Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yetercim sozun bittigi yerdeeee hayirlisi olsunnnnn denirr..demekki var bundada bi hayir.canim yasin kac.dondurulmuslarin varmi.inan bende cokk uzuldumm
canım yaş 36 donmuş yok :50::50::50:
hep dualarımdaydın ama yıne olucaksın allahım hayırlısını bılıyordur ve en dogru zamanı beklıyordur hepımız ıcın. Cok uzmemeye yipratmamaya calis kendini

ne söylenebilir kii :( gemis olsun ins. En kısa zamanda kavuşacaksın bebeğine ..

kızlarr üzülmemek mükün değil:50::50::50::50::50: Ama geçecek geçmek zorunda:26::26::26::26::26: Toparlanacağım allah büyükk inşşş verdiği sıkıntıyı atlatmayı nasip eder:14::14::14::14::14::14::14::14:

2.5 yıllık evliyim bende aranıza yeni katıldım 2 aylık evliyken düşük yaptım o günden beri takip ediyorum siteyi benim yumurta tembelliğim var adetlerim düzensiz klomenler çatlatma iğneleri kullnadım aralıksız ve fayda etmedi ve sonunda aşılamaya karar verdik konusunda bi uzmana başvurduk iğnellerimi aldım ve başlamak için adetin 2. günü gel ddi dr um benim gbi olanlara yardım etsin rabbim :50:

canim yasin ve fsh ve varsa amh durumunu yazarsan sana yardimci olabilirum ve en azindan ssilama ile ugrasma diyebilirim.cunku ben cok oyalandim.tecrubeleri.i aktarabilirim

Ben olsam ne yapardım. Asilama oldugum merkezde biraz daha fiyat pazarlığı yapıp 2 bebeğimde oraya taşırdım. İkisini birden alırdım.Su anda negatif sonuc aldığın icin 2. denemedede sanki 1 bebek alırsan yine umutsuz baslarsin gibi geliyor bana. 1 bebek transferiy lede bebek sahibi olan bir suru arkadasımız var ama negatiflerden sonra sanki 2 bebek almak tedavinin başlangıcında bile psikolojik olarak seni daha fazla rahatlaticaktir. Artık bebisler çözülürken hücre kaybı yeni teknolojiler sayesinde olmuyor. Önünüzde 1 ay zaman var esinle İyicene duşunun bakalim . Hakkında hayirlisi olsun şimdiden. Zamani gelmişse 1 taneylede olucak ;)

slmmm guzell kk bayanlariii....
ilk olarak bebesskoo tebriklerr degerin yukselcekkk..karakedicim soruna gelincee bence ayni merkexde tek tek koydururdum olucaksa orda da olur dedikleri gibi cozunurken biri bozilursa yine basa doncen dedim.gibi yine nasip yine nasip...morellerr iyii cokk sewindimmm dewam karakedi yola dewamm.

Karakedi mrb cnm,sanirim seninde sonucun seni uzecek turden olmus.gecmis olsun cnm,soruna gelince merkezine takildim,sonucta 2.denemen olacak,baska yerler 3 tane bile transfer edebiliyor,boyle olunca da insanin aklina baska seylerde geliyor,eger ki iyi dondurulmuslarsa cozunurken bir problem olmaz,transfer etmede sorun cikmaz,karsi tarafim embriyologu gelip aliyor,merkezin senden para talep ederse kesinlikle verme boyle haklari yok,ben olsam 2 tane transfer denerdim cnm.1 transfer olup olur yaaa tutmazsa aklin yine geride kalan bebisinde kalacak.cnm hakkinda hayirli olan ne ise o karari verirsin ins.

