Hımmm benim eşimin testinde oran var ama bakalımBiz özel hastanede vermiştik bu testi orda farklı bir şekilde yazmislardi A b c d seviyesi diye yani hareketlilik ve sperm kalitesinin düşük olduğu söylenmişti
Merhaba başladınız mı yoksa başlıycak mısınız aşılamayaHımmm benim eşimin testinde oran var ama bakalımdualarınızı bekliyorum aşılama sürecindeyim
Başladım bugün yumurtama bakıldı. 2 yumurta büyümüş biri 12.5 biri 13 cm salı bir daha doktora gideceğim tekrar bakılacak.Merhaba başladınız mı yoksa başlıycak mısınız aşılamaya
Ben de adet olmayı bekliyorum banada aşılama yapılcakta sormak istedimBaşladım bugün yumurtama bakıldı. 2 yumurta büyümüş biri 12.5 biri 13 cm salı bir daha doktora gideceğim tekrar bakılacak.
İnş canım bizimkisi erkek faktörü sizde sorun nedir neden aşılama dediler ?Ben de adet olmayı bekliyorum banada aşılama yapılcakta sormak istediminşallah salıya güzel bir olgunluğa ulaşırlar
İnşallah güzel haberler alırsınız en kısa zamandaHımmm benim eşimin testinde oran var ama bakalımdualarınızı bekliyorum aşılama sürecindeyim
İnşallah diyelim cok sağolunİnşallah güzel haberler alırsınız en kısa zamanda
Malesef bende pkos varİnş canım bizimkisi erkek faktörü sizde sorun nedir neden aşılama dediler ?
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız bizede umut olursunuzMerhabalar aranıza yeni katılıyorum bende de pkos var. Regl 3. Gün gittiğimde aşılama için ilaçlara başladık femara sabah akşam ve Gonal f iğne 50 doz kullandım. Bugün ilaçlarım 5 gün oldu ve kontrole gittiğimde istediğimiz gibi yumurtalar uyarılmış sağda iki solda 2 şeklinde ama büyüklüğünü soramadım heyecandan. İlaçları bırak artık pazartesi ilişki Salı kontrole gel dedi umarım Salı yumurtalar çatlatma için uygun olurda aşılamaya geçeriz. Şuan benle aynı zamanda aşılama sürecine giren var mı acaba ?
Benimde öyleydi ben zaten pkos olduğumu evlendikten sonra öğrendimİnşallah allahım isteyen herkese nasip etsin ister istemez stres oluyoruz. Sürekli burda yazıları okuyorum umut içinBirde pkos olmama rağmen hiç adet düzensizliği yaşamadım ben ortalama döngüm 26 gün
Benimde öyleydi ben zaten pkos olduğumu evlendikten sonra öğrendim2 yıllık evliyim sizin ne kadar oldu ne kadardır istiyosunuz?
Bende 6 yıllık evliyim 2 yıldır istiyoruz başta hiç düşünmediğimiz için üstüne düşmedik ama bu kadar zaman korunmasız ilişkiyle olmayınca dedik bir problem var sebepsiz dedi doktor isterseniz önce aşılama deneyelim 2 kez max olmazsa tüp bebek deneriz düşünün dedi şimdi ilk defa aşılama olucak inşallah
İyi haberlerinizi bekliyorumİnşallah süreci buradan paylaşacağım
Ben ovulasyonla takip yapıyordum da daha yumurtlamam dün oldu o yüzden bi iki haftam daha varSizin regl ne zaman hepimiz için güzel sonuçlar olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?