Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hayırlısı olsun canım bende omasaya yatıgımda hıcbısey dusunmuyordum galıba en guzelıo agrın olması cok normal canım catlatma ıgnesı de yapıyo ayrıca tutunmada hemen oluyo bence dıkkat et kendıne yorulma sakın

asıl sen nasılsın tatlım nasıl gidiyo iğneler ilk kontrol cuma günü dimi..
İgnelerle aram iyi , sorunsuz devam ediyor . Evet canım ilk kontrolüm cuma günü bakalım ne durumda benim yumilerim. tabi orada biryerlerde yumide varsa yani
hayırlısı olsun canım bak ne güzel geçmiş atlatmışısın inşallah sonucunda yüzünü güldürür, kasık agrısı bende test gününe kadar oldu canım bence normal ama DHEA içenlerin bebegi erkekmi oluyormuş .bende içiyorumda ondan sordum çok isterim bir oglum olsun çünkü

inş. canım bende bu ara havuç yiyicem çatlamayı kolaylaştırıryoya bide dün ilişki vermedide bugün den itibaren ilişki verdi gün aşırı hayırlısı olsun

aşılaman hayırlı olsun cnm bundan sonra azda olsa dikkat et kendine sonucu alıncaya kadar..ağrın olması normal kullandığın iğnelerden ve çatlatma iğnesinden dolayı var ağrın merak etme..inşallah 15 gün sonra güzel sonucunu alırız..

inş. canım bende bu ara havuç yiyicem çatlamayı kolaylaştırıryoya bide dün ilişki vermedide bugün den itibaren ilişki verdi gün aşırı hayırlısı olsun

havuç mu hiç duymadım benimde cuma günü olacak aşılamam bende alayım havuç o zaman tavşan gibi yeriz artık

ayy canım saol ya rahatlattın beni çatlatma iğnesini pazar vurmuştum o zaman bişey olmamıştı ağrı falan şimdi olduu normalse sorun yok zaten kuzum saoll iş yerindeyim oturuyorum hepp yorucu değil işim ama bellide olmuyoo bazen yoğun oluyoo ama dikkat ediyorum kendime
ay canımm saoll inş. yüzüm güler hepimizle birlikte inş. dhea sen nasıl kullandın ben aşılama iğnelerine başladığım günden itibaren günde 3 kapsül bir seferde içtim ve halada devam ediyorum dr öyle dedi valla gülerek bebeğin erkek olur dedi neden öyle dedi anlamadım vallaaa sen nasıl kullanıyosun dhea yıı anlatırsan sevinirim kuzum
saol balımm dikkat ediyorum kendime ama işte rabbime emanet inş.. döllenirde rahmime sımsıtı yerleşir inş.. 29 mayısda güzel bir sonuçla gelirim

benim doktorum daha ben hamile olmadığım halde , tüpe hazırlandığımız bu günlerde bile yiyecek kısıtlaması koydu.
Hazır gıdalar, fast food , günde 2 bardaktan fazla çay ki onlarda açık olacak, kahve, çips , şekerleme vs.,asitli içeceklerin tümü.
Tamamen sebze agırlıklı ve dogal olarak beslenmen gerekli dedi. Arı sütü bal polen yediğimi söyledim süper dedi. çok iyi yapıyorsun diye ekledi.ayrıca her sabahta 1 tane köy yumurtası tüketiyorum .
Tabi benim problemin yumurtaların az ve kalitesiz olması oldugu için bana bunlara dikkat et demiş olabilir ama sizlerede hatırlatmak istedim.

havuç mu hiç duymadım benimde cuma günü olacak aşılamam bende alayım havuç o zaman tavşan gibi yeriz artık

nolmalde yumurta kalitesi için incir kürü yapılıyorya yumoşlar oluşunca çatlaması içinde bu incir kürüne havuç koyuyolar çatlasın diye ben öyle kaynatıp içmiyorum da yiyorum belki faydası olr düşüncesiyle ama 1-2 arkadaşımdanda duymuştum canım havuçdan zarar gelmez olursada faydası olur tavşan gibi kemiririz hayırlısı olsun inş.

canım ben aşılamada hiç kullanmadım, biz tüpe geçelim dediğimiz andan itibaren kullanıyorum 1 ay oldu şimdi tüp bebek için ignelere başladım 2 gün oldu, doktor şu anda devam dedi, şimdilik içiyorum bakalım

ya ben bu kürleride sordum doktora , bana okkalı bir cevap verdi. Hemen hayır dedi. çünkü bize verdikleri ilaçları bizim normal hormon düzeylerimize göre ayarlıyorlarmış.tabi bi ek kürlere gidince tüm dengeyi degiştiriyoruz sonrada ilaçlardan dolayı etkileniyoruz. Bana direkt söylediği buydu MACERA ARAMAYALIM EK BİR ŞEYE GEREK YOK DEDİ.

