- 9 Mayıs 2016
- 11
- 1
- 1
- 37
Bendede sonuç negatif canım ne yapalım elden bişey gelmiyor artık ara vericem
AllAh razı olsun canım ben şimdilik tüp bebek falanda düşünmüyorum kafami dinlicem artıkDua etmiştim bari sen sevin diye ama hayırlısı olsun üzülme. Ben de dün üzülmüştüm baya ama, bugün her işte bir hayır vardır vakti zamanı bellidir diyorum kendime. Biz de yazın dinlenelim sonra tüp bebek yaparız diye konuştuk eşimle. İnşallah Rabbim yardımcısı olsun hepimizin.
Ben 3.aşilamayı yapmak istemyorum tüpü de şimdilik düşünmüyorum hakkımizda hayırlısı olsun biaz kafa dinlemek istyorumtuh ya uzuldum hicbir sorunu olmayanlarin asilamasi tutmuyosa pco lu olarak kendimde sansi az goruyorum ama nasip tabiki. bizde iki asilama daha yapip tupe gecicez artik
bende 2 denedikten sonra 4 5 ay sonra tup deniycez ins gerek kalmaz yaaBen 3.aşilamayı yapmak istemyorum tüpü de şimdilik düşünmüyorum hakkımizda hayırlısı olsun biaz kafa dinlemek istyorum
İnşallah gerek kalmazbende 2 denedikten sonra 4 5 ay sonra tup deniycez ins gerek kalmaz yaa
Yapabilirsin cnm. Artik ignenin etkisi gecmistirMerhaba ben hep takip esiyordum sizleri bir soru sormak isterim asilama yaptirdim 12 vi gubumdeyim soldan tek tarafli batma var cok fena gece uyutmuyor 14 cu gunum yani test gunum pazara denk geliyor acaba yarin yapsam olurmu?
ayy cok heycanli nasil sabrettin kiMerhaba ben hep takip esiyordum sizleri bir soru sormak isterim asilama yaptirdim 12 vi gubumdeyim soldan tek tarafli batma var cok fena gece uyutmuyor 14 cu gunum yani test gunum pazara denk geliyor acaba yarin yapsam olurmu?
cnm cok uzulme klomene cvp veriyosun oda cok onemli biz onada cvp vermiyoruz inan igne oyle kulfetli oluyo ki hem maddi hemde her gun her gun psiklojin daraliyo bunaliyosun caninin acisi bi tarafaAsilamamin 13 cu gunu lan testi yaptim negatif her halde bir gunle yalnislik olmaz olmadi gene
neden bu tup bebek aski ki hic bir sorun yokken yasiniz kac biraz daha beklerdim ben olsam acaba doktorunuz mu paragoz..Ne bileyim cok uzgunum morelim bozuk doktorum gelecek ay tup bebek dedi adet olunca gitcem ben kibrisda yasiyorum dusunutum Turkiyede yaptirayim daha ucuz.
29 yasindayim iki gun once girdim 29 a :) adet olmadim daha bu arada bas donmelerim var cok fena anlamadim esimde spermi cok dusuk 100 e 8 ileri haraketlilik var o yuzden[/QUOTE
ozaman tmm cnm ustte hic sorun yok yazmissin oyuzden sasirdim bende
29 yasindayim iki gun once girdim 29 a :) adet olmadim daha bu arada bas donmelerim var cok fena anlamadim esimde spermi cok dusuk 100 e 8 ileri haraketlilik var o yuzden[/QUOTE
ozaman tmm cnm ustte hic sorun yok yazmissin oyuzden sasirdim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?