aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Kızlar merhaba, geçtiğimiz hafta aşılama yaptırdık, hem solda hem sağda yumurtam vardı ama sağ tüpüm kısmen tıkalı, olduysa soldaki olmuştur. Şuanda progestan fitil kullanıyorum gece yatmadan iki tane. Aşılamanın tutup tutmadığı haftaya kan testi ile belli olacakmış zaman geçmek bilmiyor:) Aşılamadan sonraki artarak devam eden belirtilerimi sizinle paylaşayım belki tutmuştur. Allah hayırlısını versin:

- Bel ağrısı ve kemik sızlaması (Bel ağrısı genelde oluyor galiba. Bir de özellikle bacaklarım ve kollarım çok ağrıyor üzerimden tır geçmiş gibi)
- Aşırı gaz, çoğu zaman ishal, aşırı idrar sıkışması (geceleri falan tuvalete koşuyorum uykum ağırdır normalde hayatta kalkmam:) bir de sürekli karnım gurul gurul)
- Kasık ağrısı ve sızlaması (Hem sağda hem solda sızlama var, bir de manyak gibi dün temizlik yaptım sızlama arttı iğne batması gibi, doktor verdiğimiz hormonlardan dolayı birden fazla yumurta oluştuğu için yumurtalıklar büyüyor ağrı olabilir demişti)
- Göğüs acısı ve sızlaması (Ağrı demiyorum resmen acıyor, biraz da büyüdü gibi geliyor ama psikolojik olabilir)
- Vajinal Akıntı (Progrestan fitil yüzünden olabilir, eşimle ilişkiye girdik girmez olaydık:) fitil beyaz renkli her yer bembeyaz oluyor:))
- Saçma bir ruh hali (Her şeye ağlamak istiyorum, genelde sinirli bir yapım olmamasına rağmen en ufak şeye sinirleniyorum, her şeye kızıyorum kocama da kızıyorum bir türlü ısınmayan havalara da iş güce de, halsizim yorgunum bezginim)
- Yemek Yeme İsteği (Aslında abartılacak kadar yemek yemiyorum ama canım bir anda erik isterken bir anda tiramisu istiyor sonra turşu falan sonra ishal:))

Tabi bütün bunlar psikolojik ve daha önce alınan ve şimdi kullandığım progesteron hormonuna bağlı yan etkiler olabilir. Ancak umut fakirin ekmeği. Her gün dua ediyorum tutmuştur inşallah diye ama Allah en doğrusunu bilir. İsteyen herkese nasip etsin inşallah. Sonuç haftaya, zaman geçmek bilmiyor. Dayanamayıp bir test yapayım diyorum, sonra bir hafta var diye vazgeçiyorum. Allah'ım dularımızı kabul et ve bizim de yüzümüzü güldür.AMİN

Canim tedavin hayırlı olsun inşaallah tutunmustur sana bebegin benimde bugün 8.günüm gaz ve ara sıra batmadan başka bişey yok pazartesi kanda bakmayı düşünüyorum sali değerim belli olur artk

rekli karnım gurul gurul)
Canim tedavin hayırlı olsun inşaallah tutunmustur sana bebegin benimde bugün 8.günüm gaz ve ara sıra batmadan başka bişey yok pazartesi kanda bakmayı düşünüyorum sali değerim belli olur artk

Benim tam bir hafta oldu canım bugün. Ben haftaya Cuma veririm kan heralde, insan ne kadar çok merak ediyor sonucu. İnşallah senin de bebişin tutunmuştur sımsıkı. Sonucu yazarım, doktor çok ümit bağlamayın dedi gerçi olasılığı düşük bir yöntem ama belli de olmaz. Dua edelim bol bol

İnşallah allah gönlümüze göre versin.tutundu mu kande 10.günde de anlaşilir yani bu yüzden ben erken yapcam bakalim sonuç ne olcak

bende tam 10 gun test yaptircam ne olacaksa olsunnn
Bende p.tesi yapıp saşi öğrencem canim herşeyin hayırlisı rabbim beni seni bide sercanmercani sevindirsin inşaallah ha bide bursali bi arkadaş var aret beye giden bide onun yüzünüde güldürsün rabbim duam onunlada çünkü:)

Bende kan verdim yarın öğrenirim sonucu sende belirti var mı sercanmercan

Canım benim adet olacakmışım gibi karnım ağrımaya başladı sanırım adetim gelecek İlk başta ümitliydim ama ümidimi kestim artık olmayacak heralde, zaten olmazsa da bu işleri bırakacağım bir süre çok yıpratıcı bir süreç. Yaz sonrası belki tekrar denerim aşılama veya tüp bebek.

Aynen bende öyle yapacağım saglik ocağnda kan verdim doktor yaşın da ha küçük olur allahın izniyle dedi ilaçlarda hormonlarımızı bozuyo zaten bende ara vercem canm

İnşAllah bebeğin yerleşme ağrilarıdur kan sonucu yarn mı çikicak

İnşAllah bebeğin yerleşme ağrilarıdur kan sonucu yarn mı çikicak

İnternetten baktım şimdi sonuca canım çıkmış 0.262 negatif yani. henüz adet olmadım ama erken yaptık diye mi böyle çıktı doktoru aradım 4-5 gün erken yapmışsın ama olmamış olma olasılığı yüksek dedi. Üzüldüm ama Allah hayırlısını versin ne yapalımç

Aynen canim allah hayırlısını versin

asilamanin kacinci gunu yapmistin testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…