önce klomen topiği sonrasında burası ... Ve sonnnn ..inanamıyorum hala son 5 günüm arkadaşlar.. Umarım sağlıkla alırım kucağıma nihal imi :))) dua edin çok heyecanlı ve gerginim ...öpüyorum..
evet canım masallah..hele bı de 30lu haftalara gelınce goreceksın canını acıtıyor tekmelerı ayagını hıssedıyorsun belırgın bı sekılde avucluyorsun resmenkızlarrr nerelerdesiniz yoksunuz epeydir ben girip çıkıyorum sürekli ama bakıyorum giren yok..biz iyiyiz kızımla çok şükür hareketlerinide hissetmeye başladım maşallah kıpır kıpırçok güzel bir duyguymuş gerçekten
önce klomen topiği sonrasında burası ... ve sonnnn ..inanamıyorum hala son 5 günüm arkadaşlar.. Umarım sağlıkla alırım kucağıma Nihal imi :))) dua edin çok heyecanlı ve gerginim ...öpüyorum..
Slm kizlar,ben de uzun zamandir bakamadim,herkes iyidir ins.benim hamileligim cok zor geciyor maalesef,bayram haftasindan beri ise gitmedim,yarin gidecegim ama muhtemel gidip geri donerim gibi.7 kilo verdimne yesem cikiyor,agzimin tadi yok,deli gibi su icmek istiyorum ama ne tadini alabiliyorum ne de midem sivi bir seyi kabul ediyor,gecen hafta dedim sanki duzeliyorum ama bu hafta ilk haftam gibi oldum.kafami yataktan kaldiramiyorum,cok sukur bebegim iyi diyorum ama aglamadan gecirdigim bir gun yok nerdeyse. 11.haftadayim,ustelik mide bulantisi icin hap kullaniyorum o bile ise yaramiyor artik.esim bugun dedi guzel bir sey icin cekiyorsun bu sikintilari ne insanlar var neler cekiyor dedi,cok dogru dedim tek tesellim bebegimin saglikli olmasi zaten.bir an once insanligima geri donup ben de bu heyecani yasarim insallah.hep dualarimdasiniz ve dualariniza ihtiyacim var kizlar.valla isten bile atsinlar diyorum ama bu durumda onu da yapamiyorlar.bakalim ne olacak.dogumu yaklasanlar insallah guzel haberlerinizi almak nasip olur.kendinize dikkat edin.
önce klomen topiği sonrasında burası ... ve sonnnn ..inanamıyorum hala son 5 günüm arkadaşlar.. Umarım sağlıkla alırım kucağıma Nihal imi :))) dua edin çok heyecanlı ve gerginim ...öpüyorum..
arkadaşlar merhaba ne zamandır giremiyordum evde bilgisayarım arızalıydı iş yerindende vakit bulup giremedim. Umarım herkes iyidir. Bizde iyiyiz çok şükür gidip geliyoruz işte şimdilik torid problemimizi ilaçlarlar ile çözmeye çalışıyoruz kısmetse dogumdan hemen sonra troid ameliyatı olacagız kısmetse.
bu arada 2 hafta önce şeker yüklemesinde gebelik şekerimizde çıktı zaten iyot diyetimiz vardı tuz balık ve deniz ürünleri vb bir çok şeyi tüketemezken şimdide şeker diyetine girik umarım diyetle çözriz ve insulin kullanmaya gerek kalmaz bizden bu kadar kızımla beraber gelmeye çalışacagız aralarda hepinizi öpüyoruz. saglıcakla kalın.
kızlarrr nerelerdesiniz yoksunuz epeydir ben girip çıkıyorum sürekli ama bakıyorum giren yok..biz iyiyiz kızımla çok şükür hareketlerinide hissetmeye başladım maşallah kıpır kıpırçok güzel bir duyguymuş gerçekten
az kalmis sabret inan gecicek. ben de tam 17. haftama kadar yataktan sadece ksumak icin kalkabiliyodum ve inanilmaz agir gecirdim. bir daha asla cocuk yapmam dedim ama geciyor. kendini prensesler gibi hissedip karnina bakip mutluluktan aglamana az kaldi:)) sabir ve saglik dilerim bu surecte.
allah yardimcin olsun umarim bir cirpida alirsin evladini kollarina. allahim ben de yazabilecek miyim su gun doguruyorum kizlar diye
ben de gecen hafta girip mesajlarina baktim cok giremiyorum kacirdim mi acaba seni diye. iyi olmaniza sevindim. seker de cozumsuz diil dert etme yeterki bebek saglikla gelissin. arada haber ver durumlardan
ah yerim ben senin kizinin kipirtilarini
Merhaba kızlar mesajlarınızı okudum. Öncelikle
Cy-76 canım çok üzüldüm ağır geçirmene ama şükür ki bebeğin sağlıklı. Muhakkak her yolu denemişsindir ama benim mide bulantıma tam tahıllı ekmek peynir ve ayran çok iyi geliyordu bir de tarhana çorbası denemekte fayda var az kalmış birkaç hafta sonra düzelirsin.
Superim maşallaj senin kız da erkenci 22. Haftada hissedenlere göre bizler çok şanslıyız.
Sevde cim canım sadece 3 gün kalmış doğumuna hayırlı haberlerini bekliyoum canım darısı benim başıma inşallah.
Mda cım canım zor günleri geride bırakmana çok sevindim. Ben de tiroid için ilaç içiyorum ama nodül falan yok şükür sadece tah biraz yüksek. Şeker yüklemem normal çıktı. Senin yaşından dolayı da riskin olmuştur insülin verdiyse ihmal etme biz hominigırtlak yiyoruz perhiz her zaman iyidir:) bebeğin sağlıkla doğsun inşallah.
