- 24 Şubat 2009
- 608
- 4
- 318
Hislerinizde hiçbiriniz yanılmadınız. İdrar testim pozitif ama ben sevinemiyorum9 da kan vermek için gidicem kanda güzel bir değer görsem bile iki gün sonrasına artacak mı endişesi var korkuyorum çok hala inanamıyoum içim boşalmış gibi yine kimyasal olmasın rabbim alacaksa hiç vermesin benim için dua edin kalp atışına kadar kendime bile itiraf edemicem sanırım..
O kırmızı kan birdaha gelmedi
Sadece 1 kere geldi ama kafamda kuşku yaratıyor. Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin. 3 aşılama 2 tüp bebek yoruldum artık benim de yüzüm gülsün. Amin.
Aldimm canim kaydettim seni bebesko diye;-);-)
Hafta sonlaridami calisuyosun
Hislerinizde hiçbiriniz yanılmadınız. İdrar testim pozitif ama ben sevinemiyorum9 da kan vermek için gidicem kanda güzel bir değer görsem bile iki gün sonrasına artacak mı endişesi var korkuyorum çok hala inanamıyoum içim boşalmış gibi yine kimyasal olmasın rabbim alacaksa hiç vermesin benim için dua edin kalp atışına kadar kendime bile itiraf edemicem sanırım..
O kırmızı kan birdaha gelmedi
Sadece 1 kere geldi ama kafamda kuşku yaratıyor. Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin. 3 aşılama 2 tüp bebek yoruldum artık benim de yüzüm gülsün. Amin.
Değerim 238 çok şükür kızlar hepinize desteğiniz için teşekkürler hala şoktayım çok yüksek geldi gözüme bu seferde:) inşallah iki gün sonra da katlanarak artar o zaman daha çok seviniriz hep birlikte..
selam kızlar .ercelf canım sık giremiyorum ama haberlerinizi okuyorum . yarın büyük gün. inşallah bekleyişin sona erer ve bebiş haberlerini alırız canım dualarım seninle. sevde 3 ayını doldurmuşsun güzelim zaman ne kadar çabuk geçiyor kıza benzetmiş dr. oglandan sonra bir prenses çok güzel olur . ben iyiyim herhangi bir gelişme yok. çok öpüyorum kızlar kendinize iyi bakın .
değerim 238 çok şükür kızlar hepinize desteğiniz için teşekkürler hala şoktayım çok yüksek geldi gözüme bu seferde:) inşallah iki gün sonra da katlanarak artar o zaman daha çok seviniriz hep birlikte..
Kader arkadaşım benim ne kadar içten sevinmişsin canım benim Allah razı olsun lekelenmeler ve ağrılar devam ediyor doktor normal diyor ama ben korkuyorumyaşasınnnnnnnnnnnnnnnnHarika bir değer....harika bir sonuç Allahın izniyle katlanarak artacak bunda şüphe yok...canım cok tebrik ederim ...cok sevindim.....ya hala inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...Maşalahhhhhhhhhhh
Değerim 238 çok şükür kızlar hepinize desteğiniz için teşekkürler hala şoktayım çok yüksek geldi gözüme bu seferde:) inşallah iki gün sonra da katlanarak artar o zaman daha çok seviniriz hep birlikte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?