Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben uzun zamandır giremiyorum bebeğim rahatsız cunku onunla ugrasıyoruz hastane postane derken zaman oyle geçiyor moralım cok bozuk ve umutsuzum bebeğim epilepsi ama şimdi bişey daha basladı spazm geçirıyor oda cok tehlikeli erken teshıs ılaç tedavimiz var ama cok endişeliyiz ne olacak bilmiyoruz bu duruma alışmak cok zor rabbim kimseyi evladıyla sınamasın...

bu arada kimler hamile bılmiyorum geriye dönuk bakamıyorum tebrik ederim onları rabbim sağlıklı sıhhatlı kucaklarınıza almayı nasip etsin

sevgiler........

bır zaman bebeğimiz olsun diye dualar ettik göz yasları döktuk,aradan zaman gecti hamile oldugumuz öğrendim 9 aya onu tasıma sevinci heyecanı hayaller ve sonra dogum zamanı geldi bebeğim kucagımda emziriyorum giydiriyorum beslıyorum oksuyorum derken uykusuz gazlı geceler onalar bitiyor sütüm azaladı derdi cocugumla gezme hayalleri futbol parkta oynama hayalleri kurarken birden dünyamız alt üst oldu cocuğum nöbet geciriyor acıllerde sabahıyorduk o dr bu dr sonra nöbeti bitti derken spazm geçiriyor ve en cok korkulan sey oydu ve onu yasıyoruz acaba konusacakmı yuruyecekmı anne baba diyecekmı gu.lecekmı derdi basladı hep hayırlısını istedık diledik rabbim boyle sınıyor demekki oglum okadar güzelkı bembeyaz fındık burnu var sarı sacları var yuzune baktıkca yakıştıramıyorum u dert sana yakışmıyo oğlum diyorum

canım çok geçmiş olsun. bir an önce oğlunun sağlığına kavuşması için dua edeceğim. maalesef hayatta hep sınanıyoruz, her şeyin başı sağlık ne olursa olsun. inşallah bir an önce herşey yoluna girer.

Mavicim çok geçmiş olsun rabbim okadar büyükki o çocuk sevgisini bize yaşattığı gibi çoğunun rahatsızlığıda gidecektir işallah.Dualara sığınmaktan başka çaremiz yok .Ayrıca dediğin gibi erken teşhis çok önemli dert etme ne olur.Çok yakında güzel haberlerle döneceksin bize dualarım seninle allah yardımcın olsun.

sağol canım. kerem eşimin favori ismi :) ben de yeni moda isimlerden yana değilim. duru derin falan o kadar çokki. koyacağımı sanmıyorum. artık bir belli olsun da. ben kuran da da geçsin ve güzel bir manası olsun istiyorum öyle doğa çiçek böcek mevsim rüzga isimleri bana göre değil.

geçecek canım biraz daha sabır. kilo almamaya dikkat et ilk 3 ayda.

hatırlamazmıyız canım hayırlı olsun bebeğin güle güle büyüsün canım darısı bizim baaşımıza .en kısa zamanda doğum hikayeni bekliyoruz...
canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin bebeğini sana sapasağlam bağışlasın. ne diyebilirim ki herşey insanlar için. rabbim sınıyor. çok üzgünüm

mavicim merhaba canım ... Allah acil şifalar versin minik yakışıklına.. Umarım tez vakitte bu kötü günleri geride bırakırsınız Allah hiç görmediğe çevirsin canım... Çok geçmiş olsun...

canım tebrik ederim ... senin adına çok sevindim... Allah sağlıkla tamamına erdirsin ... çok öpüyorum seni...

bu arada forumdaki tüm hamileleride tebrik ederim... Allah hepinize bir avazda kurtarıp sağlıkla evlatlarınızız kucağınıza almayı nasip etsin..

sevgiyle kalın hepiniz...

canım ne dıyecegımı bılemıyorum rabbımden yavrun ıcın saglı dılıyorum..
ıns gecer bu durum ıns saglıgına kavusur dualarımdasınız rabbım korusun sızlerı

Selam geldi demek bebikk:) Seninde biraz erken olmuş sanırım neden öyle oldu. Bu aralar ideal doğum ne zaman olmalı diye çok araştırıyorumda ben istiyorum zamanında olsun çok mutlu görünüyor orda :) Ama Dr sezeryan olacağı için erken almak istiyor. Hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum . Kokla bol bol miniğini

Mavicim ne söyleyebiliriz ki bu durumda bilemedim Allah acil şifalar versin . İnşallah bebeğin iyi olucak çok erken teşhis konulmuş. Allah sana bu mutluluğu yaşattı devamınıda getirecektir emin ol. Dualarımız sizinle olucak .

çınar bebek bu sitenin ilk göz bebeği rabbim ona tez zamanda şifa versin sağlıklı bir şekilde büyüsün inşallah yürüdüğünü konuştuğunuda görceksiniz allahın izniyle o melek rabbim verecek onun şifasını dularımız eksik etmeylim bizlerde inşallah bir ben kaldım 2012 şubat tedaviisne başlayan kızlardan hamile kalmayan inanıyorum ki benimde meleğimi verecek rabbim hayırlısı ile inşallahh

Canım az kalmış doğumuna rabbim kolay doğum versin inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin arada giriyorum takip ediyorum bu site artık hamilelelr sitesi olmuş o yüzden yazcak bişe bulamıyorum herkes doğumla ilgili konuşuyo artık allahın izniyle biz bekleyenlerde görecez bu günleri inşallah öpüyorum seni çok allaha emanet olunn

Mda canım Allahımdan ana sorunsuz bir hamilelik süreci diliyorum.Sabırlı ol klay değil biliyorum.