karakedı benım tup bebek tedavisi gordugum yerde soyle dediler, iki sene oncesine kadar bir kisitlama yoktu yasi durumu ne olursa olsun talep edene iki embriyo koyuyorduk ama kisitlama geldiginden beri tek embriyo versek de merkezin pozitif orani degismedi. ki benim iki embriyo talebim olmamisti ve transferden sonra anlatildi bu bana. elbette kalbinden neresi geciyorsa orda yaptir sadece psikolojik olarak gucunu yitirme bir sebepten tek embriyo verilirse diye yazdim. allahtan hayirlisi olur dilerim

tebrik ederim canım hamilesin inşallah değerin de katlanacaktır ama sen kendine çok dikkat et bebeğin dana yeni sana tutunuyor.

hayırlısı böyleymiş karakedicim üzülmek yok dondurulmuşların olduğu için çok şanslısın ..

maşallah size canım korkular hiç bitmez ama rahat olmaya çalış herşey rabbimin takdiri inşallah kontrolün de güzel geçer hala iğneye ilaçlara devam mı neler kullanıyosun yazsana bana? benim de bugün kahverengiler göründü yakında döner kırmızıya evet bu ay başlicam herşey yolunda giderse alıcam 8 hücreli 3. günümü son ümidim o eğer tutmazsa yeni bir opu lu deneme beni bekliyor olucak :(

yok canım ben de ümitlendim kimyasaldan sonra kendim kalmış olabilirmiyim diye ama bu sabah kahverengileri gördüm yakında sökülür yine fazla gecikmedi 34. günümde geldi geçen ayki kimyasal dan sonra normaldir heralde onca işlemden geçiyoruz bikaç gün erken yada geç gelebiliyor. senin o kahverengi beyaz hapların ben sadece beyazlarını yutuyorum işte estrofem yerine veriyor doktor. 1 ay dinlenmek yeter bence zaten beklemek zaman kaybı ne olacaksa olsun artık.

ben asla yapmazdım. yaparız diyen merkez yasal birşey yapmıyor karakedi bence para için yaparız demişlerdir bence büyük risk alıp nasıl götürürsün başka bir hastaneye? bence ortamlarından uzaklaştırılmamalılar. ikisini birden istiyorum derken 2 embriyondan birden olma. hem ya ikisi de tutmazsa? hiç embriyon kalmayacak. ne bu acele neden illa 2 tane koydurma derdi ikiz gebeliği taşıyabilecekmisin ? yaşından dolayı konmuyorsa bir bildikleri vardır. merkezine güven. biraz dinlen ve dinlenmiş rahmine 1 bebeğini al. tutmazsa da yine kalan embriyon umudun olur.
çok risk ben hiç duymadım alıp embriyosunu başka merkeze götüren. taşıma şartları vardır belki bilemiyorum ama seni de anlıyorum insan istiyor işte sabırsızlanıyor ama bence sakın yapma..

ben asla yapmazdım. yaparız diyen merkez yasal birşey yapmıyor karakedi bence para için yaparız demişlerdir bence büyük risk alıp nasıl götürürsün başka bir hastaneye? bence ortamlarından uzaklaştırılmamalılar. ikisini birden istiyorum derken 2 embriyondan birden olma. hem ya ikisi de tutmazsa? hiç embriyon kalmayacak. ne bu acele neden illa 2 tane koydurma derdi ikiz gebeliği taşıyabilecekmisin ? yaşından dolayı konmuyorsa bir bildikleri vardır. merkezine güven. biraz dinlen ve dinlenmiş rahmine 1 bebeğini al. tutmazsa da yine kalan embriyon umudun olur.
çok risk ben hiç duymadım alıp embriyosunu başka merkeze götüren. taşıma şartları vardır belki bilemiyorum ama seni de anlıyorum insan istiyor işte sabırsızlanıyor ama bence sakın yapma..[/QUOTE

