aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Bugun daha iyi gibiyim ama benimde icimde oyle bi his var sanki olmadi gibi.belim hala ara ara agriyo ve goguslerimin agrisi azaldi.insallah olir hepimizin ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah cnm ya askında agrımın olmamasına seviniyorum ya kimyasal oldugumda hep agrılarım vardı sona gitti inşallah iyiye delalettir hayırlısı olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Insallah yaa valla 14 gun nasil beklicez bilmiyorum

Insallah yaa valla 14 gun nasil beklicez bilmiyorum

Vallahi hiç bilmiyorum ya inşallah cabuk gecer ve sonuçları iyi olur belirtileri paylasalım bakalım uyuyor mu

Aynen cnm ya hiç sıkma tatlı canını peki hiç tüp denediniz mi

Elden birsey gelmiyor elbet uzulsekde. Tup bebek denemedik henuz ama bu ay dogum kontrol hapi kullan sonraki ay duruma gore ya tekrar asilama ya da tup bebek yapariz dedi. Ama bende cok fazla beklemek istemiyorum. Sanirim tup bebek daha mantikli.

Yani kesin çözüm zaten ya en iyisi cnm :) hakkında hayırlısı olur inşallah

Yani kesin çözüm zaten ya en iyisi cnm :) hakkında hayırlısı olur inşallah

Amin cnm ins. Cumlemiz icin. Sen nasil oldun? Bugun daha iyi misin?

Hiç bi agrım kalmadı ya arada batmalar olıyor ama cok rahattım bu gün hayırlısı artık kısmetimizde varsa olur inşallah

Hiç bi agrım kalmadı ya arada batmalar olıyor ama cok rahattım bu gün hayırlısı artık kısmetimizde varsa olur inşallah

Illa ki, dr larin senin cocugun olmaz diyen bir suru insan cocuk sahibi oluyor. Rabbim nasip etmisse olur ins. Bu surec icerisinde kendini rahat tut kafani bunlarla cok mesgul etme. Bak sende de iphone var. guzel oyunlar var onlara takil

Aynen ya zamanında banada demişlerdi ama bu doktorum hiç bişi olmadıgını tamamen psikolojik oldugunu söyledi oynuyorum zaten ya bir sürü var

Aynen ya zamanında banada demişlerdi ama bu doktorum hiç bişi olmadıgını tamamen psikolojik oldugunu söyledi oynuyorum zaten ya bir sürü var

Valla ben hic yapamiyorum oyle takmayim rahat olayim falan yok ben de illa ki takiyosun siz yapabiliyosaniz bana da soyleyin nasil basardiginizi :)

Valla ben hic yapamiyorum oyle takmayim rahat olayim falan yok ben de illa ki takiyosun siz yapabiliyosaniz bana da soyleyin nasil basardiginizi :)

İş yapıyorum yemek yapıyorum oyun oynuyorum tv izliyorum kitap okuyorum bide uyuyorum kalmıyor zaten zaman düşünmeye sonra iftardı teraviydi derken uyku başıma vuruyor yatıyorum :) :) geneli böle geçiyor ama bunları yaparken arada uzanıyorum dinlenmekte önemli çünkü ama en çok oyun kafa dagıtıyor :)))

Ben calisiyorum cok da yogunum ama grl gor ki yine de cikmiyor aklimdan :)

Bizlerin sorunları zaten cok düşünmek değil mi bu nedende bebeişler gelmiyor ben aklıma geldiğinde bunu düşünüyorum o yüzden pek takılmıyorum yani sonunda üzülmekte var sevinmekte Allah yüzümüze güler inşallah

Hımm sağda mıydı senin yumurtalar benim bugün cok agrım oldu ama şimdi yok biraz asagıya dogru baskı var neyin nesi anlamadım vala

Benim sagda 2 solda 1 tane buyudu.goguslerim agriyo.dedigin gibi ara ara girip cikiyo hala agri.senin baska bi belirtin var mi

Son düzenleme:
Hımm sağda mıydı senin yumurtalar benim bugün cok agrım oldu ama şimdi yok biraz asagıya dogru baskı var neyin nesi anlamadım vala

Canim kimyasal da cok agrim oldu demissin ya benik cok agrim var kramp giriyo surekli belim de cok agriyor. Acaba kimyasalda boyle mi oluyor.sen nasilsin agrilarin gectimi tamamen

Kişiye göre değişiyormuş benim cok ağrım olmuştu ama ben normal adetimdede cok sancı cekiyordum ona baglı da olmuş olabilir ha bide bu asılamada bazılarının agrısı oluyormuş ama agrın asırıysa doktora basvur bence normal olmayabilir bende arada batmalar oluyor baska bir şikayetim olmadı bide şişkinlik var doktora git ya belki bişeyler yapar

Aradim sorun yok dedi bakalim bekliycez artik.benim de adetim cok.sancili olur kistlerden heralde.insallah iyi haber aliriz da agrisin onemli degil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…