Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım tek embriyo konuldu ikiz olmaz heralde hem tek olsun sağlıklı olsun hislerinde yanılmadın ama beklemek çok zordu daha da hiçbişey belli değil inşallah bu sefer herşey yolunda gider. Kızın nasıl iyimisiniz?

Gunaydınnnn cnmm bugün çok heyecanlısındır kesinn . Bütün heyecanını 1 günde harcama ama 10 gün sonra keseyi görmeye gıttıgındede kalsın bıraz :) Hersey yolunda gıdıcek rahat ol. Güzel haberınıde hemen bızımle paylaş

değerim düzenli artmış kızlar

içim biraz rahatladı ama hala inanmak için çok erken bunca acı tecrübeden sonra insan inanmakta güçlük çekiyor ve kendimi kaptırmak istemiyorum her an herşey olabilir temkinli olucaz dedik eşimle. inşallah herşeyi yaşarız sırasıyla keseydi kalp di derken sadece tek isteğim sağlıklı aklı fikri yerinde eli ayağı düzgün olması. cumartesi kese görmeye gidicez. aslında merkez 2. test tekrarını istemedi ama biz eşimle yaptırdık işte .. yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim. inşallah bu sefer bu serüven 9 ay 10 gün sürer :)

12. Gün canım transferden sonra yani tam test günüm. Göstermiyorsa kızdır belkide rabbim sağlıklı ve hayırlısını versin de hiç farketmez.
canım degerın 12.gune gore çok guzelmıs benım 12. gun 43.31 dı
canımmmmmmm çok sevındım hakkında hayırlısı ıns
rabbım hayırlı saglıklı omur nasıp etsın ıns
darısı tum arkadaslarımızın basına ıns
canım çok sevındım ıns bundan sonrası da boyle devam edecek
bende her an hersey olabılır dıye dusunuyorum sevındıgım kadar ıcımde korkularımda bıtmıyo canım
rabbım kucagına almayı nasıp etsın ıns

canım tekrar hayırlı olsun bu defa meleğini kucağına alcan inşalalh sağlıklı bi şekilde Darısı bizlerin başına bizim içinde dua et lütfen bugün kü değerin kaç çıktı canımm ?

maşallah çok sevindim Allahın izniyle kucagınada alırsın inşallah: rabbim isteyen herkese versin

Elceffimmm bakk ne guzelll artmiss degerinn gozumuz aydinnn olsunn:-$
Panik olma sakin sakin gec asamalari sanirim sira kese yi gormede sonra kalbin atisii..ayy o minigin kalp atislarini duydun ann bizlere duanii esirgemeeee

Hestiacimm hayirli ugurlu olsunn bebisinn...sende kurtuldunn cok sukur cok sewindimm...bu aradaa oglusumuzun ismi ni ne koydunuzz

canım bebişin sağlıkla gelmiş dünyaya hayırlı uğurlu olsun inşallah bahtı şansı hep açık olsun

SLM KIZLAR benim de yarın ilk aşılamam olcak inşallah hayırlısıyla size sormak istedigim öncelikle dualarınızı esirgemeyin lütfen benim dr çatlatma iggnesi yapmadı yomaşlarım gayet güzel senden çok umutlum dedi benim sag yumuşumda kist var ondan catlaya bilir risk almayalım dedi ve yapmadı sizlerde çatlatma ignesi yapmadan aşıla yaptıran varmı dr güvenüyorum

Ben haer ayın 20-21-22 bu aralar rengliolurdum çok düzenli geçen ayki kimysal gebelikten dolayı mart 5 de oldum sizce tekrra ne zaman olurumm

Ben haer ayın 20-21-22 bu aralar rengliolurdum çok düzenli geçen ayki kimysal gebelikten dolayı mart 5 de oldum sizce tekrra ne zaman olurumm

Benim 1 hafta gecikmişti canım rahat ol düşünme yoksa hiç gelmez gecikeceğini bil yeter 5 nisandan sonra bekle sen adetini daha erken canım. Kimyasal ın arkası bebek dedikleri doğruymuş senin de inşallah gelicek bebeğin canım .

bende çok çektim ercelf canım senin gibi benimde yüzüm güler artık inşallah 2012 şubatta başladım aşlımaya 3 aşılama 2 tüp bebek geçirdim 1 yıl içerisinde pest etmedim bu ay ben incir kürüne başladım eşimde siperm kalitesini hızını artıracak ilaçlara dr verdi tabi o ilaçları bakalım inşalalh bende en kısa zamada normal yolla hamile kalırım dua et benim içinde Artık seninde bi meleğin var göbüşünde çünküü

ben 3 aşılama geçirdim hepsinde çatlatma iğnesi kullandım.demek ki sein yumurtlamanda sorun yokki doktorun gerek görmedi.eğer doktorunu seviyrsan ve ona güveniyorsan bunu hiç düşünme bile.

kızlar ben nete cok fazla giremiyorum ama ugramaya calısıyorum elimden geldigince tüp bebek tedavim tempolu bi şekilde devam ediyo tekrar rahim filmi çekildi allaha sükür tüpler baglanmıcak benim baglatmam gerekebilirdi tüplerim cok hasar görmüs demisti doktor laporoskopi oldugumda ama düzelmiş baglatmam gerekmiyo allaha cok sükür yarın kontrolum var büyük ihtimalle persembe günüde yumurta toplama var kızlar cok korkuyorum yumurta toplanırken agrı acı oluyomu insallah bebegim tutunucak bana öyle hissediyorum yada hissetmek istiyorum ne bilim yaa

geçmiş olsun canım yumurta toplanırken hafif narkoz veriliyor hiçbişey hissetmiyorsun sonrasında belki o gece ve ertesi gün biraz kasık ağrın olabilir o kadar hiç büyütülecek bir durum değil inşallah dolu dolu yumurtaların olur.

Slm kızlar ve aşılamam yapıldııııı çok şükür birazcık agrıdı ama dayanılmaz degil di ama ben ödlek çok tırstım şükürler olsun bitti ve evde dinleniyom 2.3gün uzancam sonrası ALLAH kerim hayırlısıyla inşallah bebişim gelcek çok umutluyum nette pek takılmayı düşünmücem stres oluyomama Allah nasip ederse güzel haberi paylaşcam benide listeye eklermisin 1nisan aşılama 16 belli olcakmış

Canim hayirli ugurlu olsunnnn..
İnsallah pozitif gorursunn nisanin 12belli olur sonucunnn..

dün akşam rengli oldum ayın 5 ni beklemedi bile bu ay olmadı düşük arkası bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…