Bebegim kan testi yatırsana be öldürdün beni meraktan , ama banada yazık degilmi bittim kaç gündür çok merak ediyorum ama hadi bakayım yürü
hehe delü senide göndercem üst listeye yakında az kaldı az
Bebegim kan testi yatırsana be öldürdün beni meraktan , ama banada yazık degilmi bittim kaç gündür çok merak ediyorum ama hadi bakayım yürü
hehe delü senide göndercem üst listeye yakında az kaldı az
canım inş ikiye katlanır ve devam eder hamileliğin aynısını bende yaşadım 2 defa tüp bebek yaptırdım 1. de 28 çıktı aynen dediğin gibi hayırlı olsun demişler eşime baya sevinmiş sonra ben aradım ve 28 çıktığını öğrendim 2 gün sonra tekrar kan tahlili dediler bu arada hemşireylede konuştum böyle olduğunda yükselen de oluyo yükselmeyen de dedi ama benimki yükselmedi ve 2 gün sonra 14 e düştü hasta oldum.2. tüp bebkte çift embriyo yerleştirildi bu defa başka bir yerde o da 17 çıktı yine aynı şeyler 2 gün sonra 10 düştü ve iikisindede kimyasal gebelik dendi.sonra kromozomlarıma baktırdım pıhtılaşma problemim olduğu ortaya çıktı ve buda kimyasal gebeliğe sebep oluyomuş.inş senin sonucun katlanır çok sevinirim inş olur ama olmazsa üniversitede bi tahlilllerini yaptır derim boş yere tekrarlama inş Allah hepimize hayırlısıyla nasip eder....
canım ateşin kaç çıkması gerekiyo ve neden sabah ölçülüyo bilmiyorumda :26:
Canlarım ben geldimmm beni sormuşsunuz merak etmişsiniz hepiniz sağolun varoğlun iyiki varsınızz
Pelikancım hayırlı uğurlu olsunnn inş. bebişine sağlıkla kavuşursunn çokkk sevindimmmm :)
Tgbesr'cim seninle konuştuk zaten hayırlısı böyleymiş demekki daha zamanı varmış :/ Aşılamana üzüldük Annenlerin durumuyla sevindikk. Bi yerden güldrüyor Rabbim :)
Kızlar benim durumuma gelince az önce aradı hemşire gözünüz aydın pozitif felann. Ben hemen atıldım tabiki değer kaç diye. 26,6 dedi. Bana tabikiside düşük geldi. Dedim 12.güne göre değer düşük değil mi ? Önemli olan 2 'ye katlanması bizim için felnadı falandı. Perşembe tekrardan kan vericem aynı yerde bakalım ne olucak.Onlara göre pozitif olsada şu an bence ne pozitif ne negatif :18:
jolly canım çok sevindim hayırlı olsun.düşük çıktı diye üzülme benimde 12.gün 34.4 çıkmıştı sonra yükseldi bebeğin şuan seninle inşallah kucağınada almak nasip olur.Canlarım ben geldimmm beni sormuşsunuz merak etmişsiniz hepiniz sağolun varoğlun iyiki varsınızz
Pelikancım hayırlı uğurlu olsunnn inş. bebişine sağlıkla kavuşursunn çokkk sevindimmmm :)
Tgbesr'cim seninle konuştuk zaten hayırlısı böyleymiş demekki daha zamanı varmış :/ Aşılamana üzüldük Annenlerin durumuyla sevindikk. Bi yerden güldrüyor Rabbim :)
Kızlar benim durumuma gelince az önce aradı hemşire gözünüz aydın pozitif felann. Ben hemen atıldım tabiki değer kaç diye. 26,6 dedi. Bana tabikiside düşük geldi. Dedim 12.güne göre değer düşük değil mi ? Önemli olan 2 'ye katlanması bizim için felnadı falandı. Perşembe tekrardan kan vericem aynı yerde bakalım ne olucak.Onlara göre pozitif olsada şu an bence ne pozitif ne negatif :18:
canlarrrrr test yaptırdımmmm.sonuç 90.26 hamileyimmmmmmmmmm.Allah olmayan bekleyen herkese nasip etsin inşallahhh.sabah kan verdimmm.size ve esime süpriz olsun diye söylemedimmm.umudumda yoktuuu.şoktayımmmm.