Ohh hadi bakalimm gelsin bebis:) İyicene hapkolik olduk zaten varya. Liste çıkardım bende :) Kasık ağrısı felan normal. Uzun süre ayaktada kalinca özellikle bir kac gun sonra dahada artar. Ye havucunu çatlasınlar guzelcene:)

tatlım çok güzel yapıyosun bende bilinçli olsaydım bende dikkat eder ve takviye bişeyler yapmak isterdim ama aşılamam tutmazsa eğer kesin bende tedaviyle birlikte arı polen veya çörek otu bal yiyicemm

evet doğru aslında zaten bu kürü daha yapmadım yani normal zamanda yapılıyo tedavi görürken yapılmaz herhalde canım ayy hayırlısı olsun inş.. kuzumm

ayy saol balımm sanada gözün aydın 6 tane bebişin olmuşş inş.. transferdede herşey yolunda gider tatlımm dualarım seninle dikkat ediyorum kendime iş yerinde uzanamıyorum ama en azında oturuyorum hareketlerimede dikkat ediyorum ki ben eli hızlı çabuk çabuk hareketli bir insanım merdivenleri bile ikişer ikişer inip ikişer ikişer çıkan biriyim ama dikkatliyim şimdi yukarı falan uzanmıyorum yürüyüşlerim yavaş yavaş merdivenler tane tane yavaş çıkıyorumm hayırlı olsun balımm etrafımdaki bilenler hep olumlu yorum yapıyo bu sefer herkezin içine bu sefer olucak diye doğuyomuş ama hayırlısı çok ümitlenmek istemiyorum ama umudumda var yanii

öncelikle yeni topik İNŞALLAH hepimize hayırlı ve uğurlu olur

merhaba canlar uzun zamandır giremedim çünkü dr peşinde bende bittim bebeğimde maalesef bebeğim bana tutunamadı ne olur kızlar sonuç öğrenmede acele etmeyin hastaneye gittim sonucu aldım değer çok düşüktü sonra tekrar 2 gün sonra gittim sonuçların çıkması hep ölüm dr göstermek daha ölüm ayakta çok kaldım ve kanamam oldu değerimde en son 26 da kaldı dr dedi ya düşük yada kimyasal gebelik olabilirmiş şimdi değerimin sıfırlanmasını bekliyorum tekrar tedaviye dönebilmek için o yüzden ne olur acele etmeyin sonuçlarınızı öğrenmede bebelerimiz yollarda heba oluyo bizde öle ben akıllandım bi daki sefere normal adet tarihimde geçene kadar beklicem tabi öncelikle herşeyin hayırlısı MEVLAMDAN yeni anne adaylarınıda tebrik ediyorum listeyi aradım durudm bulamadım hayırlı sağlıklı kucağınıza almak nasip olsun sonunda listeyi buldum ve çok süperrr hamişlerrr tebriklerr çok güzel bi duygu 2 haftalıkda olsa o heyecanı yaşadım ya şükürler olsun RABBİM

Son düzenleme:
canımmmm inşallah gelir. Ayetel kürsi okumuştum ben bol bol aşılamaya girerken.

bana yazılan mesajların hepsini okudum çok saolun allah hayırlısı ile bebeişlerimize kavuştursun inşalalhh.ben dün aşılama olurken asistan dr.dediki rahminin ağzı kapanmış bi aletle tuttu açtı az bi kanaman olabilir korkma o kanama içten değil dıştan rahmin ucunu yuyyum ondan olur dedi çok şükür olmadı kanmam falan devlet hastanesi olunca neden öyle bişe olmuş anlatmıyolar bide sizler bişe sorcam benim hiç ağrım olmuyo bu 3.aşılamam bundada hiç ağrım yok nedenki acaba budamı tutmayacak yoksa (((((

kızlar çok şükür sonucum 462 olmuş. salı günü keseye bakmak için çağırdı.
ohh bak ne üzel artık stresleri bir kenara bırak ve bu anların keyfini çıkart

canım çok üzüldüm demekki hayırlısı buymuş ama illakide kendine dikkat etmek lazım tabi allahım bu acıyı bir daha yaşatmasın, listemiz artık ilk sayfada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…