aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Merhaba, benim 10. Gunume kadar ayni sikayetlerim oldu fakat sonuc negatif cikti ne yazik ki...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben isteee bilenler bi solesin ya doktor bisi olmaz dedi ama yine de korktum endometriozisim var benim acaba onu mu etkiledi. Glsrn sen nerde yaptirdin galiba ayni gun oldu ikimizin de :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Aysegulgunes bende de aynı sorun var cnm eurofertil de yaptırdım doktorum normal hayatına dön dedi ama cok ayakta kalınca sancılar giriyor karnıma umarım hepimizin tutar Allah'ın izniyle bebişlerimize kavuşalım

Xvildan kac günde belli oldu peki

Valla canim ben 11. Gunde yaptirdim. 10 gun net gecmesi gerekiyormus asilamadan sonra. Dr.um ise 14. Yada 15.gun tekrar yaptir dedi fakat ben regl oldum dolayisiyla tekrar test yaptirmadim. Ins. Sizinki tutmustur.

İnşallah bir gün alırız bebişleri bunda bir yıl önce kimyasal gebelik oldu bende o yüzden cok korkuyorum aynıseyleri yasarım diye umarım tutar inşallah sanada cümlemizede tez zaman da nasip eder Allah'ım ...(AMİN)

2 sene oldu benim ilk denemem insallah olur hepimizin allah aratmasin kimseye

mrb kardeşim bende bayramdan sonra yapacam ama galiba çok para gidiyor

Taraziye sen nerdesin benim ilaclar haric 1500 tuttu ama ozel muayenehanede yaptirdim kendi doktorumu degistirmek istemedigim icin.yoksa 500 1000 arasi cogu yer.napalim kuzum mecbur veriyoruz iste.insallah sonucu guzel olur

Cnm benimde kendi doktorum yaptı ilaçlar hariç 850 tuttu ilaçlarda öle cok tutmuyor diye biliyorum ama her yer değişiyor işte arastırmanız lazım

Amin canim. Allah dan hayirlisi diye diye bugune geldik bakalim vardir elbet bunda da bir hayir

ben tarsustayım bende mersin tüp bebek merk. yapmayı düşünüyorum kesin bende de 2000 gider ama tutmasa eşim kızar valla zaten sıcak bakmıyr doğal yolla olsun diyor paramızda yok yeni askerden geldi allah yardım etsin

Vala cnm yol ve ilaç masraflarıyla tutabilir ama adanayıda arastır istersen kuzenimin eşi yaptırmıştı tuttu ilk aşılamada tabi cok kafana takmıcaksın kafanın rahat olması gerekiyor eşin sıcak bakmıyorsa doktorunla görüştürmende fayda var zaten bu işlem doğal yolun kısaltımışı bol bol dua et inşallah tutar ve ikinciye gerek kalmaz...

allah büyük yaa keşke aşılamaya gerek kalmasa ama olmuyor

allah büyük yaa keşke aşılamaya gerek kalmasa ama olmuyor

Cnm bende aynı şeyleri düşünüyordum istemiyordum ama bende bazı seyler ters gitmeye başladı o yüzden başvurduk inşallah hakkımızda hayırlısı olur iyi düşün iyi seyler olsun

aynen ne yapayım bazen daralıyor niye olmuyor diyorum madem bişey yok niye olmuyor

Cok düşünmekten niye olmuyor olmayacak mı benimde olsun bu seferde tutmadı diye düşünmekten zor ama yapmak zorundayız ben ilk hamileliğimi istemiyorum ister olsun ister olmasın dediğimde basardım ama ne yazıkki 1hafta sürdü... Düşünmemeye calış Allah a bol bol dua et zamanını tez zamanda getirir inşallah

Cnm naptın agrıların devam ediyor mu benim agrılarım gecti acaba tutmadı mı ya (

Bugun daha iyi gibiyim ama benimde icimde oyle bi his var sanki olmadi gibi.belim hala ara ara agriyo ve goguslerimin agrisi azaldi.insallah olir hepimizin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…