Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnsallahhh jollycimm insallahhh...cok yorulduk skldik bunaldik ama rabbim yine guc veriyoo yine ayaga kalkiyoruzz

Elcefimm benimle tup yaptirAn arkadSinda aynu senin gibi 8.gun lekelenmesi oldu ve ilk deger 92ile hamile oldunu ogrendi...guzel dusun guzrl olsun...canim inann hamile haberini sort gozle bekliyom dua ediyim bu kizida su sikintidan kurtar diyee...uc gun sonra belli olurr

Kizlar bugun esimin genetik testi istendii..zaten benim her testim yapilmisti.bide iki ay sonra basliycazz tabi kist mist cikmazsaa kizlar 12kisiden ucu tutmus ve inanirmisiniz ve bu tutanlar hep doktorlarin umit vermedigi kisilerr tedaviye kendi istekleri ile dewam edenlerrr.....ve hepsi ikinci ucuncu kalite embriolar kizlarr bugun yasadiklarim cok etkilendim bi mucize dedilerr bilmiyorumda Allahh ol derse oluyoo su bu bos yani morelli olalimm.bebeklerimiz gelsinn

Daha önce iğne kullanmadım progestan fitil kullanmıştım ilk aşılamamda tam 1 hafta gecikti iğnede de aynısı olur mu bilmiyorum sonuçta estrofem de rahimi kalınlaştırmak için veriliyor içerken de adet olmam gibi geliyor inşallah tutunöadır canım ne diyim iyi düşünelim iyi olsun
Sağol canım moral oldun inşallah benim de öyle olur daha adetime 4 gün varken de adet olmam heralde :) ama kanın her türlüsünü görmek içimi bulandırıyor

Sağol cansucumm Allah razı olsun inşallah iyi haberler verebilirim darısı da sana olur.

inşallah senin bebişte inşaat yapıyodur duracagı yeri hazırlıyodur dualarım senle

Erceft canım aklım sende inşallah yerleşme belirtileridir bunlar. müjdeli haberini alırız inşallah. dualarımdasın canım yoldaşım.

Canım hani bana adresini mjt atacaktın telefonuma gelen giden yok nerelerdesin napıyosun ara bi görüşelim bacımmm

Sağol leyla sen nasılsın herşey yolunda mı kaç haftalık oldum serklaj yaptırdınmı?

cansu bak hastanede gözünle görmüşün mucizeler hiç bitmiyor.inşallah bir dahaki tedavide sende kavuşursun mucizene...

ecelf lekelenmen olmuş sakın panik yapma.deil lekelenmekanama bile engel olamaz olacağı varsa.bol bol dua et sadece....

meleğimi bekliyorum son üç aya girmişsin sana verilen tarihtende öce oluyor doğum.inşallah sağ sağlim kavuşursun bebeğine...

minikmeleğim nasılsın hiç görüşemiyoruz senle.doğum nede olacak kontrollerin nerde oluyor.doktor ve hastane konusunda yardımcı olabilirim sana ne zaman istersen...

iyim canım arayacam seni akşam sen nasılsın işten ayrılacam falan demişsin ev hanımımı olcan kız yoksa artık

:))) evet canım artık bende ev hanımı olmaya karar verdim temmuz 5 gibi çıkmayı düşünüyorum kısmetse bakalım.akşam ara görüşelim saat 8 gibi arasan çok sevinirim

Zkt de bizim elemanın eşi tüp bebek yaptırmıştı ilk denemesiydi bugün sonucunu almış hamileymişş .sen tedavi görürken oda görüyodu kesin görsen tanırsın darısı bizlerin başına inşallah canımmm Hatta ikiz olma şansı varmış yaşı 36 idi 2ad trabnsfer etmişler

canımmm bugün aklımdaydın naptın bidaha oldumu kanaman

Pekii bi cocugu varmiymiss bu bayanin.ben bugunde hastanefeydim yanima geldi bi bayan ismini hatirlayamiyorum..oda kan vermisti 36 ustuydu onunda yasii.

Bebeskooo seninlee biz niye gorusmuyozzz yaaaahuu..ayni sehirdeyiz.niye tutmadi diye 6tup kan vetdim .ayrintili bakicaklarmiss sonuc 15gune cikcakk

yok canım hiç çocukları yok onların bu ilk denemeleri hatta 156 çıkmış kan değeri.görüşelim valla benim işyerim ulusta bi gün gel canımm beraber öğle yemeği yiyelimm dertleşelim benim iş yerim çok müsait

Sen ozele msj at numarani bende sana atayim ...ulusa gelunce goruselim

kızlar dün 10. günümdü bütün gün uzandım bir damla bile leke gelmedi tuvalet kağıdı hep temizdi her wc de oturuşumda ama akiam saat 7 gibi kırmızı kan geldi açık renkte ama kırmızıydı adet oluyorum dedim yattım uzandım birsonraki wc ziyaretinde kalmamıştı kahverengiye çevirmişti bu sabah yine kahverengi. devamı gelmedi kırmızının. ben artık neye yoracağımı şaşırdım hiç bişey hissetmiyorum iyice ruhsuzlaştım adet ağrılarım kasık batmalarım var. belki de ilaçlardan dolayı sökülemiyor bir türlü adetim. bugün son bekleyiş günü. evde test var ama inanın yapmaya gücüm yok 1 gün daha sürsün en azından umudum negatif çıkarsa bugünden yıkılmak istemiyorum nasılsa yarın ağlamakla geçicek. Allahtan umut kesilmez ama yüksek ihtimalle tutmadı ve ben adet olucam. artık embriyom da kalmadı.....

canım öyle düşünme lütfen inşalalh bebeğin şuan senle üzme onu annesi yarın inşalalh tobikte snein için çığlık atıcaz hepimizin çok ihtiyacı var uuzn zamandır hamiş haberien hasret kaldık senle mutlu olcaz inşalalhh

canım umudunu kaybetme sakın bak sende demişsin allahtan umut kesilmez inşallah yarın güzel haberini alıcaz..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…