Doktora gittin mi canim birde kasiklarda agrinoldumudun hayırlısı ile basladım 2. asılamaya..insallah bu sefer farklı olacak:)
oncelikle ilkkez igne kullanıyorum biraz gerginim heyecanda var karısık durumlar iste..
aranızda puregon kullananlar var mıydı asılamada?baska igne isimleride var duymustum aslında
doktorum puregon 300 yazdı 3 kutu..100cc vuruluyorum!
dun 1.sini vurdum toplamda 8 gun vurulcam ve 12 eylulde cagırdı
kontrol icin duruma bakıcakmıs
ve bu arada 510 igneler + 550 prof. +210 yıkama +75 ovitrelle = 1.345 TL allah durumu olmayanlara yardım etsin
ezcanede 510 diyince gozlerim fırladı ilkkez aldıgım icin anlık bi sok yasadım ne yalan soylıyım
amannnn pek hoşgelmedim bu klube...hayatım bir anda tepetaklak oluverdi sankipazartesi bakıcı işe başlamıştı, manyak demek istiyorum izninizle salı öğleden sonra bana msj atıyor ben yapamayacağım diye, yaa sen macera mı aradın, ki benim oğlana bakamayan kimseye bakamaz gerçekten. yok arkadaşım gayet güzel ilgileniyormuş, arkadaşıma iş buluyor, öğe araları eve gidiyordum, ilk günün sonunda genç birini bulursan söylersin yine dedi, ikinci gün öğlen tatlım ben iki gün deneyeyim dedi, derken öğleden sonra mesajla işi bıraktı. Anladığım kadarıyla hiçbir şey söylenmesini istemiyor. Eee altını pis bırakmış çocuğun dedim erkek çocuk olduğundan şuraları daha iyi temizlerseniz iyi olur, bir de mamasını buz gibi yapmıştı dedim bu çok soğuk içmez. bu kadar yani:) amannn neyse....böyler derken ertesi gün öğle arası eve gittim, çocuk ateşler içinde yanıyor, arkadaşımda pek anlayamamış, çocuk kanlı ishal..salmonella diye bir virüs kapmış.3 gün hastanede yattık, çok yıprandı yavrum haliyle üzüldüm 6 aydır bir şey olmadı çocuğa iki gün işe gittim hasta oldu diye. kümes hayvanlarından falan geçiyormuş özellikle, kadının da ördeklerimi ne varmış, sonradan öğrendim. geçen hafta raporluydum o nedenle. şimdi çok şükür iyi, bu sabah annemi aldım, şimdi o evde o bakıyor. bakalım ne olacak....müdürle de konuştum, ondan da ses çıkmadı.ne yapacağımı bilemez şaşkın bir durumdayım valla.
tazminatı verse işime gelir gelmez mi:) bakalım bugün belli olacak ama sanırım çıkaramaya yanaşmıyorlar benim anladığım. bu hafta annem bakıyor, sabah annemi alıyorum bize getiriyorum, oğlan o saatte uyuyor çünkü, bugün belli olsun bazı şeyler ona göre arayacağım bakıcıyı-iki kişi varmış birinin tanıdıkları. zor valla zor, çalışan anne olmak bu açıdan zor. bebekler hasta olmasın evet, onlar hasta olunca evde herkes manevi olarak hasta oluyorAy kıyamam yaa saka gibi resmen . Şu bakıcı olayları hakikaten zormuş deseneAnnen baksa hiç aklın kalmayacaktı şimdi sıfırdan bir başkasına güvenmek çok zor olacak. İş yeride verse tazminatını çıkarsa işine gelmez mi. Biraz büyüyünce bakarsın yine bir iş . Şimdi hastalık havalarıda başlıyor bu kışıda bi atlarsak hayırlısıyla herşey daha kolay olacak . Keşke bebekler hiç hasta olmasa
kişiye göre değişiyor bu yumurtlama olayı, kimi iğnelere çok fazla tepki veriyor, ya da zaten normalde de çok yumurtalaması olabiliyor, doktor yumurta rezervine bakıp ona göre iğne veriyor zaten, kimisinin 2-3 kimisinin 15-20 tane oluyor. az ya da çok olması iyi olduğunu göstermiyor, önemli olan hepsinin hemen hemen aynı büyüklükte olup kaliteli olmaları.Kizlar igne kullanip faydasini goren oldumu ve kac yumurta elde ettiniz
Ben bugun ogrendim igneye baslarken 1 yumurta vardi baska da olusmamis o yumurtam da buyumus zatenkişiye göre değişiyor bu yumurtlama olayı, kimi iğnelere çok fazla tepki veriyor, ya da zaten normalde de çok yumurtalaması olabiliyor, doktor yumurta rezervine bakıp ona göre iğne veriyor zaten, kimisinin 2-3 kimisinin 15-20 tane oluyor. az ya da çok olması iyi olduğunu göstermiyor, önemli olan hepsinin hemen hemen aynı büyüklükte olup kaliteli olmaları.
