna moralini bozmasaydın keşke bitanem yaa..sen ayın 23 ünü bekle sabırla dua et inşallah hayırlı haberler alacagız bitanem..böyle yapıp yok yere üzme kendini
sabah uyandım evde test vardı bi yapayım dedim ama malesef çıkmadı pazartesi tarnferim olmuştu 1:30 da bugün 5 .günüm oluyo demiii normalmi çıkmaması sizcee
daha ne testı canım ya benım 14 gunde sılık cıkmıstı sen daha 5 gunde hemen cıkmasınımı beklıyosun daha cooooooook erken ve bence gununden once asla test yapma hele ıdrar testı hıc yapma moralııde bozma sakın jolly okadar guzel bı yorgunluklı bu oglumun bır gulusuyle gecıverıyo hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?