- 24 Şubat 2009
- 608
- 4
- 318
leyla sevincin yarıda kalmayacak....bebeğinle konuşmaya başla şimdiden
aaaa aşkolsun yaaa ..insan yeni topic in açıldığını haber vermez mi?ben de iki gündür eski topic e giriyorum kimsecikler yok.....unuttunuz arkada kalanları...
aaaa aşkolsun yaaa ..insan yeni topic in açıldığını haber vermez mi?ben de iki gündür eski topic e giriyorum kimsecikler yok.....unuttunuz arkada kalanları...
kızlar doktordan geldim nurtopu gibi kistlerim var. en büyüğü 6,5 cm. siz siz olun aşılamadan sonra doktor çatlatma iğnesi verdiyse vurulmayı benim gibi unutmayın.kistlerimden geri kalan kısımda küçücük kesemizi gördük şükürler olsun. kistlerden seçemediği için çoğul gebelik olabilir dedi doktor 10 gün sonra tekrar çağırdı. asıl doktoruma perşembe gidicem bakalım o nediyecek canım çok sıkıldı. kisti olupta hamile kalan biliyor musunuz.
doktorlumun tavsiyesiyle oldu ama benimde kararım aynıydı.Kızlar slm..merak ettim doğrusu..benim ilk aşılamam tutmadı ve tüp bebek deneyimine geçeceğiz..ikinci aşılama ya da üçüncü aşılama yaptıranlar var aranızda doktor isteği üzerine mi 2.3. deniyorsunu yoksa kendi isteğinizle mi?tüp bebekte şans daha yüksek diye biliyorum,okuyorum..sizlerden bilgi almak istedim.
Askımız tamamlanmış kızlar haber geldi:) 12 yumurtam işlem gormuş. 6 tane nurtopu gibi bebeğim olmuş :) Onlar aşklarına devam ede dursun son durum Perşembe gunu belli olucakk dua edin miniklerimee
kızlar buarada söyleyecem bir türlü fırsat bulamadım..aşılamada tutan bebekleriniz sağ yumurtalıkta döllendiyse cinsiyeti kız sol yumurtalıkta döllendiyse cinsiyeti erkek olurmuş bilginizeee
kızlar doktordan geldim nurtopu gibi kistlerim var. en büyüğü 6,5 cm. siz siz olun aşılamadan sonra doktor çatlatma iğnesi verdiyse vurulmayı benim gibi unutmayın.kistlerimden geri kalan kısımda küçücük kesemizi gördük şükürler olsun. kistlerden seçemediği için çoğul gebelik olabilir dedi doktor 10 gün sonra tekrar çağırdı. asıl doktoruma perşembe gidicem bakalım o nediyecek canım çok sıkıldı. kisti olupta hamile kalan biliyor musunuz.
akşam tekrar gördük bebeğimizi kalp atışını falan dinledik tekrar baya büyümüş ellerini ayaklarını gördük bu sefer.akşam eve geç geldik doktordan sonra biyerlere uğradık yazamadım.doktor herşey normal dedi çok şükür hep muayneye gittğimde endişe içinde oluyorum.rabbim kucağımıza almayıda nasip eder inşallah.darısı herkesin başına....
biraz önce doktordan geldim bugün çatlatma iğneni yap cuma aşılamnı yapalım dedi çok mutlu oldum inş herşey yolunda giderde kavuşuruz bebişlerimize.......
inş. allahım herkese nasip etsin hayırlısıyla...
akşam tekrar gördük bebeğimizi kalp atışını falan dinledik tekrar baya büyümüş ellerini ayaklarını gördük bu sefer.akşam eve geç geldik doktordan sonra biyerlere uğradık yazamadım.doktor herşey normal dedi çok şükür hep muayneye gittğimde endişe içinde oluyorum.rabbim kucağımıza almayıda nasip eder inşallah.darısı herkesin başına....
biraz önce doktordan geldim bugün çatlatma iğneni yap cuma aşılamnı yapalım dedi çok mutlu oldum inş herşey yolunda giderde kavuşuruz bebişlerimize.......
canım inşallah herşey yolunda gider ve bebişiniz olurbiraz önce doktordan geldim bugün çatlatma iğneni yap cuma aşılamnı yapalım dedi çok mutlu oldum inş herşey yolunda giderde kavuşuruz bebişlerimize.......
mavicim çok mutlu oldum. her daim böyle yolunda gider inşallah. bugün bende test verdim. bir kez daha bakılacak. hala diken üstündeyiz. senin ilk değerin kaç çıkmıştı canım.ve kaçıncı gündü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?