Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım bu konuda bilgim yok. inşallah sorunsuz devam eder gebeliğin.

leyla sevincin yarıda kalmayacak....bebeğinle konuşmaya başla şimdiden

Cnm kalan minik yumurtalar gebelik hormonunun etkisiyle büyüyüp kist olarak kalıyor. Normal gebeliklere göre biraz daha kasık ağrısı oluyormuş o kadar. Sonlara doğru küçülmeye başlıyormuş kitsiler . 1 den fazla yumurtası olan asilama ve tup bebekle hamiş kalan hastaların cogunun basına geliyo. Panik yapma

ne biliyim cnm ya netten baktım büyümeye devam ederse ameliyat falan yazıyor moralim bozuldu. doktor olumsuz konuşmadı sancı yapar ki yok, kanama yapar dedi kendi doktoruna görün birde dedi. perşembe zor gelecek tek iyi yönü keseyi zorlanmadan görmüş olmamız. haklısın beklemeler bitmiycek.

tatlım hiç üzülme bazen kendiliğinden küçülebiliyorlarda sorun yok benimde bir arkadaşımda oldu onunkiler büyüdü ama o halieyken ameliyat oldu sorunsuz geçti normalmiş bu durum perşembemi gideceksin sait beye , ben cuma gidecegim.

canım bu konuda bilgim yok. inşallah sorunsuz devam eder gebeliğin.
sağol cnm.
ne biliyim cnm ya küçükde değil korktum açıkcası ne zorluklarla hamile kalıyoruz hepimiz en küçük şeydede böyle moralimiz bozuluyor. senin bebişlerede çok sevindim maşallah.

canım keseyi görmüşsün ya şükür ...sorun kalmayacak inşallah hayırlısı ile perşembe iyi bilgiler alırsın doktorundan..bu arada netten araştırma yapmak çoğu zaman bilgi kirliliğine yol açıyor bunuda aklından çıkarma hepimiz atlayıp bakıyoruz bunu herkes her konuda yapıyor ama herşeyin en ileri noktada ki durumu yani kötüsü de yazılı okuduklarına takılma komplikasyon onlar yazması doğal ama sende öyle olacak diye bir kaide yok içini rahat tut canım kendi doktorun görene kadar

bak bak bak cuma geliyomuşş randevu saatini de yaz bari kapıda karşılayayım seni:)))

bende o hamileyken ameliyattan korkuyorum pıhtılaşma için kan sulandırıcı kullannıyorum ameliyat olursa bırakmam gerekecek bebek hem ameliyattan hemde pıhtılaşmadan etkilenecek inş. gerek kalmaz ameliyata. evet cnm perşembe 8'de. yine günlerimiz tutmadı

2 hafta önceki ultrasonumuz

akşamda yenisini yüklerim

Son düzenleme:

canım hayırlısıya herseyın tutar belkı senın deddıgın

tüylerim ayağa kalktı ha bir de gözlerim doldu mucizen için kocaman bir MAŞALLAH mavicim belkide bu yüzden koyma demiştim resmini başıma geleceği bildiğimden sulu göz ben balık burcu olunca...
masalcım mesajını daha yeni gördüm paylaştıktan sonra...
maşallah, allahım bu ne güzel bişeydir böyle oy oy yirim seni ben

Oyy yesinler seni masallahhh yerleşmişte büyüyor :)

ay yerım ben onu neguzel bısey degılmı ıcımızde buyumelerı canım Rabbım kucagına almayı nasıp etsın

rabbim kucağımıza almayıda nasip eder inşallah.darısı bütün topikteki arkadaşlarıma

canım benim komşum kisti varken hamile kaldı sorunsuz dünyaya getirdi kistte sezaryan sırasında alındı şimdi ikinciyi dünyaya gitirdi üzülme bunlar tedavinin yan etkileri herşey güzel olacak hamilesin tadını çıkar

inş. dediğin gibi olur canım büyümez inş. şu perşembe geçse bir doktor iyi şeyler söyler inş. da rahatlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…