Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım herşeyin iyi gitmesine çok sevindim ne güzel bebeğini görmüşsün..allah kucağınada almayı nasip eder inşallah..

inşallah canım.çok mutlu oldum görünce büyümüştü haziranın 5 ile 9 arası kontrole çağırdı ikili tarama yapalım ense kalınlığını ölçeceğiz dedi,inşallah bu aşamalarıda geçeriz:18::18::18:...stres bitmiyo hiç doğana kadarda devam edecek.

üzülme canım ya moralini bozma herşeyin zamanı var herşey allahtan..

üzülme ve kafana takma bi gün bizde hamile kalacağız ve bizide tebrik edecekler eğer böyle kafana takarsan daha da zorlaşıyor hamile kalman ne olur üzülme.....

canım hiç moralini bozmamaya çalış kolay değil ama ... rabbim sanada nasip edecek inşallah olumsuz düşünme.bizim kaderimiz öyleymiş bak bende aksilikler kötü günler geçirdim en sonunda senin gibi düşünmüştüm ben anne olamicam demiştim herşeyi silmiştim ama allah nasip etti doktorumda vesile oldu....sende bebğini kucağına alcaksın ben inanıyorum....

evet cnm düşünmemek en iyisi. kimse yazmayınca kistim var diye merak ettim. 2 düşük var ya bunada birşey olursa diyede korktum açıkçası zaten zor geldi.
mpb sorun etme mutlaka ilk senin başına gelmiyodur.
cnm tabiki ilk benim başıma gelmiyor sadece doktorlar neler demiş kisti olanlara merak ettim daha önce yazan yoktu ben sorunca herkes anlatmaya başladı benim gibi merak edenlerde öğrenmiş oldu. bazen birşeyleri sormak öğrenmek lazım dimi.

canım bizi ancak biz anlarız. hamile birini duyunca görünce ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. bu ay olmazsa artık bırakıyorum yeter demiştim bende. tüpe kadar en az 1 yıl bişey yapmayacağım demiştim. şükürler olsun nasip oldu bu sefer. rabbim en hayırlı zamanda nasip eder inaşllah senin içinde. hep böyle dua ettim. benim için en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat diledim. rabbim inşallah sağlıkla devam ettirmek nasip eder. hala diken üstündeyiz. bu ay çok dua etmiştik. sadece ben değil. bir sürü kişi. tefriciye, mübinli yasin, tesbih namazı filan. rabbim bir gün ol diyecek. onun kudretinden asla ümidini yitirme arkadaşım.

arkadaşlar cuma ilk kontrolum var bakalım nasıl geçicek hamile arkadaşlar beslenmenize nasıl dikkat ediyorsunuz?

arkadaşlar cuma ilk kontrolum var bakalım nasıl geçicek hamile arkadaşlar beslenmenize nasıl dikkat ediyorsunuz?

ilk kontrolünden güzel haberlerle gel canım , sanırım bu bebeginle ilk tanışmanız olacak , mutuluk seninle olsun.

canım neden sürekli kötü düşünüyosun ve kendini kötü düşünmeye itiyosun..emin ol bende senin gibiydim heleki ilk aşılamam tutmayınca dünyam başıma yıkıldı günlerce ağladım niye olmuyo diye herkes hemen hamile kalabiliyoken ben niye hamile kalamıyorum diyordum..ve bu sürede etrafımda 3-4 hamile var en yakınlarım görümcem,ablam falan..gözüme sokuyolar gibi geliyodu benim hiç olmayacak diye düşünüyodum..ama bir anda kendime geldim herkesin olabiliyosa benimde olacaktır birgün daha zamanı var dedim ve ayağa kalktım..sende sakın üzülme olucak birgün emin ol..

