aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Bendede sonuç negatif canım ne yapalım elden bişey gelmiyor artık ara vericem

Dua etmiştim bari sen sevin diye ama hayırlısı olsun üzülme. Ben de dün üzülmüştüm baya ama, bugün her işte bir hayır vardır vakti zamanı bellidir diyorum kendime. Biz de yazın dinlenelim sonra tüp bebek yaparız diye konuştuk eşimle. İnşallah Rabbim yardımcısı olsun hepimizin.

tuh ya uzuldum hicbir sorunu olmayanlarin asilamasi tutmuyosa pco lu olarak kendimde sansi az goruyorum ama nasip tabiki. bizde iki asilama daha yapip tupe gecicez artik

AllAh razı olsun canım ben şimdilik tüp bebek falanda düşünmüyorum kafami dinlicem artık

tuh ya uzuldum hicbir sorunu olmayanlarin asilamasi tutmuyosa pco lu olarak kendimde sansi az goruyorum ama nasip tabiki. bizde iki asilama daha yapip tupe gecicez artik
Ben 3.aşilamayı yapmak istemyorum tüpü de şimdilik düşünmüyorum hakkımizda hayırlısı olsun biaz kafa dinlemek istyorum

Merhaba ben hep takip esiyordum sizleri bir soru sormak isterim asilama yaptirdim 12 vi gubumdeyim soldan tek tarafli batma var cok fena gece uyutmuyor 14 cu gunum yani test gunum pazara denk geliyor acaba yarin yapsam olurmu?

Merhaba ben hep takip esiyordum sizleri bir soru sormak isterim asilama yaptirdim 12 vi gubumdeyim soldan tek tarafli batma var cok fena gece uyutmuyor 14 cu gunum yani test gunum pazara denk geliyor acaba yarin yapsam olurmu?
Yapabilirsin cnm. Artik ignenin etkisi gecmistir

ayy cok heycanli nasil sabrettin ki

Kızlar aşilamann 11.günü kanda negatif çiktı ama hala adet olmadım koyu kahverengi akıntım var neden kaynallanyo bu bilen var mı

bugun herkesinki olumsuz of yaa kizlar hayirlisi hakkinizda 10 gun den sonra negatifse sanmiyorum degerin yukselicegini

Asilamamin 13 cu gunu lan testi yaptim negatif her halde bir gunle yalnislik olmaz olmadi gene
cnm cok uzulme klomene cvp veriyosun oda cok onemli biz onada cvp vermiyoruz inan igne oyle kulfetli oluyo ki hem maddi hemde her gun her gun psiklojin daraliyo bunaliyosun caninin acisi bi tarafa

Ne bileyim cok uzgunum morelim bozuk doktorum gelecek ay tup bebek dedi adet olunca gitcem ben kibrisda yasiyorum dusunutum Turkiyede yaptirayim daha ucuz.

Ne bileyim cok uzgunum morelim bozuk doktorum gelecek ay tup bebek dedi adet olunca gitcem ben kibrisda yasiyorum dusunutum Turkiyede yaptirayim daha ucuz.
neden bu tup bebek aski ki hic bir sorun yokken yasiniz kac biraz daha beklerdim ben olsam acaba doktorunuz mu paragoz..

29 yasindayim iki gun once girdim 29 a :) adet olmadim daha bu arada bas donmelerim var cok fena anlamadim esimde spermi cok dusuk 100 e 8 ileri haraketlilik var o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…