kızlar bu arada ctesi günü ben başka merkeze daha gittim bu 3.tüp bebek merkezi oldu başkada gitmeyecem artıkkk
buda aynı şeyleri dedi %20 en fazla %30 şansss
cnm sabah 7-7:30 arası ölçmen lazım
kalkar kalkmaz dil altından
düşük çıkarsa 36,4 -36,5 gibi yada daha düşük adet geliyo
yüksek çıkarsa hamilesin 36,7 -36-8
tabi en sağlıksı devamlı ölçüp vücudunu tanımak
ama yinede bi ölç ne kaybedersin
Benim bugün 12.gün cnm. Yanlız senin 90 çok normal bir değer. Dr 'unda söylediği bhcg kişiden kişiye değişir önemli olan katlanması diyor. Senin bişey olmaz ama hiçç merak etmee :) Benim içinde hayırlısı artık bakalı m neler görücezz
Ayy valla cnm bir stres oldum sormaa. Kanı saat 9 buçukta verdim. Saat 4'e kadar aramadılar yahuu bende insanım yazık yanii :) Perşembe dahada stresli olucakk valla o zaman bakalım ne kadar bekleticekler :)
Öyle mi diyosun . 2 gün daha hamilecilik oynıyım o zaman ben evdee:)) İnş. kuzucum bakalımm
banada yakın aslında ama orada annemameliyat olmuştu çok kalabalık ve devlet hastanesi tarzında bir hastane
sanki tüp bebek işini orda yaptıramam gibi geliyo sakın yanlış anlama benim eskiyle ilgili kafamda kalan düşünceler bunlar
ilgili alaka sıra nasıl cnm ??? fiyatda uygundur herhalde :26:
jolly canım çok sevindim hayırlı olsun.düşük çıktı diye üzülme benimde 12.gün 34.4 çıkmıştı sonra yükseldi bebeğin şuan seninle inşallah kucağınada almak nasip olur.
pelikancım çok sevindim rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallah.darısı isteyen herkesin başına....
Evet cnm yaa işte yükselende var yükselmeyende. Bende o kadar şanslı bir insan değilimdir yani :/ Tüp bebek öncesi pıhtılaşma ile ilgili testleri yaptırmıştım normal çıkmıştı. Transfer günü dahil olmak üzere 12 gündür her gün sulandırıcı iğne yaptırıyorum.Birde corasprin hap içiyorum. Peki şimdi sende pıhtılaşma olduğu için dr ne öneriyor. ? Sen iğne kullanmışmıydın ?
yok canım kullanmamıştım iyi tahlillerin iyi çıkmış ben ikisindede ne coraspin nede iğne kullandım ama kullansaymışım tutunabilir miş çünkü mutasyonum fazla ben en baştada 1 aşılama yaptırdım o da olmamıştı ve bu ay tekrar aşılama yaptırdım yarın test yaptıracağım ve bu aşılamam da hem coraspin hemde iğne kullandım inş senin yükselir dua et canım bizde ediyoruz sana inş hepimiz kavurşuruz kuzucuklara...
yok canım kullanmamıştım iyi tahlillerin iyi çıkmış ben ikisindede ne coraspin nede iğne kullandım ama kullansaymışım tutunabilir miş çünkü mutasyonum fazla ben en baştada 1 aşılama yaptırdım o da olmamıştı ve bu ay tekrar aşılama yaptırdım yarın test yaptıracağım ve bu aşılamam da hem coraspin hemde iğne kullandım inş senin yükselir dua et canım bizde ediyoruz sana inş hepimiz kavurşuruz kuzucuklara...
canım hayırlısı ne ise o olsun bunu unutma öncelikle ben seni çok rahat görüyorum maşallah diyeyim nazar değmesin hep pozitifsin neşelisin stresten uzak gibi görünüyorsun zaten bunu başarabilmek çok güzel.perşembe ye kadar da kendini Rabbim e teslim et. o ol derse olur biliyosun canım.
canlarrrrr test yaptırdımmmm.sonuç 90.26 hamileyimmmmmmmmmm.Allah olmayan bekleyen herkese nasip etsin inşallahhh.sabah kan verdimmm.size ve esime süpriz olsun diye söylemedimmm.umudumda yoktuuu.şoktayımmmm.
canım birsey sorcam sana; daha onceki gittiklerin ve ctesi gunu gittigin merkezde kaca yapıyorlar asılamayı .. soylermisin..
ben 1. asılamamı ozel hstanede yaptırmıstım tutmadı..
canım kan pıhtılasması ıcın hangı testlerı yaptırmıstın hatırlıyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?