ALLAH RAZI OLSUN CANIMM DAHA SEVİNCİMİ TAM ANLAMIYLA YAŞIYAMADIM YARINDAN SONRA YAŞICAM İNŞALALHH MELEĞİM HEP BENLE OLCAK ALLAHIN İZNİYLE :16::16:

benim merkezde tanıştığım bir arkadaşım 2. denemesinde doktorla ters düştüğü için embriyolarının transferini talep etti, memorialdan embriyolog eşlerden biri ile dondurulmuş embriyoları almıştı. riskli bir durum olmuyormuş, hatta demişler bu kadar iyi dondurulmuş olabileceğini beklemiyorduk diye. ama karakedinin kendi kararı. sonuçta ortada bir embriyo var, x veya y merkezde transfer edilmiş çok farketmez ama sayı konusunda bir şey diyemeyeceğim. maalesef maddi imkanlar devreye girince bir ümittir deyip 1 değilde 2 olsun diyor insan.[/QUOTE]

kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim degerli fikirlerinizi benimle paylaştıgınız için ben hala çok kararsızım eşimle daha oturup ölçüp biçemedik bu olayı biraz üstü soğusun die bekliyoruz..ama galiba jolly ve cy_76 nın düşündüğü gibi düşünmeye daha yakınım eger 1 tane koyarsam tutmazsa aklım diğerinde kalıcak ve onuda ne zaman tekrar koydurabilirim maddi olarak hiç bilmiyorum aklım onda kalıcak içim içimi yiyecek..bakalım biraz daha zaman gecsin fikirlerim ne olucak kızlar..sağolun iyiki varsınız...

kızlar sonunda geçti gitti 1 ay adet oldum bugün 1. günüm cuma günü gidiyorum doktoruma. bu sefer progestan iğnesi kullanıcam ve kan sulandırıcı iğneleri de hatta hapları da sorucam gerçekten işe yarıyormu diye çünkü benim merkezim trombofili sorunu olmayan kimseye tedavi süresince kan sulandırıcı vermiyor.
bir de nar suyu nu sorucam bakalım ne dicek eğer içebilirsin derse onu da uygulicam. yürüyüşe de başladım kış boyu uyudum sabahları artık kış uykusundan uyanmanın zamanı geldi biraz egzersiz iyi gelir umarım transfere kadar. inşallah bu donmuş bebeğim bana daha sıkı tutunur ve gitmez.

ercelf canım çok sevindim..hadi bakalım inşallah meleğin sana sımsıkı tutunucak ve seni hiç bırakmıycak annesi..dualarımızı seninle...

kızlar az önce kan sonucumu aldım değerim 2.45 çıkmış malesef negatiff yine yeniden sözün bittiği yerdeyimm

canım gercekten sözün bittiği yer 2 gün önce negatif sonuc almış biri olarak senin duygularını okadar iyi anlayabiliyorum ki..ama sabrediyoruz elimizden gelen başka hiçbirşey yok malesef..

canım yaş 36 donmuş yok :50::50::50:

kızlarr üzülmemek mükün değil:50::50::50::50::50: Ama geçecek geçmek zorunda:26::26::26::26::26: Toparlanacağım allah büyükk inşşş verdiği sıkıntıyı atlatmayı nasip eder:14::14::14::14::14::14::14::14:

canım senin bahsettiğin su devletin kampanyası varya ben ona gidip kaydımı yaptırdım canım..eger yeterli sayıya ulaşılırsa ssk lılarda ücretsiz yararlanabilicekmiş tüp bebek kampanyasından..bence sende evraklarını alıp götür canım..inşallah yeterli sayıya ulaşırsa birde orada deneriz sansımızı napalım..

bebeşko sonucun ne oldu çok merak ettik seni bizi böle merakta bırakmazdın sen inşallah hersey yolundadır canım...

Ancak girebildim. Rüya'm 28 günlük oldu teyzeleri.
Rabbim isteyen herkese nasip etsinnn :)
Resmini atıyomm size...

