Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
şimdilik bir sıkıntım yok sadece sabahları biraz bulantım oluyo o kadar..yarın gidicem doktora keseyi görmek için bakalım heyecanla bekliyoruz

pericim bu ne güzel bir haber. mda yı duymuştum tebrik edeyim diye açtım topiği senide görünce çifte mutluluk yaşadım. çok sevindim. ikinizde inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız meleklerinizi.

hayırlı cumalar RABBİM GÖNÜLÜMÜZDEN HER NE GEÇİYORSA ONU NASİP ETSİN DUALRIMIZ KABUL ETSİN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESİNN YUVALARIMIZA(ülkemize) HUZUR VERSİN HER KİMİN NEYE İHTİYACI VARSA SONSUZ HAZİNESİNDEN ONU NASİP ETSİN İNŞŞ

Pericik bugün kesenle tanışmaya gidecektin haberlerini bekliyoruz :)

Kızlar bende bugün itibariyle izne ayrıldım. 37 yide devirdik. Ev hanımı olucam 1 yıl kadar çok mutluyum :))

Son düzenleme:
Pericik bugün kesende tanışmaya gidecektin haberlerini bekliyoruz :)

Kızlar bende bugün itibariyle izne ayrıldım. 37 yide devirdik. Ev hanımı olucam 1 yıl kadar çok mutluyum :))

ohhh süper, o zaman 10 güne doğum haberini de alırız inşallah:) ücretsiz izin kullanacaksın anlaşılan , en güzeli cnm:) demiştim ben sana, ben tedaviye başladığımda sen doğum yapmış olursun diye:)

Evett Bi 10 gün keyiflerin şimdi sonra asıl maraton başlıcak : Şimdi ücretsiz alırım diyorum ama bakarsın 7 ay sonra topuklayarak kaçarım evden anneme kakalarım çocuğu :) Hakkaten ya zaman ne kadar çabuk geçiyor 9 ay nasıl oldu . Sen başla şimdi bu sefer olucak inş. Yetişir benimkiyle aralarında 9-10 ay olur :)9-10 aylık bebe hala ilkel :)

Son düzenleme:

evet canım gittim kesemizi gördük hatta miniğimin uzaktanda olsa atan ufak kalbini gördük daha çok küçük yaa yerim ben onu hiçbir sorun yokmuş şükür güzel yere yerleşmiş bebeğim herşey yolunda şuan 5+4 gözüküyo tabi daha büyüyünce kesin haftayı anlarız..10 gün sonra tekrar kontrole gidicez inşallah sabırsızlıkla bekliyorum sende sonunda izne ayrıldın işyerinde doğurcaktın nerdeyse azıcık dinlen uykusuz geceler seni bekliyo artık..doğum tarihin belli oldumu?

Hadi bakalım gözünüz aydın ilk resminizi aldınız :) Bir dahaki muayenede tam gunü belli olur . Hafta belirlemede En sağlıklı ultrosonda verisi 7. Haftalarda alınanmış. Sonrasında büyük yada küçük çıkması gelişime bağlıymış çünkü. Kimi 2 aylık bebe iri kimisi zayıf oluyor çünkü gram olarak minnaklarr :) Vallahi iş yerindekiler burdan götürürüz biz seni hastaneye diyorlardı :) Doğum için Dr 24-25 Haziran diyor. Sezeryan olacağı için erken alıyorlar işte . Bende azıcık daha dursun 27'si olsun diye pazarlık yapıyorum :) Bakalım kim galip gelecek. :) Sende hamilelik takvimin yap artık gün gün oku bakalım neler yapıyor bebişş :)

sağol canım aldık ilk resmimizi inşallah kendinide alırız yanımıza zamanı gelince bir dahaki kontrolde çıkar hayırlısıyla haftasına uygun büyüsün başka bişey istemem..evet sezeryanda erken alıyolar ama sen niye 27si diyosun özel bir tarih mi?onlarda 2 günün hesabını yapmasınlar alsınlar 27sinde valla takvimi yapmak istiyorum ama önce kalp atışını duyayım haftaya ondan sonra takip ederim artık..

Uzun bir aradan sonra merhaba herkese nete giremedim herkes iyidir umarım benim oğlum 5 aylık oldu aşılama ile kızı olanlar kimler merak ettim doğrusu...

superimmm hayırlı uğurlu olsun cnmmm
mdaa hoş geldin :)

ercelff bebeğimiz kızmıydı canımmm ?
cy76 hayırlı uğurlu olsun tedavinnn inşallah güzel haberler vereceksin
jollyyy ne kadar az kalmışşşş doğumaaaa allah bi avazzda kurtarır inşallah :)

kızlar bende iyiyim çok şükür 6 kilo aldım şimdilik
cuma günü şeker yüklemem yüksek çıktı şimdi 100 lğk yükleme yapılacak pazartesi günü bakalım ona göre tedavi verecekler

herkese selamlarrrr

hoşgeldin ev hayatııı :) ilk başlarda çok keyifli gelir. özlediğin herşeyi doya doya yaparsın ama çalışmaya alışan bir insan için aslında zor bir hayat. ama bebiş gelince bütün vaktini alır zaman nasıl geçmiş anlamazsın bile. son hazırlıklarını yap :) az kaldı doğuma Allahın izni ile sen de kavuşacaksın bebeğine.

