eisen ilaçlar adet düzenini etkiliyordur.bir haftaya kadar sapma olması normal.daha sonrasında doktoruna haber verirsin.Allah yardımcın olsun
aşılama sonucu 15.gün kan testinde belli olur.bazı ağrılar e göğüslerdeki hassasiyet,acı hep ilaçlar yüzünden oluyor.umarım saonucun pozitif olur.
ercelf canım çok tebrik ederim gözünaydın.inşallah çok salıklı bir hamilelik nasip olur.değerin çok yüksek bence ikiz olabilir.kendine çokama çok dikkat et.inşallah kucağına almakta nasip olur...
canım degerın 12.gune gore çok guzelmıs benım 12. gun 43.31 dı12. Gün canım transferden sonra yani tam test günüm. Göstermiyorsa kızdır belkiderabbim sağlıklı ve hayırlısını versin de hiç farketmez.
canımmmmmmm çok sevındım hakkında hayırlısı ınsErcelfcim, tebrik ederim.Sağlıkla kucağına al inşallah.Bende 27 martta sabah 7.30 da oğlumu dünyaya getirdim.Allah sana da diğer arkadaşlara da nasip etsin inşallah.Çok güzel bir duygu.İlk günler biraz zor geçiyor ama herşey yoluna girecek inşallah.Senin sonucunu merak ettiğim için girdim bu saatte:) Güzel haberlerinin devamını bekliyorum.
canım çok sevındım ıns bundan sonrası da boyle devam edecekdeğerim düzenli artmış kızlar
içim biraz rahatladı ama hala inanmak için çok erken bunca acı tecrübeden sonra insan inanmakta güçlük çekiyor ve kendimi kaptırmak istemiyorum her an herşey olabilir temkinli olucaz dedik eşimle. inşallah herşeyi yaşarız sırasıyla keseydi kalp di derken sadece tek isteğim sağlıklı aklı fikri yerinde eli ayağı düzgün olması. cumartesi kese görmeye gidicez. aslında merkez 2. test tekrarını istemedi ama biz eşimle yaptırdık işte .. yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim. inşallah bu sefer bu serüven 9 ay 10 gün sürer :)
değerim düzenli artmış kızlar
Içim biraz rahatladı ama hala inanmak için çok erken bunca acı tecrübeden sonra insan inanmakta güçlük çekiyor ve kendimi kaptırmak istemiyorum her an herşey olabilir temkinli olucaz dedik eşimle. Inşallah herşeyi yaşarız sırasıyla keseydi kalp di derken sadece tek isteğim sağlıklı aklı fikri yerinde eli ayağı düzgün olması. Cumartesi kese görmeye gidicez. Aslında merkez 2. Test tekrarını istemedi ama biz eşimle yaptırdık işte .. Yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim. Inşallah bu sefer bu serüven 9 ay 10 gün sürer :)
değerim düzenli artmış kızlar
içim biraz rahatladı ama hala inanmak için çok erken bunca acı tecrübeden sonra insan inanmakta güçlük çekiyor ve kendimi kaptırmak istemiyorum her an herşey olabilir temkinli olucaz dedik eşimle. inşallah herşeyi yaşarız sırasıyla keseydi kalp di derken sadece tek isteğim sağlıklı aklı fikri yerinde eli ayağı düzgün olması. cumartesi kese görmeye gidicez. aslında merkez 2. test tekrarını istemedi ama biz eşimle yaptırdık işte .. yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim. inşallah bu sefer bu serüven 9 ay 10 gün sürer :)
Elceffimmm bakk ne guzelll artmiss degerinn gozumuz aydinnn olsunn:-$değerim düzenli artmış kızlar
içim biraz rahatladı ama hala inanmak için çok erken bunca acı tecrübeden sonra insan inanmakta güçlük çekiyor ve kendimi kaptırmak istemiyorum her an herşey olabilir temkinli olucaz dedik eşimle. inşallah herşeyi yaşarız sırasıyla keseydi kalp di derken sadece tek isteğim sağlıklı aklı fikri yerinde eli ayağı düzgün olması. cumartesi kese görmeye gidicez. aslında merkez 2. test tekrarını istemedi ama biz eşimle yaptırdık işte. ba.. yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim. inşallah bu sefer bu serüven 9 ay 10 gün sürer :)
Hestiacimm hayirli ugurlu olsunn bebisinn...sende kurtuldunn cok sukur cok sewindimm...bu aradaa oglusumuzun ismi ni ne koydunuzz
Allah bağışlasın hayırlı evlat olsun inşallah canım sıra bize de gelir dua et bütün hamilelere Allah kıcaklarına almayı nasip etsin senin gibi. Sen nasılsın normal mi oldu sezeryan mı? Bebişten fırsat bulunca yaz biraz
canım bebişin sağlıkla gelmiş dünyaya hayırlı uğurlu olsuninşallah bahtı şansı hep açık olsun
canım degerın 12.gune gore çok guzelmıs benım 12. gun 43.31 dı
canımmmmmmm çok sevındım hakkında hayırlısı ıns
rabbım hayırlı saglıklı omur nasıp etsın ıns
darısı tum arkadaslarımızın basına ıns
Hestiacimm su an doğurmuş bebisine kavusmussundurr. Bugünüde atlattın mı hersey daha kolay olacaktır kesin :) Ablaminda bugun bebisi oldu cok tatlı bisey aklıma sen geldin sende kavusmussundurr bebisine ne guzel dedim. En kısa zamanda uzun uzun anlatmanı bekliyorumm. Hamile haberini aldığımız gun sanki dün gibi zaman nasılda cabuk geçiyor. Bende artık 3 aydan geri saymaya başladım. Hepimiz sag salim alalım kucağımıza ins.
Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim. Oğluşum çarşamba günü sezeryanla dünyaya geldi.Adını Doruk koyduk. Çok değişik bir duygu, hala bu bizim mi demekten kendimi alamıyorum.Doğum boyunca ve doğumdan sonra hep gözyaşlarıyla Allaha şükrettim ve isteyen herkese evlat vermesi için dualar ettim. Gözyaşlarıma engel olamadım ilk gün.Zırıl zırıl ağladım:)) Allah herkese nasip etsin inşallah. Oğlum sarılık oldu malesef dün gece hastanede yattık tekrar.Allaha şükür bugün sarılığı azaldı eve geldik.İnşallah çabuk atlatırız.İlk günler gerçekten zor ama geçecek.Bu arada bir hamile haberi almışız, devamı çabucak gelir umarım.
canım degerın 12.gune gore çok guzelmıs benım 12. gun 43.31 dı
canımmmmmmm çok sevındım hakkında hayırlısı ıns
rabbım hayırlı saglıklı omur nasıp etsın ıns
darısı tum arkadaslarımızın basına ıns
Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim. Oğluşum çarşamba günü sezeryanla dünyaya geldi.Adını Doruk koyduk. Çok değişik bir duygu, hala bu bizim mi demekten kendimi alamıyorum.Doğum boyunca ve doğumdan sonra hep gözyaşlarıyla Allaha şükrettim ve isteyen herkese evlat vermesi için dualar ettim. Gözyaşlarıma engel olamadım ilk gün.Zırıl zırıl ağladım:)) Allah herkese nasip etsin inşallah. Oğlum sarılık oldu malesef dün gece hastanede yattık tekrar.Allaha şükür bugün sarılığı azaldı eve geldik.İnşallah çabuk atlatırız.İlk günler gerçekten zor ama geçecek.Bu arada bir hamile haberi almışız, devamı çabucak gelir umarım.
gözünaydın cnm almışsın oğlunu kucağına sağlıkla ne güzel..allah analı babalı büyütmek nasip etsin duygu değişimleri yaşaman çok normal hayatın bir anda değişti..adıyla yaşasın inşallah minik doruk uzun ömürlü olsun..her bebekte sarılık olur en yakın zamanda atlatırsınız merak etme..inşallah duaların kabul olur bizlerde bu duyguyu yaşarız birgün..
Ben haer ayın 20-21-22 bu aralar rengliolurdum çok düzenli geçen ayki kimysal gebelikten dolayı mart 5 de oldum sizce tekrra ne zaman olurumm
benim 1 hafta gecikmişti canım rahat ol düşünme yoksa hiç gelmez gecikeceğini bil yeter 5 nisandan sonra bekle sen adetini daha erken canım. Kimyasal ın arkası bebek dedikleri doğruymuş senin de inşallah gelicek bebeğin canım .
SLM KIZLAR benim de yarın ilk aşılamam olcak inşallah hayırlısıyla size sormak istedigim öncelikle dualarınızı esirgemeyin lütfen benim dr çatlatma iggnesi yapmadı yomaşlarım gayet güzel senden çok umutlum dedi benim sag yumuşumda kist var ondan catlaya bilir risk almayalım dedi ve yapmadı sizlerde çatlatma ignesi yapmadan aşıla yaptıran varmı dr güvenüyorum
kızlar ben nete cok fazla giremiyorum ama ugramaya calısıyorum elimden geldigince tüp bebek tedavim tempolu bi şekilde devam ediyo tekrar rahim filmi çekildi allaha sükür tüpler baglanmıcak benim baglatmam gerekebilirdi tüplerim cok hasar görmüs demisti doktor laporoskopi oldugumda ama düzelmiş baglatmam gerekmiyo allaha cok sükür yarın kontrolum var büyük ihtimalle persembe günüde yumurta toplama var kızlar cok korkuyorum yumurta toplanırken agrı acı oluyomu insallah bebegim tutunucak bana öyle hissediyorum yada hissetmek istiyorum ne bilim yaa
Slm kızlar ve aşılamam yapıldııııı çok şükür birazcık agrıdı ama dayanılmaz degil di ama ben ödlek çok tırstım şükürler olsun bitti ve evde dinleniyom 2.3gün uzancam sonrası ALLAH kerim hayırlısıyla inşallah bebişim gelcek çok umutluyum nette pek takılmayı düşünmücem stres oluyomama Allah nasip ederse güzel haberi paylaşcam benide listeye eklermisin 1nisan aşılama 16 belli olcakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?