- 16 Eylül 2014
- 209
- 23
- 18
- 33
12.gun yaptırdım canımOyle ama olumsuz dusunimki eger umutlanirsam yikilirim biliyorum bu arada tahlilinizi kacinci gun yaptrdnz
Kaçıncı gün yaptın canımSonuc negatif arkadaslar
Kısmet canım bi dahakine olur inşallahBugun canm 13 gunu yaptrdim ama tutmadi
Tüp bebeği devlet karsiliyo canımCanim bnm birdaha sansim yok ki 2 kez klomen kulandm 2 kez gonal f kunaldm asilama yapildi ama tutmadi hic biri son sansimiz tup bebek kaldi oda maddi gucumuz yetmiyor
Polikistik over canım ama çok şükür pozitif i gördüm dünOyle biliyorum canim ama sartlar tutmuyor beklemem lazim yasim 22 23 istiyor sizde ne problem var canm sizin neden olmuyor
Canim ne guzel anlatmissin Allah razi olsun benimde ilk asilamam ve meraktan catliyorum.sag kasigimda hafif agrim oluyor ama devamli degil gelip geciyor birde goguslerimde pek degisiklik yok senin agrilarin tek taraflimi oluyordu yoksa genel bi kasik agrisimi butun yazilari okumadim bebegini kycagina aldinmisizler gibi bende cok uzun zaman forumdan gebelik belirtilerini araştırıp durdum.o zamanlar kendime bir söz verdim eğer bir gün hamile kalırsam belirtilerimi gün gün paylaşacaktım.cok şükür ki rabbim nasip etti ilk aşılamamda hamile kaldım...buyrun gün gün gebelik belirtilerim.
aşılama günü:herhangi bir kanamam olmadı cok hafif belli belirsiz ağrım vardı.aşılamadan sonra dr kaldırmadı 2 saate yakın dinlendim.
1.gün: belli belirsiz ağrı devam etti
2.gün:ağrı ara ara oldu
3.gün:hiç bir şikayetim yoktu
4.gün:kasıklarımda batmalar başladı.bunu kıl çekilmesi gibi tarif edebilirim
5.gün:batmalar devam etti,iştahım açıldı ancak kullandığım progestanın etkisimi bilmiyorum
6.gün:batmalar devam etti,kabızlık basladı,iştahım açıktı,akıntı başladı
7.gün:eğilip kalktığımda kasığımda bilye gibi birşey vardı sanki ani hareketlerde acıyordu.
8.gün:batmalar,kabızlık,oburluk devam etti.akıntı arttı
9.gün:yürürken falan yorulmaya başladım,diğer belrtiler devam ediyordu
10.gün:idrar testi yaptım tabiki de cıkmadı :))
idrar testinde cıkmadı ama tuhaf bir şekilde biliyordum hamile olduğumu
11.gün:akıntı ve iştah haricinde fazla belirti gözlemlemedim
12.gün.akıntının rengi şeffaftan beyaza döndü(ancak bu bir şeffaf bir beyaz olarak hala devam ediyor).kimsenin yemek yaptığını sanmadığım gec bir vakitte biber dolması koktu ve cok şiddetle yemek istedim.
13.gün:akıntı ve iştah haricinde herşey normaldi.
14.gün:kan testi +
umarım sizlere faydası olur...
Canm bende 13.10.2014 tarihinde oldum inş bizimde herkesinkide tutar bu ay benim ilk aşılamam progestan kullanıyormusun bide hangi ilaçları kullandın aşılama öncesiBenimde ikinci aşılamam 16 / 10 / 2014 te oldum ara ara ağrım var iki gun once sşiddetli bir kasık ağrısı oldu tutmuş mudur sizce(
evet canım karnımın alt bölgesi baya şiş ama çok ağrı yok sadeve ara ara batma oluyo bana iğne verdi 30 tane sabah akşam vurduruyorum neden ümidin yok kiAma ben igne degil hap kullanıyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?