Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kızlar beni aranızda hatırlayanınız varmı bilmem çok uzun zamandır mesaj yazamıyorum şifremi unutmuşumda sizlerle iki aşılama bir tüp bebek tedavi süreci yaşadım sonunda tosbama kavuştum 2 yaşını bitirdi size bir müjdem var 10 haftalık hamileyim Allah nasip ederse bir evladım daha olacak rabbim isteyen herkese versin sayısısını unuttugum düşükten aşılamalardan tüp bebekle sayip oldugum evladımdan sonra kendiliyinden gelen bu melek daha inanamıyorum oyüzden arkadaşlar yılmak yok her dogan gün yeni bir gün ALLAH çok büyük dualarım hep sizlerle iyi akşamlar

Hadi bakalım hayırlı olsunn sağlıkla gelsin minik :) Tospağan uslu sanırım. Benim kızda 2 yaşını bitirdi ama benim hala yemiyor . :))

Bizim zamanımızdan herkes kavuştu meleklerine sıra sende İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin sende.

kızlar herkese selamlar

oğlum 15 aylık ve ben yeniden hamile olduğumu öğrendim..onca aşılama tüp bebekten sonra hamile kalmıştım bunun kendiliğinden olmasının hala şaşkınlığını yaşıyorum..hala kendimi toparlayamadım..oğlum cok yaramaz ve yemek yemeyen bir çocuk..doğum yaptığımda tam 2 yasında olucak..inşallah cok zor geçmez kızlar cok stresliyim

Karakedicim hayırlı olsun bende ondan korkuyorum baksana topiğe herkes 2.'lere kendiliğinden hamile kaldı o yüzden önlemi elden bırakamıyorum :) Benim kızda gündüz olsa yine bi şekilde sıkıntı yokta gece uykumuz halayok. Bir insan 2 yılı geçti gece 10 kere kalkarmı benimki kalkıyor. Hatta kalkmasına bile gerek yok direk uyumuyor :) Sabahta 6'da kalkar. 7 dede evden çıkıyorum zaten işe gitmek için. Allah verdiyse kolaylığınıda verir. İnş. rahat bir hamilelik geçirirsin

Selam kizlar,bir bakayim dedimm ooo neler olmus neler.bebesko cok sevindim hayirli olsun bebegin ,karakedi ve melegimi bekliyorum sizlere de hayirli olsun cok sevindim.karakedi belki de bu bebek acini daha da azaltacak rabbim bir daha yasatmasin cok zor
Ben de iki gundur yalniz bakiyorum bebislere.bakicimiz vardi ama ben ondan cok yoruluyordum.ocaga kadar evdeyim bir sureligine ara verdik baskasini mi bulurum onu mu cagiririm bilmiyorum.bnm hamilelikler berbat geciyor ama bebekken uslu cocuklarim oluyor cok sukur.buyugu canavar artik yapisiyor bize surekli ama ben yine de ikisini de alip parka bile gidiyorum.biraz cesaret isi tabi ama allah bir kolayligini veriyor.minigim 3,5 buyugum 17,5 aylik oldular sukur.zorluklari olsa da ara vermeden yapmak ozellikle calismayan anneler icin en dogru secim olmali.sonrasinda rahata erilecek nasilsa.benim deli esim kizimizda olmali deyip duruyor delirdin sen herhalde diyorum.simdi degil 5-6 yil sonra diyor.tabi tabi diyorum.hamilelik bir fobi ben de valla cocuk bakmak degil:) guzel haberlerin devami gelir insallah.sirada burcudalli var insallah.mustafa aceti biliyorum ben de gittim ona,isinde cok iyi biri biraz soguk gorunse de.hayirlisibolsun insallah.

Vay be Helal olsun sana:) Maşallah kuzucuklara. Bana sanki 10 tane doğursam hepsi böyle uykusuz olur gibi geliyor :)2 yaş sendromlarınıda kolayca atlatırsınız inşallah. Bizim daha yeni yeni hafifledi . Kızlarda biraz daha ağır geçiriyor sanırım çok inat:) Benimde hamilelik çok keyifliydi ama bir dahaki nasıl olur bilemem tabi. Dün eşim dedi biz 2. yi yapacakmıyız. Valla dedim seneye konuşuruz konuyu :) Ama bu kadar ara verdikten sonrada tekrardan başa dönmek kesin zor gelecek . Rahata alışmakta çok iyi değil. Bak sen eşine :) Kız çocukları 2 yaştan sonra acayip babacı oluyorlar sen rahat edersinde eşini bilemem :) Benimki altımı baba alsın ,baba uyutsun cnm babam diye dolanıyo.:)

karakedi ve meleğimibekliyorum kızlar ikiniz adınada çok sevindim.inşallah sağ sağlim alırsınız kucağınıza.umarım bende tedaviye gerek kalmadan kavuşurum 2.ye

kızlar hepinize selamlar şifremi unuttuğum için giremedim ama hep takipteyim sizleri .hamile arkadaşlar allah tamamına erdiesin inşallh .biz 2 yaşıda bitirdik minnak kızımla .ikinci için aşılama oldum bile arefe günü test yapıcam inşallah ikinci kuzumda gelir hepinizi öpüyorum .

Eee yaptın mı test cnm nedir sonuç. 2 çocuklulukar tecrübelerinide paylaşsın lütfen. Cesaretlendirilmeye ihtiyacım var :)

canım negatif sonuç ama yılmak yok ikinci aşılamamı oldum 23 ekim test günüm hayırlısı bakalım.

Yılmak yok tabi cnm ne günler geçirdik 2. de daha rahatsındır diyee tahmin ediyorum :) Hayırlısı bakalım :)

kızlar bhcg 36.5 çokmu düşük sizce 14. ün değerim adate 3 gün var kafam karışık.

kızlar bhcg 36.5 çokmu düşük sizce 14. ün değerim adate 3 gün var kafam karışık.

Cnm valla bana olmuş gibi geldi. Benim kimyasal gebeliklerde 18 felandı. Birde tüp olsa neysede aşılama için normal gibi. Sonuçta aşılamadan 3 gün sonrada gebelik başlamış olabilir. Bence hayırlı olsun :)

kızlar herkese merhaba epeydir bakamadım topiğe. bende tık yok gene galiba gene tedavisiz olmayacak benim işim. sizlerden ne haber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…