Eklentiler

• $20130226_152252.webp
    $20130226_152252.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 64
kızlar az önce kan sonucumu aldım değerim 2.45 çıkmış malesef negatiff yine yeniden sözün bittiği yerdeyimm

çok üzüldüm yeter cim insan neden nedenn diye sormadan edemiyor bu senin kaçıncı başarısız denemen oluyor bilmiyorum ama eğer yeni bir deneme yaptırırsan araştırmadan yaptırma gerçi sen de çok tecrübelisin genetik testler rahim içi araştırma vs.. muhakkak biliyosundur ama ard arda tutmamasının bir sebebi olmamalı canım.

kizlaar bugun doktora gittim adet oldugum icin bebek gitmistir diye umuyordum ama deger 14. gun 38 di bugun 90 cikti. dis gebelik dedi doktor ve pazartesiye kadar bekleyelim tekrar test yapalim ilacsiz kurtulmani bekleyelim dedi. yani tum samimiyetimle bebek olmayinca bu kadar uzulmemistim. cok korkuyorum bir hasar birakir mi tup bebekte neden olur benim sebepsiz infertelitenin sebebi mi var ki bu oldu gibi turlu sorularim var? daha once dis gebelik yasayan var mi?

bu arada bebegi tutunamayan arkadaslar inanim olmadi diyip biraz yikilip sonra devam etmek daha kolay. bu benim ilk tup denemem ve zoru geldi basa:(

canım ya çok zor bir durum ben de kimyasal dediğinde doktor sıfırlansın diye dua ettim hep aklıma geldi zaten 1 tek tüpüm var o da dış gebeliğe kurban giderse ömür boyu tüp bebeğe mahkum olucam diye çok tedirgin oldum herne kadar tüp bebekte tüpe ihtiyaç duyulmasa da tüpü alınan bir kadın ömür boyu hiç kendi kendine hamile kalamaz adetin geciktiğinde test bile yapamazsın :( ama sende 2 tüp varsa yine de şanslısın birisine bişey olursa diğeri var. değerin çok yüksek değil canım inşallah ilaçla atlatırsın :(

Resmini atıyomm size...

canım Allah analı babalı büyütsün, çok tatlıymış rüyan.adıda çok anlamalı olmuş bizim gibiler çin böyle bir bebeği kollarında görmek ancak rüya olur zaten, rabbim bizim rüyalarımızıda gerçekleştirsin inş. dualarını bizden esirgeme canım biz seninle aynı dönemde aşılama olmuştuk ve ben şu sıralar 2. tüp denemem için hazırlıklara başlıyacağım inş..Allaha emanet olun meleğinle beraber Rabbim nazarlardan korusun sizi.

kizlaar bugun doktora gittim adet oldugum icin bebek gitmistir diye umuyordum ama deger 14. gun 38 di bugun 90 cikti. dis gebelik dedi doktor ve pazartesiye kadar bekleyelim tekrar test yapalim ilacsiz kurtulmani bekleyelim dedi. yani tum samimiyetimle bebek olmayinca bu kadar uzulmemistim. cok korkuyorum bir hasar birakir mi tup bebekte neden olur benim sebepsiz infertelitenin sebebi mi var ki bu oldu gibi turlu sorularim var? daha once dis gebelik yasayan var mi?

bu arada bebegi tutunamayan arkadaslar inanim olmadi diyip biraz yikilip sonra devam etmek daha kolay. bu benim ilk tup denemem ve zoru geldi basa:(

canım kesinmi dışgebelik belki sonradan tutunbuştur bebeğin 90 ilk değerinden kaçgün sonraki değerin.mesele benim 5.gün embriyasu 12. gün değerim 27 idi ve kanamamda vardı ama değerim 6 bine kadar yükseldi 15.gün kanamam çok parçalı hale döndü doktora gittim doktor baktı bebek düşmüş ve parça kalmış demişt,yani bana dış gebelik demedi hiç .ondan sonrada değerim sıfırlanana kadar takip etti.

ercelf canım çok sevindim..hadi bakalım inşallah meleğin sana sımsıkı tutunucak ve seni hiç bırakmıycak annesi..dualarımızı seninle...