Mavimmm hoşgeldin yaşadıkların aslında hepimize birer örnek.Hamile kalabildik hadi ya sonrası bu sürede eşine ve sana sabır diiyorum.Bebeğine de güç kuvvet... Peki birşey sorabilirmiyim hamileliğinin ilk zamanlarında düşük tehliken varmıydı ?

Jolly Allahım bizlere de o günlere gelmeyi nasip etsin inşaalah ev hayatının keyfini çıkar.

Superim tekrar sana ve bebeğine sağlık diiyorum inşaalah dokuz ayı sorunsuz atlatırsın.

Ercelf detayları mutlaka anlatacağım canım doktordan sonra.Senin neden ölçüme gerek duyulmştu ? Bu arada şuraya br göz at istersen http://www.kadinlarkulubu.com/prema...ligi-yuzunden-erken-dogum-yapan-var-4826.html

Son düzenleme:

Yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm.İnsan anne olunca daha da çok etkileniyor. Çok geçmiş olsun.Allah şifa versin oğluna, acılarını göstermesin inşallah. Tıp öyle ilerlediki, hemde erken teşhisle inşallah iyileşecek, sapasağlam olacak oğlun,bu günleride kötü birer anı olarak haırlayacaksınız. Kendine ve oğluşuna iyi bak.İyi haberlerini bekliyorum.

canım nasılsın. sakın hamileler topiği diye düşünme biz de buraya yeni tedaviye başlayanları hamile olanları görmek için paylaşmak için giriyoruz sadece hamileliklerimizi değil bu süreçte yaşadığımız herşeyi paylaşmalıyız. sen ne zaman alacaksın bebeğini göbüşüne? hadi artık yeterince dinlendin canım :)

bu topiği okuyorum ara sıra canım sorularım oldu sağolsunlar cevapladılar hemen. benim rahim anomalim var rahmimin bir tarafı doğuştan gelişmemiş. sağ tüpüm yok. doğuştan. bu sebepten rahmim normal boyutlardan daha ufak. son aylarda erken doğum riski düşük kiloda doğum gibi riskleri var. ama doktorum rahmin gebeliği taşıyabilecek boyutlarda diyor hep. nice dar ve küçük rahimliler doğum yapıyor Allahın izni ile. inşallah ben de yaparım çünkü doktorum dikişe gerek duymadı. heyecanla ve stresle 10 gün sonraki kontrolümü bekliyorum hem rahim uzunluğum yeniden ölçülecek. hem de miniğim kız mı erkek mi artık belli olacak. umarım her iki açıdan da mutlu haberler alırım.

canım nasılsın doğumun yaklaşmış heyecan sarmıştır seni sonunda yüzünü göreceksin bebeğinin Allah bizlere de nasip etsin.
sezeryan olacaksa 38. haftada almak istiyorlar bebeği. çünkü 40 haftaya kadar beklerse doğum yoluna girebilirmiş. o zaman sezeryan de zorlaşır. zaten kilosu yerindeyse sorun yok demektir. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım.

sağol canım dikkat etmeye çalışıyorum ama nedense ben bu seferki hamileliğimde biraz daha rahatım..hafta sonu eşimle birlikte yurtdışına evlilik yıldönümümüzü kutlamaya gittik..tabi doktorumdan onay alarak gittim orda dikkat ettim yürüdüm falan ama elimden geldiğince düşünmemeye çalıştım..çünkü düşünürsem aynı şeyleri yaşayacakmışım gibi geliyo..evdeyim şuan eşim zaten bişey yaptırmıyo sağolsun..senin 3 ay ne çabuk geçti dimi darısı bana hayırlısıyla

canım benim çok geçmiş olsun bebiş neler yapmış daha şimdiden sana kıyamam..bulantılar bir yönden iyi tabi en azından orda olduğunu hissettiriyo sana..ama seninki baya zorlamış seni..inşallah en kısa zamanda geçer bulantıların sende rahatlarsın..bende bişey yok bulantı falan bazen sabahları çok hafif oluyo..ama bende deli gibi göğüs ağrısı ve şişliği var..göğüslerime dokunamıyorum acıdan..kasıklarımada ara ara ağrılar giriyo..sizlerde de böyle belirtiler varmıydı kızlar?yoksa bana özgü bişeymi bu

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun allahım en kısa zamanda acil şifalar versin bebeğine..çok zor ama derdini veren allah dermanını da verir elbet..dualarım sizinle inşallah çınar bebek iyileşecek hiçbişeyi kalmayacak..

canım teşekkür ederim amin inşallah bu sefer sağlıkla tamamına erer..sen nasılsın görünmüyodun uzun zamandır?herşey yolundamı ne yaptın tüp bebek işlerini?kendinden bahset biraz merak ediyorum seni..

tatlım niye böyle söylüyosun burası hepimizin hamileler sitesi falan değil bizler herşeyi birlikte yaşadık üzüldük sevindik..emin ol en kısa zamanda senin içinde bayram havası yaşıycaz burada..bebişle ilgili yazacak bişeyin yoksa başka şeyler yaz bizler her zaman cevaplıyoruz biliyosun girip okuyup çıkma hemen olurmu..dualarımız senin içinde kabul olucak inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…