- 24 Şubat 2009
- 608
- 4
- 318
kızlar doktordan geldim nurtopu gibi kistlerim var. en büyüğü 6,5 cm. siz siz olun aşılamadan sonra doktor çatlatma iğnesi verdiyse vurulmayı benim gibi unutmayın.kistlerimden geri kalan kısımda küçücük kesemizi gördük şükürler olsun. kistlerden seçemediği için çoğul gebelik olabilir dedi doktor 10 gün sonra tekrar çağırdı. asıl doktoruma perşembe gidicem bakalım o nediyecek canım çok sıkıldı. kisti olupta hamile kalan biliyor musunuz.
yarın canım ya. benim dr. hala emin deil hamile olup olmadığımdan. ilk gün 116 çıkmıştı sonucum 2 gün sonra tekrar çağırdılar. ilk testi akşam vermiştim. ikinciyi sabah verdim. tam48 saat dolmamıştı 207 çıktı. 250 çıksaydı 1 hafta sonra keseye bakmak için çağıracaktım ama dedi şimdi 2 gün sonra yine gelin dedi. inşallah tutmuştur aşılamanız dedi.o yüzden biz daha tam sevinemedik.
kızlar doktordan geldim nurtopu gibi kistlerim var. en büyüğü 6,5 cm. siz siz olun aşılamadan sonra doktor çatlatma iğnesi verdiyse vurulmayı benim gibi unutmayın.kistlerimden geri kalan kısımda küçücük kesemizi gördük şükürler olsun. kistlerden seçemediği için çoğul gebelik olabilir dedi doktor 10 gün sonra tekrar çağırdı. asıl doktoruma perşembe gidicem bakalım o nediyecek canım çok sıkıldı. kisti olupta hamile kalan biliyor musunuz.
ne biliyim cnm ya netten baktım büyümeye devam ederse ameliyat falan yazıyor moralim bozuldu. doktor olumsuz konuşmadı sancı yapar ki yok, kanama yapar dedi kendi doktoruna görün birde dedi. perşembe zor gelecek tek iyi yönü keseyi zorlanmadan görmüş olmamız. haklısın beklemeler bitmiycek.Canım dur hemen sıkma canını bebek yada bebeklerin orda seninle ...çokk duydum hemde kistleri olupta sağlıkla hamileliği devam eden ve bebeğine kavuşan.. bu tür durumların bir oluru vardır mutlaka ben yumurtalığı hamileyken dönen ki bunun bir adı var hastalık olarak şuan unuttum hamileyken açık ameliyat olup bu durumu düzeltilen vakti geldiğinde sağsalim doğuran da duydum bırak kistleri..
çok erken endişelenmek için takip edileceksin nasılsa Sait bey de bir görsün perşembeye az kaldı umarım hepsi küçülür yok olur gider panik yaparak sağlığını tehdit etme.sabırla bekle perşembeyi bu beklemeler bitmeyecek hiç malesef kendini yıpratma
sağol cnm.canım bu konuda bilgim yok. inşallah sorunsuz devam eder gebeliğin.
ne biliyim cnm ya küçükde değil korktum açıkcası ne zorluklarla hamile kalıyoruz hepimiz en küçük şeydede böyle moralimiz bozuluyor. senin bebişlerede çok sevindim maşallah.Cnm kalan minik yumurtalar gebelik hormonunun etkisiyle büyüyüp kist olarak kalıyor. Normal gebeliklere göre biraz daha kasık ağrısı oluyormuş o kadar. Sonlara doğru küçülmeye başlıyormuş kitsiler . 1 den fazla yumurtası olan asilama ve tup bebekle hamiş kalan hastaların cogunun basına geliyo. Panik yapma
ne biliyim cnm ya netten baktım büyümeye devam ederse ameliyat falan yazıyor moralim bozuldu. doktor olumsuz konuşmadı sancı yapar ki yok, kanama yapar dedi kendi doktoruna görün birde dedi. perşembe zor gelecek tek iyi yönü keseyi zorlanmadan görmüş olmamız. haklısın beklemeler bitmiycek.
tatlım hiç üzülme bazen kendiliğinden küçülebiliyorlarda sorun yok benimde bir arkadaşımda oldu onunkiler büyüdü ama o halieyken ameliyat oldu sorunsuz geçti normalmiş bu durum perşembemi gideceksin sait beye , ben cuma gidecegim.
tatlım hiç üzülme bazen kendiliğinden küçülebiliyorlarda sorun yok benimde bir arkadaşımda oldu onunkiler büyüdü ama o halieyken ameliyat oldu sorunsuz geçti normalmiş bu durum perşembemi gideceksin sait beye , ben cuma gidecegim.
duydum bile..... yani ne diyeyim şimdi hadi yeliz bir kız doğur da çakralarımı sigortalatıp korumaya alayım kainlerde bulunurum ek iş olarak:))
mda cim doğru biliyosun bu arada cinsiyet erkekten..x ve y kromozon olayları :))) ama yelizin kızı olacak :))))))ayy çok güldüm kendime bende ki ısrara bak.
masalcım mesajını daha yeni gördüm paylaştıktan sonra...tüylerim ayağa kalktı ha bir de gözlerim doldu mucizen için kocaman bir MAŞALLAH mavicim belkide bu yüzden koyma demiştim resmini başıma geleceği bildiğimden sulu göz ben balık burcu olunca...
maşallah, allahım bu ne güzel bişeydir böyle oy oy yirim seni ben
Oyy yesinler seni masallahhh yerleşmişte büyüyor :)
ay yerım ben onu neguzel bısey degılmı ıcımızde buyumelerı canım Rabbım kucagına almayı nasıp etsın
canım benim komşum kisti varken hamile kaldı sorunsuz dünyaya getirdi kistte sezaryan sırasında alındı şimdi ikinciyi dünyaya gitirdi üzülme bunlar tedavinin yan etkileri herşey güzel olacak hamilesin tadını çıkar
inş. dediğin gibi olur canım büyümez inş. şu perşembe geçse bir doktor iyi şeyler söyler inş. da rahatlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?