Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elcefimm hayirlii olsunn cnmm benimmm vallahi her duamda aklimdasin insallah bu sefer tutunucak bebecinn..canim bide salavati tefrici basla derim basladinmi bilmiyorum ama manevi olarakta rahatlarsin.elcef benimde tronbofil sonucum cikmasina bi hafta var coraspirin bende kullAnmiyorum doktor yazdi ama niye verdini oda bilmiyi herkese yaziyolar. yani bu cokmu onemli bisi coraspirin.
Bebesko nerdesın catlıycam artık meraktan endıselendırme bızı lutfen ama gel artık aksam oldu ya bı arkadas arıycam demıstı oda gelmemıs ıyıce meraklandım ben oyle dıyınce Rabbım kotu bısey yoktur ınsallah
kızlar ortalama olarak aşılama ücretleri ne kadar... kişiye ve tedaviye göre değişiyor ama otralama merak ediyorum
kızlar az önce kan sonucumu aldım değerim 2.45 çıkmış malesef negatiff yine yeniden sözün bittiği yerdeyimm
kızlar az önce kan sonucumu aldım değerim 2.45 çıkmış malesef negatiff yine yeniden sözün bittiği yerdeyimm
canım Allah yardımcın olsun çok üzüldüm ama dediğin gibi işte sözün bittiği yerdeyiz..........
canım yaa çok geçmiş olsun inan ne söyleyeceğimi bilemiyorum..allahım inşallah birgün senide anne yapıcak ve bebeğine kavuşacaksın..
kizlaar bugun doktora gittim adet oldugum icin bebek gitmistir diye umuyordum ama deger 14. gun 38 di bugun 90 cikti. dis gebelik dedi doktor ve pazartesiye kadar bekleyelim tekrar test yapalim ilacsiz kurtulmani bekleyelim dedi. yani tum samimiyetimle bebek olmayinca bu kadar uzulmemistim. cok korkuyorum bir hasar birakir mi tup bebekte neden olur benim sebepsiz infertelitenin sebebi mi var ki bu oldu gibi turlu sorularim var? daha once dis gebelik yasayan var mi?
bu arada bebegi tutunamayan arkadaslar inanim olmadi diyip biraz yikilip sonra devam etmek daha kolay. bu benim ilk tup denemem ve zoru geldi basa![]()
Sehire,Merkeze ve kullanılan iğne miktarına gore değişiyor . Benim 3 asilamada da ortalama 1.500-2.000 TL arasında tutmuştu .