Hayirli olsun canim teprik ederim :) Allahim anali babali buyutsun insallah
sey sorabilirmiyim ismini ne koydun aceba?:26:
Kızını sağ salim kucağına almana çok sevindim. Allah analı,babalı,sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Gözünaydın ayşecim Allah analı Babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah kızın..darısı bekleyen bizlerin başına hayırlısıyla..
bebeklerini saglikla kucagina alan annelerimiz yavrularinizla uzun saglikli huzurlu olsun bundan sonraki omrunuz. darisi da biz gobuslulere olsun
zaman ne çabuk geçmiş sanırım sen aşılama deniyordun aklımda öyle kalmış canım saglıklı güle güle büyüt bebegini..
aysecim evladın hayırlı olsundarısı olmayanların ve bizim gibi çaresiz bekleşen hamilelelrin başına olsun arkadaşım mutlulukla büyütün bebegini.
tatalım şeker kötü bişey degil ama insanı hırpalıyor benim dün gene kontrolüm vardı toklukları diyetle düzeltebildik ancak sabahki açlık hep 95-105 arası geziyor riskli dendi ve dün itibari ile hem diyet hemde insuline başlandı çok dikkat etmelisin dendi korkuyorum hemde çok umarım bu 2,5 ay çabcak geçer sorunsuz bir şekilde.
canım çok geçmiş olsun rabbim korumuş daha büyük yanık olmasın ama bir bahane ile yat dinlen işte diger türlü sen durmazdın biliyorum ben gezinir dururdun, şimdi minik sıpalarınla bekleme ve sayamay başla umarım hakkında hayırlısı olur.
AMİN canım hiç dua etmezmiyim hemde her dakika ediyorum inana allah herkese benim gibi bir mucize yaşatsın
inşallah arkadaşım seninde diyetin hayırlı olsunbende ilk başlarda oh kolay diyordum ama çalışırken uygulamak bir hayli zor oluyor . umarım herşey hepimiz için güzel olur
allah hepinizden razı olsun bugunler alısma donemı oldugu ıcın bıraz zorlanıyorum ama ıns daha ıyı olacak hersey ..
mdacim sana da gecmis olsun
hic korkma sonucta kontrol altina alinan bir sorun. cok da az kaldi saglikla alicaksin topigimizin en kiymetli bebegini kucagina insallah
superim, suyun fazla olmasinin pek cok sebebi olabiliyormus ama biri de seker. ben riskli gebelik uzamanina gittim ikinci testimin sonucunu alinca suyun normal dedi seker yuksek cikti ama insulin seviyesinde diilmis diyetisyene yonlendirdi doktor diyete basladim bu sabah itibariyle. diyet beni hic uzmicek sekilde zaten tatli sekerli seyler tuketemiyordum ek olarak 2 ogune et girdi ve saatler duzenlendi ben cok yiyemiyordum et-balik. bakalim bir hafta denicez iyi giderse diyete devam yoksa insulin girecek devreye mecburen. zaten 24-25. haftada basliyormus seker basedemezsek degerlerde articaktir.
alllah baska dert vermesin ben sadece tatliyi bu kadar severken hamilelikte hic tuketememeye baslayinca sevinmistim cok daha saglikli olucam sekersiz diye hoop bu degerler cikti sasirdim
Canım ya geçmiş olsun Allah bilir daha neler duyup öğrenicem hamilelikle ilgili..bende şekerin çıkmasından çok korkuyorum ailede şeker var zaten e benim pkodan dolayı riskimde var zaten hamilelikten önce 1 yıl diyet yaptım biliyosun olurda çıkarsa yine mi diyet yapıcam diye düşünüyorum şimdi..zira hala diyetisyene gidiyorum eşimin ısrarı üzerine ama en azından şuanda beni sıkar gibi geliyo diyet..inşallah çıkmaz çıkarsada bebeğim için herşeye katlanırım o ayrı tabi..senin durumunda çk komikmiş gerçekten tatlı yememene rağmen şeker çıkması ilginç..herşey bebişlerimiz için napalım Allah beterinden korusun canım..
sana ozelden hastane fiyati yazmak icin arkadaslik yolladim. gerci ufak bir degisiklik oldu detayli yazarim kabul ettiginde
Selam kızlar asılama adetin kacıncı günü yapılıyor?
kızlar herkese selamlar
bugün bebişlerimi alıp diğer merkeze bıraktım onları almak bile beni deli gibi heyecanlandırdı biran önce adet olayımda transfer günüm gelsin istiyorum çok sabırsızlanıyorum içimde tuhaf duygular var. inşallah bu sefer rabbim bizleri boş çevirmeyecek ve nasip edecek buna yürekten tüm kalbimle inanıyorum
Superim ikili testim cok sukur iyi cikti cnm.bu arada doktor %95 erkek dedi,artik bizi yaniltmaz ise:) normalde kiz bebek hayraniyim ama hamilelik cok agir gectiginden once saglikli sonra da kismetse erkek olsun ins.dedim,kizlar cok cekebiliyor dedim:) allahim isteyen herkese versin ins.
