bır zaman bebeğimiz olsun diye dualar ettik göz yasları döktuk,aradan zaman gecti hamile oldugumuz öğrendim 9 aya onu tasıma sevinci heyecanı hayaller ve sonra dogum zamanı geldi bebeğim kucagımda emziriyorum giydiriyorum beslıyorum oksuyorum derken uykusuz gazlı geceler onalar bitiyor sütüm azaladı derdi cocugumla gezme hayalleri futbol parkta oynama hayalleri kurarken birden dünyamız alt üst oldu cocuğum nöbet geciriyor acıllerde sabahıyorduk o dr bu dr sonra nöbeti bitti derken spazm geçiriyor ve en cok korkulan sey oydu ve onu yasıyoruz acaba konusacakmı yuruyecekmı anne baba diyecekmı gu.lecekmı derdi basladı hep hayırlısını istedık diledik rabbim boyle sınıyor demekki oglum okadar güzelkı bembeyaz fındık burnu var sarı sacları var yuzune baktıkca yakıştıramıyorum u dert sana yakışmıyo oğlum diyorum
bır zaman bebeğimiz olsun diye dualar ettik göz yasları döktuk,aradan zaman gecti hamile oldugumuz öğrendim 9 aya onu tasıma sevinci heyecanı hayaller ve sonra dogum zamanı geldi bebeğim kucagımda emziriyorum giydiriyorum beslıyorum oksuyorum derken uykusuz gazlı geceler onalar bitiyor sütüm azaladı derdi cocugumla gezme hayalleri futbol parkta oynama hayalleri kurarken birden dünyamız alt üst oldu cocuğum nöbet geciriyor acıllerde sabahıyorduk o dr bu dr sonra nöbeti bitti derken spazm geçiriyor ve en cok korkulan sey oydu ve onu yasıyoruz acaba konusacakmı yuruyecekmı anne baba diyecekmı gu.lecekmı derdi basladı hep hayırlısını istedık diledik rabbim boyle sınıyor demekki oglum okadar güzelkı bembeyaz fındık burnu var sarı sacları var yuzune baktıkca yakıştıramıyorum u dert sana yakışmıyo oğlum diyorum
hayırlısı olsun inşallah cnm, kız erkek ne ise kabulumuz nasılsa:)
valla kişiden kişiye değişir tabi isim beğenmek, mesela benim 1-2 beğendiğim ismi eşim beğenmez:) Ben pek yeni moda isimleri tercih etmiyorum, ama bazılarımızda yeni isimleri beğeniyor... çok olacak belki ama aklıma gelenleri yazayım, belki isim annesi olurum bebişlerinizin:)
can, yağız, ayaz, kerem, oğuz, yiğit, uygar, poyraz, tuna, mete....
bunların yanı sıra moda olup çok duyduklarımı da yazayım:kuzey, rüzgar, çınar.
kız ismi de yazayım bari:) doğa, ela, gözde...
ve yine moda olup çok duyduklarımdan: duru, derin...
isim olayı gerçekten zor, ama eminim koyacağınız isimler bebişlerinize çok yakışacaktır:)
ah ercelf ah neler denedim neler yedim oyle hafif bi bulanti diil malesef ne yesem kar etmiyor zaten bu saatlerde ayakta bile duramiyorum ama gecicek insallah. ama ne yersem yiyim yaninda o kadar cok ekmek yiyorum ki normal hayatta bu ekmegi yesem en az 15 kilo daha fazla olurdum:)
bak hatta simdi acilen gitmem gerek
selam arkadaş aranızda beni hatırlayanınız varmı bilmem ama ben herbirinizi takip ediyorum arkadaşlar 30 mayısta dogum yaptım ben topige girmeyeli güzel şeyler olmuş melegi teprik ediyorum mda superisi sizleri Rabbim tamamına erdirsin bu arada oglum biraz yaramaz sanırım sıra jollyde bu arada bu topigin ugruna inanıyorum bana şans getirdi umararım herkese de öyle olur neyse kızlar oglum uyandı hepinizi öptüm bende hikayemi yazarım bigün inşallah
canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin bebeğini sana sapasağlam bağışlasın. ne diyebilirim ki herşey insanlar için. rabbim sınıyor. çok üzgünümben uzun zamandır giremiyorum bebeğim rahatsız cunku onunla ugrasıyoruz hastane postane derken zaman oyle geçiyor moralım cok bozuk ve umutsuzum bebeğim epilepsi ama şimdi bişey daha basladı spazm geçirıyor oda cok tehlikeli erken teshıs ılaç tedavimiz var ama cok endişeliyiz ne olacak bilmiyoruz bu duruma alışmak cok zor rabbim kimseyi evladıyla sınamasın...
bu arada kimler hamile bılmiyorum geriye dönuk bakamıyorum tebrik ederim onları rabbim sağlıklı sıhhatlı kucaklarınıza almayı nasip etsin
sevgiler........
selam arkadaş aranızda beni hatırlayanınız varmı bilmem ama ben herbirinizi takip ediyorum arkadaşlar 30 mayısta dogum yaptım ben topige girmeyeli güzel şeyler olmuş melegi teprik ediyorum mda superisi sizleri Rabbim tamamına erdirsin bu arada oglum biraz yaramaz sanırım sıra jollyde bu arada bu topigin ugruna inanıyorum bana şans getirdi umararım herkese de öyle olur neyse kızlar oglum uyandı hepinizi öptüm bende hikayemi yazarım bigün inşallah
ben uzun zamandır giremiyorum bebeğim rahatsız cunku onunla ugrasıyoruz hastane postane derken zaman oyle geçiyor moralım cok bozuk ve umutsuzum bebeğim epilepsi ama şimdi bişey daha basladı spazm geçirıyor oda cok tehlikeli erken teshıs ılaç tedavimiz var ama cok endişeliyiz ne olacak bilmiyoruz bu duruma alışmak cok zor rabbim kimseyi evladıyla sınamasın...
bu arada kimler hamile bılmiyorum geriye dönuk bakamıyorum tebrik ederim onları rabbim sağlıklı sıhhatlı kucaklarınıza almayı nasip etsin
sevgiler........