bebeskocum hadi inşallah diyelim bu tedavi işine yarayacak gibi. sanırım psikolojik olarakta faydasını görmüşün doktorunun.hiçbir şey zamanı gelmeden olmuyor demekki senin bebeğinde vaktini bekliyor gelmek için.biraz daha sabret.inşallah sonu çok güzel olacak...kızlar eşimin bu ayki siperm dna sonuçları çok güzel çıktı doktor kaan aydos tedavinin bittiğini bundan sonra normal yolla çocuk sahibi olacağımıza söyledi en az 6 ay normal yolla deneyin olmaz ise tüp bebek yaptıran dedi rabbim tez zamanda bizede hayırlı w sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah
cy ilk zamanlar çok zor bende ilk gün koşarak dönmüştüm eve. ama sonra insan alışıyor. çok şükür ki şimdi bırakıp gideceğimiz bebeğimiz var işin o tarafından düşün.bakıcı konusunda da ilk günden talihsizlik yaşamışın keşke baktırabileceğin tanıdık birileri olsa. gözün hiç arkada kalmaz...selam kızlar. bugün işe başladım, sabah evden çıkarken ağladımBakıcı var evde, bir de bir arkadaşım olacak iki hafta, gözüm arkada değil şimdilik o nedenle. Oğlum herkese güldüğü ve yabancılık çekmediği için sıkıntı yok ama nasıl bakılır nasıl edilir, Allah'a emanet artık. İş yerinde de durumlar karışık, atsalar keşke diyorum. Bakalım herşeyin hayırlısı.
Sizlerde ne var ne yok?
cy ilk zamanlar çok zor bende ilk gün koşarak dönmüştüm eve. ama sonra insan alışıyor. çok şükür ki şimdi bırakıp gideceğimiz bebeğimiz var işin o tarafından düşün.bakıcı konusunda da ilk günden talihsizlik yaşamışın keşke baktırabileceğin tanıdık birileri olsa. gözün hiç arkada kalmaz...
mcan canımm inşallah bu tedavi sonrası bizde kavuşucaz meleğime allahın izniyle sizlet buyuttunuz maşallah darısı bana olsun rabbim ol dicek olcak allah a emanet olun canım benimbebeskocum hadi inşallah diyelim bu tedavi işine yarayacak gibi. sanırım psikolojik olarakta faydasını görmüşün doktorunun.hiçbir şey zamanı gelmeden olmuyor demekki senin bebeğinde vaktini bekliyor gelmek için.biraz daha sabret.inşallah sonu çok güzel olacak...
doğru diyorsun cnm, bir an dediğini düşündüm, çok şükür bu günleri de gördük, öğlende eve uğruyorum, özlemimi biraz olsun dindiriyorum, gerçi 12.30 gibi doyuruyorum uykusuna denk geliyor uyuyor ama olsun, görüyorum yaaa çok şükür. bu hafta annem baktı, önümüzdeki hafta ne olacak belli değil, iş yerinden de ses çıkmadı. 1-2 bakıcı var referanslı, onları arayacağım sanırım. annem bir süre idare edebilir, rahatsız biraz o nedenle zor. bakalım zaman ne gösterecek cnm.
bebeskocum inşallah sende en kısa sürede tadarsın bu duyguyu. inan bana devamlı dualarımdasınız. inşallah olumlu gelişmelerini paylaşırsın...mcan canımm inşallah bu tedavi sonrası bizde kavuşucaz meleğime allahın izniyle sizlet buyuttunuz maşallah darısı bana olsun rabbim ol dicek olcak allah a emanet olun canım benim
selam kızlar, kimseler uğramamış benim gibi
ben de yeni haberler var,sizlerde de her şey yolundadır umarım.
