Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim ilk hamilelik çok rahat geçmişti. Şimdi diyorum hamile kalsam karnım çıkana kadar anlamamda zaten 6 aylık anca belirmeye başlıyor :) Her seferinde farklıda olabilir tabi ama evde bir tanede bebek varken hamilelik kesinlikle daha zor olsa gerek. İlkinde konforun daha fazla sonuçta uykun gelse saat 8de yatar uyursun . Her türlü daha zor. Ya benim kızın hala gece uykuları yok. Gece 3 ila 15 kere arası uyanıyor. Bir düzene sokamadık hiç sevmiyor uykuyu o biraz yordu bizi. 2017 bencede geç 2016 için sözleştik :)

Karakedicim allah sabirlar versin rabbimin takdiri boyleymis allah ruzgara saglikli omurler versin zamani gelince hazir oldugunda yeniden annelik nasip etsin insallah

Cy tebrik ederim canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Simdi zor olur ama bir sene sonra hersey yoluna girer

Ben de bazen 2. Olsun diyorum ama esim erken diyor heralde 3 - 4 yasina gelmesini bekleriz
Onu da allah verirse artik birdaha tup bebek yaptirmayi dusunmuyorum.
25 kasim da kizim 1. Yasini doldurdu guzel bi parti yaptik ona allah nicr yaslarini saglikla gormeyi nasip etsin insallah evlatlarimizin.

sardunyacım güzel haberine çok sevindim nihayet sende anne olmuşsun.güle güle büyüt kuzunu...
cy canım gözünaydın ya ne güzel bir daha aynı dertleri çekmeden hamile kalmışsın.şimdi ben kara kara düşünüyorum genemi iğneler genemi aşılama yok bu kez tüp bebekmi. bu korkular benim kafamı alt üst ediyor sen allaha binlerce kez şükret.ne de olsa doğan büyür.

karakedi canım ya kıyamam ben doruğa inan çok üzüldüm .canım benim allah bol sabırlar versin.inşallah onun ömrünüde rüzgara verir.inşallah yeniden anne olursun da yavrunun boşluğu dolar...

mcan cnm cok sagol. benim geride 9 tane donmus bebis var,bu durumda da ay yazik bebislerime ne olacak,iclerinde kiz da vardir simdi onlarin deyip sacmaliyorumevet tekrardan igne vs cok zor ,ama allahim bir kolayligini verir ins.olanlars saglik versin.

Benimkilerde bekliyolar dolapta 8 tane yavrucak hangisi seçicez bakalım :) Yıllık yenileme tutarı 250 usd ödedik geçen gün. Sen imha edilmeleri için hastaneye bilgi verdin mi ? Yıllık Normalde 5 yıl saklıyorlar ama isterseniz o süreyi uzatmak için onay alıyoruz dediler. Bide bizimkinin ikizleri ya çok komik ya nasıl tipler vardır acaba içlerinde diyorum hangisine kıyacaz diyorum ehehhe hakikaten garip bir psikoloji :) Ama gerçekten bu donmuşlar olmamış olsa tekrar tedavi iğne hiç gözüm yemezdi gibi. İnş. Allah isteyen herkese versin .

slm bende metin beye gittim dün aşılama için başladım iğnelere yanlız kafam karıştı ya giden var mı nerde yaptı aşılamayı polikinilikte mi yapıyor cok iyi bir doktor gibi ama bilemiyorum

merhaba kızlar. bende bu topiğin müdavinlerindendim zamanında. hatırlarsınız. Allahın izni ile kızım 1,5 yaşına girdi. ve ben kızım gibi bir süpriz daha yaşadım ve hamileyim. 8 haftalık şu an. biraz erken oldu sanki ama Rabbim vermiş se vardır bir bildiği. bu işin tek sebebinin psikoloji olduğunu bir kez daha anladım. kara kedi çok üzüldüm. rabbim sabırlar versin. kucağındaki yavuruna sağlık sıhat versin inşallah.

