aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Slm kızlar ben bu gün doktora gittim tahlil sonucum36.18 çıktı yanlız doktorum değeri düşük buldu perşembe tekrarlayacak bana dua edermisiniz rica etsem rabbim cümle isteyen herkesin kucaklarını doldursun inşallah

Canım hayırlısı olsun iyi haber bekliyordum senden bende hala beklemedeyim mayısta yaptırcam ikinci aşılamayı Zaman'ımız gelmemiş demekki hayırlısını dilemek en güzeli allahtan
Aynen canim nasip değilmiş napalim bidahakine artık ınsalh güzel sonuç alırsın canim

Canim ınsalh hayırlısı olsun umarım hamile sindir allah gönlüne göre versin

Hakkimizda hayirli olan olsun insallah gec dollenme olmus olabilr insallah persembeye ikiye katlar

İyi akşamlar kızlar gebe olduğumu yazmıştım ama maalesef kanamam başladı kandaki değerimde düşmüş

Merhaba kızlar nisanın 9 da ilk aşılama mı oldum .her gün farklı ağrılarım oldu sadece dün hiç Ağrı'm olmadı . Gün içinde bazen aniden halsizleşiyorıım acayip obur oldum,azda olsa akıntım başladı iki gün önce .kasıklarıma aniden iğneler Batıyo sanki .iyiye işarettir inş bu belirtiler

herkese hayırlı sabahlar,aşılama sonrası 3. Gün hiçbir belirti yok,Rabbim yardımcımız olsun,hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

aşılama sonrası sadece yarım saat dinlendim,sonrasında işe geldim(masabaşı),normal yürüyerek yapılması gerekn işleri yaptım ,ctesi günü aynı şekilde yapmma gereken işler vardı,yürüyerek halletmeye çalıştım,yani normalde nasılsam bu şekilde devam ettim,sadece agır kaldırma ,hoplama,zıplama yapmadım.Sizce sıkıntı olur mu?
Abdest alırken vs problem olur mu?

Merhaba arkadaşlar, bende 2 senelik evliyim hiç korunmadık eşimde de bende de sorun yok cok sukur rahim filmi falanda temizdi. 6 gün önce yani 12.04.2016 da aşılama yaptı doktor ilk denememiz..26 nisanda gebelik testi yapmamı istedi. asılamdan 5 gün sonra yani dün inanılmaz belim ve kasıklarım agrıdı ama belim yani kuyruksokumum daha cok agrıdı. göğüslerim inanılmaz şiş hele geçen günlerde hiç dokunamıyordum şimdi biraz daha iyi. acaba tutmadı mı ki adet mi olucam ya gonal f kullandım şimdi de progesteron kullanıyorum. keşke tutsa ya herkesin tüm isteyenlerin

ayrıca asılamadan sonra kanamam falan da olmadı 3 gün yattım artık ise başladım

benimde senden 2 gün önceymiş masal.. sende var mı bel agrısı göğüs şismesi falan.inşallah hayırlı haberler alırız ya

Benim bugün 3. Gün ,yok güzelim henüz bir belirti,sadece biraz yorgunum o da sanırım çalışıyorum işyerindeyim ondandır.Ne diyim nasip,Allahın taktiri.

Benim bugün 3. Gün ,yok güzelim henüz bir belirti,sadece biraz yorgunum o da sanırım çalışıyorum işyerindeyim ondandır.Ne diyim nasip,Allahın taktiri.

aynen benimde ilk 3 gün hiç agrım olmadı.bolca dinlendim.pazar basladı agrı.bugunde akıntım başladı.insallah hasta olmayız ya.. bebeişlerimiz tutunmustur bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…