aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Aradim sorun yok dedi bakalim bekliycez artik.benim de adetim cok.sancili olur kistlerden heralde.insallah iyi haber aliriz da agrisin onemli degil..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İyi bak doktorda sorun yok dediğine göre inşallah hamişssindir :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Pek umuduk yok ama insallah.sen ne zaman gideceksin baktirmaya

Öyle düşünme olacak dersen olurmuş allahın izniyle tabiki ben 22 sinde gitcem daha cook var hiç bi belirti kalmadı senin agrılar devam mı peki

Ben de 21 inde insallah mutlu haberi veririz birbirimize.ben agridan olecem galiba az kaldi kasiklarim cok kotu oturup kalkamiyorum dusun :)

Ben de 21 inde insallah mutlu haberi veririz birbirimize.ben agridan olecem galiba az kaldi kasiklarim cok kotu oturup kalkamiyorum dusun :)

İnşallah cnm ya bence sen dinlen belkide yorgunluktan oluyordur dikkat et

Iyiyim ara ara agrim oluyo kasiklarimda sadece.sen nasilsin

Iyiyim ara ara agrim oluyo kasiklarimda sadece.sen nasilsin

Bende iyiyim cnm bugün bi akıntı geldi baya büyük bişiydi kislerim gidiyor sandım doktorumu aradım ilaçtan dolayı oluyor o korkulacak bişi yok dedi bi an kisler diye sevinmiştim vala pazartesi bekliyorum dedi hayırlısı artık

selam kızlar
bende bugün aşılama yaptırdım 15 gün sonra inşalllah mutlu haberi veririm

İnşallah cnm bekliyoruz haberlerini :))

konu sahibinin ve bi kaç kişinin ilk aşılaması tutmuş bu topiği okumak biraz mutlu etti beni :) seninde ilk aşılamanmı kaçıncı günün bugün

konu sahibinin ve bi kaç kişinin ilk aşılaması tutmuş bu topiği okumak biraz mutlu etti beni :) seninde ilk aşılamanmı kaçıncı günün bugün

Evet benimde ilk asılamam bugün 11.gün oldu bekliyorum işte tavsiye aklını baska seylerle oyala cok takılma

Cok değil ya ilk 3gün cok taktımda sonradan rahatladım kafamı dolduracak seylerle uğrastım

Cok değil ya ilk 3gün cok taktımda sonradan rahatladım kafamı dolduracak seylerle uğrastım

takmamak için önce şu kkyı engelemmek lazım sürekli hamilelik aşılama infertilite topiklerindeyim

takmamak için önce şu kkyı engelemmek lazım sürekli hamilelik aşılama infertilite topiklerindeyim

Ya boşver milleti herkes aynı belirtileri yasamıyor ki ben kimyasal gebelik yasadıgımda hiç bir belirtim yoktu safra kesemde polip var benim safra kesem agrıyordu onun için hastaneye gittim serum falan takıldı sonuçlar bi geldi hamilesin dediler hadi lan dedim doktora benim safra kesem agrıyor öyleşeymi olur dedim doktor hemen serumu cıkarttırdı yani ben baska bişi diye gittim adamlar bana hamilesin dedi herkes aynı şeyleri yasamaz ilk yerleşmeden bulantı ve kusması olan arkadaslarımda var 9 ay hiç bir belirtisi olmayan arkadaslarımda hatta 9ayboyunca adet görenler bile var sen canını sıkma ya bol bol dua et ha bide şöyle bak ama her sey yüzde 50 olabilirde olmayabilirde kendini ona 2 durumada alıştır ok

ilginçmiş hamilelik düşünmüyomuydun o zaman şüphen yokmuydu zatn olumsuza alıştırıyorum kendimi ilk aşılaması tutan kişi çok az

ilginçmiş hamilelik düşünmüyomuydun o zaman şüphen yokmuydu zatn olumsuza alıştırıyorum kendimi ilk aşılaması tutan kişi çok az

Tedavi görüyordum kistlerim için ama yeter artık hiç bi şey istemiyorum dedim iki ay doktora gitmedim sonra hamileydim ama 1 hafta sürdü kistimin biri 6cm olmuştu cok üzüldüm ama geçti inşallah Allah ım nasip etcek bizde bebişlerimizi kucagımıza alcaz ...

aşılama sonucun ne belli olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…