canım gercekten sözün bittiği yer 2 gün önce negatif sonuc almış biri olarak senin duygularını okadar iyi anlayabiliyorum ki..ama sabrediyoruz elimizden gelen başka hiçbirşey yok malesef..

canım senin bahsettiğin su devletin kampanyası varya ben ona gidip kaydımı yaptırdım canım..eger yeterli sayıya ulaşılırsa ssk lılarda ücretsiz yararlanabilicekmiş tüp bebek kampanyasından..bence sende evraklarını alıp götür canım..inşallah yeterli sayıya ulaşırsa birde orada deneriz sansımızı napalım..

EVET GERÇEKTEN SÖZÜN BİTTİ YER BURADAN NEFRET EDİYORUM(sözün bittiği yerden)AMA YOLUM HEP BU YERE GELİYOR İŞTE..................... CANIM BENDE YAPTIRDIM KAYDIMI BEKLİYORUMMMM NE ÇIKAR BİLİNMEZ

çok üzüldüm yeter cim insan neden nedenn diye sormadan edemiyor bu senin kaçıncı başarısız denemen oluyor bilmiyorum ama eğer yeni bir deneme yaptırırsan araştırmadan yaptırma gerçi sen de çok tecrübelisin genetik testler rahim içi araştırma vs.. muhakkak biliyosundur ama ard arda tutmamasının bir sebebi olmamalı canım.

canım ya çok zor bir durum ben de kimyasal dediğinde doktor sıfırlansın diye dua ettim hep aklıma geldi zaten 1 tek tüpüm var o da dış gebeliğe kurban giderse ömür boyu tüp bebeğe mahkum olucam diye çok tedirgin oldum herne kadar tüp bebekte tüpe ihtiyaç duyulmasa da tüpü alınan bir kadın ömür boyu hiç kendi kendine hamile kalamaz adetin geciktiğinde test bile yapamazsın :( ama sende 2 tüp varsa yine de şanslısın birisine bişey olursa diğeri var. değerin çok yüksek değil canım inşallah ilaçla atlatırsın :(

CANIM TÜP BEBEK YAPTIRANLAR BİLİRLER BU DURUMUM ÇOK FAZLA BİR AÇIKLAMASI YOKTUR MALESEF MERKEZİNE GİDİP NEDEN BÖYLE OLDU DEDİĞİNDEE OLMAMAMSI İÇİN HİÇ BİR SEBEBEP YOKTU DİYORLAR SANA HER ŞEY ÇOK GÜZELDİ DİYORLAR .BENN ARAŞTIMA YAPTIRDIM HİSTERSKOPİ YAPILDI GENETİKLER KAN PIHTILAŞMASI VS VS ELİMDE (evde ) KOCAMAN BİR DOSYADA HEPSİİİİ

kızlar bebeskodan haber getirdim size bebesko biraz rahatsiızlanmış dün bugün de işe gitmemiş evde.kan değeri 70 çıkmış.

kızlar bebeskodan haber getirdim size bebesko biraz rahatsiızlanmış dün bugün de işe gitmemiş evde.kan değeri 70 çıkmış.

kızlar bebesko yorumlarınızı bekliyor kan değeri 1 kat katlamış sizce nasıl yarın bi daha verecekmiş ona göre gebelik devam edicekmi etmicekmi belli olacakmış şimdi yine konuştuk yorumlarınızı bekliyor hanımlar sizce katlanırmı kan değeri dualarınızı bekliyor

kızlar bebesko yorumlarınızı bekliyor kan değeri 1 kat katlamış sizce nasıl yarın bi daha verecekmiş ona göre gebelik devam edicekmi etmicekmi belli olacakmış şimdi yine konuştuk yorumlarınızı bekliyor hanımlar sizce katlanırmı kan değeri dualarınızı bekliyor

Bebeskoya geçmiş olsun dileklerimi iletirsen sevinirim.Bende dünden beri çok merak etmiştim onu.Aslında değerin tam ikiye ktlaması gerekmiyor diye biliyorum.İkiye yakın katlanması yeterli.Onunda ikiye yakın katlamış aslında.sanırım yarın bir daha kan verir.İnşşallah değer daha da artar.Biz burda neler gördük.Allahtan umut kesilmez.Umutsuzluğa düşmesin,moralini bozmasın. Allah nasip ettiyse olacaktır inşallah..

