11.3 ise maalesef negatif.Kızlar tüp bebek sonucum bilen varsa yardımcı olur musunuz 11.3
kızlar merhaba.bu topik ilk kurulduğunda başlamıştım.ama uzun süredir uğramıyordum. bende 3 aşılama 2 dış gebelik ve 2 tüpümde bebeğime kavuştum. Evliliğimizin 7 .senesinde . Uzun bir zaman geçti ama sonu mutlu oldu. ŞU an 11 aylık oldu bebeğim.benimde zaman zaman ümitsizliğe düştüğüm zamanlar oldu. ama bunun en büyük nedeni stres kızlar. o yüzden kendinizi rahat bırakın eminim hepiniz bebişlerinize kavuşacaksınız. Ümitsizliğe sakın kapılmayın. Allah doğru zamanı biliyor hepimiz için. Bunları yazmak geldi içimden. Hepinize sevgiler.
selam kızlar, kimseler uğramamış benim gibi
ben de yeni haberler var,sizlerde de her şey yolundadır umarım.
ben kendiliğimden hamile kaldım, ilk öğrendim ağla ağla bir hal oldum, istememekten değil, çok erken diye. haliyle doğum sonrası reglde düzensizlik olabiliyor, öyle bir şey sandım. bir öğrendim bebek 8 haftalık olmuş bile. bebeğime baktıkça ağladım, öncesinde öğürmelerim başlamıştı, erkenden uyuyordum ama hep yorgunluğa vuruyordum. ve kötüdür ki hala kabullenemedim, bunun en büyük ve tek nedeni belki de hamileliğimin yine çok kötü geçmesi ve oğlumla ilgilenememem. serumlar alıyorum, şimdi şimdi biraz daha iyiyim, çok şükür iyi de bir bakıcı buldum. zaten işe gidemiyorum, hep beraberiz.şimdi 14.haftamdayım ve bu da erkekmiş, oğlum için sevindim kendim için üzüldüm:) tekmeleri hissedince ve daha da iyi olunca geçecek bu bunalımım inşallah. allahım isteyen herkese versin.
sardunya seni hatırlıyorum, ne mutlu sana büyümüş bile bebeğin...
Kızlar herkese selamlar cok uzun zamandır giremedim çok zor zamanlar yaşadım daha yeni yeni kendime gelmeye çalışıyorum ben doruğumu 5 ayın sonunda malesef kaybettim Kasım'ın 2 sinde vefat etti.rüzgara sarılıp acımı hafifletmeye çalışıyorum oda olmasa napardım inanın hiç bilmiyorum..cy_76 Cnm çok sevindim senin adına 2 cocuk cok guzel olacaktır eminim ben yasayamadım Rabbim birdaha evlat nasip ederse inşallah bende cok istiyorum yeniden Çocuğum olmasını
mcan cnm cok sagol. benim geride 9 tane donmus bebis var,bu durumda da ay yazik bebislerime ne olacak,iclerinde kiz da vardir simdi onlarin deyip sacmaliyorumevet tekrardan igne vs cok zor ,ama allahim bir kolayligini verir ins.olanlars saglik versin.
ercelf arkadaşına söyle fazla gülmesin cnm, beni örnek ver. kaç deneme sonunda ilk oğlum oldu, sonra kendiliğinden ikinci bebeğim gelecek yakında kısmetse. bu tür örnekler çok var zaten. istediğin zaman bırakırsın korunmayı, ondan sonra kısmetse olur değilse isterseniz tedavi olursun. çok şükür allahım bir tane verdi hepimize, darısı olmayanlara.Tebrik ederim minikmelegim supriz derken korunmadin mi hic doGUmdan sonra benim kizim 16 aylik kararsizim biraz daha buyusun istiyorum.korunuyoruz haliyle. Eczaci bir arkadasim var tedavi gordugumu biliyor tup bebek de ignelerimi o vurmustu simdi korundugumu duyunca bana guluyor :)))
canım ya inan çok sevindim sakın üzülme sende ne güzel gene aynı dertleri çekmeden bir bebeğin olacak.merhaba kızlar. bende bu topiğin müdavinlerindendim zamanında. hatırlarsınız. Allahın izni ile kızım 1,5 yaşına girdi. ve ben kızım gibi bir süpriz daha yaşadım ve hamileyim. 8 haftalık şu an. biraz erken oldu sanki ama Rabbim vermiş se vardır bir bildiği. bu işin tek sebebinin psikoloji olduğunu bir kez daha anladım. kara kedi çok üzüldüm. rabbim sabırlar versin. kucağındaki yavuruna sağlık sıhat versin inşallah.
cy demek seninde 2. geliyor ay çok sevindim inanın.epeydir açamıyordum siteyi neler neler olmuş ben yokken.lütfen banada dua et hamilenin duası kabul olur derlerercelf arkadaşına söyle fazla gülmesin cnm, beni örnek ver. kaç deneme sonunda ilk oğlum oldu, sonra kendiliğinden ikinci bebeğim gelecek yakında kısmetse. bu tür örnekler çok var zaten. istediğin zaman bırakırsın korunmayı, ondan sonra kısmetse olur değilse isterseniz tedavi olursun. çok şükür allahım bir tane verdi hepimize, darısı olmayanlara.
su perisi canım kızına çok geçmiş olsun inşallah düzelir önemli olan hastalığı ilerletmemeniz.2.bebektede aynı şey olacak diye bişey yok sen bence düşünmeye başla yavaş yavaş.bende bu ay itibari ile 2.bebek yolunda start verdim inşallah diğer kızlar gibi 2.bebekler bizede kendiliğinden gelir.Hayırlı olsun minikmeleğim sürpriz olmuş gerçekten sağlıkla kucağınada alırsın inşallah..benim kızımda 14,5 aylık oldu ama 2.ye cesaret edemiyorum çünkü alerjik bronşit var kızımda çok sık hasta oluyo korkuyorum 2.böyle olur diye..ama bebek Dünya'nın en güzel şeyi gerçekten Allah isteyen herkese versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?