aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Benm 12 gunum ama 14 gunu yaptrim diyorum bide yakinda tip merkezi yok ya delwtte sabah yapiyor en iyisi cumayi beklim zaten tutmayayacak

Canim bnm birdaha sansim yok ki 2 kez klomen kulandm 2 kez gonal f kunaldm asilama yapildi ama tutmadi hic biri son sansimiz tup bebek kaldi oda maddi gucumuz yetmiyor

Oyle biliyorum canim ama sartlar tutmuyor beklemem lazim yasim 22 23 istiyor sizde ne problem var canm sizin neden olmuyor

Canim ne guzel anlatmissin Allah razi olsun benimde ilk asilamam ve meraktan catliyorum.sag kasigimda hafif agrim oluyor ama devamli degil gelip geciyor birde goguslerimde pek degisiklik yok senin agrilarin tek taraflimi oluyordu yoksa genel bi kasik agrisimi butun yazilari okumadim bebegini kycagina aldinmi

Merhaba Kızlar benimde ilk aşılamam bugün 8.günüm bel ağrısı ve arada kasıklarda batma oluyo ama progestan iğne vurduruyorum sabah akşam ondan olabilirmi acaba???

Benimde ikinci aşılamam 16 / 10 / 2014 te oldum ara ara ağrım var iki gun once sşiddetli bir kasık ağrısı oldu tutmuş mudur sizce (

Benimde ikinci aşılamam 16 / 10 / 2014 te oldum ara ara ağrım var iki gun once sşiddetli bir kasık ağrısı oldu tutmuş mudur sizce (
Canm bende 13.10.2014 tarihinde oldum inş bizimde herkesinkide tutar bu ay benim ilk aşılamam progestan kullanıyormusun bide hangi ilaçları kullandın aşılama öncesi

Klomen ve ovitrelle igneyle oldu asilamam progestan kullaniyorum ama benim pek umifim yok.. iki gündür dikkatimi xekti karnim şişiyor ve acayip ağrıyor neden olabilir yasiyor musun sende boyle birsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…