Maşallah maşallah bebişe :) Benim ilki 81 2. test 145 çıkmıştı. İlk test ile 2. test arasında %60 artış yeterliymiş. Bana öyle demişlerdi. 3. testtede zaten 145 'ten 330 'lara çıkmıştı 2 katınıda geçmişti yani. Onun bebişte benimkisi gibi sonradan karar verdiği için yavaş büyüyo :)Oda nazlı bir kız bebek sanırım erkeklerde değerler daha yüksek oluyormuş

canim yasin ve fsh ve varsa amh durumunu yazarsan sana yardimci olabilirum ve en azindan ssilama ile ugrasma diyebilirim.cunku ben cok oyalandim.tecrubeleri.i aktarabilirim

selam cansucum saol ilgin için 25 yaşındayın ilaçsız yumurtlamam olmuyo dha doğrusu oluyo ama gebelikiçin yeterli olmuyo bu ay yeni dr a başladık manisada yaşıyorum dr um tayfun özçakır grandmedical hastanesinde tüp bebek ünitesi açmışmethini çok duydk uzun yıllar çocuğu olmayanları anne yapmış hep kimisi 18 kimisi 20 yıllık 10 yıl 8 yıldır hamile kalamynlar anne oldular 1 senede 80 in üzerinde bebek dünyayay gelmiş hepsi tedaviile bende çok umutluyum

Resmini atıyomm size...

Kızın çok tatlı maşallah.Allah nazardan saklasın. Sen rüyana kavuştun.Sağlıkla, mutlulukla büyütün inşallah.Darısı hepimizin başına.

Ah be bebis madem tutunacaktın neden yanlış yeri sectin :( İlacsizda olsa ilaçlida olsa atlatırsın merak etme. Tüplerde hasar bile olsa zaten tup bebek yapıldığı icin problem olmuyor. Zaten bizim tüplerle ısımız yok. Dis gebeliğin tup bebekte olmasının sebebi transfer sırasında bebegin hızlı verilmesi olarak duymuştum bebek o zaman rahime degil tüplere gittiği icin eğer tutarsa orada buyuyormuş. İns. En kısa zamanda atlatirsin. Dediğin gibi sadece negatif almanın dısında cok daha uzulecegimiz seyler çıkabiliyor. Yinede Buna bile şükür diyelim öyle degil mı .

ah jolly dogru diyorsun secimi yanlis yapti benimki eminim kendide pisman olmustur:)) tabiki hersey allahtan buna da sukur umarim saglikla bu is de biter yeniden bebek icin ugrasiriz. transfer sekliyle ilgili olabilecegini hic dusunmemistim iyi ve tecrubeli bir doktor eger oyleyse de sansima basima geldi. saglik olsun

insallah ilaca da gerek kalmaz gider kendi kendine. ugrastigimiz sey zor zaten bi de bunlar oluyor. neyse bekleyim pazartesiyi bakalim nolucak. seruvenden seruvene suruklenecek miyim? :P

bebeşkoyu çok merak ettik dünden beri öncelikle Allah senden de razı olsun bize haber getirdin.bu arada geçmiş olsun rahatsızmış sakın ümitsizliğe kapılmasın 3. testi 2ye katlıyacak bence bebişi tutunacak Allah'ın izniyle dualarımız onunla, bizi habersiz bırakmayın canım.

Son düzenleme:
Back
X