- 9 Haziran 2009
- 476
- 52
- 318
- 39
Merhaba burcucum yoktun epeydir tedavilerin devam ediyo desene..inşallah Bunca uğraşmaya gerek kalmadan beklenmedik bi şekilde hamile kalırsın sende canım..bizler Kavuştuk bebeklerimize sende tez zamanda güzel haberi al..yapılması gereken herşeyi yaptırmışsın bundan sonrası daha kolay olur zaten..pıhtılaşma sorununun bulunması bile Başlı başına bişey..bundan sonra ona göre hareket edersiniz..inşallah yakın zamanda güzel haberini alırız..dualarım seninle[/QUOTE
unutulmamak güzel bir duyguymuş...
umarım tez zamanda güzel haberi veririm bende:)))))
kızlar beni aranızda hatırlayanınız varmı bilmem çok uzun zamandır mesaj yazamıyorum şifremi unutmuşumda sizlerle iki aşılama bir tüp bebek tedavi süreci yaşadım sonunda tosbama kavuştum 2 yaşını bitirdi size bir müjdem var 10 haftalık hamileyim Allah nasip ederse bir evladım daha olacak rabbim isteyen herkese versin sayısısını unuttugum düşükten aşılamalardan tüp bebekle sayip oldugum evladımdan sonra kendiliyinden gelen bu melek daha inanamıyorum oyüzden arkadaşlar yılmak yok her dogan gün yeni bir gün ALLAH çok büyük dualarım hep sizlerle iyi akşamlar
merhaba arkadaşlar
bende uzun zamandan beri yazamıyorum hala hamile kalmaya çalışıyorum ama nasip olmadı 2 tüp bebek denemem oldu ege üniversitesinde 1 i taze embriyo diğeri dondurulmuş idi hiç tutunma olmadı.
ve buna rağmen 3. için hemen gelin dediler bende araştırma olmadan kesinlikle yaptırmam dedim.
genetik testler yapıldı bende pıhtılaşma sorunu çıktı.
sonra histereskopi oldum rahim temiz çıktı bi sorun yok ama hiç tutunma olmuyor.
embriyolar hep 1. kalite neden bilmiyorum.
bunun üzerine doktorumu değiştirme kararı aldım ve mustafa acet diye bi doktor buldum 14 eylülde randevum var .
ama bu ay adetimin 21.gününde pembe kanamam oldu 2 gün sürdü yerleşme kanaması olmasından şüpheleniyoru adetimde geçti normalde de geç olduğum için test yapmadım.
haftaya kan testi yaptırırım dedim.
dua edin inşallah meleğim benimledir.
sizler ne güzel bebeklerinizi kucağınıza aldınız umarım benimkide benimledir.
allaha emanet olun.
kızlar herkese selamlar
oğlum 15 aylık ve ben yeniden hamile olduğumu öğrendim..onca aşılama tüp bebekten sonra hamile kalmıştım bunun kendiliğinden olmasının hala şaşkınlığını yaşıyorum..hala kendimi toparlayamadım..oğlum cok yaramaz ve yemek yemeyen bir çocuk..doğum yaptığımda tam 2 yasında olucak..inşallah cok zor geçmez kızlar cok stresliyim
Selam kizlar,bir bakayim dedimm ooo neler olmus neler.bebesko cok sevindim hayirli olsun bebegin ,karakedi ve melegimi bekliyorum sizlere de hayirli olsun cok sevindim.karakedi belki de bu bebek acini daha da azaltacak rabbim bir daha yasatmasin cok zor
Ben de iki gundur yalniz bakiyorum bebislere.bakicimiz vardi ama ben ondan cok yoruluyordum.ocaga kadar evdeyim bir sureligine ara verdik baskasini mi bulurum onu mu cagiririm bilmiyorum.bnm hamilelikler berbat geciyor ama bebekken uslu cocuklarim oluyor cok sukur.buyugu canavar artik yapisiyor bize surekli ama ben yine de ikisini de alip parka bile gidiyorum.biraz cesaret isi tabi ama allah bir kolayligini veriyor.minigim 3,5 buyugum 17,5 aylik oldular sukur.zorluklari olsa da ara vermeden yapmak ozellikle calismayan anneler icin en dogru secim olmali.sonrasinda rahata erilecek nasilsa.benim deli esim kizimizda olmali deyip duruyor delirdin sen herhalde diyorum.simdi degil 5-6 yil sonra diyor.tabi tabi diyorum.hamilelik bir fobi ben de valla cocuk bakmak degil:) guzel haberlerin devami gelir insallah.sirada burcudalli var insallah.mustafa aceti biliyorum ben de gittim ona,isinde cok iyi biri biraz soguk gorunse de.hayirlisibolsun insallah.
kızlar hepinize selamlar şifremi unuttuğum için giremedim ama hep takipteyim sizleri .hamile arkadaşlar allah tamamına erdiesin inşallh .biz 2 yaşıda bitirdik minnak kızımla .ikinci için aşılama oldum bile arefe günü test yapıcam inşallah ikinci kuzumda gelir hepinizi öpüyorum .
kızlar bhcg 36.5 çokmu düşük sizce 14. ün değerim adate 3 gün var kafam karışık.
melek bak değerin yükselmiş ne güzel demekki sonuç olumluikinci sonucum 86 : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?