Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mesai bitmek üzere ya o yüzden herkes toparlanmakla meşgul mda o yüzden kimse yok
herkese iyi akşamlar inş yarın yep yeni bi gün yepyeni aşılamalar hamile haberleri alırız kısaca hep güzel haber alırız birbirimizden ve sevdiklerimizden
gerçi bugün benim için kötü bi gün oldu iştem ayrılıyorum ama olsun hayırlısı buysa eğer böyle olsun.......

aaaa aşkolsun yaaa ..insan yeni topic in açıldığını haber vermez mi?ben de iki gündür eski topic e giriyorum kimsecikler yok.....unuttunuz arkada kalanları...

aaaa aşkolsun yaaa ..insan yeni topic in açıldığını haber vermez mi?ben de iki gündür eski topic e giriyorum kimsecikler yok.....unuttunuz arkada kalanları...

orada bılgılendırme var canım demek sen dıkkat etmedın

senı nasıl unuturuz orada bılgılendırme var canım demek sen dıkkat etmedın

yeni topik hayırlı olsun kızlar...yeni bebişler getirsin inşallah.

benimde epey kistim var hem sağda hem solda.doktorum bişey olmaz,zamanla küçülürler desede insanın canı sıkılıyor ister istemez.düşünmemek en iyisi.etkisi ise kasık ağrım oluyor.umarım herşey hayırlısıyla yolunda devam eder.

doktorlumun tavsiyesiyle oldu ama benimde kararım aynıydı.
Askımız tamamlanmış kızlar haber geldi:) 12 yumurtam işlem gormuş. 6 tane nurtopu gibi bebeğim olmuş :) Onlar aşklarına devam ede dursun son durum Perşembe gunu belli olucakk dua edin miniklerimee

canım ya inşallah transfer gününe kadar sağ salim dururlar
kızlar buarada söyleyecem bir türlü fırsat bulamadım..aşılamada tutan bebekleriniz sağ yumurtalıkta döllendiyse cinsiyeti kız sol yumurtalıkta döllendiyse cinsiyeti erkek olurmuş bilginizeee

ben tam tersi diye biliyordum

mpb sorun etme mutlaka ilk senin başına gelmiyodur.
2 hafta önceki ultrasonumuz

Eki Görüntüle 416743

akşamda yenisini yüklerim

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...

akşam tekrar gördük bebeğimizi kalp atışını falan dinledik tekrar baya büyümüş ellerini ayaklarını gördük bu sefer.akşam eve geç geldik doktordan sonra biyerlere uğradık yazamadım.doktor herşey normal dedi çok şükür hep muayneye gittğimde endişe içinde oluyorum.rabbim kucağımıza almayıda nasip eder inşallah.darısı herkesin başına....

mavicim çok mutlu oldum. her daim böyle yolunda gider inşallah. bugün bende test verdim. bir kez daha bakılacak. hala diken üstündeyiz. senin ilk değerin kaç çıkmıştı canım.ve kaçıncı gündü.

biraz önce doktordan geldim bugün çatlatma iğneni yap cuma aşılamnı yapalım dedi çok mutlu oldum inş herşey yolunda giderde kavuşuruz bebişlerimize.......

canım herşeyin iyi gitmesine çok sevindim ne güzel bebeğini görmüşsün..allah kucağınada almayı nasip eder inşallah..

biraz önce doktordan geldim bugün çatlatma iğneni yap cuma aşılamnı yapalım dedi çok mutlu oldum inş herşey yolunda giderde kavuşuruz bebişlerimize.......
canım inşallah herşey yolunda gider ve bebişiniz olur

mavicim çok mutlu oldum. her daim böyle yolunda gider inşallah. bugün bende test verdim. bir kez daha bakılacak. hala diken üstündeyiz. senin ilk değerin kaç çıkmıştı canım.ve kaçıncı gündü.

canım inşallah.benim 12.gün 34.4 idi.15 gün baktırdık 197.9 çıkmıştı daha sonrada baktırmdık doktorum gerek yok dedi ve bir kaç gün sonra ultrasona çağırdı keseyi görmüştük...hiç endişelenme bebğin seninle kalacak inşallah...

Günaydın arkadaşlar.Yeni topic hayırlı olsun.Nisan ayındaki hamiş patlamasının kat kat fazlasını görelim inşallah. Benim moralim yine çok bozuk.Dün bir yıldan fazla süredir bebek isteyen bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim.Doğal yolla. Onun için çok sevindim tabi bebek özlemini bildiğimden ama benim niye olmuyor diye taktım yine kafama dünden beri.bir sebebinin olmaması ne kötü... arkadaşım bu ay hiiç beklemiyodum dedi.Hatta 15 gün geçmiş adetinin üstünden test bile yapmamış.(onun adeti hep gecikirdi) Hatta eşi zorlamış test yaptırmaya ve dr tebrikler 6 haftalık hamilesin demiş. Ben bu cevabı hiç duyamayacağım galiba Kafaya takma diyor ama ne mümkün......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…