Aynen canim nasip değilmiş napalim bidahakine artık ınsalh güzel sonuç alırsın canimCanım hayırlısı olsun iyi haber bekliyordum senden bende hala beklemedeyim mayısta yaptırcam ikinci aşılamayı Zaman'ımız gelmemiş demekki hayırlısını dilemek en güzeli allahtan
Sağol canim amin hayırlısı olsun hepimiz için ınsalhSlm Can'ım senin adına çok üzüldüm rabbim Hakkı'mızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah
Canim ınsalh hayırlısı olsun umarım hamile sindir allah gönlüne göre versinSlm kızlar ben bu gün doktora gittim tahlil sonucum36.18 çıktı yanlız doktorum değeri düşük buldu perşembe tekrarlayacak bana dua edermisiniz rica etsem rabbim cümle isteyen herkesin kucaklarını doldursun inşallah
Hakkimizda hayirli olan olsun insallah gec dollenme olmus olabilr insallah persembeye ikiye katlarSlm kızlar ben bu gün doktora gittim tahlil sonucum36.18 çıktı yanlız doktorum değeri düşük buldu perşembe tekrarlayacak bana dua edermisiniz rica etsem rabbim cümle isteyen herkesin kucaklarını doldursun inşallah
İnşallah Can'ım hayırlısı artıkHakkimizda hayirli olan olsun insallah gec dollenme olmus olabilr insallah persembeye ikiye katlar
Amin Can'ım inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin rabbim cümlemizi sevindirsin inşallahCanim ınsalh hayırlısı olsun umarım hamile sindir allah gönlüne göre versin
m Insaallah hayirli bi evlat kucagina almayi nasip ederCanim ınsalh hayırlısı olsun umarım hamile sindir allah gönlüne göre versin
Amin Can'ım inşallah cümlemizeRabbi
m Insaallah hayirli bi evlat kucagina almayi nasip eder
Benim bugün 3. Gün ,yok güzelim henüz bir belirti,sadece biraz yorgunum o da sanırım çalışıyorum işyerindeyim ondandır.Ne diyim nasip,Allahın taktiri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?