Son düzenleme:

doğru söylüyosun canım kucağına alana kadar hep stresli geçiyo..ama herşey yolunda gidicek emin ol bebişini kucağına alıp mis gibi kokusunu alıcaksın..

gunaydın hanımlar benım ıcın uyanmak cok zor oluyo sız nasıl kalkıyosunuz erkenden suncum kahve haftada 1 kere cay gunde 2 bardak acık olmak sartıyla bana doktorum sucuk salam pızza fasdfood kola meyve suyu cıps cıkolatayı yasakladı sende bunlara dıkkat et canım onun dısında ılla sebzeyım aman bebegım beslenmıyo dıye dusunme mıden neyı kabul edıyorsa onu ye dedı

inşallah hep böyle yolunda gider herşey...
biraz önce doktordan geldim bugün çatlatma iğneni yap cuma aşılamnı yapalım dedi çok mutlu oldum inş herşey yolunda giderde kavuşuruz bebişlerimize.......
burcu inşallah tutar bu aşılaman

hestiacım üzülme nolur.bigün sende yaşayacaksın bu duyguları sadece sabırla zamanının gelmesini beklemelisin...

ben çalışıyorum canım o yüzden erken kalkıyorum.. tatlı yiyemiyorum midem bulanıyor sucuk salam o tüz şeyleri zaten yemem kola fln içmemeye gayret ediyorum..ama çay ve türk kahvesi içiyorum..

kızlar buarada söyleyecem bir türlü fırsat bulamadım..aşılamada tutan bebekleriniz sağ yumurtalıkta döllendiyse cinsiyeti kız sol yumurtalıkta döllendiyse cinsiyeti erkek olurmuş bilginizeee
aaaaaaaaaaaa gerçektenmi ayy hayırlısı olsun inş. tutarda sağlıklı olsunn

ayy canım çok sevindim keseciği görmüşsünüz tebrikler aşılamam yapıldıktan sonra mı verdi dr çatlatma iğnesini tekrarmı vur dedi anlayamadım kuzum kusura bakma benimde şimdi 18 mm olana aşılama yapıldı ama geriden gelenler var 10-11-12 mm falan onlar keniliğinden çatlar inş. kiste dönüşmezlerr

kızlar slm ben dün aşılamaı yaptırdım çok şükür herşey yolunda dedi dr sabahtan eşim testini verdi saat 12 de aşılamam oldu 30 dk yattım sonra idrara sıkışık başlandığı için çok sıkıştım idrarımı yaptım sonra tekrar 15-20 dk daha yattım sonra evimize gittik ama ben nedense çok rahattım hiçç aklımda yoktuu yani normal bir gün gibiydi benim için hayırlısı olsun artık napalım dün bütün gün yattım oturdum güzeldi yanii ilaç olarakda elevit günde 1 tane aşılamada dhea kullanıyodum ona gene devam et dedi bende dedimki eee ya hamile kalırsam dhea bişey yapmazmı dedim oda gülerek altı üstü bebeğin erkek olur dedi bende anlamadım neden öyle dedi zaten 4 günlük dhea kaldı onuda içip bitirince ararım dr bi daha devam et demez herhalde sonraa cleksan 0.4 günde 1 tane şimdilik birde beneksol b12 içiyorum günde 3 kezde progestanı fitil olarak kullanıyorumşimdilik sadece hafif bir kasık ağrım var onun dışında gayet iyiyim bugün işe başladım zaten hayırlısı olsun 29 mayısda test günümm

sabah işe gelirken bir sıkıntı yoktu yavaş yavaş kendimi yormadan geldim ama geldiğimden beri sol kasığımda bir ağrı var normalmi acaba tecrübeli arkadaşlar yorum yaparsanız sevinirim eşimde belki döllenmişte rahme tutunuyodur diyo bu kadar kısa sürede olurmu yani aşılama yapıldıktan sonra eğer döllendiyse rahme gelip tutunması kaç gün sürüyoo ayyyy heyecanlıyım çok soru sordum nolur yardımcı olunnn

evet cnm aşılamadan 4-5 gün sonra vurulmam için çatlatma iğnesi vermişti ben onu unutmuşum. yok cnm korkulacak birşey değilmiş ama inş. dediğin gibi kendileri çatlar. inş. 29unda güzel haberler verirsin bize.

öbür topikte yazmışsınız kızlar aşılama öncesi neler yaptınız diye yazmıştım saolun bende 2 rekat şükür namazı kıldım meryem duasını okudum sonra aşılamaya girmeden bildiğim bütün duaları okudum ayetel kürsüyü okudum birde hz zekeriyanın duasını kağıda yazmıştım onu okudum ayy rabbim hayırlıs sağlıklı evlat nasip etsin inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…