Aşılama aşılama öncesi mutlak rahim filmi gerekiyormu?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hihoyyytEvet benimde öyle oldu anestezi alıyorsunn .UyAndığındaa aa bitmişmi diye şaşırıyor insan delikafadulden

gerekli canım mutlaka çektirmen lazım ama güzel bi yerde çektir filmini amcamın kızı çektirdi kapalı dediler başka bi doktor açık dedi şimdi 2 tane çocugu var darısı bize .....

12 mayısta adet olmam gerek kızlar. ben de kist oldu bu ay oyüzden beklemedeyim. sorucam bakalım gittiğim zman ne dicek bilmiyorum. benim yumurtalarım iğneyele gelişiyo. eşimde problem yok. bakalım ne derse onu yapıcam ama rahim filmi mutlaka gerekir derse bu ayda iğneyle tedavime doğal yolla devam edicem. rahim filmi gerekir derse çektirir sonra aşılama yaptırırı. çünkü daha tedavimle bi kez debneyebildim.ben d ebi kez kimyasal gebelik geçirdim .ilginçtir yumurtlamamda problem varmış ama ben geçen yıl kendiliğimden hamile kaldıma ama kimyasl mış.

yani seninki d eönce aşılama yaptı sanırım senin d dedaha önceden amilelik geçirdiğin içindir. evet canım doğru söylüyosun çok önemli umarım sorunsuz bi ameliyat geçirirsin.işte bu yola baş koymadan hiçbişeyi öğrenemiyoruz. Allah yardımcın olsun canım.
benim doktorum istemedi canım. Rahim filmi çekilmeden aşılamam
yapıldı ve allahın izniyle ilkinde tuttu. Ama istememesinin sebebi
kimyasal gebelik geçirmiş olmam olabilir.

yaaa bakalım bende sorucam ill isterse haziranda yaptırmayı düşünüyrum.ben d ekimyasal gebelik geçirdim 1 yıl önce. sen yumurta takibimi yaptırıyordum. sendemi yoksa eşindemiydi problem. bnim eşimde sorun yok. ebnim yumurtlamam zayıf.

şimdi sıra aşılamaya geldi yani. inşallah tutar da problem yaşamadan bebişine kavuşursun canım. ben de şu kistten kurtulayım da sorucam bakalım.

merhaba kizlar,
1. asilamamda 4 adet yumurtam vardi, esimin de laboratuar yikama sonucu%88 di, dr. asilamayi yaptiktan sonra sansiniz %50 demisti, ama maalesef regl oldum. Reglimin 3. gunu tekrar gittim 3 tanesini yumurtlamisim yani 3ude karsilassaydi 3uzunuz olurdu dedi dr ama maalesef tutmadi( 1 ay ara verdik cunki kist yapti klomen adli hap. Dun 2. asilamam oldu. Asilamayi yaptiktan sonra rahim filmi neden onceden cektirmediniz bana dedim, internette okuyorum asilama oncesi sartmis dedim o da hasta icin zahmetli bi islem oldugu icin hemen yaptirtmadim size dedi... ama ben bu asilama tutmazsa beklemek istemiyorum dedim regl olursam cektirmek istiyorum dedim ok dedi, mecidiyekoy de alka adli bi yer varmis, beni oraya gonderecek eger regl olursam rahim filmi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…