ben kendiliğimden hamile kaldım, ilk öğrendim ağla ağla bir hal oldum, istememekten değil, çok erken diye. haliyle doğum sonrası reglde düzensizlik olabiliyor, öyle bir şey sandım. bir öğrendim bebek 8 haftalık olmuş bile. bebeğime baktıkça ağladım, öncesinde öğürmelerim başlamıştı, erkenden uyuyordum ama hep yorgunluğa vuruyordum. ve kötüdür ki hala kabullenemedim, bunun en büyük ve tek nedeni belki de hamileliğimin yine çok kötü geçmesi ve oğlumla ilgilenememem. serumlar alıyorum, şimdi şimdi biraz daha iyiyim, çok şükür iyi de bir bakıcı buldum. zaten işe gidemiyorum, hep beraberiz.şimdi 14.haftamdayım ve bu da erkekmiş, oğlum için sevindim kendim için üzüldüm:) tekmeleri hissedince ve daha da iyi olunca geçecek bu bunalımım inşallah. allahım isteyen herkese versin.
sardunya seni hatırlıyorum, ne mutlu sana büyümüş bile bebeğin...
selam kızlar, kimseler uğramamış benim gibi
ben de yeni haberler var,sizlerde de her şey yolundadır umarım.
ben kendiliğimden hamile kaldım, ilk öğrendim ağla ağla bir hal oldum, istememekten değil, çok erken diye. haliyle doğum sonrası reglde düzensizlik olabiliyor, öyle bir şey sandım. bir öğrendim bebek 8 haftalık olmuş bile. bebeğime baktıkça ağladım, öncesinde öğürmelerim başlamıştı, erkenden uyuyordum ama hep yorgunluğa vuruyordum. ve kötüdür ki hala kabullenemedim, bunun en büyük ve tek nedeni belki de hamileliğimin yine çok kötü geçmesi ve oğlumla ilgilenememem. serumlar alıyorum, şimdi şimdi biraz daha iyiyim, çok şükür iyi de bir bakıcı buldum. zaten işe gidemiyorum, hep beraberiz.şimdi 14.haftamdayım ve bu da erkekmiş, oğlum için sevindim kendim için üzüldüm:) tekmeleri hissedince ve daha da iyi olunca geçecek bu bunalımım inşallah. allahım isteyen herkese versin.
sardunya seni hatırlıyorum, ne mutlu sana büyümüş bile bebeğin...
kızlar merhaba.bu topik ilk kurulduğunda başlamıştım.ama uzun süredir uğramıyordum. bende 3 aşılama 2 dış gebelik ve 2 tüpümde bebeğime kavuştum. Evliliğimizin 7 .senesinde . Uzun bir zaman geçti ama sonu mutlu oldu. ŞU an 11 aylık oldu bebeğim.benimde zaman zaman ümitsizliğe düştüğüm zamanlar oldu. ama bunun en büyük nedeni stres kızlar. o yüzden kendinizi rahat bırakın eminim hepiniz bebişlerinize kavuşacaksınız. Ümitsizliğe sakın kapılmayın. Allah doğru zamanı biliyor hepimiz için. Bunları yazmak geldi içimden. Hepinize sevgiler.
Kızlar herkese selamlar cok uzun zamandır giremedim çok zor zamanlar yaşadım daha yeni yeni kendime gelmeye çalışıyorum ben doruğumu 5 ayın sonunda malesef kaybettim Kasım'ın 2 sinde vefat etti.rüzgara sarılıp acımı hafifletmeye çalışıyorum oda olmasa napardım inanın hiç bilmiyorum..cy_76 Cnm çok sevindim senin adına 2 cocuk cok guzel olacaktır eminim ben yasayamadım Rabbim birdaha evlat nasip ederse inşallah bende cok istiyorum yeniden Çocuğum olmasını
Kızlar herkese selamlar cok uzun zamandır giremedim çok zor zamanlar yaşadım daha yeni yeni kendime gelmeye çalışıyorum ben doruğumu 5 ayın sonunda malesef kaybettim Kasım'ın 2 sinde vefat etti.rüzgara sarılıp acımı hafifletmeye çalışıyorum oda olmasa napardım inanın hiç bilmiyorum..cy_76 Cnm çok sevindim senin adına 2 cocuk cok guzel olacaktır eminim ben yasayamadım Rabbim birdaha evlat nasip ederse inşallah bende cok istiyorum yeniden Çocuğum olmasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?