hayırlı olsun tekrardan canım. sen dikkat etmeye devam et ilk 3 aylık dönem kritik biliyorsun. kalp atışı güçlü olsa bile miniğin kendini yorma hep istirahat et ev işlerini kocana sat :) şimdi kendi 6 haftalık hallerim geldi gözümün önüne. nasıl geçecek zaman nasıl 3 aylık olucam diyordum. 3 ay bitti bile. darısı senin başına canım.

henüz cinsiyetimiz belli değil canım. 29 haziran da randevum var o zaman kesin belli olur sanırım. Allah o heyecanı yaşamayı da nasip etsin inşallah. ilk 3 aydan sonrası sanki daha çabuk geçiyor. sen de şekere dikkat et canım.

gunaydin kizlarrr
mide bulantilarim gunduz azaldi sadece aksam siddetleniyordu kusuyordum derken dun yine ilk gunlerdeki kadar kotu oldum bi de basim agridi kustukca gozlerim disina firlayacak gibi zonkladi ah cok zor geciyor dun 12. haftayi doldurdum hep 12. haftayi beklemistim duzelmek icin ama bana muthis bir gun yasatti. carsamba kontrolum var ense kalinligina bakilacak insallah sagliklidir evladim.
guzel haberler vermeyi ve ben artik iyilestim demeyi o kadar istiyorum ki...

gecmisi okuyim bakalim sizden nasil haberler?
superim durumlar nasil? umarim sen benden daha rahat gecirirsin valla biri hamileyim diyince artik nolur miden bulanmasin dicem o kadar ki cektim:)

günaydın kızlarrrrr güzel bir hafta olsun inş rabbim hiç umadığımız kapılar açsın inşşş

cnm sen de büyüttün maşallah:) ben de kısmetse başlarım inşallah. senin kız mıydı? erkek için isimlerim var ama kız ismi bende de yok diyebilirim cnm

ben de daha öğrenemedim cinsiyetini ama bu gece rüyamda doktorum bana erkek dedi :))) erkek isimlerini alsam iyi olacak canım :)

ah canım ben hiç kusacak kadar kötü olmadım ama benim de 3 aydan sonra daha çok bulanmaya başlayacaktı geçen gün az kaldı çıkartıyordum. bu mide bulantısı hiç belli olmuyor kiminin 3 ayda geçiyor kimini son 3 ayda tutuyormuş kiminin de hiç geçmiyormuş. inşallah seninki geçer. bana ayran çok iyi geliyordu. tahıllı ekmek ve peynir. ayrıca tarhana çorbası. ilk 3 ay sadece bunlarla beslendim diyebilirim. çubuk kraker ayrıca. demeni tavsiye ederim. inşallah testleriniz de temiz çıkar.

ben de daha öğrenemedim cinsiyetini ama bu gece rüyamda doktorum bana erkek dedi :))) erkek isimlerini alsam iyi olacak canım :)
.

hayırlısı olsun inşallah cnm, kız erkek ne ise kabulumuz nasılsa:)
valla kişiden kişiye değişir tabi isim beğenmek, mesela benim 1-2 beğendiğim ismi eşim beğenmez:) Ben pek yeni moda isimleri tercih etmiyorum, ama bazılarımızda yeni isimleri beğeniyor... çok olacak belki ama aklıma gelenleri yazayım, belki isim annesi olurum bebişlerinizin:)
can, yağız, ayaz, kerem, oğuz, yiğit, uygar, poyraz, tuna, mete....
bunların yanı sıra moda olup çok duyduklarımı da yazayım:kuzey, rüzgar, çınar.
kız ismi de yazayım bari:) doğa, ela, gözde...
ve yine moda olup çok duyduklarımdan: duru, derin...
isim olayı gerçekten zor, ama eminim koyacağınız isimler bebişlerinize çok yakışacaktır:)

ah ercelf ah neler denedim neler yedim oyle hafif bi bulanti diil malesef ne yesem kar etmiyor zaten bu saatlerde ayakta bile duramiyorum ama gecicek insallah. ama ne yersem yiyim yaninda o kadar cok ekmek yiyorum ki normal hayatta bu ekmegi yesem en az 15 kilo daha fazla olurdum:)
bak hatta simdi acilen gitmem gerek

selam arkadaş aranızda beni hatırlayanınız varmı bilmem ama ben herbirinizi takip ediyorum arkadaşlar 30 mayısta dogum yaptım ben topige girmeyeli güzel şeyler olmuş melegi teprik ediyorum mda superisi sizleri Rabbim tamamına erdirsin bu arada oglum biraz yaramaz sanırım sıra jollyde bu arada bu topigin ugruna inanıyorum bana şans getirdi umararım herkese de öyle olur neyse kızlar oglum uyandı hepinizi öptüm bende hikayemi yazarım bigün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…