ben de aşılam denemek istiyorum. ama rahim filmim yok. kesin gerekli mi?
hııııııııııııı anladım kızlar. daha sormadım zaten aşılama yapalımmı diye. şimdi yumurtam çatlayamamış kist olmuş. beklemedeyim.diyecem aşılama mı yapsak diye. ozaman söler heralde. bişi sorcam anestezi olmadan çokmu acıyo. yoksa gerek yokmu anesteziye.
canım ben anestezisiz çekildim ama kimse de sormadı anestezi ister misin diye ama zaten gerek te yokmuş çünkü hiç acımadı sadece rahimi açan aleti takarken çok azıcık acıdı ama sinek ısırması gibi zaten ilacı verirken hissetmiyorsun bile
benim aşılamada daha çok canım yandı onun yanında HSG hiç kalır ama herkezin aşılaması açımıyormuş
bol şanslar canımkaydirigubbakcemile5
Bende flimi anestezi çektirmiştimm.Aşılamayıda anestezili yapalım dedim .Olmaz hiçbişey anlamıcan 5dk.iş dedi kandırdı beniiiiiiii.benneyaptımkiCanım benimde senin gibi çok canım yandıı.Kimsenin acımıyodu bizim neden acıdıı yaaa.2.aşılamayı kesinlikle düşünmüyorum uyumadan yaptırmayı:çok üzgünüm:
ya canım ne bilim ya benim doktor şu vajinayı açan aleti takarken biraz uğraştı sebebi de idrara sıkışmamışım üstten ulturasonla tam göremedi ozaman da rahim ağzı zedelenmiş sonrasında da 2 gün kanamam oldu adet gibi resmen tekrar aradım doktoru normal dedi ama şimdi geçti çok şükür...
2. aşılamayı da düşünme 1. nin sonucunu almadan inşallah gerek kalmaz:CüvCüv: böyle olursun
senağlamaCanım geçen ay aşılamanın sonucu beli oldu yanii olmadı tutmadı..:çok üzgünüm:
Benimde o spekulumu takarken biraz acıdı sonra vidaladı onuu..Sonra dediki şimdi rahim ağzını silicemm.O DAA NEYDİİ gözlerim yemin ediyorum acıdan dışarı atladı ve ben yukarı zıpladım masada.Rahim ağzı sanki canım ordaymıs sanki gözüme birşey değdirdileer gibii.Uff hatırlamak bile istemiyorumm.Çok acıdı dedim acımaazz diyo o sırada drr.Sonra ince kanülü sokarken hele o işte mahvetti beni..Doktor doğum kanalımın dar olduğunu söyledii.o yüzden acımış yani..Sanırım benim rahim ağzı kapalı bir delikti resmen delercesine acıdı ordan geçerken.yemin ediyorum abartmıyorum kızlara anlatıyorum şaşırıyolarBağırmalarımı dışardan eşim duydu..Defalarca bismillahirrahmanirrahim diye söyledim dualar okudum yokk banamasın demedı:1no2:benneyaptımki
ben de aşılam denemek istiyorum. ama rahim filmim yok. kesin gerekli mi?
ben de aşılam denemek istiyorum. Ama rahim filmim yok. Kesin gerekli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?