Bende Medical park İstanbul maltepede gidiyorum. Bana tüp bebek merkezlerinde daha iyi olur dediler ama orada da fiyatlar daha yüksek. Bende hastaneyi tercih ettim. Maddi manevi süreç gerçekten yorucu. Rabbim umarım ikimize de tez zamanda sağlıklı bebişler nasip eder.Medicana Bursa’da benim doktorum oraya gidiyorum ama bu işlemi hastanede değil tüp bebek merkezinde yapacakmış
İstanbul da nasıl fiyatlar? benim senelerdir gittiğim kadın doğum doktorum tüp bebek uzmanı aynı zamanda o yüzden hiç başka yer araştırmadım. 35.000 + ilaçlara para verdim. Ama gerçekten yıpratıcı bir süreçmiş düşünmeden duramıyorum. Amin inşallah hep dua edelim birbirimize de isteyen herkese nasip olsun inşallahBende Medical park İstanbul maltepede gidiyorum. Bana tüp bebek merkezlerinde daha iyi olur dediler ama orada da fiyatlar daha yüksek. Bende hastaneyi tercih ettim. Maddi manevi süreç gerçekten yorucu. Rabbim umarım ikimize de tez zamanda sağlıklı bebişler nasip eder.
Yaptım test negatif çıktıEğer tutmamışsa bugün yarın yani bu civarlarda adet olmanız beklenir ama inşallah tutmuştur ve regl başlamazbu sıralar test yapmak için gayet uygun, sabah ilk idrarla daha doğru sonuç verir.
Hastane olduğu için mikro çip 9000+25 aşılama 34.000 ilaçlarda toplam 8.000 bir aşılama 42.000 mal oldu. Tüp bebek merkezlerinde ise 40-45.000 Fiyatlar ilaçlar vs hariç. Zor bir süreç gercekten, umarım sonucumuz iyi olurİstanbul da nasıl fiyatlar? benim senelerdir gittiğim kadın doğum doktorum tüp bebek uzmanı aynı zamanda o yüzden hiç başka yer araştırmadım. 35.000 + ilaçlara para verdim. Ama gerçekten yıpratıcı bir süreçmiş düşünmeden duramıyorum. Amin inşallah hep dua edelim birbirimize de isteyen herkese nasip olsun inşallah
Sizdeki sorun neydi sebepsiz mi ? Mikro çip ile mi oldunuz ?Aşılamayi 30 temmuz da oldum bugün test yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım adetim 4 gün gecikti kizlar test yanıltıcı olabilir mi yada kesin sonuç sayılır mı adet mi olucam yani
Rahim inceligi var ve pcos var. Adet oldum şimdi başarısız oldu ilk aşılamamSizdeki sorun neydi sebepsiz mi ? Mikro çip ile mi oldunuz ?
Nasip inş bir dahaki aya diyelimRahim inceligi var ve pcos var. Adet oldum şimdi başarısız oldu ilk aşılamam
Hayırlısı olsun moral bozmayın hiç bir daha ki sefere inşallah allahım nasip etsin hepimizeRahim inceligi var ve pcos var. Adet oldum şimdi başarısız oldu ilk aşılamam
2. Kez aşılama yapmayı düşünmüyorum şuan bir süre doğal akışına birakmayi düşünüyorum. Belki kendiliğinden olur eğer olmazsa tüp bebek merkezi ile görüşme yaparızHayırlısı olsun moral bozmayın hiç bir daha ki sefere inşallah allahım nasip etsin hepimize2. Aşılama için tedaviye başladınız mı peki ne düşünüyorsunuz ?
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın gönlümüze göre nasip etsin2. Kez aşılama yapmayı düşünmüyorum şuan bir süre doğal akışına birakmayi düşünüyorum. Belki kendiliğinden olur eğer olmazsa tüp bebek merkezi ile görüşme yaparız
Merhaba özelde şu an aşılama ücreti neydiRahim inceligi var ve pcos var. Adet oldum şimdi başarısız oldu ilk aşılamam
Bende 4 yumurta vardı biri tuttu o da bölünmüş tek yumurta ikizleri bekliyorum dua edin lütfen sağlıkla kucağıma alayım geçen sene 4 aylık kayıp yaşadım o zamandan ilk gebeliğimDüşük ihtimal olsa da var canım ama bunun için döllenmeden sonra embriyonun ikiye ayrılıp bölünmeye devam etmesi gerekiyor. böyle bir olasılık gerçekleşirse tek yumurta ikizi olur ve birbirlerine tıpatıp benzerler. çift yumurta ikizleri o kadar benzemezler mesela birbirlerine çünkü iki farklı yumurta ve iki farklı spermden oluşurlar, cinsiyetleri farklı olabilir vs. Tek yumurta ikizi tek yumurta ve spermden ayrıştıkları için hem cinsiyetleri aynı olur hem de birbirlerinin fotokopisi gibi benzer olurlar.
Allahım sağlıkla güzel günlerde kavuşmayı nasip etsinBende 4 yumurta vardı biri tuttu o da bölünmüş tek yumurta ikizleri bekliyorum dua edin lütfen sağlıkla kucağıma alayım geçen sene 4 aylık kayıp yaşadım o zamandan ilk gebeliğimRabbim isteyen herkese nasip etsin
Canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, sağlıkla gelsinler inşallahBende 4 yumurta vardı biri tuttu o da bölünmüş tek yumurta ikizleri bekliyorum dua edin lütfen sağlıkla kucağıma alayım geçen sene 4 aylık kayıp yaşadım o zamandan ilk gebeliğimRabbim isteyen herkese nasip etsin
Klomen artı Ovitrelle canımAllahım sağlıkla güzel günlerde kavuşmayı nasip etsinsizin aşılama mı acaba?
Ah ne güzelKlomen artı Ovitrelle canım
Amin Allah razı olsunCanım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, sağlıkla gelsinler inşallah
rabbim sağlıkla nasip etsin hem sana hem isteyen herkeseAh ne güzelben aşılamaya geçtimde banada dua eder misiniz
İnşallah güzel haberle gelmek nasip olurAmin Allah razı olsun
rabbim sağlıkla nasip etsin hem sana hem isteyen herkesehayırlı haberler alırsan günceller misin bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?