Tebrik ederim minikmelegim supriz derken korunmadin mi hic doGUmdan sonra benim kizim 16 aylik kararsizim biraz daha buyusun istiyorum.korunuyoruz haliyle. Eczaci bir arkadasim var tedavi gordugumu biliyor tup bebek de ignelerimi o vurmustu simdi korundugumu duyunca bana guluyor :)))

ercelf arkadaşına söyle fazla gülmesin cnm, beni örnek ver. kaç deneme sonunda ilk oğlum oldu, sonra kendiliğinden ikinci bebeğim gelecek yakında kısmetse. bu tür örnekler çok var zaten. istediğin zaman bırakırsın korunmayı, ondan sonra kısmetse olur değilse isterseniz tedavi olursun. çok şükür allahım bir tane verdi hepimize, darısı olmayanlara.

Hayırlı olsun minikmeleğim sürpriz olmuş gerçekten sağlıkla kucağınada alırsın inşallah..benim kızımda 14,5 aylık oldu ama 2.ye cesaret edemiyorum çünkü alerjik bronşit var kızımda çok sık hasta oluyo korkuyorum 2.böyle olur diye..ama bebek Dünya'nın en güzel şeyi gerçekten Allah isteyen herkese versin

canım ya inan çok sevindim sakın üzülme sende ne güzel gene aynı dertleri çekmeden bir bebeğin olacak.
benim kızımda 28 aylık oldu bende artık 2.yi düşünüyorum.inşallah en kısa sürede bende senin gibi kendiliğimden hamile kalırm

cy demek seninde 2. geliyor ay çok sevindim inanın.epeydir açamıyordum siteyi neler neler olmuş ben yokken.lütfen banada dua et hamilenin duası kabul olur derler

su perisi canım kızına çok geçmiş olsun inşallah düzelir önemli olan hastalığı ilerletmemeniz.2.bebektede aynı şey olacak diye bişey yok sen bence düşünmeye başla yavaş yavaş.bende bu ay itibari ile 2.bebek yolunda start verdim inşallah diğer kızlar gibi 2.bebekler bizede kendiliğinden gelir.

Cy_76 cok sevindim canim bir bir ikinci bebeklerin haberleri geliyor benim kizim suan tam 1.5 yasinda
2 yasini bitirince dusunuyorum ben de bakalim belki kendiliginden olur belki yine tedaviyle tekrar tup bebege cesaret edermiyim bilemem allah cok sukur birtane verdi ama kardesi olsun da cok isterim belki olmazsa 1 deneme dusunebiliriz esimle
Jolly nin kizi da buyumustur yakinda belki ondan da gelir ikinci haberi
Superisi canim bildircin yumurtasi allerjik astima bronsite cok iyi geliyomus bi arastir oku istersen
Buyuyunce insallah sik hasta olmaz
Her cocuk da bir olmaz
Mcan cim seni endiseli buldum insan her bebekde ayni kormjyu yasiyor dimi yani olmazsa diye uzulup endiselenme duygusu
Bende.simdi korunmayi birakip denesem ve olmasa yine uzulur olmuyor diye kafaya takarim heralde
Ama.cok sukurki birer evladimiz var o yuzden gunler nasil geciyor anlamiyorum okadar dusunup kafa yoracak zaman olmaz
Rabbim bilir isini
Hersey gonlumuze gore olsun insallah.

ercelf canım maşallah sende büyütmüşün kızını. evet dediğin gibi bayağı endişeliyim bu konuda .gene aynı şeyleri yaşamak çok zor gelecek her şeyden önemlisi benim dr şimdi şehir dışına gitti o çok yoracak bizi. ama dediğim gibi aynı şeyleri yaşamak istemiyorum bu sefer kendiliğinden hamile kalmak istiyorum o yüzden şimdiden başladık hazırlıklara hatta geç bile kaldığımı düşünüyorum bence sende çok bekleme eğer ilk bebekler kadar zaman alırsa ikincilerde kardeşler arası yaş farkı çok olacak en kötüsü bizim yaşlar ilerliyor ...

kızlar slm, 2 hafta önce ikinci kez anne oldum, çok şükür herşey yolunda. allahım isteyen herkese tattırsın bu duyguyu.
biraz yoruluyorum tabi, malum diğeri de bacaklarımda dolanıyor:) sağlık olsun diyorum rahata ererim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…