Saol teşekkür ederim arkadaşımasılama adet zamanında yapılmıyor. adetten sonraki 12-15. gunler arası yumurta takibiyle doktorun belirledigi gun ve saatte uygulanıyor :)
Karakedi hayirlisi olsun cnm,insallah burda bebislerin kucagini doldurur.
Bu arada jolly gorunmuyor??
hadi hayırlısı canım bebişlerini alacağın gün çok yakın inşallah bu sefer olumlu sonuçlanıcak..adetin ne zaman gelicek peki?
test sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim tatlım cinsiyette nerdeyse belli olmuş gerçi değişme ihtimali hala var hiç belli olmuyo çünkü..genelde kız bebeklerinde bulantı ve kusma çok olur derler ama eğer senin cinsiyet kesin erkekse annesini şimdiden yordu baya keratasağlıklı olsunlarda kız erkek bizim olsun farketmez..bulantılarında biraz azalma oldumu canım yoksa hala aynımı..
iyi akşamlar kızlar. son kontrolümüz bizim için biraz korkutucu geçti. karnımda sertleşmeler oluyordu doktorum beni nst ye gönderdi ve düzenli sancılarım çıktızaten rahim anomalim var ve erken doğum riskim var. hiç hoşuna gitmedi doktorumun bu sancılar. erkenden parmak muaynesi oldum rahimde açılma yok çok şükür. doktorum da rahatladı açılma olmadığı için.aslında kasılmalar sertleşmeler normal rahim doğuma hazırlanıyormuş ama benim rahmim küçük olduğu için daha fazla hissedebilirmişim ama tedbirimizi almalıyız dedi.
bana proluton depot iğne verdi hemen vurulduk cuma akşamı ve nidilat diye bir hap yazdı 8 saatte bir düzenli olarak içicem kasılmaları önlemek içinmiş.
ertesi sabah yine çağırdı ve nst ye girdim sancılar azalmış düzensizdi sevindi doktorum bundan sonrası çok önemli dedi. özellikle bu 3 hafta çok riskli dedi bu haftalarda erken doğum sık görülüyor dedi 3 haftayı daha atlatırsak 32 den sonrası daha kolay olur dedi. beni artık haftada bir görecek. hatta sancılardan dolayı salı günü tekrar çağırdı sancılar azaldı nst de ama bakalım açılma varmı yine ona bakılacak inşallah yoktur kızlar benim için dua edin çok korkuyorum erken doğumdanbu kadar dayandık çok şükür sorunsuz bir hamilelik geçirdim ama artık lale devri bitti son aylarım yüreğim ağzımda geçecek sanırım Allaha emanet rabbim vakti saati gelince doğum nasip etsin.
doktorum da bu sancılar erken doğacağını göstermez biz tedbirimizi alalım sonradan canımız yamasın dedi. sanırım biraz da önlem amaçlı iğne ve ilaç. inşallah iyi gelir sancılar azalır erkenden açılmam olmasından çok korkuyorum
bebeğim 1300 gr olmuş suyu fln herşeyi iyi çok da hareketli. ama doğarsa daha çok minik
benim için dua edin.
Superim sagol cnm,erkekte yanilma olabiliyor evet ama bir pipi gosterdi artik gerisini bilemiyorum:) kiz da erkekte olsa hepsi bizim:) ama dedigin dogru kizlar daha cok bulanti yaparmis bizimki gercekten erkek ise esim diyor bak cocugum boyle davranmaya devam edersen bu gidise bir cift corabin bile olmayacak:)
Cumartesi cok zor gittim cnm doktora,hatta doktor ameliyattaymis bekleyemedim ogleden sonraya tekrar randevu aldik,tansiyonum cok dusuk buna bagli siddetli bas agrisi yasiyorum zaten orda da bayginlik gecirdim denilebilir,doktor rapor verdi tekrardan.sonra dun sabah kusmalarindan sonra esime bur cesaret hadi dedim suraya gidip su magazaya bakip donelim,ilk kez:) ama gidisim husran oldu,tansiyonum dusup oldugum yere yigildim,ter bosaldi,ne birsey duyabildim ne gorebildim.sonra kusmalarrezil kepaze bir durum,yani duzelen pek birsey yok cnm,ilacta alsam pek bir faydasi yok gibi.bebek 2-3 gun onden gidiyormus,14. Haftadayiz ama duzelen birsey yok sanirim.sen de iyisin ins.o diger hastanenin fiyati ne kadarmis ben de merak ettim bu arada cnm:)
Ercelf cnm panik yapma sakin,o ilaclari duymustum sana da dedigin gibi onlem amacli verilmis.insallah 32.yi hatta 38 li haftalari da goreceksin.