Canım az kalmış doğumuna rabbim kolay doğum versin inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin arada giriyorum takip ediyorum bu site artık hamilelelr sitesi olmuş o yüzden yazcak bişe bulamıyorum herkes doğumla ilgili konuşuyo artık allahın izniyle biz bekleyenlerde görecez bu günleri inşallah öpüyorum seni çok allaha emanet olunn
Mda canım Allahımdan ana sorunsuz bir hamilelik süreci diliyorum.Sabırlı ol klay değil biliyorum.
Mavimmm hoşgeldin yaşadıkların aslında hepimize birer örnek.Hamile kalabildik hadi ya sonrasıbu sürede eşine ve sana sabır diiyorum.Bebeğine de güç kuvvet... Peki birşey sorabilirmiyim hamileliğinin ilk zamanlarında düşük tehliken varmıydı ?
Jolly Allahım bizlere de o günlere gelmeyi nasip etsin inşaalah ev hayatının keyfini çıkar.
Superim tekrar sana ve bebeğine sağlık diiyorum inşaalah dokuz ayı sorunsuz atlatırsın.
Ercelf detayları mutlaka anlatacağım canım doktordan sonra.Senin neden ölçüme gerek duyulmştu ? Bu arada şuraya br göz at istersen http://www.kadinlarkulubu.com/prema...ligi-yuzunden-erken-dogum-yapan-var-4826.html
hoşgeldin ev hayatııı :) ilk başlarda çok keyifli gelir. özlediğin herşeyi doya doya yaparsın ama çalışmaya alışan bir insan için aslında zor bir hayat. ama bebiş gelince bütün vaktini alır zaman nasıl geçmiş anlamazsın bile. son hazırlıklarını yap :) az kaldı doğuma Allahın izni ile sen de kavuşacaksın bebeğine.
hayırlı olsun tekrardan canım. sen dikkat etmeye devam et ilk 3 aylık dönem kritik biliyorsun. kalp atışı güçlü olsa bile miniğin kendini yorma hep istirahat et ev işlerini kocana sat :) şimdi kendi 6 haftalık hallerim geldi gözümün önüne. nasıl geçecek zaman nasıl 3 aylık olucam diyordum. 3 ay bitti bile. darısı senin başına canım.
henüz cinsiyetimiz belli değil canım. 29 haziran da randevum var o zaman kesin belli olur sanırım. Allah o heyecanı yaşamayı da nasip etsin inşallah. ilk 3 aydan sonrası sanki daha çabuk geçiyor. sen de şekere dikkat et canım.
gunaydin kizlarrr
mide bulantilarim gunduz azaldi sadece aksam siddetleniyordu kusuyordum derken dun yine ilk gunlerdeki kadar kotu oldum bi de basim agridi kustukca gozlerim disina firlayacak gibi zonkladiah cok zor geciyor dun 12. haftayi doldurdum hep 12. haftayi beklemistim duzelmek icin ama bana muthis bir gun yasatti. carsamba kontrolum var ense kalinligina bakilacak insallah sagliklidir evladim.
guzel haberler vermeyi ve ben artik iyilestim demeyi o kadar istiyorum ki...
gecmisi okuyim bakalim sizden nasil haberler?
superim durumlar nasil? umarim sen benden daha rahat gecirirsin valla biri hamileyim diyince artik nolur miden bulanmasin dicem o kadar ki cektim:)
ben uzun zamandır giremiyorum bebeğim rahatsız cunku onunla ugrasıyoruz hastane postane derken zaman oyle geçiyor moralım cok bozuk ve umutsuzum bebeğim epilepsi ama şimdi bişey daha basladı spazm geçirıyor oda cok tehlikeli erken teshıs ılaç tedavimiz var ama cok endişeliyiz ne olacak bilmiyoruz bu duruma alışmak cok zor rabbim kimseyi evladıyla sınamasın...
sevgiler........
canım tebrik ederim ... senin adına çok sevindim... Allah sağlıkla tamamına erdirsin ... çok öpüyorum seni...
bu arada forumdaki tüm hamileleride tebrik ederim... Allah hepinize bir avazda kurtarıp sağlıkla evlatlarınızız kucağınıza almayı nasip etsin..
sevgiyle kalın hepiniz...
Canım az kalmış doğumuna rabbim kolay doğum versin inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin arada giriyorum takip ediyorum bu site artık hamilelelr sitesi olmuş o yüzden yazcak bişe bulamıyorum herkes doğumla ilgili konuşuyo artık allahın izniyle biz bekleyenlerde görecez bu günleri inşallah öpüyorum seni çok allaha emanet olunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?