Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Doktora gittin mi canim birde kasiklarda agrinoldumu

Kizlar igne kullanip faydasini goren oldumu ve kac yumurta elde ettiniz

Ay kıyamam yaa saka gibi resmen . Şu bakıcı olayları hakikaten zormuş desene Annen baksa hiç aklın kalmayacaktı şimdi sıfırdan bir başkasına güvenmek çok zor olacak. İş yeride verse tazminatını çıkarsa işine gelmez mi. Biraz büyüyünce bakarsın yine bir iş . Şimdi hastalık havalarıda başlıyor bu kışıda bi atlarsak hayırlısıyla herşey daha kolay olacak . Keşke bebekler hiç hasta olmasa

tazminatı verse işime gelir gelmez mi:) bakalım bugün belli olacak ama sanırım çıkaramaya yanaşmıyorlar benim anladığım. bu hafta annem bakıyor, sabah annemi alıyorum bize getiriyorum, oğlan o saatte uyuyor çünkü, bugün belli olsun bazı şeyler ona göre arayacağım bakıcıyı-iki kişi varmış birinin tanıdıkları. zor valla zor, çalışan anne olmak bu açıdan zor. bebekler hasta olmasın evet, onlar hasta olunca evde herkes manevi olarak hasta oluyor

Kizlar igne kullanip faydasini goren oldumu ve kac yumurta elde ettiniz
kişiye göre değişiyor bu yumurtlama olayı, kimi iğnelere çok fazla tepki veriyor, ya da zaten normalde de çok yumurtalaması olabiliyor, doktor yumurta rezervine bakıp ona göre iğne veriyor zaten, kimisinin 2-3 kimisinin 15-20 tane oluyor. az ya da çok olması iyi olduğunu göstermiyor, önemli olan hepsinin hemen hemen aynı büyüklükte olup kaliteli olmaları.

Ben bugun ogrendim igneye baslarken 1 yumurta vardi baska da olusmamis o yumurtam da buyumus zaten

bebeskocum hadi inşallah diyelim bu tedavi işine yarayacak gibi. sanırım psikolojik olarakta faydasını görmüşün doktorunun.hiçbir şey zamanı gelmeden olmuyor demekki senin bebeğinde vaktini bekliyor gelmek için.biraz daha sabret.inşallah sonu çok güzel olacak...

cy ilk zamanlar çok zor bende ilk gün koşarak dönmüştüm eve. ama sonra insan alışıyor. çok şükür ki şimdi bırakıp gideceğimiz bebeğimiz var işin o tarafından düşün.bakıcı konusunda da ilk günden talihsizlik yaşamışın keşke baktırabileceğin tanıdık birileri olsa. gözün hiç arkada kalmaz...

doğru diyorsun cnm, bir an dediğini düşündüm, çok şükür bu günleri de gördük, öğlende eve uğruyorum, özlemimi biraz olsun dindiriyorum, gerçi 12.30 gibi doyuruyorum uykusuna denk geliyor uyuyor ama olsun, görüyorum yaaa çok şükür. bu hafta annem baktı, önümüzdeki hafta ne olacak belli değil, iş yerinden de ses çıkmadı. 1-2 bakıcı var referanslı, onları arayacağım sanırım. annem bir süre idare edebilir, rahatsız biraz o nedenle zor. bakalım zaman ne gösterecek cnm.

mcan canımm inşallah bu tedavi sonrası bizde kavuşucaz meleğime allahın izniyle sizlet buyuttunuz maşallah darısı bana olsun rabbim ol dicek olcak allah a emanet olun canım benim

canım annen bakabildiği kadar baksın .bakıcı konusunda acele edip ters birine denk gelme. annenin yanına yardımcı alma durumun olursa onuda düşün.hem annen yanında olduğu için gözün arkada kalmaz hem de annen yorulmamış olur.

mcan canımm inşallah bu tedavi sonrası bizde kavuşucaz meleğime allahın izniyle sizlet buyuttunuz maşallah darısı bana olsun rabbim ol dicek olcak allah a emanet olun canım benim
bebeskocum inşallah sende en kısa sürede tadarsın bu duyguyu. inan bana devamlı dualarımdasınız. inşallah olumlu gelişmelerini paylaşırsın...

merhaba kızlar nasılsınız ınsallah herkes ıyıdır karakedıın yavrusu nasıl acaba uzun zamandır gırıp yazmamıs allah sifa versi
bebesko cum ınsallah bundan sonra hersey guzel olur zamana bırakın kafanıza takmayın bu ısın dusmanı stres bılıyorsun
ben yarım rahimle anne olduysam rabbimin izni ile herkes anne olabilir.
kızım 25 kasım das 1 yasına gırecek artık onun da 1 yası olacak :) dogumgunu hazırlıklarıa sımdıden basladım kecede magnet cerceveler uapıp dagıtıcam hatıra olarak ayrıca kızımın tutusunu de kendım yapayım dıyorum
emınonune gıdıp partı malzemelerı falan alıcam pastasını ve kurabıyelerını de seker hamurundan kedım yapıcam anlıcanız cok ısım var allah herkese gostersın bu tatlı telasları daha dun cocugum olmuyor derken sımdı yas gununu kutlamanın derdıdeyım cok sukur.
bu arada acıkogretım kaydımı yenıledım veremedıgım 2 dersım vardı cocugum olmayınca onlara da konsantre olamamıstım baya ihmal ettım simdi bitirip diplomamı alırsam kızım 3-4 yasına gelınce ben de calısmayı dusunuyorum
tabı kardes yapmazsam :)

