Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hepimize nasip etsinn rabbim inşalalhhh anne olmayıı bende 3 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım olmadı bundada dondurulmuş embriyomn vardı 6ad çözüldü 3nü tarnsfer ettiler bakalım kaçı benle olcak hiç bi belirtim yok diğerlerindede olmamıştı acaba bunlardamı tutmadı galiba tutmadı diyorum hayırlısı artıkk

Selam kızlar nasılsınız neguzel yenı tedavıler beklenen gunler hepınızı Rabbım hayırlı sonuclar nasıp etsın hareketlenmıs topık tabı bız fazla gelemıyoruz kuzularla ugrasmaktan Rabbım sızlerede boyle guzel ugraslar nasıp etsın ınsallah bıze gelınce buyuyo oglum ıste bazen uyuyo bazen hıc uyumuyo boyle boyle gecıyo gunler ıste vala zamanın nasıl gectıgını anlamıyorum bır aylık oldu bıle oglusum ınsallah kocaman adam oldugunuda gorurum neyse kuzu mızmızlanıyo kendınıze ıyı bakın fazla yorulmayınkı meleklerınızde yorulmasın

kizlarr bugun itibari ile salati tefriciye basladimm.bu dua okuyan duasi geri cevrilmazmis.bi arkadsimda okuyaearak bebwksahibi oldularr.eger icinizde okuyabilcek varsa bana adet olarakk mesaj atabilirmi¿¿¿

yelizcim oglusunu kokla op benim yerime ve bize dua et karakedi bebesko transfer oldular bende tedavideyim cokk duaya ohtiyacimiz varr

bizim yerimizede öp kokla oğlusunu canım benim..inşallah rabbim bizimde böyle güzel duyguları yasamamızı nasip eder...

kızlar selamlar

benim bugün aksıklarımda biraz agrım oldu sıcak su torbası koydum ayaklarıma bütün gün yattım acaba bişey mi oldu nie böle agrım oldu ki?çok korkuyorum kötü bişey olucak die..ayaklarımı üşütmüş olabilecegimi düşünüp sıcak su torbası koydum şimdi iyiyim sükür..inşallah meleğime bişey olmamıştır benimledir...

Cnm ya rahim azda olsa kurcalanıyor neticede ondanda olabilir . Kasılmalar kasik ağrısı gibi hissediliyor. Birde sıkışık oluyorsun zaten transfer sırasında Dinlen ins. tamamen gecer. Devam ederse dr'una söyle zaten enfeksiyon durumu olursa ona gore önlemlerini alırlar. Gesinyeterki bebis

Yelizz cok tatlı bebisin maşallah onaa:) Keyfini cikar bakalim simdi. O yorgunluklar bile tatlı yorgunluklar olsa gerek

ayy inşallah canım inşallah cabucak gecer...inşallah meleğim benimledir ona hiç bişey olmaz...

inşalalh bebişin tutunmuştur onun ağrısıdır canımmmm bende ne ağrı ne sızı hiç bişe yok bende olmadığı için rahatsızım tutmadımı diye

canım sanada 3 embriyo tranfer edildiği için sana sorcaklarım var.kaçıncı gün ebriyosu idi seninkiler taze embriyomuydu yoksa dondurulmuşmu bide hiç belirtin oldumu benim bugün 5.günüm ama hiç bi belirtim yokk yinemi tutmadı diyorum valla içimden

inşalalh bebişin tutunmuştur onun ağrısıdır canımmmm bende ne ağrı ne sızı hiç bişe yok bende olmadığı için rahatsızım tutmadımı diye

ayy inşallah dediğin gibidir cnm yaa cok tedirgin oldum böle olunca...hiç stres yapma cnm biliyorsun bazılarında hiç belirti olmayabiliyor..içini ferah tut canım benim...

içini ferah tut bitanem..inşallah hayırlı haberler alıcaz ikimizde..böle düşünelim iyi olsun hersey..

sabah uyandım evde test vardı bi yapayım dedim ama malesef çıkmadı pazartesi tarnferim olmuştu 1:30 da bugün 5 .günüm oluyo demiii normalmi çıkmaması sizcee

sabah uyandım evde test vardı bi yapayım dedim ama malesef çıkmadı pazartesi tarnferim olmuştu 1:30 da bugün 5 .günüm oluyo demiii normalmi çıkmaması sizcee

ahhh canım yaaa idrarda cıkmaması çok normal idrarda normaldede cok gec cıkıyor biliyorsun..idrar testi yapıp hiç boşuna moralini bozmasaydın keşke bitanem yaa..sen ayın 23 ünü bekle sabırla dua et inşallah hayırlı haberler alacagız bitanem..böyle yapıp yok yere üzme kendini

haklısın canım internette baktımda en erken 10.gününde çıkabilirmiş benim daha 5.günüm bidaha yapmıcam zaten sözz

daha ne testı canım ya benım 14 gunde sılık cıkmıstı sen daha 5 gunde hemen cıkmasınımı beklıyosun daha cooooooook erken ve bence gununden once asla test yapma hele ıdrar testı hıc yapma moralııde bozma sakın jolly okadar guzel bı yorgunluklı bu oglumun bır gulusuyle gecıverıyo hemen

bende yaptıktan sonra pişman oldum canım internette arıştırıdım çıkanlar en erken 10.gününde çıkyomuş hatta hamiş olupta çıkmayanda oluyomuşş bende yapmıcam test günümü beklicem test günümde cumartesine gliyo mecburen pazartesiyi beklicem geçan ayın 20 de rengliolmuştum test günüm 23 ü zaten hamiş değilsem o güne kadar rengli olurum allahın izniyle hamileyimdir inşalahh

canım zaman gecmek bilmiyor sanki yaaa beklemek ne kadarda zormuş böyle ( biran önce test günlerimiz gelsin istiyorum..inşallah hayırlı haberlerle gelir test günlerimiz...

fistikk 5.gun cikmazzz ama onuncu gunun sabahi idrar testi yapabilirsin...ve guzell haberi burda pa..ylasirsin kutlarizz.
ayrica belirti yok diye dusunmee kendini ve horminlarini ferahh tutt...Allahh herseyin hayirlisini versinn

canim gunler. gecmiyoo diyonda cok haklisin ben bile yolun basindayim hala gecmiyo gunler..yolun basi dediysem bugun 9.gununm oldu pazartesi gidiyom doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…