Selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım aşılamamın 4.günü karnımda ve belimde sancı var göğüslerim cok hassaslaştı 4-5 gündür sizleri takip ediyorum tam emin olamadım aranızda böle bişi yaşayan oldu mu ?
Xvildan kac günde belli oldu peki
Valla canim ben 11. Gunde yaptirdim. 10 gun net gecmesi gerekiyormus asilamadan sonra. Dr.um ise 14. Yada 15.gun tekrar yaptir dedi fakat ben regl oldum dolayisiyla tekrar test yaptirmadim. Ins. Sizinki tutmustur.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
2 sene oldu benim ilk denemem insallah olur hepimizin allah aratmasin kimseye
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
mrb kardeşim bende bayramdan sonra yapacam ama galiba çok para gidiyor
İnşallah bir gün alırız bebişleri bunda bir yıl önce kimyasal gebelik oldu bende o yüzden cok korkuyorum aynıseyleri yasarım diye umarım tutar inşallah sanada cümlemizede tez zaman da nasip eder Allah'ım ...(AMİN)
Aynen cnm ya hiç sıkma tatlı canını peki hiç tüp denediniz miAmin canim. Allah dan hayirlisi diye diye bugune geldik bakalim vardir elbet bunda da hayır
Taraziye sen nerdesin benim ilaclar haric 1500 tuttu ama ozel muayenehanede yaptirdim kendi doktorumu degistirmek istemedigim icin.yoksa 500 1000 arasi cogu yer.napalim kuzum mecbur veriyoruz iste.insallah sonucu guzel olur
ben tarsustayım bende mersin tüp bebek merk. yapmayı düşünüyorum kesin bende de 2000 gider ama tutmasa eşim kızar valla zaten sıcak bakmıyr doğal yolla olsun diyor paramızda yok yeni askerden geldi allah yardım etsin
Vala cnm yol ve ilaç masraflarıyla tutabilir ama adanayıda arastır istersen kuzenimin eşi yaptırmıştı tuttu ilk aşılamada tabi cok kafana takmıcaksın kafanın rahat olması gerekiyor eşin sıcak bakmıyorsa doktorunla görüştürmende fayda var zaten bu işlem doğal yolun kısaltımışı bol bol dua et inşallah tutar ve ikinciye gerek kalmaz...
allah büyük yaa keşke aşılamaya gerek kalmasa ama olmuyor
Cnm bende aynı şeyleri düşünüyordum istemiyordum ama bende bazı seyler ters gitmeye başladı o yüzden başvurduk inşallah hakkımızda hayırlısı olur iyi düşün iyi seyler olsun
2 sene oldu benim ilk denemem insallah olur hepimizin allah aratmasin kimseye
Cnm naptın agrıların devam ediyor mu benim agrılarım gecti acaba tutmadı mı ya(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?