iyi akşamlar kızlar. son kontrolümüz bizim için biraz korkutucu geçti. karnımda sertleşmeler oluyordu doktorum beni nst ye gönderdi ve düzenli sancılarım çıktızaten rahim anomalim var ve erken doğum riskim var. hiç hoşuna gitmedi doktorumun bu sancılar. erkenden parmak muaynesi oldum rahimde açılma yok çok şükür. doktorum da rahatladı açılma olmadığı için.aslında kasılmalar sertleşmeler normal rahim doğuma hazırlanıyormuş ama benim rahmim küçük olduğu için daha fazla hissedebilirmişim ama tedbirimizi almalıyız dedi.
bana proluton depot iğne verdi hemen vurulduk cuma akşamı ve nidilat diye bir hap yazdı 8 saatte bir düzenli olarak içicem kasılmaları önlemek içinmiş.
ertesi sabah yine çağırdı ve nst ye girdim sancılar azalmış düzensizdi sevindi doktorum bundan sonrası çok önemli dedi. özellikle bu 3 hafta çok riskli dedi bu haftalarda erken doğum sık görülüyor dedi 3 haftayı daha atlatırsak 32 den sonrası daha kolay olur dedi. beni artık haftada bir görecek. hatta sancılardan dolayı salı günü tekrar çağırdı sancılar azaldı nst de ama bakalım açılma varmı yine ona bakılacak inşallah yoktur kızlar benim için dua edin çok korkuyorum erken doğumdanbu kadar dayandık çok şükür sorunsuz bir hamilelik geçirdim ama artık lale devri bitti son aylarım yüreğim ağzımda geçecek sanırım Allaha emanet rabbim vakti saati gelince doğum nasip etsin.
doktorum da bu sancılar erken doğacağını göstermez biz tedbirimizi alalım sonradan canımız yamasın dedi. sanırım biraz da önlem amaçlı iğne ve ilaç. inşallah iyi gelir sancılar azalır erkenden açılmam olmasından çok korkuyorum
bebeğim 1300 gr olmuş suyu fln herşeyi iyi çok da hareketli. ama doğarsa daha çok minik
benim için dua edin.
Superim sagol cnm,erkekte yanilma olabiliyor evet ama bir pipi gosterdi artik gerisini bilemiyorum:) kiz da erkekte olsa hepsi bizim:) ama dedigin dogru kizlar daha cok bulanti yaparmis bizimki gercekten erkek ise esim diyor bak cocugum boyle davranmaya devam edersen bu gidise bir cift corabin bile olmayacak:)
Cumartesi cok zor gittim cnm doktora,hatta doktor ameliyattaymis bekleyemedim ogleden sonraya tekrar randevu aldik,tansiyonum cok dusuk buna bagli siddetli bas agrisi yasiyorum zaten orda da bayginlik gecirdim denilebilir,doktor rapor verdi tekrardan.sonra dun sabah kusmalarindan sonra esime bur cesaret hadi dedim suraya gidip su magazaya bakip donelim,ilk kez:) ama gidisim husran oldu,tansiyonum dusup oldugum yere yigildim,ter bosaldi,ne birsey duyabildim ne gorebildim.sonra kusmalarrezil kepaze bir durum,yani duzelen pek birsey yok cnm,ilacta alsam pek bir faydasi yok gibi.bebek 2-3 gun onden gidiyormus,14. Haftadayiz ama duzelen birsey yok sanirim.sen de iyisin ins.o diger hastanenin fiyati ne kadarmis ben de merak ettim bu arada cnm:)
Ercelf cnm panik yapma sakin,o ilaclari duymustum sana da dedigin gibi onlem amacli verilmis.insallah 32.yi hatta 38 li haftalari da goreceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?