kızlar merhaba.bu topik ilk kurulduğunda başlamıştım.ama uzun süredir uğramıyordum. bende 3 aşılama 2 dış gebelik ve 2 tüpümde bebeğime kavuştum. Evliliğimizin 7 .senesinde . Uzun bir zaman geçti ama sonu mutlu oldu. ŞU an 11 aylık oldu bebeğim.benimde zaman zaman ümitsizliğe düştüğüm zamanlar oldu. ama bunun en büyük nedeni stres kızlar. o yüzden kendinizi rahat bırakın eminim hepiniz bebişlerinize kavuşacaksınız. Ümitsizliğe sakın kapılmayın. Allah doğru zamanı biliyor hepimiz için. Bunları yazmak geldi içimden. Hepinize sevgiler.

selam kızlar, kimseler uğramamış benim gibi
ben de yeni haberler var,sizlerde de her şey yolundadır umarım.
ben kendiliğimden hamile kaldım, ilk öğrendim ağla ağla bir hal oldum, istememekten değil, çok erken diye. haliyle doğum sonrası reglde düzensizlik olabiliyor, öyle bir şey sandım. bir öğrendim bebek 8 haftalık olmuş bile. bebeğime baktıkça ağladım, öncesinde öğürmelerim başlamıştı, erkenden uyuyordum ama hep yorgunluğa vuruyordum. ve kötüdür ki hala kabullenemedim, bunun en büyük ve tek nedeni belki de hamileliğimin yine çok kötü geçmesi ve oğlumla ilgilenememem. serumlar alıyorum, şimdi şimdi biraz daha iyiyim, çok şükür iyi de bir bakıcı buldum. zaten işe gidemiyorum, hep beraberiz.şimdi 14.haftamdayım ve bu da erkekmiş, oğlum için sevindim kendim için üzüldüm:) tekmeleri hissedince ve daha da iyi olunca geçecek bu bunalımım inşallah. allahım isteyen herkese versin.
sardunya seni hatırlıyorum, ne mutlu sana büyümüş bile bebeğin...

hayırlısı olsun . arada yaş farkı az olduğu için ikisi birarada büyüyecek ne güzel. şimdi sıkıntılar yaşıyor olabilirsin ama sabret sonu çok güzel olucak aileniz için. tebrik ederim tekrar.

Amanınnnn :)) Varya bu hafta bu haberi aldığım 2. kişisin. Ama ben çok özendim şimdi :) Ya ben daha hastalanmaya başlamadım bile 1 buçuk sene oldu . Kocamda zaten 2. yi 2017 de yaparız diyo benim gibi bebe seven insan anca bu haberlere sevinir :) Ben .ok sevindim cnm. İnş. ilkine göre daha kolay atlatırsın sağlıkla alırsın kucağına. Artık daha sık girmeni bekliyorum :)

Hayırlı olsun Sardunyacım bende hatırladım seni güle güle büyüt bebeğini. Benim kızda 17 aylık oldu emek emek büyüyorlar :)

Kızlar herkese selamlar cok uzun zamandır giremedim çok zor zamanlar yaşadım daha yeni yeni kendime gelmeye çalışıyorum ben doruğumu 5 ayın sonunda malesef kaybettim Kasım'ın 2 sinde vefat etti.rüzgara sarılıp acımı hafifletmeye çalışıyorum oda olmasa napardım inanın hiç bilmiyorum..cy_76 Cnm çok sevindim senin adına 2 cocuk cok guzel olacaktır eminim ben yasayamadım Rabbim birdaha evlat nasip ederse inşallah bende cok istiyorum yeniden Çocuğum olmasını

Off Karakedicim cnm ya hep aklıma geliyordun ne denir ki Allah sabırlar versin çok zor günler geçirdin. Bir tane evinde bir tane cennette meleğin var artık. Allah Rüzgara sağlıklı uzun ömürler versin. Dilediğin vakit sana da hayırlı evlatlar versin inşallah .

Jolly cok sagol cnm,darisi istedigin icin sana olsun insallah.yalniz 2017 gec geldi bana yaa:) hani kiz buyumus olur zor gelmesin sonra..hayirlisi olsun insallah cnm.ben de cok sukur daha iyiyim,ama zaman bir an evvel gecsin istiyorum.hamilelik kolay degil

Karakedi cok uzgunumallahim sabir versin size,kelimelerin bittigi an sanirim.ruzgarin omru uzun saglikli olsun insallah.offf cok kotu oldum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…