Ayse cim senin de az kalmış 11 inse normal doğum mu bekleyeceksiniz ? Hayırlısıyla kucağına alman dileği ile.
Biz de büyüyoruz kızlar 28. Haftayı atlatıyorum rabbime hamdolsun binlerce kez şükürler olsun çok hareketli bir cimcimem var doğunca canımıza okuyacak sanırım yeterki sağlıklı olsum şeler yüklemesini de atlattık artık testimiz kalmadı rutin kontroller ve hazırlıklara tam haz devam.
Rabbim bize de miadında doğum göstersin inşallah.
nerelerdesin sen bakimnapıyosun cnm oğluşun napıyo nasıl gidiyo hamilelik..biz iyiyiz kızımla büyüyoruz yavaş yavaş şeker testini yaptırdın mı?ben 20.haftada ayrıntılı ultrasona gircem onu bekliyorum..
canımm seni hatırlamaz olurmuyumm burdaki herkesi hatırlıyorum topik ilk kurlulduğu günden bu yana beraberizz sizler meleklerinizi kucaklarınıza aldınız sıra bizde inşallahh 5 vakit namazımı kılıyorum allahın izniyle ama kuranı daha öğrenemedim 12.cüzdeyimonuda öğrenecem kuranı bilmeyince zor oluyo okumak eşim biliyo ama o okursa olurmu iyi dilekerin için çok saol canımm senin oğluşun kaç aylık oldu ismini ne koydunuz
çok uzun zamandır yazmıyorum sizlere kızlar beni hatırlayanlarınız hatırlarlar 2 aşılama 1 tüp ve sonuç hep negatif olmuştu 2 dondurulmuş bebeğim var onlara da ara verdik ama artık tak etti ve bebeklerimizi daha da bekletmeyelim alalım diyoruz.
ara ara girip bakıyordum ne var ne yok diye ama bir baktım ki kaçırdığım çok şey olmuş mda hamile superisi hamile cy_76 hamile o kadar mutlu oldum ki rabbim bizlerede nasip eder inşallah. inşallah hepiniz sağlıklı sıhhatli kucagınıza alırsınız bebeklerinizi.
jolly bebeişin doğmuş rabbim sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah kaç aylık oldu? ismini ne koydum sayfalar okadar uzamışki bakındım ama göremedim kusuruma bakmayın kızlar.
bebeşko canım sen nasılsın. sanırım sende benim gibi yeniden başlıyorsun tedaviye.. rabbim ikimize ve tüm olmayanlara nasip eder inşallah.
inşallah artık sık sık girip yazmaya ve takip etmeye calışıcam sizleri..
ben bir ayi askindir misafir agirladim tatile ciktim ustune bi de hasta oldum derken cok giremedim. oglum da ben de iyiyiz cok sukur. hergun garip bir sikayetim oluyor ama hamilelik boyle biseymis:) ben bu konudan epey habersiz yasamisim simdiye kadar saniyordum ki hoop dogurucam
senin de iyi olmana sevindim. ayrintiliya da gir bakalim neler gostericek kizin sana:) seker testim cumartesi yapilacak zor oluyor diyorlar hele ben hamileligin basindan beri hic sekerli seyler tuketemiyorum insallah kusmadan atlatirim. operim seni de kuzunu da
canım benim seni hiç unuturmuyum geçenlerde aklıma geldin hatta naptı acaba diye iyiki geldin yeniden..ne zaman girdin en son benim hamile olduğumu bildiğini sanıyordum ben o kadar uzun zaman oldumu girmeyeli :26: çok şükür geldi bebeğim büyüyoruz yavaş yavaş..darısı en kısa zamanda seninde başına inşallah..hayırlısıyla yeni tedaviye ne zaman başlıyosun bi siz kaldınız bebeskoyla birlikte..dualarım sizler için en kısa zamanda sizde kavuşacaksınız meleklerinize ben inanıyorum..bundan sonra daha sık bekliyorum haberlerini..
evet cnm okadar uzun zaman oldu gercekten ben subat ayında denemiştim en son marttan sonra fln girmedim heralde topige o zaman nasip olsaydı benimde bebişimin son 1 ayı fln kalmış olucaktı ama nasip olmadı işte.canım sanırım önümüzdeki ay olucak çünkü bu ay hastalandım kaçırdık( bir anda karar verdik yeniden başlamaya öyle oluncada biraz geç olmuş oldu :) benim 2 tane dondurulmuşum var en son eurofertilde yaptırmıştım orda bekliyor yumurtalarım ama orası 2 taneyi koymadığı için oradan alıp istanbul tüp bebek merkezinde 2 sini birden koydurucam onlar biz koyarız dediler. şimdi onların işlemleriyle ugrasıyorum işte dilekçe gün fln derken biraz koşturucaz bakalım senin bebişin cinsiyeti belli mi tatlım?rabbim sağlıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin inşallah darısıda bizlerin başına inşallah
günaydın hanımlar
superisi canım girip bakıyorum ama tedavide olmayınca yazacak bi şey bulamıyoruz gerçi az kaldı 20 gün sonra ilk randevumuza gidiyoruz işte eylül adetimde hormon testlerini yaptırayım diyorum en azından biraz daha hazırlıklı gideriz.
biraz geçmişe bakındım kızının da senin de iyi olmana sevindim şeker yükleme testinide inş sorunsuz halledersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?