- 24 Şubat 2009
- 608
- 4
- 318
şimdilik bir sıkıntım yok sadece sabahları biraz bulantım oluyo o kadar..yarın gidicem doktora keseyi görmek için bakalım heyecanla bekliyoruz
Pericik bugün kesende tanışmaya gidecektin haberlerini bekliyoruz :)
Kızlar bende bugün itibariyle izne ayrıldım. 37 yide devirdik. Ev hanımı olucam 1 yıl kadar çok mutluyum :))
ohhh süper, o zaman 10 güne doğum haberini de alırız inşallah:) ücretsiz izin kullanacaksın anlaşılan , en güzeli cnm:) demiştim ben sana, ben tedaviye başladığımda sen doğum yapmış olursun diye:)
pericim bu ne güzel bir haber. mda yı duymuştum tebrik edeyim diye açtım topiği senide görünce çifte mutluluk yaşadım. çok sevindim. ikinizde inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız meleklerinizi.
Pericik bugün kesenle tanışmaya gidecektin haberlerini bekliyoruz :)
Kızlar bende bugün itibariyle izne ayrıldım. 37 yide devirdik. Ev hanımı olucam 1 yıl kadar çok mutluyum :))
evet canım gittim kesemizi gördük hatta miniğimin uzaktanda olsa atan ufak kalbini gördükdaha çok küçük yaa yerim ben onu hiçbir sorun yokmuş şükür güzel yere yerleşmiş bebeğim herşey yolunda şuan 5+4 gözüküyo tabi daha büyüyünce kesin haftayı anlarız..10 gün sonra tekrar kontrole gidicez inşallah sabırsızlıkla bekliyorum sende sonunda izne ayrıldın işyerinde doğurcaktın nerdeyse azıcık dinlen uykusuz geceler seni bekliyo artık..doğum tarihin belli oldumu?
Hadi bakalım gözünüz aydın ilk resminizi aldınız :) Bir dahaki muayenede tam gunü belli olur . Hafta belirlemede En sağlıklı ultrosonda verisi 7. Haftalarda alınanmış. Sonrasında büyük yada küçük çıkması gelişime bağlıymış çünkü. Kimi 2 aylık bebe iri kimisi zayıf oluyor çünkü gram olarak minnaklarr :) Vallahi iş yerindekiler burdan götürürüz biz seni hastaneye diyorlardı :) Doğum için Dr 24-25 Haziran diyor. Sezeryan olacağı için erken alıyorlar işte . Bende azıcık daha dursun 27'si olsun diye pazarlık yapıyorum :) Bakalım kim galip gelecek. :) Sende hamilelik takvimin yap artık gün gün oku bakalım neler yapıyor bebişş :)
Pericik bugün kesenle tanışmaya gidecektin haberlerini bekliyoruz :)
evet canım gittim kesemizi gördük hatta miniğimin uzaktanda olsa atan ufak kalbini gördükdaha çok küçük yaa yerim ben onu hiçbir sorun yokmuş şükür güzel yere yerleşmiş bebeğim herşey yolunda şuan 5+4 gözüküyo tabi daha büyüyünce kesin haftayı anlarız..10 gün sonra tekrar kontrole gidicez inşallah sabırsızlıkla bekliyorum sende sonunda izne ayrıldın işyerinde doğurcaktın nerdeyse azıcık dinlen uykusuz geceler seni bekliyo artık..doğum tarihin belli oldumu?
superimmm hayırlı uğurlu olsun cnmmm
mdaa hoş geldin :)
ercelff bebeğimiz kızmıydı canımmm ?
cy76 hayırlı uğurlu olsun tedavinnn inşallah güzel haberler vereceksin
jollyyy ne kadar az kalmışşşş doğumaaaa allah bi avazzda kurtarır inşallah :)
kızlar bende iyiyim çok şükür 6 kilo aldım şimdilik
cuma günü şeker yüklemem yüksek çıktı şimdi 100 lğk yükleme yapılacak pazartesi günü bakalım ona göre tedavi verecekler
herkese selamlarrrr
kızlarrr isim hala bulamadım yardımcı olun bana :)))
cnm sen de büyüttün maşallah:) ben de kısmetse başlarım inşallah. senin kız mıydı? erkek için isimlerim var ama kız ismi bende de yok diyebilirim cnm
gunaydin kizlarrr
mide bulantilarim gunduz azaldi sadece aksam siddetleniyordu kusuyordum derken dun yine ilk gunlerdeki kadar kotu oldum bi de basim agridi kustukca gozlerim disina firlayacak gibi zonkladiah cok zor geciyor dun 12. haftayi doldurdum hep 12. haftayi beklemistim duzelmek icin ama bana muthis bir gun yasatti. carsamba kontrolum var ense kalinligina bakilacak insallah sagliklidir evladim.
guzel haberler vermeyi ve ben artik iyilestim demeyi o kadar istiyorum ki...
gecmisi okuyim bakalim sizden nasil haberler?
superim durumlar nasil? umarim sen benden daha rahat gecirirsin valla biri hamileyim diyince artik nolur miden bulanmasin dicem o kadar ki cektim:)
ben de daha öğrenemedim cinsiyetini ama bu gece rüyamda doktorum bana erkek dedi :))) erkek isimlerini alsam iyi olacak canım :)
.
ben de daha öğrenemedim cinsiyetini ama bu gece rüyamda doktorum bana erkek dedi :))) erkek isimlerini alsam iyi olacak canım :)
ah canım ben hiç kusacak kadar kötü olmadım ama benim de 3 aydan sonra daha çok bulanmaya başlayacaktı geçen gün az kaldı çıkartıyordum. bu mide bulantısı hiç belli olmuyor kiminin 3 ayda geçiyor kimini son 3 ayda tutuyormuş kiminin de hiç geçmiyormuş. inşallah seninki geçer. bana ayran çok iyi geliyordu. tahıllı ekmek ve peynir. ayrıca tarhana çorbası. ilk 3 ay sadece bunlarla beslendim diyebilirim. çubuk kraker ayrıca. demeni tavsiye ederim. inşallah testleriniz de temiz çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?