Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bebesko yine bizim sabrımızı deniyor bak yaa nerde kaldi bu hatunnn :)

elcefimm hayirlii olsunn cnmm benimmm vallahi her duamda aklimdasin insallah bu sefer tutunucak bebecinn..canim bide salavati tefrici basla derim basladinmi bilmiyorum ama manevi olarakta rahatlarsin.elcef benimde tronbofil sonucum cikmasina bi hafta var coraspirin bende kullAnmiyorum doktor yazdi ama niye verdini oda bilmiyi herkese yaziyolar. yani bu cokmu onemli bisi coraspirin.

valla canım kimi merkezler tüp bebeğe başlayan tüm hastalara veriyolar güya kullanılan ilaçlar vs.. tedavideyken kan akışı yavaşlıyomuş ona iyi geliyomuş. kimi merkez de pıhtılaşma sorunu olmayanlar hariç kimseye vermiyor ve hiçbir faydasının olmadığını aksine kanı sulandırdığı için kanama ihtimalini arttırdığını düşünüyolar. zaten hamilelik oluşunca kan kendiliğinden sulanıyor vücutta o yüzden de çok kafana takma olacak olduktann sonra her şekilde olur. ama yine de ben beslenebilmesi için kişide kanama yoksa faydalı olduğunu düşünüyorum en azından ilk aylarda..

kızlar bebesko hala gelmemiş umarım kötü bişey yoktur. neden bizi bukadar merakta bıraktı anlamadım.

Bebesko nerdesın catlıycam artık meraktan endıselendırme bızı lutfen ama gel artık aksam oldu ya bı arkadas arıycam demıstı oda gelmemıs ıyıce meraklandım ben oyle dıyınce Rabbım kotu bısey yoktur ınsallah

Bebesko nerdesın catlıycam artık meraktan endıselendırme bızı lutfen ama gel artık aksam oldu ya bı arkadas arıycam demıstı oda gelmemıs ıyıce meraklandım ben oyle dıyınce Rabbım kotu bısey yoktur ınsallah

kızlar bebeskoyu arıyorum ama telefonu kapalı bende ulaşamadım ama bence herşey yolunda

kızlar ortalama olarak aşılama ücretleri ne kadar... kişiye ve tedaviye göre değişiyor ama otralama merak ediyorum

kızlar ortalama olarak aşılama ücretleri ne kadar... kişiye ve tedaviye göre değişiyor ama otralama merak ediyorum

Sehire,Merkeze ve kullanılan iğne miktarına gore değişiyor . Benim 3 asilamada da ortalama 1.500-2.000 TL arasında tutmuştu .

kızlar az önce kan sonucumu aldım değerim 2.45 çıkmış malesef negatiff yine yeniden sözün bittiği yerdeyimm

sabahtan beri girip çıkıyorum bebeskonun sonucunu görürüm diye ama meraktan öldüm valla..inşallah değeri yükselmiştir ve sevinçten bize haber vermeyi unutmuştur..

yetercim sozun bittigi yerdeeee hayirlisi olsunnnnn denirr..demekki var bundada bi hayir.canim yasin kac.dondurulmuslarin varmi.inan bende cokk uzuldumm

hep dualarımdaydın ama yıne olucaksın allahım hayırlısını bılıyordur ve en dogru zamanı beklıyordur hepımız ıcın. cok uzmemeye yipratmamaya calis kendini

kizlaar bugun doktora gittim adet oldugum icin bebek gitmistir diye umuyordum ama deger 14. gun 38 di bugun 90 cikti. dis gebelik dedi doktor ve pazartesiye kadar bekleyelim tekrar test yapalim ilacsiz kurtulmani bekleyelim dedi. yani tum samimiyetimle bebek olmayinca bu kadar uzulmemistim. cok korkuyorum bir hasar birakir mi tup bebekte neden olur benim sebepsiz infertelitenin sebebi mi var ki bu oldu gibi turlu sorularim var? daha once dis gebelik yasayan var mi?

bu arada bebegi tutunamayan arkadaslar inanim olmadi diyip biraz yikilip sonra devam etmek daha kolay. bu benim ilk tup denemem ve zoru geldi basa:(

kizlaar bugun doktora gittim adet oldugum icin bebek gitmistir diye umuyordum ama deger 14. gun 38 di bugun 90 cikti. dis gebelik dedi doktor ve pazartesiye kadar bekleyelim tekrar test yapalim ilacsiz kurtulmani bekleyelim dedi. yani tum samimiyetimle bebek olmayinca bu kadar uzulmemistim. cok korkuyorum bir hasar birakir mi tup bebekte neden olur benim sebepsiz infertelitenin sebebi mi var ki bu oldu gibi turlu sorularim var? daha once dis gebelik yasayan var mi?

bu arada bebegi tutunamayan arkadaslar inanim olmadi diyip biraz yikilip sonra devam etmek daha kolay. bu benim ilk tup denemem ve zoru geldi basa:(

Ah be bebis madem tutunacaktın neden yanlış yeri sectin :( İlacsizda olsa ilaçlida olsa atlatırsın merak etme. Tüplerde hasar bile olsa zaten tup bebek yapıldığı icin problem olmuyor. Zaten bizim tüplerle ısımız yok. Dis gebeliğin tup bebekte olmasının sebebi transfer sırasında bebegin hızlı verilmesi olarak duymuştum bebek o zaman rahime degil tüplere gittiği icin eğer tutarsa orada buyuyormuş. İns. En kısa zamanda atlatirsin. Dediğin gibi sadece negatif almanın dısında cok daha uzulecegimiz seyler çıkabiliyor. Yinede Buna bile şükür diyelim öyle degil mı .

Sehire,Merkeze ve kullanılan iğne miktarına gore değişiyor . Benim 3 asilamada da ortalama 1.500-2.000 TL arasında tutmuştu .

hadi ya.. tahminimden 300-500 daha pahalı tutmuş seninkisi.. ben mart adetiyle başlayacağım inş.. ama biraz tedirginim.. rahim filmi çektirirken canım çok yanmıştı... ağrılı bi süreç mi acaba????

2.5 yıllık evliyim bende aranıza yeni katıldım 2 aylık evliyken düşük yaptım o günden beri takip ediyorum siteyi benim yumurta tembelliğim var adetlerim düzensiz klomenler çatlatma iğneleri kullnadım aralıksız ve fayda etmedi ve sonunda aşılamaya karar verdik konusunda bi uzmana başvurduk iğnellerimi aldım ve başlamak için adetin 2. günü gel ddi dr um benim gbi olanlara yardım etsin rabbim :50:

Back
X